8. června : Váení uivatelé, v současné době pracujeme na vylepení stránek Babinet.cz, co můe způsobovat občasné výpadky či problémy spojené zejména s přihlaováním. Na odstranění problémů a doladění detailů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení. 8. června : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 28. května : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! |
|
|
Není tady
Tak jsem si vzpomněla... Bacha na posílání partnera pro lubrikant do koupelny.
S masáním krémem, obsahujícím kafr a mentol, to není nic moc, a ví o něm jetě i pár dalích dní
Zato drahý pleový krém ti zjemní i ple na opačném obličeji těla, vyzkoueno
Aloku, ono se i po vyčůrání otřít mentolovým papírovým kapesníčkem,nic moc. A Zewa je dělá fakt super mentolový
Není tady
Klubko napsal(a):
Aloku, ono se i po vyčůrání otřít mentolovým papírovým kapesníčkem,nic moc. A Zewa je dělá fakt super mentolový
Umím si představit
Klubko napsal(a):
...si tady urujete prciny mentolovým kapesníkem a já nedávno byla spruzena za to, e mám jahodový WC papír ...
Není tady
Jessika napsal(a):
Klubko napsal(a):
...si tady urujete prciny mentolovým kapesníkem a já nedávno byla spruzena za to, e mám jahodový WC papír ...
Jess, ono v Rusku na vodě,kde má jen komáry, borůvčí a jehličnany, to jinak nejde. Tam jsi ráda i za staré vydání Rudého práva.
Jinak za jahodový papír doma tě budu "pucovat" furt
Není tady
Klubko napsal(a):
Jessika napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jess, ono v Rusku na vodě,kde má jen komáry, borůvčí a jehličnany, to jinak nejde. Tam jsi ráda i za staré vydání Rudého práva.
Jinak za jahodový papír doma tě budu "pucovat" furt
no, to můe... ale upřímně - kdo zail smirkový skládaný papír komunistický, se mi nemůe divit , e skočím po čemkoli měkoučkém a
p.s. ty jahůdky jsou dočasně, jen , e se mi líbily (nevěděla jsem, e je i navoněný)
Není tady
Jessika napsal(a):
ja tiez pouzivam len kvalitku a na kecy ludi kaslem
Není tady
Oxi napsal(a):
Jessika napsal(a):
ja tiez pouzivam len kvalitku a na kecy ludi kaslem
Ty můe, tobě gynekologický zánět z parfémovaného paíru a voňavých vloek fakt asi nehorzí
Není tady
Zasadne nepouzivam parfemovany hajzlak, ale moj hajzlacik musi byt dostatocne pevny, aby mi neskoncili prsty v prd.eli ale zaroven dostatocne jemny aby mala moja prd.elka prijemny pocit A tu jemnost potom ocenujem aj ked mam (ja alebo pakinka) velku nadchu (rymu).
Není tady
Ale to samo, my se bavily tenkrát s Jess o té parfemaci. Já jsem ho taky vdy pouívala a pak jsem měla zánět. Furt jsme s doktorem pátrali z čeho. S nikým jsem nespala v té době, omezila cukr, nekoupala se... a 3 měsíce děsný. No a ony ty děsně reklamou vychvalovaný kamilkový vloky a navoněnej toaleták.
Co se týká 3 vrstev, tak jsem taky pro
Kámo co s námi jel letos na vodu do Ruska nesl k autu batoh, pádla a pod paí celý karton 8 rulí Zewa softies. Prý sichr je sichr
Není tady
Klubko napsal(a):
... nekoupala se... a 3 měsíce děsný.
No, verim ze desny, 3 mesiace sa nekupat ... to uz sa spina tak nejak aj zzije s tvojim telom, ze?
just a joke
Není tady
Oxi napsal(a):
Klubko napsal(a):
... nekoupala se... a 3 měsíce děsný.
