6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dcerka s přítelem se začínají probírát skříní, já a syn děláme poradní sbor. To bude dovolená! Syn to vzdal a el si do auta pro svůj noas.
Ronja
Není tady
Ronja
Co se s tím dělá? Půjde si pro novou kartu???
Ty bláho.
Já teda jen běně hledám brejle, který mám na hlavě, telefon, do kterýho právě mluvim a občas okusuju ovladač a divim se, proč mám sejra na břie (zuřivé mačkání knoflíku na rohlíku)...
Není tady
Zjistili jsme, e syn a přítel mají stejné koile. Budou dvojčata.
Přítel zasedl k PC, protoe musí dodělat práci a odeslat ji, jinak nemůe na dovču. Zjistil, e nezná mailovou adresu, kam ji má odeslat. Asi jdu někam zalehnout a spát.
Upravil(a) majkafa (7. 8. 2008 22:35)
Ronjo, to mi připomnělo můj záitek ze spořitelny, kde jsem si chtěla vybrat na přepáce asi 30 tisíc. Paní hovořila velmi decentně a tie, aby za mnou stojící netuili, jakou sumu budu odnáet. Po vyplnění vech údajů napsala onu částku jetě na papírek, abych ji nemusela hlasitě opakovat, ukázala mi ji a zeptala se, zda souhlasí, já jen kývla. A pak paní vyndala poadované tisícikoruny, postavila se k tomu okénku a pěkně hlasitě začala odpočítávat jedna, dva, tři, čtyři ...... :-))))))
Není tady
Luizi napsal(a):
Ronja
Co se s tím dělá? Půjde si pro novou kartu???
Ty bláho.
Já teda jen běně hledám brejle, který mám na hlavě, telefon, do kterýho právě mluvim a občas okusuju ovladač a divim se, proč mám sejra na břie (zuřivé mačkání knoflíku na rohlíku)...
Môj bývalý kolega bol lepí. Napísal článok o platobných kartách a na ilustračné foto si nechal vyfoti svoju REÁLNU kartu so vetkými údajmi(no, s PINom asi nie) ... Na druhý deň mu volali z banky a vyhráali sa pokutou, zruením účtu... vraj je karta stále majetkom banky, človek ju má len poičanú a on zneuil údaje. No, skončilo sa to nejakou remízou. Niečo zaplatil a dostal novú kartu.
Není tady
Včera z práce zalít zahradu, odstát frontu na potě, vzít psa ven... takové kolečko rozpáleným městem... jak já se těila pod sprchu a půl hodiny relaxace vlee... No, dojdu do kuchyně, něco se mi nezdá, něco je patně... po delí analýze jsem zjistila pootevřená dvířka od mrazáku a uvnitř ledovou jeskyni. Vechno bylo zmrzlý do kompaktního hranolu - take o zábavu na odpůldne bylo postaráno. Asi mám doma trpajzlíky (ty potvory se dostanou vude ), protoe já v něm hrabala naposledy v sobotu (a zavírání si paranoidně 3x kontroluju), M zmrzlé rádlo nezajímá a pes tam nedosáhne... Ovem podezřívám chlapa - ten občas otevře horní dvířka mrazáku místo spodních od lednice... holt jsou oboje v jedný skříni a oboje bilý...
Není tady
anaid41 napsal(a):
Včera : Pracuji ve 3.patře bez výtahu. Jdu domů, zamykám, telefonuju, sejdu 3 patra, dojdu k autu, mobil drím ramenem u ucha, začnu hledat mobil, vude, vyndám celou kabelku na kapotu, mau zpátky do 3.patra, odemknu, vlezu do kanceláře, hledám mobil, nikde není, panikařím... a začnu kamáradce kňučet do toho mobilu, co si pořád drím tím ramenem, e jsem ztratila mobil....
Tak to jsem udělala také. Navíc jsem si začala vytáčet číslo mobilu z pevné a ejhle, najednou druhý hovor na mobilu. Natvalo mě, e do té mely, kdy hledám mobil, mě někdo jetě vyruuje dalím telefonátem!
Není tady
helena napsal(a):
Včera z práce zalít zahradu, odstát frontu na potě, vzít psa ven... takové kolečko rozpáleným městem... jak já se těila pod sprchu a půl hodiny relaxace vlee... No, dojdu do kuchyně, něco se mi nezdá, něco je patně... po delí analýze jsem zjistila pootevřená dvířka od mrazáku a uvnitř ledovou jeskyni. Vechno bylo zmrzlý do kompaktního hranolu http://fora.babinet.cz/img/smilies/sad.png - take o zábavu na odpůldne bylo postaráno. Asi mám doma trpajzlíky (ty potvory se dostanou vude http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png), protoe já v něm hrabala naposledy v sobotu (a zavírání si paranoidně 3x kontroluju), M zmrzlé rádlo nezajímá a pes tam nedosáhne... Ovem podezřívám chlapa - ten občas otevře horní dvířka mrazáku místo spodních od lednice... holt jsou oboje v jedný skříni a oboje bilý...
Ale drahouku mu a lednice? To je nějaké divné. Co by tam krom pivka pokud nejsi doma pohledával? Máslo v ní nenajde, sýr nejí, tak to pivko a jak o tobě vím ráda přinese , Take má doma Sněhurko sedum trpaslíků, tak hlavně hledej mudlu.
Není tady
Romča napsal(a):
Tak já se taky "pochlubím".
Kdy jsem před několika lety dělala řidičát , tak jsem při cvičných jízdách zabodovala:¨
Tak si to jedu s paní atokolovou a blííme se k rondlu a já vynervovaná se ptám "Kam teď doleva a nebo doprava" - podotýkám e řidičák mám.
Nejlepí bude pojedeli rovně jak říká můj Mireček (navigace) v autě, kdy se přiblíím ke kruhové křiovatce. Přesně sděluje, "Blííte se ke kruhovému objezdu, pojedete rovně , druhá odbočka v pravo"
Fajn já začínám chodit kanalizací Takový ero péro na silnic potkat.... a to jsem přeil jízdu na 5 pruhém rondelu v esti autech vedle sebe, proplétajícím se motorkovým "hmyzem" ze vech stran, 12ti semafory na něm, 40 stupňové teplíčko, pískající policisty, abychom jeli a jeli červená nečervená osdbočování neodbočování.
Člověče řidičský děs se za volantem "mue v buřince a blondýny (nejlépe obarvené)
Romi nedávno jsem slyel, e ena se má dret vařečky, mu sukně (nejlépe cizí jeho mamina doma běhá nejraději v teplácích )
Upravil(a) Pisatel (8. 8. 2008 7:52)
Není tady
Několik dnů zpátky. Dcera, sedící u počítače hlásí - mami, nejde Internet! U jsem to několikrát restartovala a nic...Voláme synovi, který tomu jediný z naí rodiny rozumí. Radí at´vylezeme na půdu a znovu nahodíme router. Fajn. Jdu na půdu, ale nějak mi ty dveře nejdou otevřít, klíč nesedí. Zvoním tedy na sousedy. Půjčují mi klíč. Jdu znovu na půdu. Vylezu na stůl, na tom stole je jetě idle - tak i na ni - a znovu zapojuji router. Vracím se domů - tak co? Pořád nic. Zvoním na jinou sousedku a ptám se, jestli jí jde net. Neví, vyhořel jí nedávno počítač. Zvoním na třetí sousedku, net nemají vůbec. Panikařím. Volám na firmu, která nám net zapojovala. Polou technika. Volám znovu synovi - mami, a je pořádně zapojená ta edá ňůra? - NENÍ!!!
Není tady
No dnes som to dorazila.Rano som ila nakrmit mačky a psov a nemohla som najst mačacie konzervy.Vynadala som muovi,e kde mi ich zase dal,ale ten sa bránil,e ich ani nevidel.Bohovala som,nadávala,ved predsa nie som blbá a boli v igelitke v kuchyni na zemi.Po pol hodine som si spomenula,e som včera vyniesla smeti do kontajnera a tie boli tie v igelitke.Byvame v rod.dome,kontajnery mám na dvore,tak som do nich nakukla.No samozrejme,e som blbá,lebo taka si tronila v kontajnery.Omylom som ju zobrala miesto igelitky so smetami.
Není tady
Já jsem nedávno vyhodila s kelímkem od jogurtu do koe i ličku. Zjistila jsem to, a kdy jsem vyhazovala cosi dalího!
Není tady
Tak já dnes ráno jedu na nákup. Zaparkuju v podzemní garái, celá astná, e jsem zvládla a nenabořila auto vedle sebe (měla jsem dost namále) jsem odela nakupovat. Kdy jsem zaplatila, začla jsem hledat klíče od auta Tak si to pomalu celý projedu a nějak si nemůu vybavit moment, kdy jsem zamykala. Uklidňuju se tím, e mojí pixlu by stejně nikdo nechtěl, nezrychluju, abych nebyla nápadná, dojdu na parkovitě, protáhnu se úzkou těrbinou mezi pixlou a vedlejím autem a kouknu, pixla připravená k odjezdu, klíčky pěkně v zapalování a čeká na mě
Není tady
Na kablíky je expert nae podlahová kosmetička - občas vyrazí luxem nějakou ňůru, take tu nejde to a tu zas tohle... u jsem si zvykli, ale ze začátku to byla docela honička, protoe nikoho takováhle blbinka nenapdla. Dneska poctivě kontrolujeme... jó, kdy je člověk za blbečka, učí se rychle.
a na klíče zas má diplom ten pán, co s ním bydlím - buď mě zamkne doma na dva západy, nebo nechá klíče v zámku zvenčí. Jen očekávám, kdy konečně zvládne obojí najednou . To, e u nás zvoní po večerech sousedi a tu přinesou klíče od auta, tu lakonicky sdělí "zase svítí", je u celkem normální.
Není tady
[
Hurá nejsem v tom sama !!!!
Ve spěchu jsem jednou popadla papriku pálivou !!! místo skořice do tůdlu
přila návtěva ... no kadý si vzal jen jeden kousek ...
Upravil(a) terry2 (8. 8. 2008 11:14)
Není tady
Jejda, to je krásné vlákno.
To si takhle v pohodičce večer v posteli odlakovávám nehty. A tu pouitou vatu nasáklou odlakovačem neodhazuju, kam mě napadne, kdepak, mohlo by to udělat flek na prostěradle (za 90 Kč)! Pěkně disciplinovaně je odkládám na lakovaný noční stolek (za 3000 Kč).
Není tady
Tak se musím přidat: jedu na dovču a celou dobu kadýmu tvrdím, e se jede zítra. A vono u dnes! (Doufám, e alespoň platí odjezd v 19.30, neb samozřejmě sedím v práci a nemám ani sbaleno!!!)
Upravil(a) Ivana (8. 8. 2008 11:58)
Není tady
holky super vlákno tak to vám povím co se mi včera stalo...já se smála asi tři hodiny potom
v rámci své emancipace jsem se rozhodla poprvé koupit do té naí staré beruky (auto) benzin.
jindy tankuje přítel páč on je plátce benzinu já zase jidla....to aby jste pochopili proč tankuji poprvé.....řikala jsem si mám to odkoukáno bereme vzdy tak za 300 to musim zmáknout.
Jízda první....prijedu k benzínce tam fronta u jednoho i u druhého stojanu tak up ho proč ti blbi čekají ke třetímu...ale hm hm kdepak je nádr aha! na druhé straně auta no dobrá ne tu čachrovat s hadicí raději jsem se po anglicku zdejchla objela pár ulic a...
Jízda druhá....super chytla jsem stojan, správně jsem si najela nádr je hned po ruce...nádr uspesne otevřena....a tankujem..óó boe takková chvilka a u to mám za 430? fíha dotankuju do celé poloky na 500...ale néééé u je tam 570...uf uz jsem upocená a dalsim malým stisknutím se dostávám na 600. Fuj to je částka to jsem zvedavá jak doma vysvetlim e jsem tankovala za 600 a e je chci proplatit....no neva
A TED! jdu k tomu pánovi co se tak ututelně usmívá v ruce připraveno 600...a hrdě povídám..jsem u jedničky je to za 600 a pán se usměje a poví jojo slečno ale máte to za 60 Kč!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Vyprala jsem várku tmavého prádla i se zapomnutým papírovým kapesníkem. Co to udělalo, nemusím ani popisovat, dalí práce navíc. Pak jsem si postěovala sousedkám a jedna z nich, vzorná hospodyně, se mně zcela váně zeptala, proč ty papírové kapesníky peru, vdy se pak u nedají znova pouít.
Není tady
Opakuju se, ale to neva, na tohle vlákno se to hodí.
Jdu z úřadu, stojím u výtahu, mačkám čudlík, nic. Mačkám, mačkám, furt nic, dveře se neotvírají. Chtěla jsem začít nadávat a pak mi dolo, e mačkám v ruce centrál od auta, nikoli přivolávátko výtahu...
Instaluju fotografie na výstavu, u druhý den, od rána do večera, děs. Nemám čas na oběd, tak jenom vyjedu do nejvyího patra do snobské předraené kavárny. Ale co, dám si něco dobrého a zapálím si, aspoň tu jednu denně si snad zaslouím. Pohodička, klídeček... akorát e popel z cigarety jsem klepala do velmi předraeného pressa.
Pak mi kamarád donesl na patro kelímek s kafem z automatu, neprozřetelně jsem si ho postavila vedle skleničky se pendlíkama. No hltla jsem si kovu, samozřejmě.
Nechci vědět, jestli mě někdo viděl...
Koukám tuhle do kníky, vedle slané mandličky a popelník... no, vajgl se mandli chuově nevyrovná...
Není tady
ututelně usmívá v ruce připraveno 600...a hrdě povídám..jsem u jedničky je to za 600 a pán se usměje a poví jojo slečno ale máte to za 60 Kč!!!!!!!!!!!!!! godlike godlike godlike
... tak to má dobrý, já to viděla opačně, musela jsem tam nechat auto a papíry......
a dalí : před velkým obchoďákem vemu koík, jdu dovnitř, stavím se v lékárně, jdu do sámoky do oddělení pití (asi tak 300m - velkej obchoďák) zjistím, e jsem nechala ten koík s desetikačkou u lékárny, vracím se se tedy a znovu..) úspěně dorazím do úseku koupelen a lezu po čtyrech v regálech ne najdu co chci. Najdu,zvednu se, e to dám do koíku a ejhle, on tam není.. a teď pointa : protoa sama často kradu cizí koíky, říkám si, počkej chvilku : a za chvíli se nenápadně přiblií utahaná enská v mým věku, nenápadně odloí můj koík.. a běí hledat ten svůj... take s koíkama si uívám často, ale tohle nemělo chybu, 2 akce během 1 nákupu :-)
Není tady
Ráno idem do roboty.V rychlosti ete beriem mobil a vkladám do kabelky.V robote vyberám a ejhla,miesto mobilu vyberiem dialkové ovládanie od televízora
Není tady