6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pajaja napsal(a):
Spíš bych měla jít skuhrat,ale je to spíš na blbadlo, asi jsem někomu něco strááášnéého udělala.Přestavujeme byt,všude bordel a prach a jako by to nestačilo rozbila se lednice,nejde opravit,sušička suší jen na studeno ,pračka někudy teče a do toho mi už dnes třikrát zhasla karma.Odpoledne jsem stavěla skříŇ z Ikei a málem mě kleplo,několik křivých děr a o dvě hodiny víc práce.
Nápodobně. Rozkopaný byt, všude bordel, zjistili jsme, že se ztrácí voda z kotle, což znamená, že někde tečou trubky k topení a nevíme kde (asi někde pod podlahou), auto mám u doktora, vlezla na mne ňáká choroba, při přikládání do krbovek jsem si spálila ruku ...... a mohla bych pokračovat.
Není tady
Já to pořád říkám už od rána, že je den BLBEC, proto se mi nechtělo ani z pelíšku...
Není tady
Huš...nepřivolávej další
Není tady
Pojď na mou hruď , máš toho dost, viď? se ti ani nedivím...nalej si skleničku něčeho dobrého, dej nohy nahoru, zrelaxuj a do rána se z toho vyspíš a fakt bude líííp
Není tady
lupina montana napsal(a):
Pisatel napsal(a):
...Řidič/ka je při řízení se plně věnovat provozu na pozemní komunikaci. Vše co by odvádělo jeho pozornost je mu zakázáno činit.
Nařpíklad sledovat značky:vissla:
No já bych řekl že ouplně něco jiného, jako například nanesený make up, stav trvalé, zda správně kouká ramínko horního dílu spodního prádla, zda sukně se nekrčí a ještě stihnout svlékat okolo jdoucí muže, krotit dítě na zadním sedadle, přemýšlet o tom co večer k večeři a pod.
Není tady
pomněnka napsal(a):
Pojď na mou hruď , máš toho dost, viď? se ti ani nedivím...nalej si skleničku něčeho dobrého, dej nohy nahoru, zrelaxuj a do rána se z toho vyspíš a fakt bude líííp
Ä já zase nic
Není tady
Pisatel napsal(a):
Pisatel napsal(a):
...Řidič/ka je při řízení se plně věnovat provozu na pozemní komunikaci. Vše co by odvádělo jeho pozornost je mu zakázáno činit.
Nařpíklad sledovat značky:vissla:
No já bych řekl že ouplně něco jiného, jako například nanesený make up, stav trvalé, zda správně kouká ramínko horního dílu spodního prádla, zda sukně se nekrčí a ještě stihnout svlékat okolo jdoucí muže, krotit dítě na zadním sedadle, přemýšlet o tom co večer k večeři a pod.
Já se k tomu všemu ještě dloubu v nose
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Nařpíklad sledovat značky:vissla:No já bych řekl že ouplně něco jiného, jako například nanesený make up, stav trvalé, zda správně kouká ramínko horního dílu spodního prádla, zda sukně se nekrčí a ještě stihnout svlékat okolo jdoucí muže, krotit dítě na zadním sedadle, přemýšlet o tom co večer k večeři a pod.
Já se k tomu všemu ještě dloubu v nose
No jo to jsem zapomněl na hledání šaltr páky a jednotlivých pedálů, lovení mobilu a vyhledávání čísla/psaní SMS milenci
Není tady
Pisatel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
No já bych řekl že ouplně něco jiného, jako například nanesený make up, stav trvalé, zda správně kouká ramínko horního dílu spodního prádla, zda sukně se nekrčí a ještě stihnout svlékat okolo jdoucí muže, krotit dítě na zadním sedadle, přemýšlet o tom co večer k večeři a pod.Já se k tomu všemu ještě dloubu v nose
No jo to jsem zapomněl na hledání šaltr páky a jednotlivých pedálů, lovení mobilu a vyhledávání čísla/psaní SMS milenci
Tebe prostě žere, že Vy chlapi tohle všechno najednou nezvládáte...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Já se k tomu všemu ještě dloubu v noseNo jo to jsem zapomněl na hledání šaltr páky a jednotlivých pedálů, lovení mobilu a vyhledávání čísla/psaní SMS milenci
Tebe prostě žere, že Vy chlapi tohle všechno najednou nezvládáte...
