29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tiino, hlavně, že si aspoň barvu auta pamatoval... Manžel mé sousedky kdysi takhle odvezl kočárek s cizím dítkem... taky (podle něj) vypadal stejně. Naštěstí nedojel daleko - manželka vyšla z obchodu včas.
No a moje kámoška se takhle jednou u mě pro něco zastavila a kočár s kojencem nechala před domem. Nechtěla dítě tahat 5 pater s tím, že se za chvilku vrátí. Ta chvilka se protáhla do okamžiku, kdy za mými dveřmi zvonil příslušník v uniformě a hledal matku řvoucího opuštěného dítěte...
Není tady
Tak psa bych nezapomněla, ten by se zapomenout nedal. Nebo spíš nenechal.
Já mám zase za sebou jeden z vydařených dnů. Chodila jsem po obchodním centru s rozepnutým řemenem. Nenosím ho často a měla jsem delší svatr, tudíž jsem ho "neviděla". Ostatní ano.
Nic moc.
Není tady
Ja mám dnes deň-blbec a začalo sa to ráno tým, že som s aplížila na zastávku a spokojne sa dívala na autobus tam stojaci. Ešte si hovorím _Hm, je všedný deň, to buáde jeden z tých dvoch, čo sem chodia... A bác ho! Bol to faktickY trolejbus, preoblečený za autobus. Hoci osm už stála na zastávke, nevšimla som si to, takže odišiel bezo mňa a ja som zmeškala. Bratisolavská hromadná doprava sa už blíži dobrodružnosťou indickej medzimestskej, človek nikdy nevie, kedy a ako sa dostane tam, kam chce. A deň bez zápchy, obchádzok a zmeny MHD sa už ani neráta.
Není tady
Wiki- pes že by se nedal zapomenout? to by ses divila..... Jeli jsme na lodi s kamarádem a jeho psem a při přenášení nějakého jezu byl šrumec, zmatek...přenesli jsme, jedeme a nějak nám furt něco chybělo - tak počítáme: flašky-2 kusy,loďák, náhradní pádlo, kouřivá krabička - no co nám chybí, na to jsme přišli až tak za 500metrů a cesty zpět nebylo...museli jsme doufat. Naštěstí ne marně, kamarádi si jí všimli a dovezli
A když jsme u toho - já jsem v jednom tomhle vlkocentru nakupovala s dcerou nějaké hadříky a zalíbila se mi tam chlupatá čapka, tak jsem si ji nasadila a hulákala jsem přes půl haly na dítě, jak prej mi to sluší? Ona se ohlédla a zlomila se v pase a když se dostatečně vyřvala smíchy, vysvětlila mi, že jsem si na hlavu nasadila módní chlupatou kabelu
Není tady
tak mám po vánočním úklidu...
to jsem připravovala čokoládový dort - a rozhodla jsem se, že použiju jemnou mechanizaci - rozehřátou čokoládu jsem chtěla trochu zředit vodou...
tak jsem do misky strčila takovou tu ponornou mršku, jak se s tím míchá eiskafe, ale zapla jsem to ještě dřív, než jsem to úplně ponořila
obsah misky se přemístil během vteřiny na půlku kuchyně (a na čokoládové masáže už taky nemusím)
Není tady
Ježžííííííííííííííííííííííííííííííííííííš...............
No to je na Skuhrací chlívek, Jess, tohleto........
Není tady
Jessika napsal(a):
tak mám po vánočním úklidu...
to jsem připravovala čokoládový dort - a rozhodla jsem se, že použiju jemnou mechanizaci - rozehřátou čokoládu jsem chtěla trochu zředit vodou...
tak jsem do misky strčila takovou tu ponornou mršku, jak se s tím míchá eiskafe, ale zapla jsem to ještě dřív, než jsem to úplně ponořila
obsah misky se přemístil během vteřiny na půlku kuchyně (a na čokoládové masáže už taky nemusím)
Tebe mít doma, to je pořídit si ještě speciální připojištění Tys tedy dílo, ale proč blbadlo? měla by jsi se radovat, že sama máš nový obličej na kxichtíku (mnohé za to daj i nehorázný peníz a ještě z toho maj houby), nově vymalovánou perníkovou chaloupku.
Kdy můžu přijít loupat polejvanej perníček
Není tady
Jediný co můžu, je tě politovat (taky by mě kleplo) - ale něco pozitivního... Víš, jak se budete jednou řehtat, až to budeš někde vyprávět?
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tebe mít doma, to je pořídit si ještě speciální připojištění ...
a kdo myslíš, že založil BLBADLO....
Není tady
Jess a když už jsi zakládala toto vlákno (mimochodem moooc úžasné ...vždycky mi zvedne náladu
)
uvažovala jsi na zvednutí pojistky nebo alespoň připojištění na blbost?
Není tady
klídek, děti, jsem nebezpečná jen sama sobě
... a svému majetku , na cizí těla a věci jsem veeelmi opatrná, až něžná
Není tady
Jessika napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tebe mít doma, to je pořídit si ještě speciální připojištění ...
a kdo myslíš, že založil BLBADLO....
ale ono se to dá léčit co ty na to? nechceš hodiny doučování
Není tady
pomněnka napsal(a):
Jess a když už jsi zakládala toto vlákno (mimochodem moooc úžasné
...vždycky mi zvedne náladu
)
uvažovala jsi na zvednutí pojistky nebo alespoň připojištění na blbost?
