27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Prosím o radu, na naí zahradě se usídlil krtek, který se rozhodl, e nám to tu celé přeryje
. Co s ním
?????Zatím jsme nic nezkoueli, ale budeme s ním muset něco udělat
, poradíte ?????? Děkuju
Není tady
V zahrádkářských potřebách prodávají krtex - kuličky navoněné citronem - určitě je to vyene, jen se přestěhují dál. Zkouela jsem ve moné, i otrávené zrní (je chráněný), přítí rok vyrostlo. Taky prý pomáhají plaiče - vydávají vysoký zvuk, který jim vadí.
Není tady
Já teda nevím jak moc je chráněný, ale v Obi jsem si na něho koupila asi před dvěma dny pastičku. Jituldo, věř mi, e tak jak my máme rozrytou zahradu od krtka (věřím, e je jich tam celý klan), nemá snad nikdo. My jsme teda ná dům se zahradou koupili teprve v zimě, ale u i s krtkem. Myslela, jsem, e kdy začnu séci trávu častěji, ne předchozí majitelka (stará ena), tak e se mu u nás přestane líbit a uteče. OMYL!!!!! Já nepřeháním, kdy napíu, e denně rozhrabuju 4 - 6 nových kopečků. Pastička, kterou jsem si koupila a hned naaplikovala do chodbičky s kouskem mrkvičky byla hned druhý den secvaklá a hned vedle ní byl ale suveréně nový kopeček!!!!!!
. Hned jsem ji začala vyndávat, kdy jsem zjistila, e je samozřejmě prázdná!
Normálně se mi směje do obličeje
a říká si: "ty huso, mě nedostane!!!"
Tak teď ji mám nastraenou znova v jiné chodbičce - na druhém konci zahrady a čekám. Ale radu ode mě bohuel nečekej. Sama jsem zvědavá, jak to dopadne.
Není tady
Kdyby jsi na něco účinějího přila, tak se s námi pak poděl o radu. Protoe, co se krtků týče - kadá rada drahá!!!!
Není tady
No, manel byl jednou úspěný s výfukovými plyny. Naq výfuk nasadil hadici a poutěl do krtčí díry. Krtek se odstěhoval, manel musel koupit nový výfuk.
Není tady
to je dobré s tím výfukem!!
Moje pastička i na druhý pokus zklamala a tak musím vyzkouet třetí pokus. Ale nic jiného, ne čekat a se chytne mi stejně nezbyde.
Není tady