Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 7. 8. 2008 22:11

majkafa
Host

Re: Blbadlo

Dcerka s přítelem se začínají probírát skříní, já a syn děláme poradní sbor. To bude dovolená! lollollol Syn to vzdal a šel si do auta pro svůj noas. dumbom

#27 7. 8. 2008 22:28

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Majko bavíš mě big_smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#28 7. 8. 2008 22:29

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja loltummenupp

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#29 7. 8. 2008 22:30

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Ronja lollollollollollollol
Co se s tím dělá? Půjdeš si pro novou kartu???
Ty bláho.
Já teda jen běžně hledám brejle, který mám na hlavě, telefon, do kterýho právě mluvim a občas okusuju ovladač a divim se, proč mám sejra na břiše (zuřivé mačkání knoflíku na rohlíku)...

Není tady

#30 7. 8. 2008 22:33

majkafa
Host

Zjistili jsme, že syn a přítel mají stejné košile. Budou dvojčata. lol
Přítel zasedl k PC, protože musí dodělat práci a odeslat ji, jinak nemůže na dovču. Zjistil, že nezná mailovou adresu, kam ji má odeslat. dumbom Asi jdu někam zalehnout a spát. lol

Upravil(a) majkafa (7. 8. 2008 22:35)

#31 7. 8. 2008 22:43

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Ronjo, to mi připomnělo můj zážitek ze spořitelny, kde jsem si chtěla vybrat na přepážce asi 30 tisíc. Paní hovořila velmi decentně a tiše, aby za mnou stojící netušili, jakou sumu budu odnášet. Po vyplnění všech údajů napsala onu částku ještě na papírek, abych ji nemusela hlasitě opakovat, ukázala mi ji a zeptala se, zda souhlasí, já jen kývla. A pak paní vyndala požadované tisícikoruny, postavila se k tomu okénku a pěkně hlasitě začala odpočítávat jedna, dva, tři, čtyři ...... :-))))))

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#32 8. 8. 2008 0:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Luizi napsal(a):

Ronja lollollollollollollol
Co se s tím dělá? Půjdeš si pro novou kartu???
Ty bláho.
Já teda jen běžně hledám brejle, který mám na hlavě, telefon, do kterýho právě mluvim a občas okusuju ovladač a divim se, proč mám sejra na břiše (zuřivé mačkání knoflíku na rohlíku)...

Môj bývalý kolega bol lepší. Napísal článok o platobných kartách a na ilustračné foto si nechal vyfoti svoju REÁLNU kartu so všetkými údajmi(no, s PINom asi nie) wink ... Na druhý deň mu volali z banky a vyhrážali sa pokutou, zrušením účtu... vraj je karta stále majetkom banky, človek ju má len požičanú a on zneužil údaje. roll No, skončilo sa to nejakou remízou. Niečo zaplatil a dostal novú kartu.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#33 8. 8. 2008 7:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Včera z práce zalít zahradu, odstát frontu na poště, vzít psa ven... takové kolečko rozpáleným městem... jak já se těšila pod sprchu a půl hodiny relaxace vleže... No, dojdu do kuchyně, něco se mi nezdá, něco je špatně... po delší analýze jsem zjistila pootevřená dvířka od mrazáku a uvnitř ledovou jeskyni. Všechno bylo zmrzlý do kompaktního hranolu http://fora.babinet.cz/img/smilies/sad.png - takže o zábavu na odpůldne bylo postaráno. Asi mám doma trpajzlíky (ty potvory se dostanou všude http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png), protože já  v něm hrabala naposledy v sobotu (a zavírání si paranoidně 3x kontroluju), M zmrzlé žrádlo nezajímá a pes tam nedosáhne... Ovšem podezřívám chlapa - ten občas otevře horní dvířka mrazáku místo spodních od lednice... holt jsou oboje v jedný skříni a oboje bilý...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#34 8. 8. 2008 7:36

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

anaid41 napsal(a):

Včera : Pracuji ve 3.patře bez výtahu. Jdu domů, zamykám, telefonuju, sejdu 3 patra, dojdu k autu, mobil držím ramenem u ucha, začnu hledat mobil, všude, vyndám celou kabelku na  kapotu, mažu zpátky do 3.patra, odemknu, vlezu do kanceláře, hledám mobil, nikde není, panikařím... a začnu kamáradce kňučet do toho mobilu, co si pořád držím tím ramenem, že jsem ztratila mobil....

