29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Panthenol spray
Není tady
Oxi napsal(a):
Panthenol spray
díky
doma mám jen mast a ta jaksi nic moc, ale je na ní napsané, že je to po opalování. Asi je to slabý. Zítra pro něj nejspíš zajdu!
Není tady
Já vzhledem k svému odporu nakupuju spousty věcí z nemačkavých materiálů. Svoje pracovní ošacení naštěstí můžu dát do práce do čistírny a ostatní dobře věším a dobře skládám. Nežehlila jsem opravdu tak rok a půl - výjmečně jeden kousek oblečení. Jsem hrozná
jak to tady tak čtu, tak jsem asi jedinná, co žehlí min. 1 týdně!! Já se ale bojím, že když to nevyžehlím, tak že to půjde poznat a někdo se manželovi vysměje, že chodí jak "ožungr"
Není tady
Jak žehlíte, teda na čem? Několik mých známých žehlí na dece na zemi (někdy je to u nich vidět i na koberci ), když se moc rozmáchnou, to mi připadá nepohodlné, pak na stole, nebo na pračce v koupelně, sedí v křesle a prkno mají na kolenou.
Není tady
Yvetto, na popáleniny je také moc dobré aloe (kousek rozříznutého listu a dužinou potřít nepálí to a pěkně chladí).
Není tady