|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Věruš, tak to koukám, že jsi na tom stejně, něco tam je , ale pro ěn to není nijak důležité a navíc málo probádané,a le snad se na hematolce alespoň ty dozvíš více.

Není tady
Holky,
máte někdo zkušenost s tím, že by vám zjistili z krve protilátky na CMV(cytomegalovirus), HSV(herpes simplex) a toxoplasmosu? Vše bez akutní infekce...
O toxoplasmose totiž nemám zdání, že bych ji kdy měla, na opary netrpím, měla jsem jednou pásový opar. CMV - to už vůbec ne. znamená to něco? Ve zprávě z genetiky tomu velký význam asi nepřikládají, když to není akutní infekce.
Silně podtržená je tam trombofilní mutace C677T a A1298C v heterozygotním stavu - doporučení na hematologii, v případě nezvýšené hladiny homocysteinu pouze kysel.listová, Baby plan a chlap vitamin E.

Není tady

Ahoj Veru ,vubec nevim co to znamena,ale toxoplasmozu muzes prodelat tak ,ze to ani nepostrehnes ,projevuje se asi jako slaba chripka,nekdy ani to ne a nezjistis to,ale protilatky pak uz mas v tele a to je dobre
.Pokud jde o ten herpes ,tak to nevim jestli ho musis prodelat ,abys mela pak protilatky...ja ho mela a co jsem pochopila ,uz v tele zustane navzdy ,ale pokud neni vysev prave v dobe porodu ,tak ani v tehotenstvi nevadi a miminko by pak melo mit uz protilatky v sobe... snad to rikam spravne... Mela jsem z tohodle strach,protoze je to pekne svinstvo 
Není tady
Veru bohužel neporadím, jen ty protilátky proti herpesu tam můžeš mít protože už jsi pásový opar jednou měla - to stačí. Jinak to vypadá na tu trombofilní mutaci, o tom se tu už mluvilo víckrát, při troše štěstí to spraví listovka a příště už to klapne 
Není tady
Zuzanko, děkuju
za vysvětlení, zkrátka jsem asi prodělala nějaký infekce, o kterých jsem neměla ani páru, ale pokud nejsem čerstvě nakažená, nemělo by to mít vliv na
.
Tak teď už jen otěhotnět, že....
(hahahaha)

Není tady
Ronjo, díky
, vypadá to, že mi vlastně nenašli nic závažnýho a "není důvod nevěřit v úspěch", ale bohužel mám strach hroznej - člověku to všechno dojde až s odstupem času, jak moc ho to zasáhlo a to si kdekdo může říct...."co blbneš, vždyť to bylo na začátku těhu" 

Není tady

Veru ja myslim taky ,ze je vsechno v poradku a priste uz to klapne
a ted uz vazne jen otehotnet ,coz si ale myslim,ze u tebe nebude takovy problem
Bude to driv nez se nadejes 
Není tady
Ahoj všichni
,
jsem dnes úúúúúúplně MIMO, protože jestli se něco nepos***, tak mám pro přítele (a pro děti) ten nejkrásnější dárek pod sluncem 

Už jsem tomu přestávala věřit- jak něco není hned, tak jsem skeptická.
A i když jsem na těhotenství myslela snad každou vteřinu od doby, co mi doktor v červenci řekl, že miminku už nebije
, měřila BT, sledovala ovu, hlen, utratila stovky Kč za ovulační a těhotenský testy a všichni v okolí mi říkali,ať na TO NEMYSLÍM a já už byla přesvědčená o tom, že jsem si psychikou zničila naději na normální otěhotnění, tak je to TAM!!!!!
Jsem dnes teprve 8DPO,ale Mamatest, Clearblue - pozitivní 
Držte mi palečky, ať to dobře dopadne, prosím.
Stejně jako já držím vám a prožívám s vámi každý testování, úspěchy, neúspěchy, stimulace atd. -sice nejsem žádná dopisovatelka, ale bez BABINETU a bez Vás si nedovedu představit den u PC...ale to asi znáte, tu závislost...
Holky, já su tak šťastnéééééé 

Není tady

8DPO!!!!
toš to je hodně brzy , ale držím vše co mám, aby se čárka udržela!!!!!
NEmohla proběhnout ovu dřív?

