6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pomněnka napsal(a):
No přece tady u mně....já jí neschovávám
Tak se domluvíme, ale ne tady ju
Není tady
Pisatel napsal(a):
pomněnka napsal(a):
No přece tady u mně....já jí neschovávám
Tak se domluvíme, ale ne tady ju
Jasně, jetě by přili nepozvaní a tak iroká zase není
Není tady
Tak jsem se v pátek chystala vyrazit ven. Načančaná, malý odvezený k rodičům a za 20 minut mi měl jet autobus. Jetě jsem se la překontrolovat do zrcadla a malinko se poupravit. V koutku oka jsem měla řasenku a tak jsem si tam hezky hrábla prstíkem. Najednou se mi do oka rozlilo pálení, bolest a já přestávala vidět. Ten pocit byl straný. Sesunula jsem se na zem kapesník na oku a nevěděla jsem co dělat. Byla jsem u rodičů, take ti stáli nade mnou a vyděeně se ptali co se děje. Nevím, prostě jsem si něco dala do oka.
Po důkladném vypláchnutí pálení pomalu ustupovalo a mi zůstal červený otok kolem oka. Kdy jsem tak přemýlela, co se vlastně stalo, vzpomněla jsem si, e jsem si od bráky brala zpátky pepřák, který jsem mu půjčila. Jak mi pak řekl, zkouel, jestli stříká. A já pak .... by jsem rok přesvědčovala kamarády, kdo z nich dobrovolně vyzkouí zda funguje....to vyzkouela sama na sobě.
Není tady
Kuřátko, bolelo to hodně? Pocém, pofoukám...
V sebetrýznění se vyznám
Za poslední dobu :
Ohřeju si mléko v mikrovlnce a při vyndávání si se zleju od hlavy k patě (mikrovlnka stojí na takovém komíně nad pračkou a myčkou, take kdy jsem líná přïstrčit si idličku, tak se musím hodně natáhnout)
Na hodině afrických tanců si skočím na svou vlastní nohu tak, e mám nalomený ukazováček (snad
se tak se říká tomu prstu na noze vedle palce)
Při ukládání nádobí do myčky se nů zarazí pičkou o talíř, ale ruka drící nů pokračuje dál (nojo neikovný maso musí pryč...)
Není tady
Brr, tak teď jsem si představila ten noík...
No myslím, e některé z nás se umí "zdevastovat" samy. Jsem, kdysi říkávala jetě mému mui, e jak bude zlobit, tak ho půjdu udat na policajty za týrání. A ty mé modřiny neokecá Samozřejmě ze srandy.
Není tady
elvička17 napsal(a):
Tebe prostě ere, e Vy chlapi tohle vechno najednou nezvládáte...
Prosim Te Zelvicko, to je Tvoje male na te fotce ?
Není tady
Poslední dobou se mi zdá, e jsem hodně roztritá (klepu i na uplík, ne ho otevřu...)
Ale kdy jsem nala tohle starý vlákno, tak mně napadlo, e to se mnou není tak ouplně straný...
A e před lety to nebylo lepí
No mrkněte - obzvlátě příspěvky ze začátku, to jsou chuovky
Upravil(a) Jessika (3. 2. 2012 23:00)
Není tady
to s klepáním máme podobný, já se párkrát přistihla, e klepu i na dveře od záchodu, přes to, e je jasný, e tam nikdo není
Není tady
.
Upravil(a) aiga (10. 9. 2012 22:54)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
to s klepáním máme podobný, já se párkrát přistihla, e klepu i na dveře od záchodu, přes to, e je jasný, e tam nikdo není
klepu na dveře, kdy vycházím z kanclu na chodbu
Není tady
Já dola tuhle s pytlem odpadků a na potu....Ale u přepáky jsem to natěstí nepředloila, vzpamatovala jsem se u ve dveřích. Take to se mnou není tak zlé
Není tady
Ja v poslednom, čase klopem na dvere náho kanclu, navye ZVNÚTRA, pri odchode! To je koniec.
Není tady
aiga napsal(a):
Jessiko, díky za Blbadlo! Skvěle jsem se pobavila při čtení, hlavně na začátku
Aktuální historka o roztritosti je ze středy: při odchodu z domu jsem v zamylení minula kontejner, právě přijíděla moje tramvaj, jetě jsem popoběhla, nastoupila - a kdy jsem si dávala kabelku na klín, koukám, co vleču v druhé ruce. A e to byla hodně velká igelitka s odpadky!
To sa mi stalo v poslednom čase 2x ... Asi som prepracovaná.
Není tady
Huráááá to jsem ráda, e nejsem sama! A něco provedu, hned to sem hodím, někdy mám fakt perly, e se ani sama nestačím divit.
