19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Stránky: 1
Ahojky vichni,
docela by mě zajímalo, proč Nutrilon stojí nejvíce peněz? Kdy jsem to porovnávala, tak Hami a Sunar mají přiblině stejné ceny, ale u Nutrilonu to bylo vdy podstatně více? Slyela jsem jeden názor, e Nutrilon se vyrábí z německého mléka, tak proto...v porodnici také doporučovali Nutrilon, ale jestli to není jen reklama...
Neví o tom někdo více?
Děkuji .
Není tady
No a nám v porodnici doporučili Hami. No , natěstí jsem nepotřebovala ádné mlíčko, nebo stále Zuzanku kojím.
Není tady
Někde jsem i četla (u nevím kde) e jediný nutrilon kdy se převaří neztrácí výivné látky.
Není tady
Kadé mléko je trochu jiné a kadému miminku vyhovuje jiné.
Na cenu se v tomto nedá a tak koukat.
Pokud vyhovuje miminku, kupuj ho, pokud ne, kup jiné.
Proč stojí víc? To nevím. Jestli je to reklamní tah, protoe spousta lidí si stále myslí e to nejdraí je nejlepí, nebo je tam něco draího ne v jiném mléku Ti asi nikdo nezodpoví.
Mléko často porodnice doporučuje takové, které dává miminkům - tj. má ho z části jako sponsorský dar.
Jak píe peka, Nutrilon měl něco navíc, ale pak přila BEBA a byla nejlepí ona. CO je "nej" teď nevím. Jitka měla po Bebě koliky, Lenka měla po vem ostatním, protoe se mi do Beby nechtělo ...... kdy jsem vyzkouela Bebu, zůstala jsem u ní, má jí doteď.
Není tady
Holky já mám doma Sunar, Beba Premium, a Nutrilon jsem taky měla, ten jsem koupila jako první, protoe mi ho doporučili v porodnici, a byl taky nejdraí, ale nevím jestli byl nejlepí, protoe jsem otevřela Bebu a ta malýmu taky chutná, jinak kojím, ale mlíčka není moc, a malej mi vdycky prsa úplně vysaje, jaký má hlad:-)) A nemá dost, tak musím přikrmit Bebou.
Není tady
Mě doktorka říkala, e Nutrilon je nejvíce podobný mateřskému mléko. Syn ho pil asi do 7 měsíců, pak mu přestal stačit, ikdy u měl č.2 pro starí mimina, tak jsme přeli na sunar a v pohodě. Musím zaklepat, e díky Nutrilonu má malý dobrou imunitu. Ale u je to delí dobu malému je 5,5
Není tady
Já dávám občas Matýskovi Nutrilon Premium, ale jenom tak 4 týdně, a to večer. Zatím kojím, a doufám, e budu kojit co nejdéle. Ale vyzkouela jsem Bebu i Sunar. Ale u kupuji jen Nutrilon Matýsek ho má nejraději.
Není tady
Stránky: 1