|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Není tady
Tak jsem si vzpomněla... Bacha na posílání partnera pro lubrikant do koupelny.
S masážním krémem, obsahujícím kafr a mentol, to není nic moc, a víš o něm ještě i pár dalších dní 
Zato drahý pleťový krém ti zjemní i pleť na opačném obličeji těla, vyzkoušeno 
Alošku, ono se i po vyčůrání otřít mentolovým papírovým kapesníčkem,nic moc. A Zewa je dělá fakt super mentolový 
Není tady
Klubko napsal(a):
Alošku, ono se i po vyčůrání otřít mentolovým papírovým kapesníčkem,nic moc. A Zewa je dělá fakt super mentolový
Umím si představit 

Klubko napsal(a):
...si tady šurujete prciny mentolovým kapesníkem a já nedávno byla spruzena za to, že mám jahodový WC papír ...
Není tady
Jessika napsal(a):
Klubko napsal(a):
...si tady šurujete prciny mentolovým kapesníkem a já nedávno byla spruzena za to, že mám jahodový WC papír ...
Jess, ono v Rusku na vodě,kde máš jen komáry, borůvčí a jehličnany, to jinak nejde. Tam jsi ráda i za staré vydání Rudého práva.
Jinak za jahodový papír doma tě budu "pucovat" furt 
Není tady

Klubko napsal(a):
Jessika napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jess, ono v Rusku na vodě,kde máš jen komáry, borůvčí a jehličnany, to jinak nejde. Tam jsi ráda i za staré vydání Rudého práva.
Jinak za jahodový papír doma tě budu "pucovat" furt
no, to můžeš... ale upřímně - kdo zažil smirkový skládaný papír komunistický, se mi nemůže divit , že skočím po čemkoli měkoučkém a
p.s. ty jahůdky jsou dočasně, jen , že se mi líbily (nevěděla jsem, že je i navoněný)
Není tady
Jessika napsal(a):

ja tiez pouzivam len kvalitku a na kecy ludi kaslem
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi napsal(a):
Jessika napsal(a):
ja tiez pouzivam len kvalitku a na kecy ludi kaslem
Ty můžeš, tobě gynekologický zánět z parfémovaného paíru a voňavých vložek fakt asi nehorzí 
Není tady
Zasadne nepouzivam parfemovany hajzlak, ale moj hajzlacik musi byt dostatocne pevny, aby mi neskoncili prsty v prd.eli ale zaroven dostatocne jemny aby mala moja prd.elka prijemny pocit
A tu jemnost potom ocenujem aj ked mam (ja alebo pakinka) velku nadchu (rymu).
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Ale to samo, my se bavily tenkrát s Jess o té parfemaci. Já jsem ho taky vždy používala a pak jsem měla zánět. Furt jsme s doktorem pátrali z čeho. S nikým jsem nespala v té době, omezila cukr, nekoupala se... a 3 měsíce děsný. No a ony ty děsně reklamou vychvalovaný kamilkový vložky a navoněnej toaleták.
Co se týká 3 vrstev, tak jsem taky pro 
Kámoš co s námi jel letos na vodu do Ruska nesl k autu batoh, pádla a pod paží celý karton 8 rulí Zewa softies. Prý sichr je sichr 
Není tady
Klubko napsal(a):
... nekoupala se... a 3 měsíce děsný.
No, verim ze desny, 3 mesiace sa nekupat ... to uz sa spina tak nejak aj zzije s tvojim telom, ze? 
just a joke 
Oxi napsal(a):
Klubko napsal(a):
... nekoupala se... a 3 měsíce děsný.
No, verim ze desny, 3 mesiace sa nekupat ... to uz sa spina tak nejak aj zzije s tvojim telom, ze?
just a joke
No jasně, ale ještěže existuje ta sprcha,když se nemůžeš koupat.
Není tady

Klubko napsal(a):
Ale to samo, my se bavily tenkrát s Jess o té parfemaci. Já jsem ho taky vždy používala a pak jsem měla zánět. Furt jsme s doktorem pátrali z čeho. S nikým jsem nespala v té době, omezila cukr, nekoupala se... a 3 měsíce děsný. No a ony ty děsně reklamou vychvalovaný kamilkový vložky a navoněnej toaleták.
Co se týká 3 vrstev, tak jsem taky pro
Kámoš co s námi jel letos na vodu do Ruska nesl k autu batoh, pádla a pod paží celý karton 8 rulí Zewa softies. Prý sichr je sichr
sry, Klubo, ale napadlo mně to samé - když se člověk 3 měsíce nekoupe, tak se nemůže divit , že s ním nikdo nespí...
ale to je fakt jen just a joke...
p.s. kamilkový ještě neznám 
Není tady
Tak je ani nezkoušej 
Tak dobře, sprchu jsem používala.
Jo a závidím všem ženským, který se můžou jít čvachtat celý den ve stojaté vodě v zeleném rybníku a nic jim není 
Není tady

Klubko napsal(a):
Tak je ani nezkoušej
Tak dobře, sprchu jsem používala.
Jo a závidím všem ženským, který se můžou jít čvachtat celý den ve stojaté vodě v zeleném rybníku a nic jim není
zatím...
to máš jako některý ženský si můžou užívat analní sex (abychom se vrátili k tematu) a nic jim není 
Není tady
No alesoň neotěhotní...
Není tady

Klubko napsal(a):
No alesoň neotěhotní...

Není tady

Jessika napsal(a):
...to máš jako některý ženský si můžou užívat analní sex (abychom se vrátili k tematu) a nic jim není
Ano, nemístná odbočka, vraťme se k tématu: Jessiko, co Ty a anální sex?

Není tady

Mikeš napsal(a):
Jessika napsal(a):
...to máš jako některý ženský si můžou užívat analní sex (abychom se vrátili k tematu) a nic jim není
![]()
![]()
já jsem pro... vždyť už jsem tady popisovala - musí se pomalu a parnterka musí být nahoře (aby si to pomalu regulovala) ...
ty nečteš pořádně , kočičáku 
Není tady
A: Pocuj, co ty a analny sex?
B: Mam v prd.eli 
Jessika napsal(a):
Ale cita, len sa stydel napisat: Jessiko, co Ty a ja a anální sex?
Jessika napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Jessika napsal(a):
![]()
![]()
já jsem pro... vždyť už jsem tady popisovala - musí se pomalu a parnterka musí být nahoře (aby si to pomalu regulovala) ...
Jess, sorry, ale abych "si to pomalu regulovala", na to nemusím být nahoře 
No a k toaleťáku... coby (již bývalý) ekologický poradce zásadně nebarvený, neparfémovaný a z recyklovaného papíru
(ano, dřív mi musel ladit ke kachličkám
)
Ani papírové kapesníky nepoužívám - jen výjimečně.
A toaleťák za komančů - to nebylo nic proti tomu, co jsme posledně sehnali v obchůdku v rumunskýcvh horách 
Upravil(a) Alosek (13. 8. 2008 15:11)
Alosek napsal(a):
Jessika napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Ano, nemístná odbočka, vraťme se k tématu: Jessiko, co Ty a anální sex?![]()
![]()
ty nečteš pořádně , kočičákuJess, sorry, ale abych "si to pomalu regulovala", na to nemusím být nahoře

ono pomalu a nahoře jaksi nejde dohromady 
Není tady
Alošku, to byla takový ten skládaný balíček ještě s písmenky od novin?
Není tady