Tak to jsem udělala také. Navíc jsem si začala vytáčet číslo mobilu z pevné a ejhle, najednou druhý hovor na mobilu. Naštvalo mě, že do té mely, kdy hledám mobil, mě někdo ještě vyrušuje dalším telefonátem!

Není tady

#35 8. 8. 2008 7:39

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Včera z práce zalít zahradu, odstát frontu na poště, vzít psa ven... takové kolečko rozpáleným městem... jak já se těšila pod sprchu a půl hodiny relaxace vleže... No, dojdu do kuchyně, něco se mi nezdá, něco je špatně... po delší analýze jsem zjistila pootevřená dvířka od mrazáku a uvnitř ledovou jeskyni. Všechno bylo zmrzlý do kompaktního hranolu http://fora.babinet.cz/img/smilies/sad.png - takže o zábavu na odpůldne bylo postaráno. Asi mám doma trpajzlíky (ty potvory se dostanou všude http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png), protože já  v něm hrabala naposledy v sobotu (a zavírání si paranoidně 3x kontroluju), M zmrzlé žrádlo nezajímá a pes tam nedosáhne... Ovšem podezřívám chlapa - ten občas otevře horní dvířka mrazáku místo spodních od lednice... holt jsou oboje v jedný skříni a oboje bilý...

Ale drahoušku muž a lednice? To je nějaké divné. Co by tam krom pivka pokud nejsi doma pohledával? Máslo v ní nenajde, sýr nejí, tak to pivko a jak o tobě vím ráda přineseš lol, Takže mᚠdoma Sněhurko sedum trpaslíků, tak hlavně hledej Šmudlu.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#36 8. 8. 2008 7:46

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Romča napsal(a):

Tak já se taky "pochlubím".

Když jsem před několika lety dělala řidičát , tak jsem při cvičných jízdách zabodovala:¨
Tak si to jedu s paní atoškolovou a blížíme se k rondlu a já vynervovaná se ptám "Kam teď doleva a nebo doprava" - podotýkám že řidičák mám.

Nejlepší bude pojedešli rovně jak říká můj Mireček (navigace) v autě, když se přiblížím ke kruhové křižovatce. Přesně sděluje, "Blížíte se ke kruhovému objezdu, pojedete rovně , druhá odbočka v pravo" lol
Fajn já začínám chodit kanalizací smile Takový ero péro na silnic potkat.... a to jsem přežil jízdu na 5 pruhém rondelu v šesti autech vedle sebe, proplétajícím se motorkovým "hmyzem" ze všech stran, 12ti semafory na něm, 40 stupňové teplíčko, pískající policisty, abychom jeli a jeli červená nečervená osdbočování neodbočování.
Člověče řidičský děs se za volantem "muže v buřince a blondýny (nejlépe obarvené) lol
Romi nedávno jsem slyšel, že žena se má držet vařečky, muž sukně (nejlépe cizí visslalol jeho mamina doma běhá nejraději v teplácích lol )

Upravil(a) Pisatel (8. 8. 2008 7:52)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#37 8. 8. 2008 7:48

Soleil
♥♥♥♥♥--

Několik dnů zpátky. Dcera, sedící u počítače hlásí - mami, nejde Internet! Už jsem to několikrát restartovala a nic...Voláme synovi, který tomu jediný z naší rodiny rozumí. Radí at´vylezeme na půdu a znovu nahodíme router. Fajn. Jdu na půdu, ale nějak mi ty dveře nejdou otevřít, klíč nesedí. Zvoním tedy na sousedy. Půjčují mi klíč. Jdu znovu na půdu. Vylezu na stůl, na tom stole je ještě židle - tak i na ni - a znovu zapojuji router. Vracím se domů - tak co? Pořád nic. Zvoním na jinou sousedku a ptám se, jestli jí jde net. Neví, vyhořel jí nedávno počítač. Zvoním na třetí sousedku, net nemají vůbec. Panikařím. Volám na firmu, která nám net zapojovala. Pošlou technika. Volám znovu synovi - mami, a je pořádně zapojená ta šedá šňůra? -  NENÍ!!!

Není tady

#38 8. 8. 2008 9:44

Dana 1
♥------

No dnes som to dorazila.Rano som išla nakrmit mačky a psov a nemohla som najst mačacie konzervy.Vynadala som mužovi,že kde mi ich zase dal,ale ten sa bránil,že ich ani nevidel.Bohovala som,nadávala,ved predsa nie som blbá a boli v igelitke v kuchyni na zemi.Po pol hodine som si spomenula,že som včera vyniesla smeti do kontajnera a tie boli tiež v igelitke.Byvame v rod.dome,kontajnery mám na dvore,tak som do nich nakukla.No samozrejme,že som blbá,lebo taška si tronila v kontajnery.Omylom som ju  zobrala miesto igelitky so smetami.

Není tady

#39 8. 8. 2008 9:46

Soleil
♥♥♥♥♥--

Já jsem nedávno vyhodila s kelímkem od jogurtu do koše i lžičku. Zjistila jsem to, až když jsem vyhazovala cosi dalšího!

Není tady

#40 8. 8. 2008 10:04

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Tak já dnes ráno jedu na nákup. Zaparkuju v podzemní garáži, celá šastná, že jsem zvládla a nenabořila auto vedle sebe (měla jsem dost namále) jsem odešla nakupovat. Když jsem zaplatila, začla jsem hledat klíče od auta dumbom Tak si to pomalu celý projedu a nějak si nemůžu vybavit moment, kdy jsem zamykala. Uklidňuju se tím, že mojí pixlu by stejně nikdo nechtěl, nezrychluju, abych nebyla nápadná, dojdu na parkoviště, protáhnu se úzkou štěrbinou mezi pixlou a vedlejším autem a kouknu, pixla připravená k odjezdu, klíčky pěkně v zapalování a čeká na mě lollollol

Není tady

#41 8. 8. 2008 10:12

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Na kablíky je expert naše podlahová kosmetička - občas vyrazí luxem nějakou šňůru, takže tu nejde to a tu zas tohle... už jsem si zvykli, ale ze začátku to byla docela honička, protože nikoho takováhle blbinka nenapdla. Dneska poctivě kontrolujeme... jó, když je člověk za blbečka, učí se rychle.
a na klíče zas má diplom ten pán, co s ním bydlím - buď mě zamkne doma na dva západy, nebo nechá klíče v zámku zvenčí. Jen očekávám, kdy konečně zvládne obojí najednou http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png. To, že u nás zvoní po večerech sousedi a tu přinesou klíče od auta, tu lakonicky sdělí "zase svítí", je už celkem normální.

Není tady

#42 8. 8. 2008 11:04

terry2
♥♥♥----

[

Hurá nejsem v tom sama  !!!!

Ve spěchu jsem jednou popadla papriku pálivou !!! místo skořice do štůdlu

přišla návštěva ... no každý si vzal jen jeden kousek  ...

Upravil(a) terry2 (8. 8. 2008 11:14)

Není tady

#43 8. 8. 2008 11:57

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Jejda, to je krásné vlákno.
To si takhle v pohodičce večer v posteli odlakovávám nehty. A tu použitou vatu nasáklou odlakovačem neodhazuju, kam mě napadne, kdepak, mohlo by to udělat flek na prostěradle (za 90 Kč)! Pěkně disciplinovaně je odkládám na lakovaný noční stolek (za 3000 Kč).

Není tady

#44 8. 8. 2008 11:58

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Tak se musím přidat: jedu na dovču a celou dobu každýmu tvrdím, že se jede zítra. A vono už dnes! va(Doufám, že alespoň platí odjezd v 19.30, neb samozřejmě sedím v práci a nemám ani sbaleno!!!)

Upravil(a) Ivana (8. 8. 2008 11:58)

Není tady

#45 8. 8. 2008 12:00

Petunie
♥♥-----

godlike holky super vlákno tak to vám povím co se mi včera stalo...já se smála asi tři hodiny potom

v rámci své emancipace jsem se rozhodla poprvé koupit do té naší staré berušky (auto) benzin.

jindy tankuje přítel páč on je plátce benzinu já zase jidla....to aby jste pochopili proč tankuji poprvé.....řikala jsem si mám to odkoukáno bereme vzdy tak za 300 to musim zmáknout.