Ano správně. Mi si jízdu užíváme jako milování, ne jako boj s časem
Není tady
Pisatel napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Ä já zase nic
No broučku, až budeš mít doma takovou kalamitu jako pajaja, tak pak dej vědět ...moje hruď je široká
Není tady
Pisatel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
No jo to jsem zapomněl na hledání šaltr páky a jednotlivých pedálů, lovení mobilu a vyhledávání čísla/psaní SMS milenciTebe prostě žere, že Vy chlapi tohle všechno najednou nezvládáte...
Ano správně. Mi si jízdu užíváme jako milování, ne jako boj s časem
Tak to jem asi chlap, páč já si jízdu taky užívám bojuji jen o svůj život (občas), když je v ohrožení
Není tady
pomněnka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Ä já zase nic
No broučku, až budeš mít doma takovou kalamitu jako pajaja, tak pak dej vědět ...moje hruď je široká
Hele a já jako neustálá kalamita ti nestačím?
Není tady
pomněnka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Tebe prostě žere, že Vy chlapi tohle všechno najednou nezvládáte...Ano správně. Mi si jízdu užíváme jako milování, ne jako boj s časem
Tak to jem asi chlap, páč já si jízdu taky užívám bojuji jen o svůj život (občas), když je v ohrožení
Aspoň vidíš co jeden blonďatý/černovlasý či rezavý nesmysl na cestě dokáže vše vymyslet. A kolik pak musí být "hazardérů", jako ty či já, proto chci být kosmonaut, tam pravděpodobnost srážky je minimální
Není tady
Pisatel napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ä já zase nicNo broučku, až budeš mít doma takovou kalamitu jako pajaja, tak pak dej vědět ...moje hruď je široká
Hele a já jako neustálá kalamita ti nestačím?
Nooo o žádných tvých kalamitách nevím , ale jestli ty sám jsi kalamita, tak si nedovedu představit jak by to konejšení dopadlo
Není tady
Pisatel napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ano správně. Mi si jízdu užíváme jako milování, ne jako boj s časemTak to jem asi chlap, páč já si jízdu taky užívám bojuji jen o svůj život (občas), když je v ohrožení
Aspoň vidíš co jeden blonďatý/černovlasý či rezavý nesmysl na cestě dokáže vše vymyslet. A kolik pak musí být "hazardérů", jako ty či já, proto chci být kosmonaut, tam pravděpodobnost srážky je minimální
Já jsem to vyřešila (na duchovním mi to vysvětlili)...já si totiž lítám po světě, ve snech když spím....a je pravda, že jsem se ještě s nikým ani ničím nesrazila a výlety to jsou bezva
Není tady
pomněnka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
pomněnka napsal(a):
No broučku, až budeš mít doma takovou kalamitu jako pajaja, tak pak dej vědět ...moje hruď je širokáHele a já jako neustálá kalamita ti nestačím?
Nooo o žádných tvých kalamitách nevím , ale jestli ty sám jsi kalamita, tak si nedovedu představit jak by to konejšení dopadlo
A jak? Pověz, prosím prosím.....
Není tady
Pisateli, broučku, už jsi dostal vedle vynadáno, že nečteš pozorně....píšu, že si to NEDOVEDU představit....tak jak ti mám napsat JAK? Ono těch scénářů může být víc, ale neznám tvojí kalamitní náturu....to by jsi mohl spíš ty přiblížit jak by to vypadalo
Není tady
pomněnka napsal(a):
Pisateli, broučku, už jsi dostal vedle vynadáno, že nečteš pozorně....píšu, že si to NEDOVEDU představit....tak jak ti mám napsat JAK? Ono těch scénářů může být víc, ale neznám tvojí kalamitní náturu....to by jsi mohl spíš ty přiblížit jak by to vypadalo
I ty Brute tedy Brutko? No vidím, že kalamita je na světě Kde je tedy tvá široká hruď?
Není tady
No přece tady u mně....já jí neschovávám
Není tady