29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pisatel napsal(a):
...Řidič/ka je při řízení se plně věnovat provozu na pozemní komunikaci. Vše co by odvádělo jeho pozornost je mu zakázáno činit. No ani se nedivím zvýšenému počtu dopravních nehod, těžkým dopravním zácpámam a pod.
Víš , Pisateli, jsou tací (takové) , kteří (které) se poučili (y) z chyb udělaných - jako třeba já... i za cenu mírně nalomené paže
A přesto, že vědí, že udělali chybu, nebojí se jí přiznat...
A pak jsou takoví, jako třeba TY, kteří jsou nejchytřejší a všechno dělají dobře a nezapomenou na to vždy patřičně upozornit...
Není tady
Jessika napsal(a):
Pisatel napsal(a):
...Řidič/ka je při řízení se plně věnovat provozu na pozemní komunikaci. Vše co by odvádělo jeho pozornost je mu zakázáno činit. No ani se nedivím zvýšenému počtu dopravních nehod, těžkým dopravním zácpámam a pod.
Víš , Pisateli, jsou tací (takové) , kteří (které) se poučili (y) z chyb udělaných - jako třeba já... i za cenu mírně nalomené paže
A přesto, že vědí, že udělali chybu, nebojí se jí přiznat...
A pak jsou takoví, jako třeba TY, kteří jsou nejchytřejší a všechno dělají dobře a nezapomenou na to vždy patřičně upozornit...
Jess, nejchytřejší jsou ve Sněmovní 21, tam jich je nějakých 200 na ty nemáme ani jeden.
Ale holka chyb jsou od toho aby se človíček poučil. U některých to jde z těžka a s újmou na zdraví
Není tady
Pisatel napsal(a):
Jessika napsal(a):
bože... , wiki, dej mi na ní číslo ...
já se jsem kdysi dávno snažila nastavit si hodiny pod volantem...stáli jsme na červenou, tak jsem prostrčila volantem ruku a nastavovala hodiny
a najednou blik - zelená a já se rozjela ... problém byl , že jsme stáli do zatáčky a já měla natočený kola a jak jsem z tý zatáčky vyjela, tak jsem najednou nemohla otočit volantem zpátky - držela jsem to tykadlo na nastavování hodin...
to byla perná chvilka, když jsem se rozhodovala , jestli si radši zlámu ruku nebo to naperu do auta proti mněŘidič/ka je při řízení se plně věnovat provozu na pozemní komunikaci. Vše co by odvádělo jeho pozornost je mu zakázáno činit. No ani se nedivím zvýšenému počtu dopravních nehod, těžkým dopravním zácpámam a pod.
No jo, jenže víš jak ty blbě nastavený hodiny provokujou a přitahujou pohled? S tím se prakticky nedá na řízení soustředit
Není tady
S tím se prakticky nedá na řízení soustředit
Se mnou na sedadle spolujezdce prý taky ne... A to neruším hovorem, nekecám do řízení - jen si tak sedím...
Není tady
Kuki - přezul? Přezul... a o plný nádrži nebo ne/pořádku jsi určitě nic neříkala
Není tady
helena napsal(a):
Se mnou na sedadle spolujezdce prý taky ne... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png A to neruším hovorem, nekecám do řízení - jen si tak sedím... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
No jo ale přiznej, že sedíš jen tak
Není tady
Kukačka napsal(a):
k autům - synek mi přezouval zimní gumy. Měl klíče od auta dva dny. Dnes ráno sednu za volant...počítač signalizuje dojezd 30km a celý auto zasraný jak jetel...
můžu si tu postěžovat?