Jízda první....prijedu k benzínce tam fronta u jednoho i u druhého stojanu tak šup ho proč ti blbi čekají ke třetímu...ale hm hm kdepak je nádrž aha! na druhé straně auta styrka no dobrá než tu čachrovat s hadicí raději jsem se po anglicku zdejchla objela pár ulic a...

Jízda druhá....super chytla jsem stojan, správně jsem si najela nádrž je hned po ruce...nádrž uspesne otevřena....a tankujem..óó bože takková chvilka a už to mám za 430? fíha dotankuju do celé položky na 500...ale néééé už je tam 570...uf uz jsem upocená a dalsim malým stisknutím se dostávám na 600. Fuj to je částka to jsem zvedavá jak doma vysvetlim že jsem tankovala za 600 a že je chci proplatit....no neva

A TED! jdu k tomu pánovi co se tak ututelně usmívá v ruce připraveno 600...a hrdě povídám..jsem u jedničky je to za 600 a pán se usměje a poví jojo slečno ale máte to za 60 Kč!!!!!!!!!!!!!!  godlike godlike  godlike

Není tady

#46 8. 8. 2008 12:19

yvonne
♥♥-----

Vyprala jsem várku tmavého prádla i se zapomnutým papírovým kapesníkem. Co to udělalo, nemusím ani popisovat, další práce navíc. Pak jsem si postěžovala sousedkám a jedna z nich, vzorná hospodyně, se mně zcela vážně zeptala, proč ty papírové kapesníky peru, vždy se pak už nedají znova použít.big_smile

Není tady

#47 8. 8. 2008 12:32

Alosek
Host

Opakuju se, ale to neva, na tohle vlákno se to hodí.

Jdu z úřadu, stojím u výtahu, mačkám čudlík, nic. Mačkám, mačkám, furt nic, dveře se neotvírají. Chtěla jsem začít nadávat a pak mi došlo, že mačkám v ruce centrál od auta, nikoli přivolávátko výtahu...

Instaluju fotografie na výstavu, už druhý den, od rána do večera, děs. Nemám čas na oběd, tak jenom vyjedu do nejvyššího patra do snobské předražené kavárny. Ale co, dám si něco dobrého a zapálím si, aspoň tu jednu denně si snad zasloužím. Pohodička, klídeček... akorát že popel z cigarety jsem klepala do velmi předraženého pressa.

Pak mi kamarád donesl na patro kelímek s kafem z automatu, neprozřetelně jsem si ho postavila vedle skleničky se špendlíkama. No hltla jsem si kovu, samozřejmě.

Nechci vědět, jestli mě někdo viděl...

#48 8. 8. 2008 12:34

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Koukám tuhle do knížky, vedle slané mandličky a popelník... no, vajgl se mandli chuově nevyrovná...

Není tady

#49 8. 8. 2008 12:52

anaid41
♥♥♥----

ututelně usmívá v ruce připraveno 600...a hrdě povídám..jsem u jedničky je to za 600 a pán se usměje a poví jojo slečno ale máte to za 60 Kč!!!!!!!!!!!!!!  godlike godlike  godlike

... tak to mᚠdobrý, já to viděla opačně, musela jsem tam nechat auto a papíry......

a další : před velkým obchoďákem vemu košík, jdu dovnitř, stavím se v lékárně, jdu do sámošky do oddělení pití (asi tak 300m - velkej obchoďák) zjistím, že jsem nechala ten košík s desetikačkou u lékárny, vracím se se tedy a znovu..) úspěšně dorazím do úseku koupelen a lezu po čtyrech v regálech než najdu co chci. Najdu,zvednu se, že to dám do košíku a ejhle, on tam není.. a teď pointa : protoža sama často kradu cizí košíky, říkám si, počkej chvilku : a za chvíli se nenápadně přibliží utahaná ženská v mým věku, nenápadně odloží můj košík.. a běží hledat ten svůj... takže s košíkama si užívám často, ale tohle nemělo chybu, 2 akce během 1 nákupu :-)

Není tady

#50 8. 8. 2008 13:47

Dana 1
♥------

Ráno idem do roboty.V rychlosti ešte beriem mobil a vkladám do kabelky.V robote vyberám a ejhla,miesto mobilu vyberiem dialkové ovládanie od televízora

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí