|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ivko, děkuju - je to brzo, to je jasný - jenže já to nemůžu v reálu zatím nikomu říct - po minulé zkušenosti, kdy jsme to vytroubili do světa a pak revize - těžký ukrýt před velkýma dětma nevolnosti, atd. - ale zkusím vydržet co nejdýl. 
Doufám, že si to mimi nerozmyslí a bude to Ok

Není tady
Jo jo, jsem to já
Z mýho metříku nebuď smutná, vím, že jsme byly nastejno, ale ty budeš mít letňátko, to je taky skvělý, mě to nebaví s tím pupkem se cpát do zimní bundy
Tak děkuji za přání a ať ti to dobře dopadne!!
Není tady
Veruš hodně potichu šeptám grutulujii 

Není tady
Veruska72 napsal(a):
Petulačko - děkuju
Moc ti přeju, abys mě následovala -přirozeně
Pořád koukám na ty dvě // a přijde mi to jako sen, ze kterýho se nechci probudit na operačním sále
papa
Veruš moc dobře znám tvoje pocity 
Bude to ale dobrý, uvidíš
i kdyby ne, my jsem bojovnice!!! a pojdeme dál 

Není tady
Holky, díky za podporu, jste zlatíčka
.
Miru, ty jsi taky zamlklinka-se omlouvám, v tom výčtu jsem tě neuvedla, je nás nějak moc, co???
Ale jednou to přijde - navíc máme to "štěstí",že už alespoň nějaký dítě(děti) máme...

Není tady

zkus
já jsem zvědavá, jak vypadá test 8 DPO , já vždycky testila nejdříve 12 DPO

Není tady
Nevím, jestli něco vidíte, ale doufám, že joooo(aspoň trochu)- zase tak moc kvalitní foťák to není.
Je to test dnešní, takže 9 DPO, Saďourku - ty mi nevěříš? 
Upravil(a) Veruska72 (16. 12. 2008 8:02)

Není tady

no je to skoro jako trojrozměrný obraz
, ale při přimhouření očí, je tam 

Není tady
Verusko, nestiham SZ, ale vidim te tu a slaby stinek na testu jsem postrehla, takovy jsem mela 12DPO, takze drzim strasne palecky, aby to dopadlo i pres ten shon, ktery ted mas!

Není tady

ale kuš babo! Proč bych ti nevěřila!!!!! Si myslím, že vymýšlet čárky na testu by si mohl tak max. psychopat a ne my 

Není tady

kmetský věk nebo stará rakev, to je jedno
Teď jak si to čtu zpětně, tak to asi chvílema ode mě vyznělo blbě, ale ne, nebylo to tak myšleno. Mě by totiž tak brzy vůbec nenapadlo tstit, protože jsem si vždycky myslela, že ty testy ještě tak brzy nemůžou reagovat. Já sice ty 12 dny PO jsem měla dsot silnou čárku, takže možná by tam i nějaký náznak byl i 8-9 DPO. Ale jak říkám, nikdy jsem to vědecky nezkoumala a to já už prozkoumala kde co
To jen na vysvětlenou a upřesnění

Není tady
Mončo!!! Ty jsi ještě 2v1??? To budeš na vánoce v nemocnici??? 
Díky za palečky, budu je potřebovat

Tobě teď přeju minimum komplikací a zdravý miminko v tvé náruči(co nejdřív, to čekání je děs, viď)

Není tady
Saďourku, patřím mezi nedočkavce, co testujou asi tak 5 minut po oplodňujícím sexu 

, 12 DPO - to už jsou tlustoprdky, pokud to vyjde, ale každej to má jinak - pamatuju minule Cearblue s tím modrým plusem- 12 DPO se plus vymodřilo ještě než jsem vynořila test z nádobky.

Není tady

to jsou ty kouzelné testy
na nic nemusíš čekat 

Není tady
Veruska72 napsal(a):
Mončo!!! Ty jsi ještě 2v1??? To budeš na vánoce v nemocnici???
Díky za palečky, budu je potřebovat![]()
Tobě teď přeju minimum komplikací a zdravý miminko v tvé náruči(co nejdřív, to čekání je děs, viď)
JJ, strasili, ze pujde driv, ted se ji nechce, hlava nahore stale, zitra monitor a snad i termin cisare, ale do vanoc kousek, tak jsem smutna, ze asi nebudu doma. holt se to odlozi nebo nevim... pffff, je to des uz...

Není tady