Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 8. 8. 2008 7:16

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Zdravím všechny...

Přátelé,
všechny Vás zdravím a po delší přestávce a na intervenci několika z Vás jsem se rozhodl, že se sem vrátím a občas podívám na Vaše příspěvky. po*ně některé jsou velmi zajímavé a podnětné. Omlouvám se všem, kteří se mne snažili kontaktovat soukromým vzkazem a neodpověděl jsem. Prostě jsem tam nebyl víc jak půl roku.
Byl jsem několik měsíců kontinuálně v zahraničí, a i nyní jezdím do Německa na několik dnů v týdnu, takže časově to mám dost napjaté, vzhledem k mým dalším aktivitám.

S některými z Vás se určitě uvidíme v září a já se na vás moc těším. Myslím, že duchovní fórum je hezký počin babinetu a za těch nekolik let se zde udělalo hodně práce. Když čtu příspěvky, vnímám Vaši energii a vzniká ve mne pocit nevýslovného štěstí.
Jsem vděčný za to, že jsem se mohl dožít dnešní doby, kdy je možno veřejně mluvit o tom, že realita není jenom materie, ale také duch, že svět je vědomou energií, která utváří existenční pláně pomocí božské tvořivé vůle..
Vnímám, že jakýkoliv problém, přednesený zde, na duchovním, ale také v jiných fórech, nás všechny, jako lidstvo, posouvá kupředu cestou globální evoluce. Každá potíž, kterou má kdokoli z Vás, nás všechny obohacuje a umožňuje nám rozvinout další možnosti růstu.

Všem zde bych chtěl popřát hodně tvořivého nadšení a spontánního vyjádření. Buďme sami sebou. Méně řešme, více žijme, tvořme, milujme, radujme se...
Takto způsobíme, že věk Vodnáře mezi nás zavítá dříve, než bychom mohli čekat a vše staré, přežilé, odplyne do propadliště času.

Moc děkuji všem, že jste, že jste zde a děláte tak vynikající práci.. uvidíme se...

Upravil(a) Salvator (8. 8. 2008 7:23)

Kdo máš uši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

#2 8. 8. 2008 7:20

Somaia
Host

Re: Zdravím všechny...

Tak to je velmi příjemné překvapení a  po ránu big_smile
Těším se na zářijové setkání rock

#3 8. 8. 2008 7:25

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Taky se těším Somaio...

Teda, ten server je kouzelný... slovo  n e s p o r n ě považuje za sprosté... chi!

Není tady

#4 8. 8. 2008 7:38

Somaia
Host

To je.... big_smile dřív nebo později na to příjdou všechny  babineťandy big_smile ... všechna slova obsahující slovní základ " p o r n " ( o.d.p.o.r.ny.              z.a p.o.r.n.y.....  atd.....  sichr je sichr.... lol

#5 8. 8. 2008 8:30

x52658
Host

Taky zdravím, Salvatore, já to říkala, že dnešek bude vyjímečný!!!!! big_smilebig_smiletummenupp

#6 8. 8. 2008 8:46

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

bazalka napsal(a):

Taky zdravím, Salvatore, já to říkala, že dnešek bude vyjímečný!!!!! big_smilebig_smiletummenupp

No jo, Salve, urychlil jsi vstup! Chtělo to antré v 8.08. lol Zdravím rock

Upravil(a) Hani (8. 8. 2008 8:47)

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#7 8. 8. 2008 9:56

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

bazalka napsal(a):

Pro mne je tento den taky velmi výjimečný, baz... jsem rád, že vás všechny mohu pozdravit...

Není tady

#8 8. 8. 2008 9:58

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Hani napsal(a):

bazalka napsal(a):

No jo, Salve, urychlil jsi vstup! Chtělo to antré v 8.08. lol Zdravím rock

Jakoby se stalo, Hani... big_smile

Není tady

#9 8. 8. 2008 11:24

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Salve, vítej zpátky v babinci wink

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#10 8. 8. 2008 11:29

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

bublinka napsal(a):

Ahoj Salve, vítej zpátky v babinci wink

Babinetz mám rád, ale již jenom svou přítomností ho anuluji... takže se omlouvám big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#11 8. 8. 2008 18:56

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Salvatore, byla jsem na přednášce o věku Vodnáře v Pardubicích a doufám, že se někdy uvidíme i naživo! tummenupp Přeju spoustu krásných zážitků tady mezi babulema! lol wink

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#12 8. 8. 2008 21:49

Kazalin
♥♥♥♥♥--
Místo: Olomouc

Salve, Salvatore smile Rád tě tady vidím a díky za to naše setkání před rokem smile

Let Your Soul Be Your Pilot...

Není tady

#13 9. 8. 2008 7:52

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Děkuji, Luthien, Kazaline, a všem za hezké uvítání, opravdu jsem z toho naměkko... Jste moc milí, a mám vás všechny rád...

