18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Rosamunda napsal(a):
Jessika napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
No tak teď jsem za Blbadlo já, fakt nechápu, nebo e by maďartí idi neexistovali?
Rosičko, se idem ten ftip nemá nic společného...
U jsi někdy la otáčecími dveřmi?No la.... furt nic, jsem fakt padlá na hlavu, já to nechápu Kdy jde někdo za mnou otáčecími dveřmi, tak prostě přede mnou vyjít ven nemůe.
No a tady nastupuje fenomén maďarského ida...
Není tady
Odkedy sa po pár tmavých mesiacoch objavilo slnko, furt sa ho snaím zhasnú v chodbe pri odchode z bytu. A čudujem sa, prečo to nejde...
Není tady
Jo tak tos byla ty....Dnes se Ti to u nás podařilo.
Není tady
V poslednom čase u aj u nás... ale snáď nie natrvalo...
Není tady
Jeden záitek z roku 1970. Pracovnice byly svolány, aby vyjádřily souhlas se vstupem spřátelených armád. Jedna byla velice nervózní, bylo třeba souhlasit, ale byl to podraz na dceru, která měla za mue nějakého disidenta. Paní si chtěla vzít práek na nervy, ale vzala si peroxidovou tabletu, co se přikládala k barvě na vlasy. No, bublalo to vude, paní asi musela opustit místnost, natěstí byla bez následků.
Není tady
luminka napsal(a):
Jeden záitek z roku 1970. Pracovnice byly svolány, aby vyjádřily souhlas se vstupem spřátelených armád. Jedna byla velice nervózní, bylo třeba souhlasit, ale byl to podraz na dceru, která měla za mue nějakého disidenta. Paní si chtěla vzít práek na nervy, ale vzala si peroxidovou tabletu, co se přikládala k barvě na vlasy. No, bublalo to vude, paní asi musela opustit místnost, natěstí byla bez následků.
Jdu venčit psa, přijdu domů, dám si sprchu, jdu spát.... O půlnoci mě vzbudí sousedka - pes řve u 3 hodiny před barákem.... Blbeček v akci!
Není tady
Tak psa a diea som ete nikde nezabudla...
Není tady
K zapomenutí psa - jednou v zimě, kdy jsem la po 22. hodině z práce, jsem viděla jezevčíka, jak oprnduje kolem naeho baráku. Byl docela velký mráz. Nebyla jsem si jistá, jestli je to ten sousedů, ale i přes pokročilou hodinu jsem na ně raděj zaklepala a zeptala se. Dostalo se mi odpovědi, e ne, e ten jejich spí v pelechu. Za chvíli u jsem jezevčíka neviděla a ráno se dozvěděla, e to byl opravdu ten jejich. Bydlím v čináku, tak nevím, jak jim utekl. Vchod je zamčený. Určitě ho taky zapomněli venku.
Upravil(a) Judyna (17. 3. 2012 11:21)
Není tady