Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#626 13. 11. 2008 8:05

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Blbadlo

Tiino, hlavně, že si aspoň barvu auta pamatoval... Manžel mé sousedky kdysi takhle odvezl kočárek s cizím dítkem... taky (podle něj) vypadal stejně. Naštěstí nedojel daleko - manželka vyšla z obchodu včas.
No a moje kámoška se takhle jednou u mě pro něco zastavila a kočár s kojencem nechala před domem. Nechtěla dítě tahat 5 pater s tím, že se za chvilku vrátí. Ta chvilka se protáhla do okamžiku, kdy za mými dveřmi zvonil příslušník v uniformě a hledal matku řvoucího opuštěného dítěte... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#627 13. 11. 2008 16:02

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Heleno to já takhle jednou nechala před obchodem svého psa a vzpomněla si až doma. Když si představím, jak mu chudákovi muselo být, nafackovala bych si ještě dneska.

Není tady

#628 14. 11. 2008 13:17

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Tak psa bych nezapomněla, ten by se zapomenout nedal. Nebo spíš nenechal.

Já mám zase za sebou jeden z vydařených dnů. Chodila jsem po obchodním centru s rozepnutým řemenem. Nenosím ho často a měla jsem delší svatr, tudíž jsem ho "neviděla". Ostatní ano.

Nic moc.

Není tady

#629 14. 11. 2008 22:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja mám dnes deň-blbec a začalo sa to ráno tým, že som s aplížila na zastávku a spokojne sa dívala na autobus tam stojaci. Ešte si hovorím _Hm, je všedný deň, to buáde jeden z tých dvoch, čo sem  chodia... A bác ho! Bol to faktickY trolejbus, preoblečený za autobus. Hoci osm už stála na zastávke, nevšimla som si to, takže odišiel bezo mňa a ja som zmeškala. Bratisolavská hromadná doprava sa už blíži dobrodružnosťou indickej medzimestskej, človek nikdy nevie, kedy a ako sa dostane tam, kam chce. hmm A deň bez zápchy, obchádzok a zmeny MHD sa už ani neráta.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#630 14. 11. 2008 23:45

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Wiki- pes že by se nedal zapomenout? to by ses divila.....vissla Jeli jsme na lodi s kamarádem a jeho psem a při přenášení nějakého jezu byl šrumec, zmatek...přenesli jsme, jedeme a nějak nám furt něco chybělo - tak počítáme: flašky-2 kusy,loďák, náhradní pádlo, kouřivá krabička - no co nám chybí, na to jsme přišli až tak za 500metrů a cesty zpět nebylo...museli jsme doufat. Naštěstí ne marně, kamarádi si jí všimli a dovezli lol
A když jsme u toho - já jsem v jednom tomhle vlkocentru nakupovala s dcerou nějaké hadříky a zalíbila se mi tam chlupatá čapka, tak jsem si ji nasadila a hulákala jsem přes půl haly na dítě, jak prej mi to sluší? Ona se ohlédla a zlomila se v pase a když se dostatečně vyřvala smíchy, vysvětlila mi, že jsem si na hlavu nasadila módní chlupatou kabelu glorialol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#631 24. 11. 2008 12:12

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

tak mám po vánočním úklidu...
to jsem připravovala čokoládový dort - a rozhodla jsem se, že použiju jemnou mechanizaci - rozehřátou čokoládu jsem chtěla trochu zředit vodou...
tak jsem do misky strčila takovou tu ponornou mršku, jak se s tím míchá eiskafe, ale zapla jsem to ještě dřív, než jsem to úplně ponořila grater
obsah misky se přemístil během vteřiny na půlku kuchyně (a na čokoládové masáže už taky nemusím) roll

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#632 24. 11. 2008 12:21

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Ježžííííííííííííííííííííííííííííííííííííš............... graterusch
No to je na Skuhrací chlívek, Jess, tohleto........ pussa