Není tady
Verusko,tak aŤ se čárečky drží.
Není tady
Tak to já se taky přidávám k držení palčáků!!!! To by byla fááákt super zpráva pod stromeček
!!! Tak hlavně at je všechno jak má a vy můžete být všichni doma štastný jako blechy
!!!
Není tady
No, Veruško...
To je super
Moc držím palce!!!
Není tady
no nekeeeeeeeeeeee a 8 DPO??? ty jo.. potichu gratuluju.. teda to budou Vanoce

Není tady

Lusyl, ty máš ten metr taky nějaký "krátký" 

Není tady
Holky, děkuju 

.
Saďí, ne, ovu je ověřená, tady je graf: http://www.fertilityfriend.com/home/1f0ad3
Předtím v červnu taky už byla 8 DPO viditelná čárka - tlustice to není, to je jasný, ale včera byl mamatest negativní, dnes jsou tam dvě //. I když jsem možná 9 DPO, nevím, už se sleduju dlouho a vypadalo to podle všeho na 6.12, ale teplota a Fertility se rozhodla, že až 7.12. Ale to je fuk, jsou tam
.

Není tady

třeba to jsou dvojky 

Není tady
vau
gratuluju
potichounku 
Není tady
Díky, Azalko
.
Sadí, dvojky, jo???
To ne, jak říkám, předtím to bylo taky tak brzo a bylo tam jenom jedno a ještě vždycky cca o 3-4 dny menší než podle tabulek(ovu byla tenkrát 16 DC)
Mně asi tři dny strašně bolí prsa, ale fakt extrém, že mě to budí i v noci, včera výstavní zimnice a když jsem večer seřvala syna kvůli kravině, tak nějak jsem tušila, že by to mohlo vyjít
- mimořádná vznětlivost a u zpráv o Borhyovýa jejím Lucasovi jsem slzela - to jsou příznaky přímo ukázkový 

Není tady
Lenulko, děkuju, ze zamlklinek už zbývá Peťulačka,Zuzanka, Ty a Verannka - tak vám všem a i ostatním snažilkám držím palečky, ať to vyjde - máš před sebou KET, věřím, že to klapne!!!
No a já se budu moct radovat až někdy po amniu - to mám pár měsíců čas, pokud se mimísek zadrápne a nepustí.
To budou nervy 

Není tady
Veruš - to věřím s tím amnio
Nám o tom už taky říkali na genetici, že kdyby bylo těhu, tak se amniu nevyhnu. A co, hlavně když bude vše ok, že jo 
Jinak těch "zamlklinek" je tu víc: ještě taky Antaliss, teď nově Markeeet (ale to byl spíš bohužel pozdní potrat ve 23 tt), nickaveru, myslím i Dadula a ještě určitě někdo. Tak snad nám to všem brzy klapne jako tobě 
Není tady
Verannko - jj, nový zamlklinky neznám, ale já to přeju všem, je úplně jedno, jestli se někdo snaží chvíli, nebo roky, někdo o mimi přijde
- ta touha mít mimi je tak silná - to je příroda... Já toužila po každým mimi, ať mi bylo dvacet nebo teď třicet šest - a věřím, že se dočkáme všechny 
Jsem dost naměkko a začínám pociťovat obavy - přece jen na babinetu člověk zažije zprostředkovaně tolik trápení, nervů, komplikací atd. - že nejde být v pohodě. Ale ta obrovská kolektivní radost, když se nějaký dlouhodobce zadaří - to v reálu prostě nezažijeme. Je to detektivka, napínavá, se zápletkama,ale nakonec vše dobře dopadne - musíme věřit
.
Děkuju, že jste, holky babineťácký 

Není tady
Verusko, tak držím pevně palce, ať se prcek chytne a nepustí. Je to brzičko, tak jen potichoučku. Ale doufám, že dáreček pod stromečkem bude. :hjarta:
Není tady
Ahoj Zuzíku, děkuju - samozřejmě že si tě pamatuju, zkolabovala jsi tenkrát v metru, že jo ?
Musím přiznat, že je mi smutno, když vidím tvůj metřík - byly jsme na tom s tebou a Rheou stejně.
Tak přeju pohodovej zbytek těhu, Zuzíku a na konci krásný zdravý
- pokud tohle dobře dopadne,
tak snad přežiju únor 2009 - původní termín porodu.

Není tady