Ty brďo to je nápad, to by byly příjmy na pojistém nikoli z plnění.
Není tady
já jsem úplně v pohodě, nic léčit nepotřebuju... nábytek umeju, šaty zahodím, modřiny zahojím a jede se dál...
mmch - na tomhle vlákně jsem úplně nejvíc ocenila koně v bazéně
tomu dávám jedničku
Není tady
Tak jsem si otevřela termosku, do toho víčka alias polohrnku nalila čaj, zavřela ten čudlík a zase přiklopila tím polohrnkem, samozřejmě plným horkého čaje... Mám polité vše
Není tady
jé, Estel, tos mi připomněla , jak mi minulý týden v restauraci přinesli takový ten kompletek (dole hrnek, nahoře sedí konvička) , já si nalila čaj do hrnku a postavila jsem tu konvičku automaticky zpátky...
Není tady
Moje kolegyně z práce má za sebou snad nejlepší kousek svého života. Přes všechny zapomenutá auta, klíče, věci na střeše auta...atd..tohle je klasa. Vítěz své třídy.
Úvodem musím říct, že je to velmi vážená dáma, předchází ji skvělá pověst profíka v advokacii, a nemá ráda takové ty lemply v autě, zejména ty , co se nevěnují řízení! Je ovšem nádherně roztržitá. Jsme si v tomto ohledu velmi podobné, ale skromně se přiznám, že ve své sbírce takový zářez ještě nemám! A to jsem šla i přes celou restauraci z WC se sukní zastrčenou do punčocháčů - tedy jen zezadu.
Jela autem, večer, už potmě, po takové lehce klidnější silnici, a tu si chtěla pustit cd. Tak hrabala do té přihrádky u spolujezdce, pár cd vytáhla, to nebyly ty správné, tak je chtěla položit vedle sebe na sedadlo, ale měla tam spoustu naházených krámů, takže by jí zapadly, no tak si je dala ..logicky, ...do pusy. No a hrabala dál. Nemluvím zatím o tom, že při této soustředěné činnosti se nemohla plně věnovat řízení, jen tak trochu mrkla do zpětného zrcátka a nic tam naposled nebylo,tak jen nevědomky zpomalila a hledala cd dál.
No a jak tak kramařila, tak jí jedno (až 10) cd spadlo na zem, tak se ho snažila vyndat z pod sedačky, či pedálů(?) nevím. Hlavu měla na úrovni volantu, lehce na stranu, s obličejem u klaksonu, cd (asi 4 ) v ústech, když do ní tuklo zezadu auto, které asi nepochopilo jezdecký záměr mé zlaté kolegyně. Že troubila, bylo asi to poslední....
Já vím, že to není legrační, že se mohlo ledocos stát, že byla nezodpovědná atd, atd. Kdybyste ale viděli, jak si natrhla těma cdčkama hubu, dostali byste taky takový záchvat smíchu jako já. Po němž jsem musela okamžitě odběhnout nejen na toaletu, ale i do sprchy....směju se zase....kdybyste viděli ty natržené koutky - má tam takové "vousy" jako od mlíka....tedy od rybízového džusu...
Panebože to je materiál!. A to má paní kolegyně stání zítra u soudu !
Není tady
bože... , wiki, dej mi na ní číslo ...
já se jsem kdysi dávno snažila nastavit si hodiny pod volantem...stáli jsme na červenou, tak jsem prostrčila volantem ruku a nastavovala hodiny
a najednou blik - zelená a já se rozjela ... problém byl , že jsme stáli do zatáčky a já měla natočený kola a jak jsem z tý zatáčky vyjela, tak jsem najednou nemohla otočit volantem zpátky - držela jsem to tykadlo na nastavování hodin...
to byla perná chvilka, když jsem se rozhodovala , jestli si radši zlámu ruku nebo to naperu do auta proti mně
Není tady
Jessika napsal(a):
já se jsem kdysi dávno snažila nastavit si hodiny pod volantem...stáli jsme na červenou, tak jsem prostrčila volantem ruku a nastavovala hodiny
a najednou blik - zelená a já se rozjela ... problém byl , že jsme stáli do zatáčky a já měla natočený kola a jak jsem z tý zatáčky vyjela, tak jsem najednou nemohla otočit volantem zpátky - držela jsem to tykadlo na nastavování hodin...
to byla perná chvilka, když jsem se rozhodovala , jestli si radši zlámu ruku nebo to naperu do auta proti mně
a jak to dopadlo? Já radši za jízdy nedělam nic, jenom krafu se spolujezdcem. A když tam žádnej neni, tak aspońnadávám na ostatní účastníky silničního provozu, který mě nějak štvou
Není tady
Jessika napsal(a):
Řidič/ka je při řízení se plně věnovat provozu na pozemní komunikaci. Vše co by odvádělo jeho pozornost je mu zakázáno činit. No ani se nedivím zvýšenému počtu dopravních nehod, těžkým dopravním zácpámam a pod.
Není tady
tak to u mě nehrozí že bych dělala něco jinýho, jsem ráda že vůbec zvládám řídit a sem tam kouknout na tachometr
Není tady