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#633 24. 11. 2008 12:32

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

tak mám po vánočním úklidu...
to jsem připravovala čokoládový dort - a rozhodla jsem se, že použiju jemnou mechanizaci - rozehřátou čokoládu jsem chtěla trochu zředit vodou...
tak jsem do misky strčila takovou tu ponornou mršku, jak se s tím míchá eiskafe, ale zapla jsem to ještě dřív, než jsem to úplně ponořila grater
obsah misky se přemístil během vteřiny na půlku kuchyně (a na čokoládové masáže už taky nemusím) roll

Tebe mít doma, to je pořídit si ještě speciální připojištění lol Tys tedy dílo, ale proč blbadlo? měla by jsi se radovat, že sama máš nový obličej na kxichtíku (mnohé za to daj i nehorázný peníz a ještě z toho maj houby), nově vymalovánou perníkovou chaloupku. reta Kdy můžu přijít loupat polejvanej perníček lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#634 24. 11. 2008 12:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jediný co můžu, je tě politovat (taky by mě kleplo) - ale něco pozitivního... Víš, jak se budete jednou řehtat, až to budeš někde vyprávět?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#635 24. 11. 2008 16:24

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Tebe mít doma, to je pořídit si ještě speciální připojištění ...

a kdo myslíš, že založil BLBADLO.... tongue

Není tady

#636 24. 11. 2008 17:24

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jess tedy tebe bych chtěla mít doma :-))

Není tady

#637 24. 11. 2008 17:38

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Jess a když už jsi zakládala toto vlákno (mimochodem moooc úžasné tummenupp ...vždycky mi zvedne náladu lol )
uvažovala jsi na zvednutí pojistky nebo alespoň připojištění na blbost? lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#638 24. 11. 2008 17:54

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

klídek, děti, jsem nebezpečná jen sama sobě smile
... a svému majetku , na cizí těla a věci jsem veeelmi opatrná, až něžná wink

Není tady

#639 25. 11. 2008 14:42

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jess ledaže by ti kus tvého majetku upadl na cizí tělo :-)

Není tady

#640 25. 11. 2008 15:06

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Tebe mít doma, to je pořídit si ještě speciální připojištění ...

a kdo myslíš, že založil BLBADLO.... tongue

ale ono se to dá léčit co ty na to? nechceš hodiny doučování vissla

Není tady

#641 25. 11. 2008 15:07

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

pomněnka napsal(a):

Jess a když už jsi zakládala toto vlákno (mimochodem moooc úžasné tummenupp ...vždycky mi zvedne náladu lol )
uvažovala jsi na zvednutí pojistky nebo alespoň připojištění na blbost? lol

Ty brďo to je nápad, to by byly příjmy na pojistém nikoli z plnění. lol reta

Není tady

#642 25. 11. 2008 15:08

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

já jsem úplně v pohodě, nic léčit nepotřebuju... nábytek umeju, šaty zahodím, modřiny zahojím a jede se dál...

mmch - na tomhle vlákně jsem úplně nejvíc ocenila koně v bazéně tummenupp
tomu dávám jedničku wink

Není tady

#643 25. 11. 2008 15:14

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Tak jsem si otevřela termosku, do toho víčka alias polohrnku nalila čaj, zavřela ten čudlík a zase přiklopila tím polohrnkem, samozřejmě plným horkého čaje... Mám polité vše tongue

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#644 25. 11. 2008 15:27

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

jé, Estel, tos mi připomněla , jak mi minulý týden v restauraci přinesli takový ten kompletek (dole hrnek, nahoře sedí konvička) , já si nalila čaj do hrnku a postavila jsem tu konvičku automaticky zpátky...

Není tady

#645 25. 11. 2008 16:53

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Moje kolegyně z práce má za sebou snad nejlepší kousek svého života. Přes všechny zapomenutá auta, klíče, věci na střeše auta...atd..tohle je klasa. Vítěz své třídy.

Úvodem musím říct, že je to velmi vážená dáma, předchází ji skvělá pověst profíka v advokacii, a nemá ráda takové ty lemply v autě, zejména ty , co se nevěnují řízení! Je ovšem nádherně roztržitá. Jsme si v tomto ohledu velmi podobné, ale skromně se přiznám, že ve své sbírce takový zářez ještě nemám! A to jsem šla i přes celou restauraci z WC se sukní zastrčenou do punčocháčů - tedy jen zezadu.

