Oznámení

8. června : Vážení uživatelé, v současné době pracujeme na vylepšení stránek Babinet.cz, což může způsobovat občasné výpadky či problémy spojené zejména s přihlašováním. Na odstranění problémů a doladění detailů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

8. června : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

28. května : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

#51 11. 8. 2008 7:08

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Re: co vy a anální sex?

tummenupp

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#52 13. 8. 2008 11:06

Alosek
Host

Tak jsem si vzpomněla... Bacha na posílání partnera pro lubrikant do koupelny.
S masážním krémem, obsahujícím kafr a mentol, to není nic moc, a víš o něm ještě i pár dalších dní vissla
Zato drahý pleový krém ti zjemní i ple na opačném obličeji těla, vyzkoušeno tongue

#53 13. 8. 2008 11:28

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Alošku, ono se i po vyčůrání otřít mentolovým papírovým kapesníčkem,nic moc. A Zewa je dělá fakt super mentolový dumbom

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#54 13. 8. 2008 12:09

Alosek
Host

Klubko napsal(a):

Alošku, ono se i po vyčůrání otřít mentolovým papírovým kapesníčkem,nic moc. A Zewa je dělá fakt super mentolový dumbom

Umím si představit lol

#55 13. 8. 2008 13:21

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Klubko napsal(a):

...si tady šurujete prciny mentolovým kapesníkem a já nedávno byla spruzena za to, že mám jahodový WC papír ...

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#56 13. 8. 2008 13:30

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Klubko napsal(a):

...si tady šurujete prciny mentolovým kapesníkem a já nedávno byla spruzena za to, že mám jahodový WC papír ...

Jess, ono v Rusku na vodě,kde mᚠjen komáry, borůvčí a jehličnany, to jinak nejde. Tam jsi ráda i za staré vydání Rudého práva.
Jinak za jahodový papír doma tě budu "pucovat" furt dumbom

Není tady

#57 13. 8. 2008 13:55

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Jessika napsal(a):

Klubko napsal(a):

Jess, ono v Rusku na vodě,kde mᚠjen komáry, borůvčí a jehličnany, to jinak nejde. Tam jsi ráda i za staré vydání Rudého práva.
Jinak za jahodový papír doma tě budu "pucovat" furt dumbom

no, to můžeš... ale upřímně - kdo zažil smirkový skládaný papír komunistický, se mi nemůže divit , že skočím po čemkoli měkoučkém a
p.s. ty jahůdky jsou dočasně, jen , že se mi líbily (nevěděla jsem, že je i navoněný)

Není tady

#58 13. 8. 2008 14:02

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

lollollollollollollollollollolloltummenupp

ja tiez pouzivam len kvalitku a na kecy ludi kaslem

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#59 13. 8. 2008 14:07

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Jessika napsal(a):

lollollollollollollollollollolloltummenupp

ja tiez pouzivam len kvalitku a na kecy ludi kaslem

Ty můžeš, tobě gynekologický zánět z parfémovaného paíru a voňavých vložek fakt asi nehorzí pussa

Není tady

#60 13. 8. 2008 14:14

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Zasadne nepouzivam parfemovany hajzlak, ale moj hajzlacik musi byt dostatocne pevny, aby mi neskoncili prsty v prd.eli ale zaroven dostatocne jemny aby mala moja prd.elka prijemny pocit lol A tu jemnost potom ocenujem aj ked mam (ja alebo pakinka) velku nadchu (rymu).

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#61 13. 8. 2008 14:19

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ale to samo, my se bavily tenkrát s Jess o té parfemaci. Já jsem ho taky vždy používala a pak jsem měla zánět. Furt jsme s doktorem pátrali z čeho. S nikým jsem nespala v té době, omezila cukr, nekoupala se... a 3 měsíce děsný. No a ony ty děsně reklamou vychvalovaný kamilkový vložky a navoněnej toaleták.

Co se týká 3 vrstev, tak jsem taky pro tummenupp
Kámoš co s námi jel letos na vodu do Ruska nesl k autu batoh, pádla a pod paží celý karton 8 rulí Zewa softies. Prý sichr je sichr lol

Není tady

#62 13. 8. 2008 14:21

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

... nekoupala se... a 3 měsíce děsný.

No, verim ze desny, 3 mesiace sa nekupat ... to uz sa spina tak nejak aj zzije s tvojim telom, ze? tongue

kapitulation just a joke kapitulation

Není tady

#63 13. 8. 2008 14:24

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Klubko napsal(a):

... nekoupala se... a 3 měsíce děsný.

No, verim ze desny, 3 mesiace sa nekupat ... to uz sa spina tak nejak aj zzije s tvojim telom, ze? tongue

kapitulation just a joke kapitulation

No jasně, ale ještěže existuje ta sprcha,když se nemůžeš koupat.

Není tady

#64 13. 8. 2008 14:44

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Ale to samo, my se bavily tenkrát s Jess o té parfemaci. Já jsem ho taky vždy používala a pak jsem měla zánět. Furt jsme s doktorem pátrali z čeho. S nikým jsem nespala v té době, omezila cukr, nekoupala se... a 3 měsíce děsný. No a ony ty děsně reklamou vychvalovaný kamilkový vložky a navoněnej toaleták.
Co se týká 3 vrstev, tak jsem taky pro tummenupp
Kámoš co s námi jel letos na vodu do Ruska nesl k autu batoh, pádla a pod paží celý karton 8 rulí Zewa softies. Prý sichr je sichr lol

sry, Klubo, ale napadlo mně to samé - když se člověk 3 měsíce nekoupe, tak se nemůže divit , že s ním nikdo nespí...
ale to je fakt jen  just a joke...

p.s. kamilkový ještě neznám wink

Není tady

#65 13. 8. 2008 14:47

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Tak je ani nezkoušej usch

Tak dobře, sprchu jsem používala.
Jo a závidím všem ženským, který se můžou jít čvachtat celý den ve stojaté vodě v zeleném rybníku a nic jim není sad

Není tady

#66 13. 8. 2008 14:50

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Tak je ani nezkoušej usch
Tak dobře, sprchu jsem používala.
Jo a závidím všem ženským, který se můžou jít čvachtat celý den ve stojaté vodě v zeleném rybníku a nic jim není sad

zatím...
to mᚠjako některý ženský si můžou užívat analní sex (abychom se vrátili k tematu) a nic jim není smile

Není tady

#67 13. 8. 2008 14:51

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

No alesoň neotěhotní...

Není tady

#68 13. 8. 2008 14:56

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

No alesoň neotěhotní...

big_smile big_smile big_smile

Není tady

#69 13. 8. 2008 15:00

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

...to mᚠjako některý ženský si můžou užívat analní sex (abychom se vrátili k tematu) a nic jim není smile

Ano, nemístná odbočka, vrame se k tématu: Jessiko, co Ty a anální sex? big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#70 13. 8. 2008 15:03

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Jessika napsal(a):

...to mᚠjako některý ženský si můžou užívat analní sex (abychom se vrátili k tematu) a nic jim není smile

Ano, nemístná odbočka, vrame se k tématu: Jessiko, co Ty a anální sex? big_smile big_smile big_smile

já jsem pro... vždy už jsem tady popisovala - musí se pomalu a parnterka musí být nahoře (aby si to pomalu regulovala) ...
ty nečteš pořádně , kočičáku wink

Není tady

#71 13. 8. 2008 15:05

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

A: Pocuj, co ty a analny sex?
B: Mam v prd.eli big_smile

Není tady

#72 13. 8. 2008 15:05

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Ale cita, len sa stydel napisat: Jessiko, co Ty a ja a anální sex?
tongue

Není tady

#73 13. 8. 2008 15:08

Alosek
Host

Jessika napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Jessika napsal(a):

já jsem pro... vždy už jsem tady popisovala - musí se pomalu a parnterka musí být nahoře (aby si to pomalu regulovala) ...

Jess, sorry, ale abych "si to pomalu regulovala", na to nemusím být nahoře tongue
offtopic No a k toaleáku... coby (již bývalý) ekologický poradce zásadně nebarvený, neparfémovaný a z recyklovaného papíru tongue (ano, dřív mi musel ladit ke kachličkám dumbom )
Ani papírové kapesníky nepoužívám - jen výjimečně.
A toaleák za komančů - to nebylo nic proti tomu, co jsme posledně sehnali v obchůdku v rumunskýcvh horách sad

Upravil(a) Alosek (13. 8. 2008 15:11)

#74 13. 8. 2008 15:11

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Alosek napsal(a):

Jessika napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Jess, sorry, ale abych "si to pomalu regulovala", na to nemusím být nahoře tongue

lollollol
ono pomalu a nahoře jaksi nejde dohromady tongue

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#75 13. 8. 2008 15:12

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Alošku, to byla takový ten skládaný balíček ještě s písmenky od novin?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí