6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já mám jeden zážitek z minulého roku..tak vám ho sem překopíruju Jinak tohle vlákno je skvělé, člověk je vždycky rád že není za blba sám
Před chvílí jsme byli s kolegou venku kouřit a jen tak nezávazně si klábosíme:
Já: Nesmím zapomenout rozmrazit maso.
On: Odkud je?
Já: Z mrazáku.....
On: Aha....a jaký? Přední, zadní?
Já: Prostřední....šuplík....
No, opravdu mi už asi začíná hrabat
Není tady
anaid41 napsal(a):
... protoža sama často kradu cizí košíky, říkám si, počkej chvilku : a za chvíli se nenápadně přibliží utahaná ženská v mým věku, nenápadně odloží můj košík.. a běží hledat ten svůj... takže s košíkama si užívám často, ale tohle nemělo chybu, 2 akce během 1 nákupu :-)
Tak poučena těmito a podobnými zážitky jsem takhle nedávno u místečka, kde stál můj plně naložený košík, asi 10 minut. Vypadala jsem trošku jako Chip z rychlé roty - hlavička lítala sem a tam ....oči pátraly ve všech okolojedoucích košíkách... a nic...
asi se někomu můj nákup tak zalíbil, že si ho nechal... a já potupně absolovala sběrné kolečko znovu
Není tady
Já jsem šla kupovat - vložku - tedy zámkovou do Baumaxu. Obešla jsem ho několikrát - nic. Tak jsem se zastavila u pultíku se svou naučenou větou - dobrý den, mohl byste mi poradit - jsem blondýna - kde tu máte vložky? Pán chudák zalapal po dechu....
No a před týdnem v trafice - kouřím Karelie - který mají tři druhy, takže automaticky říkám - Prosím Karelie normální - pan prodavač si mě měřil asi 3 minuty - nechal si to zopakovat a pak mi řiká - já Vám rozumněl : Karel je normální a přemýšlel co mi tím chcete říct....protože já jsem Karel.
Daniela S. napsal(a):
Jejda, to je krásné vlákno.
To si takhle v pohodičce večer v posteli odlakovávám nehty. A tu použitou vatu nasáklou odlakovačem neodhazuju, kam mě napadne, kdepak, mohlo by to udělat flek na prostěradle (za 90 Kč)! Pěkně disciplinovaně je odkládám na lakovaný noční stolek (za 3000 Kč).
To je nič... ja som si raz odlakovačom skoro odlíčila oči. Oboje priesvitná tekutina v podobnej fľaštičke. Zastavil ma až podozrivý zápach
Není tady
Jo ještě krásný zážitek z minulého víkendu. Jsem si ukradla v Paříži v hotelu nějaký tubičky z koupelny - no jo krást se nevyplácí a tak šáhnu na poličku v koupelně - již doma - a namazala jsem si celé ruce od ramen až dolů - kondicionérem.
Dana 1 napsal(a):
Ráno idem do roboty.V rychlosti ešte beriem mobil a vkladám do kabelky.V robote vyberám a ejhla,miesto mobilu vyberiem dialkové ovládanie od televízora
Normálka. Mňa mama bežne nútila volať z ovládača a prepínať mobilom. Starším ľuďom už ani zrak tak neslúži, a potom - hejlbátko ako hejblátko.
Není tady
Selima napsal(a):
Dana 1 napsal(a):
Ráno idem do roboty.V rychlosti ešte beriem mobil a vkladám do kabelky.V robote vyberám a ejhla,miesto mobilu vyberiem dialkové ovládanie od televízora
Normálka. Mňa mama bežne nútila volať z ovládača a prepínať mobilom. Starším ľuďom už ani zrak tak neslúži, a potom - hejlbátko ako hejblátko.
... a mojí kamarádky 90letá matka, o kterou se denně stará, jí 20x denně volá a hlásí se :" tady mobil, tady mobil.."
Není tady
Moja mama mi zvykne posielať prázdne SMS... Vysvetľujem jej, že nemusí za mňa hlasovať a že zbytočne platí operátorovi, ale márne.
Není tady
i vy jedny holky nezbedný ... počkejte, až budete starušky, taky se vaši mladší příbuzní nebudou stačit divit
... ale "tady mobil" to mně dostalo...
Není tady
Tak to mě fakt pobavilo,upřímně jsem se od srdce zasmála.
Není tady
Já takhle před pár lety spěchala domů z práce, ještě nákup a najednou v sámošce vidím regál s mikulášskými dobrotami. Hned mi hlavou blesklo, jéžiš, ono je šestého a nemám nic koupeného pro děti. Tak jsem nabrala aspoň velkou hromadu mlsání. Doma jsem se pak hrozně divila, proč se diví děti . Ono sice bylo šestého, ale listopadu.
Není tady
Mně se jednou ráno povedlo klíče od bytu hodit do kontejneru a v ruce mi zůstala igelitka s odpadky. Svazek byl těžký, tak padaly hluboko...:-)
Není tady
Florio: no já tam tehdy hodil i to smetí i ty klíče. Naštěstí lehký od auta, takže zůstaly na povrchu. A taky to tehdy byla docela popelnice, takže se to hodilo
Není tady
To já jsem minule zapla myčku, a když bylo nádobí umytí, tak jsem ji zapla znova. Zrovna jsem měla den blbec.
