Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#726 18. 2. 2012 12:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Blbadlo

va Wow!

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#727 18. 2. 2012 12:24

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

jo a znama, sla s odpadky a vysypala ty odpadky do pracky smile

Není tady

#728 20. 2. 2012 15:07

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

ajka50 napsal(a):

...šla jsem pro vnučku do školky,nasadila jsem si návleky na boty a pěkně v nich došla přes dvě ulice až téměř k domu..jak jsme si s vnučkou povídaly,tak jsme si ani jedna nevšimla,pak mi došlo,že mi nějak neklapou podpadky,kouknu dolů a místo botiček hnědé "sáčky"  lol

Tchán takhle vylezl ze zámku v těch obrovských pantoflích a došel v nich až na zastávku autobusu. Tam si jich všiml, tak je naprosto nevzrušeně strčil do tašky a jel domů. Neuvěřitelnej flegmouš  big_smile

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#729 21. 2. 2012 14:28

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Toto už je stará příhoda a naštěstí dopadla dobře.
Kdysi dávno, když jsem ještě nosila kontkatní čočky, tak roztok se prodával v takové hnědé skleněné lahvičce, úplně stejné jako kysličník. No a já se jednou přehnátla a čočky si naložila do kysličníku. Když jsem si tu první dala do oka...No, snad vám to ani nemusím popisovat. Byla to taková bolest, že jsem v první chvíli  byla úplně dezorientovaná. Čočku jsem nakonec po chvilce úsilí třesoucí se rukou vyndala. Oko vydrželo, nic se nestalo, ale kysličník do očí nedoporučuji.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#730 21. 2. 2012 14:42

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Judyna napsal(a):

Toto už je stará příhoda a naštěstí dopadla dobře.
Kdysi dávno, když jsem ještě nosila kontkatní čočky, tak roztok se prodával v takové hnědé skleněné lahvičce, úplně stejné jako kysličník. No a já se jednou přehnátla a čočky si naložila do kysličníku. Když jsem si tu první dala do oka...No, snad vám to ani nemusím popisovat. Byla to taková bolest, že jsem v první chvíli  byla úplně dezorientovaná. Čočku jsem nakonec po chvilce úsilí třesoucí se rukou vyndala. Oko vydrželo, nic se nestalo, ale kysličník do očí nedoporučuji.

Jedna moje kamarádka kdysi na koleji ráno po prohýřené noci svoje čočky vypila...big_smile

Není tady

#731 21. 2. 2012 14:44

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

A jedna moje zas "vyzvracela" .Už je nehledala....

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#732 21. 2. 2012 16:52

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Když jsme u těch očí, tak moje babička, dej jí pánbůh věčnou slávu, si jednou omylem nakapala do oka místo borové vody kloktadlo grater, tehdá se dělalo ve stejné lahvičce. Že je to cítit nějak jinak si chudák vůbec nevšimla a tak si pak do toho oka musela nalít celou borovou vodu, ne jen pár kapek. Muselo to pálit jak čert, zkoušet bych to nechtěla.

Out from the dark into the light !

Není tady

#733 21. 2. 2012 18:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tss, že kloktadlo, ja som raz v poslednej chvíli zastavila odličovanie očí odlakovačom! kapitulation dumbom To by som na tom so zrkaom bola ešte horšie ako teraz... Holt, rovnaká fžaštička, rovnaká farba.... grater Akurát zápach ma našastie zarazil.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#734 22. 2. 2012 6:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jedna moje kamarádka kdysi na koleji ráno po prohýřené noci svoje čočky vypila...
Já jednou málem vypila tchýnino zoubky... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png ale byla jsem statečná holka a nezařvala jsem, když se na mě babi z hrnečku usmála...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#735 22. 2. 2012 16:42

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

No je pravda, že po prohýřené noci člověk vypije leccos. Když jsem byla ve třeáku na chmelu, moje tři spolužačky vyrazily do hospody, já s nimi nešla, páč mě bolelo v krku a vedle postele jsem měla 3% kysličník v hrnku, abych si vždycky lžíci naředila na kloktání. Holky se v noci vrátily, měly žízeň, tak ten neředěný kysličník vypily, chudinky.

Není tady

#736 22. 2. 2012 17:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

bože, díky, že tohle mě nikdy nepotkalo, abych něco takovýho vypila.
já se maximálně nechala odnýst a dělala jsem u toho želvičku.

heleno, zvracela bych tejden jen při představě, že jsem si mohla loknout mad

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#737 22. 2. 2012 20:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Dnes som stála ako trúba 5 minút pri otáčacích dverách, kým som prišla na to, že musím dvihnú ručičku a sama ich posunú - že to nie je automatika ako v nákupnom centre... dumbom

Brita

Není tady

#738 22. 2. 2012 20:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja som sa - úplne triezva! - napila hnojiva na kvety... Nevykvitla som, ale mi našastie nič nebolo. Šla som kamoške pohnoji kvety a "inteligentne" som si odliala hnojiva do fžašky od spriteu - no  a po splnenej misii som šla do práce, bolo teplo, s radosou som objavila zásobu spriteu, lokla si... skurt usch a vypžula to. Poradili mi zapi množstvom vody, zajes živočíšnym uhlím... a bolo dobre.

Brita

Není tady

#739 22. 2. 2012 20:54

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Dnes som stála ako trúba 5 minút pri otáčacích dverách, kým som prišla na to, že musím dvihnú ručičku a sama ich posunú - že to nie je automatika ako v nákupnom centre... dumbom

Tak to mᚠštěstí, že zrovna neběžel někdo z druhý strany, kdo by se do dveří (znaje jejich konstrukci) razantně opřel lol

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#740 22. 2. 2012 21:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pripomenulo mi to rozkošný vtip (rozprával mi ho maďarský Žid): Ako poznáte maďarského ida? že vojde do otáčacích dverí za vami a vyjde pred vami... big_smile

Brita

Není tady

#741 22. 2. 2012 22:07

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Pripomenulo mi to rozkošný vtip (rozprával mi ho maďarský Žid): Ako poznáte maďarského ida? že vojde do otáčacích dverí za vami a vyjde pred vami... big_smile

No tak teraz ako trúba zízam ja, to jsem ňák nepochopila, buď máme jiné reálie anebo že by stáří? dumbom

Není tady

#742 23. 2. 2012 10:32

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Rosamunda napsal(a):

Selima napsal(a):

No tak teraz ako trúba zízam ja, to jsem ňák nepochopila, buď máme jiné reálie anebo že by stáří? dumbom

Ten je dokonalej!!!!!!
Přesně tohle se ti, Ros, stane, když procházíš těmi otáčecími dveřmi s maďarským Židem - nechápeš, jak to udělal, jen zírᚠlol

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#743 23. 2. 2012 14:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

rodna vissla

Brita

Není tady

#744 23. 2. 2012 22:20

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

No tak teď jsem za Blbadlo já, fakt nechápu, nebo že by maďarští Židi neexistovali? grater dumbom

Není tady

#745 23. 2. 2012 23:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Prisahám na holý pupok, že mi to jeden z nich rozprával... stolt

Brita

Není tady

#746 24. 2. 2012 10:20

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Rosamunda napsal(a):

No tak teď jsem za Blbadlo já, fakt nechápu, nebo že by maďarští Židi neexistovali? grater dumbom

Rosičko, se Židem ten ftip nemá nic společného... wink
Už jsi někdy šla otáčecími dveřmi? smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#747 24. 2. 2012 15:14

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Rosičko, se Židem ten ftip nemá nic společného... wink
Už jsi někdy šla otáčecími dveřmi? smile

No šla.... grater dumbom furt nic, jsem fakt padlá na hlavu, já to nechápu grater Když jde někdo za mnou otáčecími dveřmi, tak prostě přede mnou vyjít ven nemůže.

Není tady

#748 24. 2. 2012 15:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Když jde někdo za mnou otáčecími dveřmi, tak prostě přede mnou vyjít ven nemůže.
Maďarský Žid může... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#749 24. 2. 2012 15:53

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

Zpátky k tématu vissla

Bavím se...

Dnes ráno jsem si uvařila kotel lipového čaje (mám rýmu), pak že to scedím přes sítko, a si do hrnku nedávám už to listí...no sítko jsem dala nad dřez a plná konvice čaje mi zmizela v odpadu...
Ale nejsem v tom sama, v ledničce jsem vedle másla a šunky našla po manželově snídani i dvě Kaiserky v igeliáku..reta

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#750 24. 2. 2012 15:59

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

A jinak na střední jsem hrála volejbal závodně, došla jsem jednou večer uřícená z tréninku a velmi žíznivá, v kuchyni byl hrnek (takovej čtvrtlitrák oprýskanej nepoužívanej) plnej čaje studenýho světlounkýho...tak jsem se napila, nádech a velký lok...a byl to OCET.

A na základce jsem zase občas jela do školy na kole, nechala ho zamknuté na školním dvoře, odpolko na oběd pěšky a zpátky domů taky pěšky (furt nic), druhý den ráno (v 7.45h samozřejme asi tak) jsem v garáži plašila, kdo mi ukradl bicykl a jak se teď rychle během necelých 10ti minut dostat do školy 1,5km vzdálené.. smile

A jinak košík z obchodu byl venku se mnou taky, ale jen asi 3m....smile a v pytlíkách na botech jsem z knihovny došla skoro až domů..

Upravil(a) misha88 (24. 2. 2012 16:05)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí