|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Přátelé,
všechny Vás zdravím a po delší přestávce a na intervenci několika z Vás jsem se rozhodl, že se sem vrátím a občas podívám na Vaše příspěvky. po*ně některé jsou velmi zajímavé a podnětné. Omlouvám se všem, kteří se mne snažili kontaktovat soukromým vzkazem a neodpověděl jsem. Prostě jsem tam nebyl víc jak půl roku.
Byl jsem několik měsíců kontinuálně v zahraničí, a i nyní jezdím do Německa na několik dnů v týdnu, takže časově to mám dost napjaté, vzhledem k mým dalším aktivitám.
S některými z Vás se určitě uvidíme v září a já se na vás moc těším. Myslím, že duchovní fórum je hezký počin babinetu a za těch nekolik let se zde udělalo hodně práce. Když čtu příspěvky, vnímám Vaši energii a vzniká ve mne pocit nevýslovného štěstí.
Jsem vděčný za to, že jsem se mohl dožít dnešní doby, kdy je možno veřejně mluvit o tom, že realita není jenom materie, ale také duch, že svět je vědomou energií, která utváří existenční pláně pomocí božské tvořivé vůle..
Vnímám, že jakýkoliv problém, přednesený zde, na duchovním, ale také v jiných fórech, nás všechny, jako lidstvo, posouvá kupředu cestou globální evoluce. Každá potíž, kterou má kdokoli z Vás, nás všechny obohacuje a umožňuje nám rozvinout další možnosti růstu.
Všem zde bych chtěl popřát hodně tvořivého nadšení a spontánního vyjádření. Buďme sami sebou. Méně řešme, více žijme, tvořme, milujme, radujme se...
Takto způsobíme, že věk Vodnáře mezi nás zavítá dříve, než bychom mohli čekat a vše staré, přežilé, odplyne do propadliště času.
Moc děkuji všem, že jste, že jste zde a děláte tak vynikající práci.. uvidíme se...
Upravil(a) Salvator (8. 8. 2008 7:23)
Není tady
Tak to je velmi příjemné překvapení a po ránu 
Těším se na zářijové setkání 
Taky se těším Somaio...
Teda, ten server je kouzelný... slovo n e s p o r n ě považuje za sprosté... chi!
Není tady
To je....
dřív nebo později na to příjdou všechny babineťandy
... všechna slova obsahující slovní základ " p o r n " ( o.d.p.o.r.ny. z.a p.o.r.n.y..... atd..... sichr je sichr.... 
Taky zdravím, Salvatore, já to říkala, že dnešek bude vyjímečný!!!!! 

bazalka napsal(a):
No jo, Salve, urychlil jsi vstup! Chtělo to antré v 8.08.
Zdravím 
Upravil(a) Hani (8. 8. 2008 8:47)
Není tady
bazalka napsal(a):
Pro mne je tento den taky velmi výjimečný, baz... jsem rád, že vás všechny mohu pozdravit...
Není tady
Hani napsal(a):
bazalka napsal(a):
No jo, Salve, urychlil jsi vstup! Chtělo to antré v 8.08.
Zdravím
Jakoby se stalo, Hani... 
Není tady
Ahoj Salve, vítej zpátky v babinci 
Není tady
bublinka napsal(a):
Ahoj Salve, vítej zpátky v babinci
Babinetz mám rád, ale již jenom svou přítomností ho anuluji... takže se omlouvám 

Není tady
Salvatore, byla jsem na přednášce o věku Vodnáře v Pardubicích a doufám, že se někdy uvidíme i naživo!
Přeju spoustu krásných zážitků tady mezi babulema!

Není tady
Salve, Salvatore
Rád tě tady vidím a díky za to naše setkání před rokem 
Není tady
Děkuji, Luthien, Kazaline, a všem za hezké uvítání, opravdu jsem z toho naměkko... Jste moc milí, a mám vás všechny rád...
Upravil(a) Salvator (9. 8. 2008 7:53)
Není tady
Ahoj Salve, velmi tě zdravím,..Jsem ráda, že jsi zavítal do zdejších kuloárů, a nepochybuji, že umně zčeříš poklidné hladiny babinetu čerstvým vánkem 
Není tady
Holky zlaté, Taisho, Aiko, děláte mi velkou radost, moc děkuji za vaše milá slova.. 
Není tady
Vítej Salvatore! 
Myslím, že neanuluješ....jen tak naředíš, což neškodí 
Není tady
lupina montana napsal(a):
Vítej Salvatore!
Myslím, že neanuluješ....jen tak naředíš, což neškodí
Děkuji, "horský vlčku", jsi moc fajn, a myslím že to, milé duchničky, se mnou snad chvíli vydržíte... 
Není tady
Doufám, že narazím na pár skvělých komentářů, nad kterými budu ještě dlouho po přečtení dumat. Tož vitaj, Salvatore.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Doufám, že narazím na pár skvělých komentářů, nad kterými budu ještě dlouho po přečtení dumat. Tož vitaj, Salvatore.
Taky... taky, Pavlo... jenom... já jsem sem přestal chodit i kvůli tomu, že mi připadlo, že vše, co bylo třeba, jsem již řekl... všichni si to mohou dohledat v historii...
No... snad se najdou zajímavé příspěvky k okomentování...
P.S.: Jedním z důvodů, proč jsem se vrátil, je... no prostě jste mi všichni tak nějak chyběli... moc jsem si na vás zvykl... v tom kamionu to bylo o ničem: Sedíš... řídíš... ležíš...spíš... a tak dokola, týdny a týdny... a tak jsem zde. 
Není tady
Salve,
ano, máš pravdu, když se nevyjádříš ty, může tvoje myšlenky na druhé stránce diskuze vyjádřit někdo jiný. Vnímám to ted s dobou dovolených velmi ostře. Ale ten charakteristický způsob podání nelze zaměnit. Říkám si, že chytrých a moudrých lidí je pro společnost třeba jako soli....
Není tady
PavlaH napsal(a):
Salve,
ano, máš pravdu, když se nevyjádříš ty, může tvoje myšlenky na druhé stránce diskuze vyjádřit někdo jiný. Vnímám to ted s dobou dovolených velmi ostře. Ale ten charakteristický způsob podání nelze zaměnit. Říkám si, že chytrých a moudrých lidí je pro společnost třeba jako soli....
Tak to máš pravdu a mám dojem, že babinet je plný chytrých a moudrých lidí a to je dobře. Za moudré považují ty, kteří o sobě pochybují častěji, než o druhých, kteří neustále hledají, a nespokojí se s předžvýkanými a jednoduchými řešeními, kteří cítí palčivě nutnost permanentní vnitřní evoluce sama sebe a hledají cesty, které je povedou do takových světů, které zatím nikdo neobjevil a jsou schopni zpřístupnit je těm, kdo jdou za nimi.
Takoví lidé mění svět již pouhým faktem své přítomnosti na něm a zůstávají v paměti lidstva navždy. Takov je většina z vás, kteří jste zde a dříve, nebo později to poznáte sami a také lidi kolem vás. Jste všichni moc fajn... díky za to, že jste. 
Není tady
Pavli a Salve

Upravil(a) Taisha (10. 8. 2008 7:44)
Není tady
Taisha napsal(a):
Pavli a Salve
![]()
jsi moc hodná, Tai...
díky...
Upravil(a) Salvator (10. 8. 2008 15:57)
Není tady
Ahoj Salvatore, neznám tě, protože jsi přestal psát, když jsem se ještě tetelila na Životě po nevěře na Depu. Několikrát se o tobě zmínila Pan (jen v dobrém), tak se těším, jak si tiše počtu.