Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#751 24. 2. 2012 16:08

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Blbadlo

Rosamunda napsal(a):

Jessika napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

No tak teď jsem za Blbadlo já, fakt nechápu, nebo že by maďarští Židi neexistovali? grater dumbom

Rosičko, se Židem ten ftip nemá nic společného... wink
Už jsi někdy šla otáčecími dveřmi? smile

No šla.... grater dumbom furt nic, jsem fakt padlá na hlavu, já to nechápu grater Když jde někdo za mnou otáčecími dveřmi, tak prostě přede mnou vyjít ven nemůže.

No a tady nastupuje fenomén maďarského  Žida... big_smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#752 12. 3. 2012 7:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Odkedy sa po pár tmavých mesiacoch objavilo slnko, furt sa ho snažím zhasnú v chodbe pri odchode z bytu. tongue A čudujem sa, prečo to nejde...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#753 12. 3. 2012 19:23

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Jo tak tos byla ty....Dnes se Ti to u nás podařilo.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#754 12. 3. 2012 19:56

ajka50
♥♥♥----

...u nás také....lol

Není tady

#755 13. 3. 2012 7:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

rodna V poslednom čase už aj u nás... ale snáď nie natrvalo... kapitulation

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#756 16. 3. 2012 18:45

luminka
♥♥♥♥♥--

Jeden zážitek z roku 1970. Pracovnice byly svolány, aby vyjádřily souhlas se vstupem spřátelených armád. Jedna byla velice nervózní, bylo třeba souhlasit, ale byl to podraz na dceru, která měla za muže nějakého disidenta. Paní si chtěla vzít prášek na nervy, ale vzala si peroxidovou tabletu, co se přikládala k barvě na vlasy. No, bublalo to všude, paní asi musela opustit místnost, naštěstí byla bez následků.

Není tady

#757 16. 3. 2012 21:02

majkafa
Host

luminka napsal(a):

Jeden zážitek z roku 1970. Pracovnice byly svolány, aby vyjádřily souhlas se vstupem spřátelených armád. Jedna byla velice nervózní, bylo třeba souhlasit, ale byl to podraz na dceru, která měla za muže nějakého disidenta. Paní si chtěla vzít prášek na nervy, ale vzala si peroxidovou tabletu, co se přikládala k barvě na vlasy. No, bublalo to všude, paní asi musela opustit místnost, naštěstí byla bez následků.

va

#758 16. 3. 2012 21:29

vitto
♥♥♥♥♥--

Jdu venčit psa, přijdu domů, dám si sprchu, jdu spát.... O půlnoci mě vzbudí sousedka - pes řve už 3 hodiny před barákem.... Blbeček v akci! smile

Není tady

#759 17. 3. 2012 11:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

lol Tak psa a diea som ešte nikde nezabudla...

Brita

Není tady

#760 17. 3. 2012 11:21

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

K zapomenutí psa - jednou v zimě, když jsem šla po 22. hodině z práce, jsem viděla jezevčíka, jak oprnduje kolem našeho baráku. Byl docela velký mráz. Nebyla jsem si jistá, jestli je to ten sousedů, ale i přes pokročilou hodinu jsem na ně raděj zaklepala a zeptala se. Dostalo se mi odpovědi, že ne, že ten jejich spí v pelechu. Za chvíli už jsem jezevčíka neviděla a ráno se dozvěděla, že to byl opravdu ten jejich. Bydlím v činžáku, tak nevím, jak jim utekl. Vchod je zamčený. Určitě ho taky zapomněli venku.

Upravil(a) Judyna (17. 3. 2012 11:21)

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí