27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Panthenol spray
Není tady
Oxi napsal(a):
Panthenol spray
díky
doma mám jen mast a ta jaksi nic moc, ale je na ní napsané, e je to po opalování. Asi je to slabý. Zítra pro něj nejspí zajdu!
Není tady
Já vzhledem k svému odporu nakupuju spousty věcí z nemačkavých materiálů. Svoje pracovní oacení natěstí můu dát do práce do čistírny a ostatní dobře věím a dobře skládám. Neehlila jsem opravdu tak rok a půl - výjmečně jeden kousek oblečení. Jsem hrozná
jak to tady tak čtu, tak jsem asi jedinná, co ehlí min. 1 týdně!! Já se ale bojím, e kdy to nevyehlím, tak e to půjde poznat a někdo se manelovi vysměje, e chodí jak "oungr"
Není tady
Jak ehlíte, teda na čem? Několik mých známých ehlí na dece na zemi (někdy je to u nich vidět i na koberci ), kdy se moc rozmáchnou, to mi připadá nepohodlné, pak na stole, nebo na pračce v koupelně, sedí v křesle a prkno mají na kolenou.
Není tady
Yvetto, na popáleniny je také moc dobré aloe (kousek rozříznutého listu a duinou potřít nepálí to a pěkně chladí).
Není tady