27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj, je tady taky někdo kdo tak rád ehlí jako já? Nebo jsem jenom vyjímka.
Měla jsem i inzerát na ehlení,ale ádné lidičky se neozvaly tak jsem to ve zruila. Přitom mě tak ehlení moc baví. Jsem n to prostě ujetá.
Přijďte si povídat.
Není tady
Nesnáím, nesnáím!!
Nemůu říct , e nesnáím ehlení - prostě neehlím.
Třepu natahuji a po uschnutí vyhladím rukama.Prkno vytahuji jen na to opravdu nejnutnějí.
Ale při představě vrchovatého koe prádla
Není tady
Nenavidim
Není tady
Tak povolejte do slueb Piskutku bude uspokojena
Není tady
piskutek napsal(a):
Měla jsem i inzerát na ehlení,ale ádné lidičky se neozvaly tak jsem to ve zruila. Přitom mě tak ehlení moc baví. Jsem n to prostě ujetá.
Přijďte si povídat.
Jen jestli nejsi divná . Koda, e nebydlí, blí, měla by jsi u nás práce dostatek.
Není tady
Raděj jdu umýt okna a, vymalovat a udělat jakoukoliv jinou práci, ale ko s prádlem mám prázdný jem vyjímečně.Kdy u se dám do ehlení, dlouze se předtím přemlouvám, psychicky se na to připravuji a pak ehlím do noci.Pár dnů mám super pocit, e nemám nic k ehlení, ne se to zase nakupí...
Nesnáím ehlení víc ne cokoli jiného!!!
Natěstí mou dcerku to baví, tak jsem aspoň částečně z toho venku..
Není tady
piskutek napsal(a):
Přijďte si povídat.
Si z Prahy? Aky mas cennik?
Není tady
Bohuel jsem z Libereckého kraje. To je do Prahy dost daleko.
Jsem ráda,e tady píete své názory.
Nevím, jestli jsem divná,ale baví mě to od té doby co mě to naučila moje mamka. Fakt ráda ehlím. Tak mi to nemějte za zlé.
Není tady
piskutek napsal(a):
Nevím, jestli jsem divná,ale baví mě to od té doby co mě to naučila moje mamka. Fakt ráda ehlím. Tak mi to nemějte za zlé.
Já ti to rozhodně nemám za zlé. Moná ti troku závidím .Ceník by mě taky zajímal
.
Není tady
piskutek napsal(a):
Nevím, jestli jsem divná,ale baví mě to od té doby co mě to naučila moje mamka. Fakt ráda ehlím. Tak mi to nemějte za
zlé.
Preco divna? Nie, nastastie poznam este jednu taku, ako si ty, takze pred tyzdnom ma konecne zbavila kopca zehlenia. To je navsteva, ktora sa neodmieta
Ziadne domace prace mi nevadia, ale zehlenie je moja smrt. Citim sa pri tom ako v saune. Dnes rano som si vyzehlil kalhoty a koselu a rovno som sa musel ist osprchovat.
Není tady
ehlení mi nevadí, ale neujídím si na něm jako piskutek. Ale moje ségra je tak ujetá zase praním. Ona je schopná oprat jen tričko a ručník, jen aby tu pračku měla zaplou.
Není tady
aprill napsal(a):
piskutek napsal(a):
Nevím, jestli jsem divná,ale baví mě to od té doby co mě to naučila moje mamka. Fakt ráda ehlím. Tak mi to nemějte za zlé.Já ti to rozhodně nemám za zlé. Moná ti troku závidím
.Ceník by mě taky zajímal
.
Ceník jsem měla,kdy jsem zadávala inzeráty na net. U jsem to smazala. Ale asi si ho zas vytvořím. Nebo si nechám platit na hodiny.
Není tady
Ok, musim priznat, ze ja uz zehlicku mam. A skvelu.
Není tady
ehlení mi nevadí. Ne e by mě vyloeně bavilo, ale nevadí mi. Vadí mi jakákoli domácí práce kromě ehlení To je toti práce, která je chvíli vidět na rozdíl od jiných...
Není tady
Je pravda, e mě tve právě to, e ty práce co doma děláme, nejdou vidět. Mrzí mě, e kdy umyju umyvadla a záchody a vanu a sprcháč, e to na nich není napsané. Nebo kdy vytřu dům, nebo cokoliv. Asi na to začnu věet vysačky
Protoe manel přijde domů z práce a pak si myslí, e jsem si ten den (na mateřské jen příjemně
uívala). Ale mě přijde poniující mu povykládat, co jsem vechno vypucovala a uklidila, jen aby si o mě nemyslel. Já mu to nehlásím. Naivně si myslím, e si toho vimne
To jsem ale blbka, e?