Jela autem, večer, už potmě, po takové lehce klidnější silnici, a tu si chtěla pustit cd. Tak hrabala do té přihrádky u spolujezdce, pár cd vytáhla, to nebyly ty správné, tak je chtěla položit vedle sebe na sedadlo, ale měla tam spoustu naházených krámů, takže by jí zapadly, no tak si je dala ..logicky, ...do pusy. No a hrabala dál. Nemluvím zatím o tom, že při této soustředěné činnosti se nemohla plně věnovat řízení, jen tak trochu mrkla do zpětného zrcátka a nic tam naposled nebylo,tak jen nevědomky zpomalila a  hledala cd dál.
No a jak tak kramařila, tak jí jedno (až 10) cd spadlo na zem, tak se ho snažila vyndat z pod sedačky, či pedálů(?) nevím. Hlavu měla na úrovni volantu, lehce na stranu, s obličejem u klaksonu,  cd (asi 4 ) v ústech, když do ní tuklo zezadu auto, které asi nepochopilo jezdecký  záměr mé zlaté kolegyně. Že troubila, bylo asi to poslední....

Já vím, že to není legrační, že se mohlo ledocos stát, že byla nezodpovědná atd, atd. Kdybyste ale viděli, jak si natrhla těma cdčkama hubu, dostali byste taky takový záchvat smíchu jako já.lollollol Po němž jsem musela okamžitě odběhnout nejen na toaletu, ale i do sprchy....směju se zase....kdybyste viděli ty natržené koutky - má tam takové "vousy" jako od mlíka....tedy od rybízového džusu...lol

Panebože  to je materiál!. A to má paní kolegyně stání zítra u soudu ! lollol

Není tady

#646 25. 11. 2008 17:00

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

bože... , wiki, dej mi na ní číslo ... lol

já se jsem kdysi dávno snažila nastavit si hodiny pod volantem...stáli jsme na červenou, tak jsem prostrčila volantem ruku a nastavovala hodiny
a najednou blik - zelená a já se rozjela ... problém byl , že jsme stáli do zatáčky a já měla natočený kola a jak jsem z tý zatáčky vyjela, tak jsem najednou nemohla otočit volantem zpátky - držela jsem to tykadlo na nastavování hodin...
to byla perná chvilka, když jsem se rozhodovala , jestli si radši zlámu ruku nebo to naperu do auta proti mně smile

Není tady

#647 25. 11. 2008 17:21

Lucie_82
♥♥♥----
Místo: Berlin, berlin ... :-)
Web

lol
no, se radsi nesmeju. dnes jsem se ve spechu malem nastrikala v podpazi lakem na vlasy lol

To see a World in a Grain of Sand ... W. Blake

Není tady

#648 25. 11. 2008 17:48

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

Jessika napsal(a):

já se jsem kdysi dávno snažila nastavit si hodiny pod volantem...stáli jsme na červenou, tak jsem prostrčila volantem ruku a nastavovala hodiny
a najednou blik - zelená a já se rozjela ... problém byl , že jsme stáli do zatáčky a já měla natočený kola a jak jsem z tý zatáčky vyjela, tak jsem najednou nemohla otočit volantem zpátky - držela jsem to tykadlo na nastavování hodin...
to byla perná chvilka, když jsem se rozhodovala , jestli si radši zlámu ruku nebo to naperu do auta proti mně smile

a jak to dopadlo? Já radši za jízdy nedělam nic, jenom krafu se spolujezdcem. A když tam žádnej neni, tak aspońnadávám na ostatní účastníky silničního provozu, který mě nějak štvou

Není tady

#649 26. 11. 2008 8:45

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Řidič/ka je při řízení se plně věnovat provozu na pozemní komunikaci. Vše co by odvádělo jeho pozornost je mu zakázáno činit. No ani se nedivím zvýšenému počtu dopravních nehod, těžkým dopravním zácpámam a pod. reta

Není tady

#650 26. 11. 2008 8:55

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

tak to u mě nehrozí že bych dělala něco jinýho, jsem ráda že vůbec zvládám řídit a sem tam kouknout na tachometr rodna

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí