29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Neviem, kde beriete tie hitovky, ale ja teda ked mam nove po.rno tak nieje problem najst DVD uplne bez analu. Skuste si nevyberat tie kakacove
Není tady
Oxi napsal(a):
Neviem, kde beriete tie hitovky, ale ja teda ked mam nove po.rno tak nieje problem najst DVD uplne bez analu. Skuste si nevyberat tie kakacove
Oxi, napadne Tě to, když je na DVD napsáno, že si to tři páry vášnivě rozdávají na jachtě? Člověk čeká romantiku a ono tohle
Není tady
Musis pozerat aj na obrazky Neviem, ja si v pozicovni nepoziciavam ... net je lepsi.
Není tady
Oxi napsal(a):
Musis pozerat aj na obrazky
Neviem, ja si v pozicovni nepoziciavam ... net je lepsi.
To nebylo z pujcovny, to k nam prislo do prace Proste neco jako bonus od klienta
Není tady
L_aura napsal(a):
Tak jsem si vzpomnela, jak se ke me nedavno dostalo par kazet se soucasnym p*ornem - proste takove "normalni" soucasne p*ornohitovky. Jsem si je natesena vzala domu, pustila a zklamana "odesla’" ona tam nebyla ani jedna souloz do "normalni dirky"! Anal me fakt nevzrusil.
No - jestli ono to nebude tím, že nové adeptky p.o.r.n.o.-průmyslu se testují tak nějak "povinně" podle hlediska, zda jsou či nejsou ochotné i k análnímu sexu.... Takže je celkem nasnadě, že se anál zažil jako něco extra....
Taky se mi to nelíbí - jenže já ani nejsem žádný pořádný zákazník (ani jednu kazetu jsem si dosud nekoupil) - takže nevím, proč by p.o.r.n.o.-průmysl měl brát na nějakého Slávka ohledy....
Není tady
Oooo, bonus Ja mam ako bonus (okrem penazi) volny pristup na servre
Ale aj tak sa mi suverenne najviac pacilo nejake video z natacania ... slovak + ceska + v pozadi kameraman a asi fotografka ... uzasne dialogy, skoro som sa pototo od smiechu, hned som to musel posunut dalej
Není tady
Oxi napsal(a):
Oooo, bonus
Ja mam ako bonus (okrem penazi) volny pristup na servre
Ale aj tak sa mi suverenne najviac pacilo nejake video z natacania ... slovak + ceska + v pozadi kameraman a asi fotografka ... uzasne dialogy, skoro som sa pototo od smiechu, hned som to musel posunut dalej
proč jsi posunoval legrační scény dál ? BI
... ty odděluješ vážné téma (sex) od prostého života (vtip) ?
... já jen, že od drahouška mám nařízeno v posteli nedělat legrácky,jinak to nejde ...
(a není to legrácka typu : no podívejme, co se nám to tady vylíhlo... apod,... , spíš just a joke...)
Není tady
Jessika napsal(a):
proč jsi posunoval legrační scény dál ? BI
myslel som tym dalsiemu cloveku, to som si nemohol nechat len pre seba
Jessika napsal(a):
... ty odděluješ vážné téma (sex) od prostého života (vtip) ?
na toto pravdepodobne uz odpovedat nemusim
Není tady
Kdyz už jsme u toho tématu, tak co se Vám konkrétně na p.o.r.n.u. libi? Kdyz uz ne ten anal
Není tady
Zjistila jsem, že když se na p.o.rno jenom dívám, tak skoro všechno... (v posteli vlastně taky, když se oba shodneme). Ale jsou ještě věci, které bych chtěla zkusit.
Jinak BM tvrdil, že tak jako se mnou, se v posteli ani předtím, ani potom, tak nenasmál Mě prostě sex baví, užívám si ho se vším všudy, mám z něho (i z něho
) radost
L_aura napsal(a):
Kdyz už jsme u toho tématu, tak co se Vám konkrétně na p.o.r.n.u. libi? Kdyz uz ne ten anal
Už jsem to tu někde psal... viděl jsem jednou film a v něm se milovali dva krásní mladí lidé v průzračném potůčku - asi to muselo být někde v tropech, rozhodně nevypadali, že by jim v té voděnce byla zima... - Lidi, jak ti se krásně hladili, líbali a mazlili... No prostě NÁDHERA !!!
Doslova mě u toho filmu napadlo, že právě tento film by se měl ve školách promítat dětem, aby viděli jak na to...
Není tady
Slavek17 napsal(a):
L_aura napsal(a):
Už jsem to tu někde psal... viděl jsem jednou film a v něm se milovali dva krásní mladí lidé v průzračném potůčku - asi to muselo být někde v tropech, rozhodně nevypadali, že by jim v té voděnce byla zima... - Lidi, jak ti se krásně hladili, líbali a mazlili... No prostě NÁDHERA !!!
Doslova mě u toho filmu napadlo, že právě tento film by se měl ve školách promítat dětem, aby viděli jak na to...![]()
![]()
Esmeralda???
Ona na sobě teda neměla zelené šaty, jestli myslíš tohle, neměla na sobě vůbec nic.
Prostě ji ten mladík oš.oustal v té voděnce tak nějak velmi esteticky, bylo to celé takové moc krááásné.....
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Oxi napsal(a):
Na netu je , ale vsechno placeny , nebo jen utrzky ,nebo ne ? ja jsem nikdy nic nenasla
1.
2.
3.
4.
5.
Není tady
Oxi napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Oxi napsal(a):
Na netu je , ale vsechno placeny , nebo jen utrzky ,nebo ne ? ja jsem nikdy nic nenasla
1.
2.
3.
4.
5.
Není tady
Co moja? S cim ti mozem poradit?
Otazka: Preco ti vadi, ze je to na nete platene? V pozicovni to mas snad zadarmo?
Doporucenie: Skus pracova pre po*no servre a budes mat po*no zdarma
PS: Vsetko sa da, ked sa chce
Není tady
Oxi napsal(a):
Co moja? S cim ti mozem poradit?
Otazka: Preco ti vadi, ze je to na nete platene? V pozicovni to mas snad zadarmo?
Doporucenie: Skus pracova pre po*no servre a budes mat po*no zdarma
PS: Vsetko sa da, ked sa chce
No, že se mi zdá , že je to o dost dražší než v pujčovně. Posíla se sms cca 70Kč apod. to se mi zdá docela dost. Ale možná jsem nenašla ty spravné stránky.
Není tady
Sms? A kam sakra chodis? Za jeden film, urcite v nevalnej kvalite 70 korun?
Najdi si nejake stranky ... ale nejake kvalitne, napriklad handsonhardcore.com (maju video v HDV ... )
Zaplat si pristup na mesiac (cca 20-30 €) a stiahni si kolko filmov a fotiek sa ti da. A potom si to prepocitaj ...
Není tady
Stala se mi podobná věc. Partner mi při sexu "nedopatřením" vjel místo do pochvy do zadečku.
Vyhrkly mi bolestí slzy do očí a až teprve z mého výrazu poznal kde je: v pr...!! :-DDDD
Naštěstí to dobře dopadlo, ale jelikož jsem nebyla připravena (klystýr), moc nám to nevonělo a navíc jsem chvíli po sexu neovládala vůlí svěrač, jak byl namožený. Naštěstí se to spravilo a myslím, že tímto mé zkušenosti v této oblasti končí.:-D
Není tady
L_aura napsal(a):
Rôzne veci. Pôvodne som začala pozeraním toho, na čo som v reále nemala gule(rozumej, odvahu), a pokračovala som skúmaním pikošiek a okrem fakt zábavných poloamatérskych až úplne amatérskych scénok ma bavia veci ako orgazmus na rúčke vysávača, vysávanie klitorisu, krkolomné akrobatické polohy, oproti ktorým je Kámásútra rozprávka pre najmenších. Ale naďabila som na pár tantrických guruov a jedného doktorka, ktorí dávajú aj celkom rozumné rady... Potom ma bavia scénky s fantáziou, napr. jedna záhadná poľská scénka v pivnici, Nemka - niečo ako gestapáčka z Dachau - trestá svojho zamestnanca a podobne. Proste vtip, fantázia a ešte občas keď natrafím na nelíčené nadšenie(ale to je vzácnosť, skôr sa bavím na dámach, čo sa uprene dívajú na kameru - prípadne na ňu natáčajú svoju pokladničku - a v pravidelných intervaloch imitujú vzrušenie...)
Není tady
Selima napsal(a):
L_aura napsal(a):
....Pôvodne som začala pozeraním toho, na čo som v reále nemala gule(rozumej, odvahu), ...
já bych doplnila k tomu zkoušení, že někdy člověk nemá svoje gule a někdy gule toho druhého...
Není tady
Niekedy ani jedny...
Není tady
Ahoj, prosím vás o malou radu … S přítelkyní si hrozně rádi užíváme anální sex a děláme si ho navzájem. Ona přitom nemá problém s ničím, ale já mám problém, že slečna ze mě tím připínákem neustále tahá řekněme „spoustu nečistot“. Zkoušel jsem klystýr snad na 100 způsobů, podle všech možnejch rad, co jsem na netu našel, ale furt to asi dělám nějak špatně … Nedaří se mi ho asi zavést dost hluboko, jako by se mi ta hadička otáčela sama zpátky … Nemáte nějakej trik, jak na to ??? Nebo nějakej typ,jak to dělaj profíci, nebo jak to celý řešit jinak ??? A podle toho co si dovolej ve filmech, musí bejt způsob, jak si anál vyčistit poměrně dost precizně … Tak budu vděčnej za každou vaši radu a každou zkušenost !!! Diky předem, sexu zdar
Není tady
Jasan26 napsal(a):
Ahoj, prosím vás o malou radu … S přítelkyní si hrozně rádi užíváme anální sex a děláme si ho navzájem. Ona přitom nemá problém s ničím, ale já mám problém, že slečna ze mě tím připínákem neustále tahá řekněme „spoustu nečistot“. Zkoušel jsem klystýr snad na 100 způsobů, podle všech možnejch rad, co jsem na netu našel, ale furt to asi dělám nějak špatně … Nedaří se mi ho asi zavést dost hluboko, jako by se mi ta hadička otáčela sama zpátky … Nemáte nějakej trik, jak na to ??? Nebo nějakej typ,jak to dělaj profíci, nebo jak to celý řešit jinak ??? A podle toho co si dovolej ve filmech, musí bejt způsob, jak si anál vyčistit poměrně dost precizně … Tak budu vděčnej za každou vaši radu a každou zkušenost !!! Diky předem, sexu zdar
Tohle je zvláštní.. Jsi předtím normálně "vyprázdněnej"? Pokud ano, nemělo by tam většinou vůbec nic být. Nebo používáte moc "velký" připínák? Nevím.. Jinak klystýr podle mě vůbec není třeba zavádět "hluboko" stačí jen aby to tam teklo.
Není tady