Upravil(a) Salvator (9. 8. 2008 7:53)

Není tady

#14 9. 8. 2008 9:55

Taisha
♥♥♥♥♥--
Místo: střední Morava

Ahoj Salve, velmi tě zdravím,..Jsem ráda, že jsi zavítal do zdejších kuloárů, a nepochybuji, že umně zčeříš poklidné hladiny babinetu čerstvým vánkem lol

Poznání je jedno, ale hloupost se násobí.

Není tady

#15 9. 8. 2008 14:59

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Místo: Hampshire, UK
Web

Ahoj Salvátore, též zdravím a moc děkuju.

Láska je jako drahokam ukrytý hluboko v srdci
Pravda je ta nejzářivější perla na dně oceánu
http://sirmi.ic.cz/pes/51.gif

Není tady

#16 9. 8. 2008 16:09

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Holky zlaté, Taisho, Aiko, děláte mi velkou radost, moc děkuji za vaše milá slova.. pussa

Není tady

#17 9. 8. 2008 18:01

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Vítej Salvatore! smile
Myslím, že neanuluješ....jen tak naředíš, což neškodí lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#18 9. 8. 2008 18:29

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Vítej Salvatore! smile
Myslím, že neanuluješ....jen tak naředíš, což neškodí lol

Děkuji, "horský vlčku", jsi moc fajn, a myslím že to, milé duchničky, se mnou snad chvíli vydržíte... big_smile

Není tady

#19 9. 8. 2008 21:55

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Doufám, že narazím na pár skvělých komentářů, nad kterými budu ještě dlouho po přečtení dumat. Tož vitaj, Salvatore.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#20 9. 8. 2008 22:14

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

PavlaH napsal(a):

Doufám, že narazím na pár skvělých komentářů, nad kterými budu ještě dlouho po přečtení dumat. Tož vitaj, Salvatore.

Taky... taky, Pavlo... jenom... já jsem sem přestal chodit i kvůli tomu, že mi připadlo, že vše, co bylo třeba, jsem již řekl... všichni si to mohou dohledat v historii...
No... snad se najdou zajímavé příspěvky k okomentování...

P.S.: Jedním z důvodů, proč jsem se vrátil, je... no prostě jste mi všichni tak nějak chyběli... moc jsem si na vás zvykl... v tom kamionu to bylo o ničem: Sedíš... řídíš... ležíš...spíš... a tak dokola, týdny a týdny... a tak jsem zde. reta

Není tady

#21 9. 8. 2008 22:19

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Salve,

ano, máš pravdu, když se nevyjádříš ty, může tvoje myšlenky na druhé stránce diskuze vyjádřit někdo jiný. Vnímám to ted s dobou dovolených velmi ostře. Ale ten charakteristický způsob podání nelze zaměnit. Říkám si, že chytrých a moudrých lidí je pro společnost třeba jako soli....

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#22 10. 8. 2008 7:39

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

PavlaH napsal(a):

Salve,

ano, máš pravdu, když se nevyjádříš ty, může tvoje myšlenky na druhé stránce diskuze vyjádřit někdo jiný. Vnímám to ted s dobou dovolených velmi ostře. Ale ten charakteristický způsob podání nelze zaměnit. Říkám si, že chytrých a moudrých lidí je pro společnost třeba jako soli....

Tak to máš pravdu a mám dojem, že babinet je plný chytrých a moudrých lidí a to je dobře. Za moudré považují ty, kteří o sobě pochybují častěji, než o druhých, kteří neustále hledají, a nespokojí se s předžvýkanými a jednoduchými řešeními, kteří cítí palčivě nutnost permanentní vnitřní evoluce sama sebe a hledají cesty, které je povedou do takových světů, které zatím nikdo neobjevil a jsou schopni zpřístupnit je těm, kdo jdou za nimi.
Takoví lidé mění svět již pouhým faktem své přítomnosti na něm a zůstávají v paměti lidstva navždy. Takov je většina z vás, kteří jste zde a dříve, nebo později to poznáte sami a také lidi kolem vás. Jste všichni moc fajn... díky za to, že jste. hjarta

Není tady

#23 10. 8. 2008 7:44

Taisha
♥♥♥♥♥--
Místo: střední Morava

Pavli a Salve tummenupp hjarta

Upravil(a) Taisha (10. 8. 2008 7:44)

Poznání je jedno, ale hloupost se násobí.

Není tady

#24 10. 8. 2008 15:56

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Taisha napsal(a):

Pavli a Salve tummenupp hjarta

jsi moc hodná, Tai... pussa díky...

Upravil(a) Salvator (10. 8. 2008 15:57)

Není tady

#25 10. 8. 2008 18:41

Vanda
Host

Ahoj Salvatore, neznám tě, protože jsi přestal psát, když jsem se ještě tetelila na Životě po nevěře na Depu. Několikrát se o tobě zmínila Pan (jen v dobrém), tak se těším, jak si tiše počtu.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí