6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jo a znama, sla s odpadky a vysypala ty odpadky do pracky
Není tady
ajka50 napsal(a):
...la jsem pro vnučku do kolky,nasadila jsem si návleky na boty a pěkně v nich dola přes dvě ulice a téměř k domu..jak jsme si s vnučkou povídaly,tak jsme si ani jedna nevimla,pak mi dolo,e mi nějak neklapou podpadky,kouknu dolů a místo botiček hnědé "sáčky"
Tchán takhle vylezl ze zámku v těch obrovských pantoflích a doel v nich a na zastávku autobusu. Tam si jich viml, tak je naprosto nevzrueně strčil do taky a jel domů. Neuvěřitelnej flegmou
Není tady
Toto u je stará příhoda a natěstí dopadla dobře.
Kdysi dávno, kdy jsem jetě nosila kontkatní čočky, tak roztok se prodával v takové hnědé skleněné lahvičce, úplně stejné jako kysličník. No a já se jednou přehnátla a čočky si naloila do kysličníku. Kdy jsem si tu první dala do oka...No, snad vám to ani nemusím popisovat. Byla to taková bolest, e jsem v první chvíli byla úplně dezorientovaná. Čočku jsem nakonec po chvilce úsilí třesoucí se rukou vyndala. Oko vydrelo, nic se nestalo, ale kysličník do očí nedoporučuji.
Není tady
Judyna napsal(a):
Toto u je stará příhoda a natěstí dopadla dobře.
Kdysi dávno, kdy jsem jetě nosila kontkatní čočky, tak roztok se prodával v takové hnědé skleněné lahvičce, úplně stejné jako kysličník. No a já se jednou přehnátla a čočky si naloila do kysličníku. Kdy jsem si tu první dala do oka...No, snad vám to ani nemusím popisovat. Byla to taková bolest, e jsem v první chvíli byla úplně dezorientovaná. Čočku jsem nakonec po chvilce úsilí třesoucí se rukou vyndala. Oko vydrelo, nic se nestalo, ale kysličník do očí nedoporučuji.
Jedna moje kamarádka kdysi na koleji ráno po prohýřené noci svoje čočky vypila...
Není tady
A jedna moje zas "vyzvracela" .U je nehledala....
Není tady
Kdy jsme u těch očí, tak moje babička, dej jí pánbůh věčnou slávu, si jednou omylem nakapala do oka místo borové vody kloktadlo , tehdá se dělalo ve stejné lahvičce. e je to cítit nějak jinak si chudák vůbec nevimla a tak si pak do toho oka musela nalít celou borovou vodu, ne jen pár kapek. Muselo to pálit jak čert, zkouet bych to nechtěla.
Není tady
Tss, e kloktadlo, ja som raz v poslednej chvíli zastavila odličovanie očí odlakovačom! To by som na tom so zrkaom bola ete horie ako teraz... Holt, rovnaká fžatička, rovnaká farba.... Akurát zápach ma naastie zarazil.
Není tady
Jedna moje kamarádka kdysi na koleji ráno po prohýřené noci svoje čočky vypila...
Já jednou málem vypila tchýnino zoubky... ale byla jsem statečná holka a nezařvala jsem, kdy se na mě babi z hrnečku usmála...
Není tady
No je pravda, e po prohýřené noci člověk vypije leccos. Kdy jsem byla ve třeáku na chmelu, moje tři spoluačky vyrazily do hospody, já s nimi nela, páč mě bolelo v krku a vedle postele jsem měla 3% kysličník v hrnku, abych si vdycky líci naředila na kloktání. Holky se v noci vrátily, měly ízeň, tak ten neředěný kysličník vypily, chudinky.
Není tady
boe, díky, e tohle mě nikdy nepotkalo, abych něco takovýho vypila.
já se maximálně nechala odnýst a dělala jsem u toho elvičku.
heleno, zvracela bych tejden jen při představě, e jsem si mohla loknout
Není tady
Dnes som stála ako trúba 5 minút pri otáčacích dverách, kým som prila na to, e musím dvihnú ručičku a sama ich posunú - e to nie je automatika ako v nákupnom centre...
Není tady
Ja som sa - úplne triezva! - napila hnojiva na kvety... Nevykvitla som, ale mi naastie nič nebolo. la som kamoke pohnoji kvety a "inteligentne" som si odliala hnojiva do fžaky od spriteu - no a po splnenej misii som la do práce, bolo teplo, s radosou som objavila zásobu spriteu, lokla si... a vypžula to. Poradili mi zapi mnostvom vody, zajes ivočínym uhlím... a bolo dobre.
Není tady
Selima napsal(a):
Dnes som stála ako trúba 5 minút pri otáčacích dverách, kým som prila na to, e musím dvihnú ručičku a sama ich posunú - e to nie je automatika ako v nákupnom centre...
Tak to má těstí, e zrovna neběel někdo z druhý strany, kdo by se do dveří (znaje jejich konstrukci) razantně opřel
Není tady
Pripomenulo mi to rozkoný vtip (rozprával mi ho maďarský id): Ako poznáte maďarského ida? e vojde do otáčacích dverí za vami a vyjde pred vami...
Není tady
Selima napsal(a):
Pripomenulo mi to rozkoný vtip (rozprával mi ho maďarský id): Ako poznáte maďarského ida? e vojde do otáčacích dverí za vami a vyjde pred vami...
No tak teraz ako trúba zízam ja, to jsem ňák nepochopila, buď máme jiné reálie anebo e by stáří?
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Selima napsal(a):
No tak teraz ako trúba zízam ja, to jsem ňák nepochopila, buď máme jiné reálie anebo e by stáří?
Ten je dokonalej!!!!!!
Přesně tohle se ti, Ros, stane, kdy prochází těmi otáčecími dveřmi s maďarským idem - nechápe, jak to udělal, jen zírá
Není tady
No tak teď jsem za Blbadlo já, fakt nechápu, nebo e by maďartí idi neexistovali?
Není tady
Prisahám na holý pupok, e mi to jeden z nich rozprával...
Není tady
Rosamunda napsal(a):
No tak teď jsem za Blbadlo já, fakt nechápu, nebo e by maďartí idi neexistovali?
Rosičko, se idem ten ftip nemá nic společného...
U jsi někdy la otáčecími dveřmi?
Není tady
Jessika napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Rosičko, se idem ten ftip nemá nic společného...
U jsi někdy la otáčecími dveřmi?
No la.... furt nic, jsem fakt padlá na hlavu, já to nechápu Kdy jde někdo za mnou otáčecími dveřmi, tak prostě přede mnou vyjít ven nemůe.
Není tady
Kdy jde někdo za mnou otáčecími dveřmi, tak prostě přede mnou vyjít ven nemůe.
Maďarský id můe...
Není tady
Zpátky k tématu
Bavím se...
Dnes ráno jsem si uvařila kotel lipového čaje (mám rýmu), pak e to scedím přes sítko, a si do hrnku nedávám u to listí...no sítko jsem dala nad dřez a plná konvice čaje mi zmizela v odpadu...
Ale nejsem v tom sama, v ledničce jsem vedle másla a unky nala po manelově snídani i dvě Kaiserky v igeliáku..
Není tady
A jinak na střední jsem hrála volejbal závodně, dola jsem jednou večer uřícená z tréninku a velmi íznivá, v kuchyni byl hrnek (takovej čtvrtlitrák oprýskanej nepouívanej) plnej čaje studenýho světlounkýho...tak jsem se napila, nádech a velký lok...a byl to OCET.
A na základce jsem zase občas jela do koly na kole, nechala ho zamknuté na kolním dvoře, odpolko na oběd pěky a zpátky domů taky pěky (furt nic), druhý den ráno (v 7.45h samozřejme asi tak) jsem v garái plaila, kdo mi ukradl bicykl a jak se teď rychle během necelých 10ti minut dostat do koly 1,5km vzdálené..
A jinak koík z obchodu byl venku se mnou taky, ale jen asi 3m.... a v pytlíkách na botech jsem z knihovny dola skoro a domů..
Upravil(a) misha88 (24. 2. 2012 16:05)
Není tady