Není tady
Alosek napsal(a):
Instaluju fotografie na výstavu, už druhý den, od rána do večera, děs. Nemám čas na oběd, tak jenom vyjedu do nejvyššího patra do snobské předražené kavárny. Ale co, dám si něco dobrého a zapálím si, aspoň tu jednu denně si snad zasloužím. Pohodička, klídeček... akorát že popel z cigarety jsem klepala do velmi předraženého pressa.
Pak mi kamarád donesl na patro kelímek s kafem z automatu, neprozřetelně jsem si ho postavila vedle skleničky se špendlíkama. No hltla jsem si kovu, samozřejmě.
Nechci vědět, jestli mě někdo viděl...
to je dobrý, mi včera Jiřík vypral v kávě štětec od vodových barviček (nemám ji mít vedle jeho kelímku s vodou, že jo...) - snad to nebyla zelená ani modrá, bych si to musela brát osobně
Není tady
Hezký příhody :-)
Jednou jsme s přítelem odjeli z nákupu domu 4 stanice tramvají ověšený příšerně těžkejma igelitkama, teprve před barákem jsme si celý ufuněný vzpomněli - oba v úplně tu samou chvíli jsme se zastavili - že máme v obchoďáku v garážích auto.
Alzheimer hadr...dodnes to nikdo z příbuzenstva nepochopil
Není tady
vydrychka napsal(a):
Jednou jsme s přítelem odjeli z nákupu domu 4 stanice tramvají ověšený příšerně těžkejma igelitkama, teprve před barákem jsme si celý ufuněný vzpomněli - oba v úplně tu samou chvíli jsme se zastavili - že máme v obchoďáku v garážích auto.
No tak tahle story je skvělá
Připomíná mi známou, která dojela autem do obchoďáku, nakoupila, vylezla před barák a auto nikde. Tak volá policajty, kteří přijeli, začali to sepisovat a teprve když byli hotový, tak si známá vzpoměla že nepřijela svou modrou feldou, ale služební oktávií...která stála samozřejmě přesně tam, kde ji nechala
Není tady
Zámena tekutín... som tu nedávno bavila osadenstvo tým, ako som si odliala trošku hnojiva na kamoškine kvety do pollitrovky od Sprite, odniesla to do jej bytu a po pohnojení šťastne zabudla. Pred jej návratom som kontrovala byt a zhrozila sa, že by sa Spritu-hnojiva omylom napila, tak som ho vzala do igelitky a šťastne zabudla. Na druhý deň som dostala smäd idúc do roboty a napila sa... Pomohlo sa hneď napiť minerálky, zajesť 8 tabletami živočíšneho uhlia a večer som sa cítila tak dobre, že som zvažovala, či sa neprihnojím pravidelnejšie...
Není tady
Moje babička jednou nadávala, že si koupila divný špagety, protože je vaří už půl hodiny a ne změknout. Tak jsem mrkla do hrnce a babča vařila špejle
Není tady
Platila jsem v restauraci útratu, servírka říká 140,- Kč já vytáhla 100,-Kč , mile se usmála a říkám "to je dobrý".
Není tady
vydrychka napsal(a):
Tak to je uplně bombardácký.
Není tady
Mě nechal můj ex v porodnici sebral dítě a odjel až u nádraží si uvědomil, že mu asi něco chybí a vrátil se pro mě
Když šel do obchodu, vrátil se domů bez kočárku ale prej se mu zdálo, že nemá všechno
Není tady
Tak ta porodnice je Ještě že si vzpomněl.
PPavlaa napsal(a):
Mě nechal můj ex v porodnici sebral dítě a odjel až u nádraží si uvědomil, že mu asi něco chybí a vrátil se pro mě
Když šel do obchodu, vrátil se domů bez kočárku ale prej se mu zdálo, že nemá všechno
Není tady
Romča napsal(a):
Tak ta porodnice je Ještě že si vzpomněl.
PPavlaa napsal(a):
Předhazovala jsem mu to celý manželství, trouba
Není tady
Pírko: "Moje babička jednou nadávala, že si koupila divný špagety, protože je vaří už půl hodiny a ne změknout. Tak jsem mrkla do hrnce a babča vařila špejle "
To je hezký .
Jednou jsem s plným nákupním vozíkem stála v hyperce ještě frontu na noviny a najednou se přihnala paní, můj vozík vzala a rychlým krokem pádila pryč - no já jsem se nezmohla na nic, jen jsem asi po dvou vteřinách polohlasně pronesla: "promiňte, ale ten vozík je můj"... Načež paní v tom běhu udělala prudkou otočku a zrudlá mi vysvětlovala: "ježišmarjá, promiňte, já mám vlastně vozík tady vedle a spěchám, já jsem se spletla" .
Upravil(a) Tercila (10. 8. 2008 15:20)
Není tady