Stěžovat ano, ale koupit plnou a nechat umejt musíš bohužel sama
Není tady
Proč pořád zuřím, že mi nefunguje myš, když jí mám odpojenou??? To se mi stává několikrát denně, jak s tím noťasem cestuju po bytě
Není tady
Jessika napsal(a):
já se jsem kdysi dávno snažila nastavit si hodiny pod volantem...stáli jsme na červenou, tak jsem prostrčila volantem ruku a nastavovala hodiny
a najednou blik - zelená a já se rozjela ... problém byl , že jsme stáli do zatáčky a já měla natočený kola a jak jsem z tý zatáčky vyjela, tak jsem najednou nemohla otočit volantem zpátky - držela jsem to tykadlo na nastavování hodin...
to byla perná chvilka, když jsem se rozhodovala , jestli si radši zlámu ruku nebo to naperu do auta proti mně
Ano toto se mi stalo taky, nutně jsem při odbočovaní vlevo potřebiovala znát svoji spotřebu. A zajímavé na tom je, že jsem to ještě několikrát zopakovala. A evidentně jsem se zase nepoučila, protože jsem zahlédla svého přítele, když na dálnici něco "četl" na palubce a přitom ruku měl vedenou kolem volantu - a v duchu mě opět napadlo, proč to dělá tak zbytečně složitě, když se dá jednoduše prostrčit volantem!
Není tady
helena napsal(a):
Se mnou na sedadle spolujezdce prý taky ne... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png A to neruším hovorem, nekecám do řízení - jen si tak sedím... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Někteří spolujezdci bohužel dokážou sedět velmi významně. Někteří si k tomu pomáhají zuřivým sykáním, prudkým dupáním na imaginární brzdový pedál a POHLEDEM.
Není tady
Kubo, to není ono Moje pouhá přítomnost dotyčného řidiče přivádí na nemravné myšlenky, pohledy a občas i dotyky
- jsem takové nebezpečí pro silniční provoz, víš...
Není tady
Tiina napsal(a):
Kubo...jo, něco takového mám doma. Nemusí ani sykat, fakt stačí JAK sedí.
u nás mi stačí, jak nasedá ...
Není tady
helena napsal(a):
Kubo, to není ono http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png Moje pouhá přítomnost dotyčného řidiče přivádí na nemravné myšlenky, pohledy a občas i dotyky http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - jsem takové nebezpečí pro silniční provoz, víš... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Já to věděl. To víš řidiče nesmíš za jízdy líbat, vytahovat sukni a pod ní bejt na ostro a tak. Se nedivím žes nebezpečí
Není tady
Máme v autě již pro výstrahu kulicha a lepící pásku- myslím, že se jí říká kobercová. Pro případ, že by spolujezdec (já) chtěl umravňovat řidiče. kulicha někdy používám sama dobrovolně. Někdy je příjemné nevidět.
Není tady
Jessika napsal(a):
to byla perná chvilka, když jsem se rozhodovala , jestli si radši zlámu ruku nebo to naperu do auta proti mně
To znám - úplně nejlepší je dát si na palubovku mobil, abych viděla, že někdo volá (mívám rádio hodně nahlas, takže vyzvánění mobilu neslyším). Pak pro něho sáhnout, nejlépe v zatáčce.
Pisatel napsal(a):
...Řidič/ka je při řízení se plně věnovat provozu na pozemní komunikaci. Vše co by odvádělo jeho pozornost je mu zakázáno činit.
Nařpíklad sledovat značky:vissla:
Není tady
U nás je bankomat v zasklené místnosti před vchodem do pobočky banky. Bývá tam pěkně zatočená fronta tiše čekajících na penízky. Po vyjetí obnosu jsem jako dobře vychovaná holka do toho ticha poděkovala -a pěkně nahlas...
Není tady
A odpověděl ti někdo? aspoň ten bankomat?
Není tady
Spíš bych měla jít skuhrat,ale je to spíš na blbadlo, asi jsem někomu něco strááášnéého udělala.Přestavujeme byt,všude bordel a prach a jako by to nestačilo rozbila se lednice,nejde opravit,sušička suší jen na studeno ,pračka někudy teče a do toho mi už dnes třikrát zhasla karma.Odpoledne jsem stavěla skříŇ z Ikei a málem mě kleplo,několik křivých děr a o dvě hodiny víc práce.
Není tady
Njn, když se to se.re, tak pořádně
Ale bude líp
Není tady