No, verim ze desny, 3 mesiace sa nekupat ... to uz sa spina tak nejak aj zzije s tvojim telom, ze?
just a joke
No jasně, ale jetěe existuje ta sprcha,kdy se nemůe koupat.
Není tady
Klubko napsal(a):
Ale to samo, my se bavily tenkrát s Jess o té parfemaci. Já jsem ho taky vdy pouívala a pak jsem měla zánět. Furt jsme s doktorem pátrali z čeho. S nikým jsem nespala v té době, omezila cukr, nekoupala se... a 3 měsíce děsný. No a ony ty děsně reklamou vychvalovaný kamilkový vloky a navoněnej toaleták.
Co se týká 3 vrstev, tak jsem taky pro
Kámo co s námi jel letos na vodu do Ruska nesl k autu batoh, pádla a pod paí celý karton 8 rulí Zewa softies. Prý sichr je sichr
sry, Klubo, ale napadlo mně to samé - kdy se člověk 3 měsíce nekoupe, tak se nemůe divit , e s ním nikdo nespí...
ale to je fakt jen just a joke...
p.s. kamilkový jetě neznám
Není tady
Tak je ani nezkouej
Tak dobře, sprchu jsem pouívala.
Jo a závidím vem enským, který se můou jít čvachtat celý den ve stojaté vodě v zeleném rybníku a nic jim není
Není tady
Klubko napsal(a):
Tak je ani nezkouej
Tak dobře, sprchu jsem pouívala.
Jo a závidím vem enským, který se můou jít čvachtat celý den ve stojaté vodě v zeleném rybníku a nic jim není
zatím...
to má jako některý enský si můou uívat analní sex (abychom se vrátili k tematu) a nic jim není
Není tady
No alesoň neotěhotní...
Není tady
Klubko napsal(a):
No alesoň neotěhotní...
Není tady
Jessika napsal(a):
...to má jako některý enský si můou uívat analní sex (abychom se vrátili k tematu) a nic jim není
Ano, nemístná odbočka, vrame se k tématu: Jessiko, co Ty a anální sex?
Není tady
Mike napsal(a):
Jessika napsal(a):
...to má jako některý enský si můou uívat analní sex (abychom se vrátili k tematu) a nic jim není
já jsem pro... vdy u jsem tady popisovala - musí se pomalu a parnterka musí být nahoře (aby si to pomalu regulovala) ...
ty nečte pořádně , kočičáku
Není tady
A: Pocuj, co ty a analny sex?
B: Mam v prd.eli
Není tady
Jessika napsal(a):
Ale cita, len sa stydel napisat: Jessiko, co Ty a ja a anální sex?
Není tady
Jessika napsal(a):
Mike napsal(a):
Jessika napsal(a):
já jsem pro... vdy u jsem tady popisovala - musí se pomalu a parnterka musí být nahoře (aby si to pomalu regulovala) ...
Jess, sorry, ale abych "si to pomalu regulovala", na to nemusím být nahoře
No a k toaleáku... coby (ji bývalý) ekologický poradce zásadně nebarvený, neparfémovaný a z recyklovaného papíru (ano, dřív mi musel ladit ke kachličkám )
Ani papírové kapesníky nepouívám - jen výjimečně.
A toaleák za komančů - to nebylo nic proti tomu, co jsme posledně sehnali v obchůdku v rumunskýcvh horách
Upravil(a) Alosek (13. 8. 2008 15:11)
Alosek napsal(a):
Jessika napsal(a):
Mike napsal(a):
Ano, nemístná odbočka, vrame se k tématu: Jessiko, co Ty a anální sex?já jsem pro... vdy u jsem tady popisovala - musí se pomalu a parnterka musí být nahoře (aby si to pomalu regulovala) ...
ty nečte pořádně , kočičákuJess, sorry, ale abych "si to pomalu regulovala", na to nemusím být nahoře
ono pomalu a nahoře jaksi nejde dohromady
Není tady
Aloku, to byla takový ten skládaný balíček jetě s písmenky od novin?
Není tady