Není tady
Tramvaj s lavicemi, řidič vyjel ze zastávky poměrně svině, take u během jízdy jsem se dostala k volnému sedadlu a v typickém předklonu se chystala sednout, kdy vůz prudce zabrzdil. Věci a lidé se dostali do pohybu, stala jsem se neřízenou střelou - a stále v podřepu - jsem v oku letěla na nic netuícího pána, který četl noviny. Nárazem se mu noviny zmuchlaly a roztrhly, jednou rukou jsem srazila jmelí, co měl vedle sebe na tace, druhou rukou jsem se mu trefila do rozkroku. Jetě dnes vidím jeho vyděený obličej a slyím to hlasité heknutí
Pán se tvářil děsně nepřátelsky... hned jsem se omlouvala, ale současně mi neel zadret záchvat smíchu, protoe se smáli i lidé kolem. Raději jsem na dalí zastávce vystoupila a jela jinou tramvají.
Není tady
Tak jsem si vzpoměla na jednu z lékárny: Pán mi přiel s receptem, vydávám mu léky a přitom přemýlím, e budu k večeři smait sýr a milému pánovi povídám: "A tady doplácíte 30,- korun za ten sejra", no pán čuměl jak tele na vrata a já se málem hanbou propadla
Není tady
aiga napsal(a):
Tramvaj s lavicemi, řidič vyjel ze zastávky poměrně svině, take u během jízdy jsem se dostala k volnému sedadlu a v typickém předklonu se chystala sednout, kdy vůz prudce zabrzdil. Věci a lidé se dostali do pohybu, stala jsem se neřízenou střelou - a stále v podřepu - jsem v oku letěla na nic netuícího pána, který četl noviny. Nárazem se mu noviny zmuchlaly a roztrhly, jednou rukou jsem srazila jmelí, co měl vedle sebe na tace, druhou rukou jsem se mu trefila do rozkroku. Jetě dnes vidím jeho vyděený obličej a slyím to hlasité heknutí
Pán se tvářil děsně nepřátelsky... hned jsem se omlouvala, ale současně mi neel zadret záchvat smíchu, protoe se smáli i lidé kolem. Raději jsem na dalí zastávce vystoupila a jela jinou tramvají.
ty lidi museli mít veselej celej den
Není tady
...la jsem pro vnučku do kolky,nasadila jsem si návleky na boty a pěkně v nich dola přes dvě ulice a téměř k domu..jak jsme si s vnučkou povídaly,tak jsme si ani jedna nevimla,pak mi dolo,e mi nějak neklapou podpadky,kouknu dolů a místo botiček hnědé "sáčky"
Není tady
Hezky jsem si připravila věci na úklid - a a v posledním patře jsem zjistila, e mám vechno, kromě vody v kýblu
A taky jsem "ukradla" koík v samoce - prostě jsem vyla i s ním a pokračovala runou ulicí furt pryč... no, přiznávám, e ho mám doma, protoe jsem se děsně styděla jít zpátky
Není tady
ajka50 napsal(a):
...la jsem pro vnučku do kolky,nasadila jsem si návleky na boty a pěkně v nich dola přes dvě ulice a téměř k domu..jak jsme si s vnučkou povídaly,tak jsme si ani jedna nevimla,pak mi dolo,e mi nějak neklapou podpadky,kouknu dolů a místo botiček hnědé "sáčky"
To bývá občas vidět, jak kolem zdravotního střediska pobíhají sklerotici v návlecích na botách .....
Můj bejvalej manel byl roztritej vědec a jednou vynáel ko ve vysokým čináku na Malý Straně a myslel na něco jinýho a kdy vysupěl zpátky ty čtyři patra , zjistil, e ten ko je pořád plnej .....
Není tady
Sláva i "pán tvorstva" se někdy utne: Munďák si dnes ráno při vaření snídaně nalil na pánvičku ocet místo oleje a pak to zavril tím, e si osolil kafe, které si k tomu hemenexu pracně uvařil
Upravil(a) Rosamunda (11. 2. 2012 21:32)
Není tady
U jste si někdy zamíchaly čaj s citrónem teploměrem? :lol:Teda bez snahy nahnat si teplotu...
Upravil(a) helena (17. 2. 2012 7:07)
Není tady
A aký tpelý si ho mala? Mne sa etda skoro bene stáva, hlavne keď som prepracovaná (v poslednom čase furt), e keď si niečo oúpem alebo rozbalím, upky či obal si nechám a jedlo vyhodím... a čumím ako puk. A som napropgramovaná vystupova pri hlavnej robote, t.j. na konečnej, take keď idem do tej polúväzkovej, ktorá je navye na trase, tak sa občas preveziem... Minule som naastie hneď chytila bus spiatočným smerom, inak neviem-neviem.
Není tady
Tak čaj jsem teploměrem jetě nemíchala, zato umím silnou kávu.
Připravím hrnek, odoubuju víčko sklenice s kávou, pak vezmu varnou konvici a do té sklenice naleju horkou vodu. Neuvěřitelně rychle se rozpoutěla
Není tady
helena napsal(a):
U jste si někdy zamíchaly čaj s citrónem teploměrem? :lol:Teda bez snahy nahnat si teplotu...
ne, ale misto kafe jsem nasypala Nutrilon a zalila vodou jo a tohle se povedlo nejen me
Upravil(a) JuliePraha (18. 2. 2012 20:02)
Není tady