Není tady
ehlení je po*nějí práce! boli u ní záda, nohy a jetě ted v tom vedru ehlit
Není tady
Ahojky ehličky - neehličky,
tak já ehlím nerada a kdy u nemáme co na sebe, musím přeci jen to prkno vytáhnout. Ale jsem schopná třeba 3 měsíce neehlit co jde to poskládám a to lepí zůstává v lonici na kupě
A nebo se mi dobře ehlí, kdy jde na pivko a já si k tomu koi pustím něco pěkného na DVD a to mi to potom jde jedna básseň, ale teď co máme dcerku (2 roky) jsem unavenějí a ani to pivko to nezachrání) take musím dostat náladu na to sama.
A to e někdo rád ehlí jen chválím, potřebovala bych troku té chuti dodat , co vy na to?
Není tady
Já teda taky nerada ehlím, ale kdy dobře pověsím a poskládám a rovnou ze nůry vyhladím a sloím, tak to jde. Udělala jsem si kdy děti odeli z jejich pokoje ehlírnu se icím strojem. Výhoda je , e kdy mě to nebaví tak zavřu dveře a nic nevidím. Začnu kdy je hrozba, e půjdeme do práce v plavkách, a taky, kdy mám vyehleno tak si říkám, e to tak u nenechám, a e budu ehlit průběně , ale zase se to nějak nakupí.... Kdy jsem měla prádlo v lonici, tak hned ráno mě padlo oko na tu hromadu a měla jsem po náladě. Vymyslela jsem si na sebe lestičku. Dám si prkno jinam ne do ehlírny (to nevím na co jí mám asi jako sklad suchého prádle nebo co) a nosím si jen malé hromádky a pak to jde nějak rychleji, protoe nekoukám pořád na tu neubývající hromadu prádla do výky 6 letého dítěte. Pikůtku vůbec nejsi divná, moje skorosnacha taky ráda ehlí a taky chce podnikat v ehlení, aspoň si prý přivydělá ke kole. Tak uvidím jaký bude zájem.
Jetě jsem si vzpoměla na mojí starou tetu, byla to pořádkumilovná a etrná němka a ta aby uetřila práci a elektriku taksi prádlo pěkně sloila na takovou rovnou idli a sedla si na něj a dívala se na televizi. Jeliko nebyla nějaký střízlík tak to pěkně vymandlovala. asi to tak dnes taky udělám, mám tam toho pěknou hromadu.
Upravil(a) jitřenka (8. 8. 2008 11:00)
Není tady
Moje kamarádka je hrozně akční. Doma se s manelem potkávají opravdu a večer a na domácí práce jí taky nezbývá moc času. Nemají zatím děti, ale i tak dokáe vytvořit velkou hromadu prádla na ehlení. Tak někdy v sobotu večer, kdy manel odejde třeba na pivko, si dotáhne k TV prkno, hromadu a ehličku. Kromě toho si donese sedmičku vínka a ne to vechno vyehlí, tak je satá.
Ale má vyehlené - to je důleité! Jestli má pak manel puky na tričku, tak to u je věc druhá.
Není tady
Mě teda ehlení baví, ale bohuel neehlim tak často jak bych si představovala. Jeliko moje máma u cca 8 let neehlí tak se do toho za ní moc nehrnu. Muj brácha vystřídá za den 5 triček a na to se opravdu muu víte co Ale přítelovi ehlim ráda vdy hezky poděkuje a pochválí
Není tady
Osobně moc rád neehlím, na druhou stranu nemám rád, kdy moje věci vypadají jak "vyndaný krávě z d*ky" , jak říkala babička a mamka. Odkládám tuto divnou práci co to jde, kdy u není zbytí tak ehlím dvě tři hodiny.....Jo kdysi, kdy jsme měli malé děti, na plenkách, tak jsem slíbil e pomohu se ehlením..no a pak jsem koupil mandl. To mne i bavilo.
Přiznám se ehlím jenom kdy je to nevyhnutelné, větinou jen koile a to co je fakt nenositelné kdy se to nevyehlí. Dnes jsem asi po 3 týdnech vytáhla ehličku a brutálně jsem si spálila ruku. U od 13hodin to bolí jak potvora tak to vypadá e zase dlouho ehlit nebudu
Mimochodem kdyby jste někdo věděli co na ten děsnej puchejř a spáleninu co se mi dělá pomůe budu ráda!
Není tady