6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Slavek17 napsal(a):
Ostatně - napadá mě i dalí, troku taková kacířská mylenka - zadeček nemají jen dámy.... i pánský zadeček je prý plný velmi citlivých nervových zakončení....
Take pokud má Vá miláček nějaké choutky či poadavky, mohl by si to na sobě (třeba s Vaí asistencí) taky vyzkouet.... Ne?
nooo kdy on u si to vyzkouel, jenom já se k tomu nějak nemám protoe se bojím té hygieny...
jinak díky za rady o klystýrku
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Analní sex mi nevadí. Pořád bych ho mít nemusela, ale jako oivení, proč ne Někdy je moc fajn si ho uít
no a jak jsi an tom teda s tou hygienou? nebo jak vypadaly ty začátky? jestli mi můe poradit
Není tady
Oxi napsal(a):
janinka_v napsal(a):
Pavlo, málo která enská nebo chlap chce zajit dal?
Nie vsetkym ludom sa paci vsetko. A je vela ludi, ktori maju nejaky komplex a preto sa v sexe nedokazu odviazat.
Navyse anal vela ludi povazuje za po*n, spinavy a podobne.
Mi to právě e nepřijde po*né a taky bych to ráda zkusila, ale pinavé mi to přijde, v tomto předsudky mám a nevím, jak se jich zbavit...teeda ím, čekám, co mi poradíte
Není tady
janinka_v napsal(a):
no jasně, myslím, e ani jeden z nás by jazyk DO nestrkal, ale jemné drádění na - proč neee...
Není tady
rozinka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Analní sex mi nevadí. Pořád bych ho mít nemusela, ale jako oivení, proč ne Někdy je moc fajn si ho uít
no a jak jsi an tom teda s tou hygienou? nebo jak vypadaly ty začátky? jestli mi můe poradit
krábnu ti sz.
Není tady
rozinka napsal(a):
Oxi napsal(a):
janinka_v napsal(a):
Pavlo, málo která enská nebo chlap chce zajit dal?
Nie vsetkym ludom sa paci vsetko. A je vela ludi, ktori maju nejaky komplex a preto sa v sexe nedokazu odviazat.
Navyse anal vela ludi povazuje za po*n, spinavy a podobne.Mi to právě e nepřijde po*né a taky bych to ráda zkusila, ale pinavé mi to přijde, v tomto předsudky mám a nevím, jak se jich zbavit...teeda ím, čekám, co mi poradíte
Není tady
Sbiram odvahu,obcas se odhodlam a boliiiiiiii..... nejde mi se nejak uvolnit nebo co.....
Není tady
Oxi napsal(a):
ehm ...
????
Není tady
Muckin, skúste najprv ten prst... potom, keď sa to bude páči, pomaly a opatrne prejs na iný intrument.
Upravil(a) Selima (9. 8. 2008 15:38)
Není tady
Selima napsal(a):
Oxi napsal(a):
ehm ...
????
Ehm ... nieje to zle
Není tady
To rada počujem... teda čítam.
Není tady
ehm...nevim
Upravil(a) muckin (9. 8. 2008 19:35)
Není tady
Selima napsal(a):
Muckin, skúste najprv ten prst... potom, keď sa to bude páči, pomaly a opatrne prejs na iný intrument.
Prave ze ono sa nepaci.... jenze bych mu chtela udelat radost,on by to chtel zkusit...viim,ze bych nemela delat neco co se mi nelibi,ale on treba taky dela neco co se mu moc nelibii,ale obcas mi vyhovi,abych byla spokojena...jednou se to uz podarilo,ani to pak nebolelo,jenze to je takovy divny...neprijemny....obdivuju zensky,co u analniho sexu muzou miit orgasmus
Není tady
Ked sa ti to nepaci nerob to.
Robit v sexe koli druhemu nieco, co je mi neprijemne, co sa mi hnusi, alebo co sa mi nepaci nieje dobre.
Pretoze najskor sa ti to len nepaci - ale prekonas sa koli nemu, lenze potom sa budes modlit aby to nahodou nechcel a nakoniec sa ti zacne hnusit sex s nim.
Není tady
Ted to mozna vypada,jako by me do toho nutil...tak to vubec neni...parkrat jsme se o tom bavili,jednou za cas se me na to pri sexu zepta...´zkusime to dnes?´ Kdyz reknu ne,tak dal nenaleha...problem je,ze se nedokazu uvolnit...od neho mi vadi,nebo je neprijemne i kousek prstu....od sebe mi ani tri nevadi cim to??
Není tady
Oxi napsal(a):
...Pretoze najskor sa ti to len nepaci - ale prekonas sa kvoli nemu, lenze potom sa budes modlit aby to nahodou nechcel a nakoniec sa ti zacne hnusit sex s nim.
Upravil(a) Alosek (9. 8. 2008 20:53)
Na otázku v nadpisu - dobrý... ale musím mít k partnerovi v sexu maximální důvěru, co mi trvá docela dlouho.
Jak na to - na to je tu návodů u dost...
Veobecně za sebe k jakýmkoli praktikám: musí to bavit oba, oba musí souhlasit, oba by si to měli uívat. Za sebe dodávám, e neustále objevuju zajímavé věci k vyzkouení Prostě mě sex baví, kdy se shodneme a umíme se pochopit, mluvit spolu o tom, co se nám líbí a co ne, a vyjít si vstříc
muckin napsal(a):
Ted to mozna vypada,jako by me do toho nutil...tak to vubec neni...parkrat jsme se o tom bavili,jednou za cas se me na to pri sexu zepta...´zkusime to dnes?´ Kdyz reknu ne,tak dal nenaleha...problem je,ze se nedokazu uvolnit...od neho mi vadi,nebo je neprijemne i kousek prstu....od sebe mi ani tri nevadi cim to??
U mě to byla otázka času... dlouhého. Pak to přilo samo téměř spontánně, s roky se mezi námi vybudovala hodně velká důvěra a blízkost, začali jsme zkouet věci, které podle mě patří mezi lidi, kteří se dobře znají a vědí, co od sebe můou čekat.
Pokud se nedokáe uvolnit, nenu se do ničeho. Pokud ti to nevadí "od sebe", můete s tím začít - zkusit to třeba "společně"?
muckin napsal(a):
Můe to být nervozita, podvědomej strach e jeho narozdíl od svých prstů nemůe řídit a e ho včas nezastaví, kdyby to bolelo, nebo potřebuje aby to proběhlo v určitej okamik, kterej ty sama cítí, ale on ho odhadnout tak přesně nemůe, případně o tom potřebuje vědět o zlomek vteřiny předem a připravit se, ale zase to nesmí být moc dlouho.- v tom případě by mohla pomoct změna polohy na nějakou, kdy si to bude víc řídit sama. Nebo taky můe jít o jinej úhel proniknutí, i to údajně hraje velkou roli v příjemnosti/nepříjemnosti.
Není tady
Já jsem to zkusila, nic mi to neříkalo, tak to nedělám. Partner s tím problém nemá. A i kdyby měl, nedalo by se svítit. Povauji za přijatelné vechno, co chtějí dělat oba, protoe z toho mají potěení (pokud jsou tedy dospělí - abych vyloučila argumenty typu "co kdy to bude chtít 12ti letá holka)
Není tady
Musí mít k partnerovi důvěru,to e ti to je od něj nepříjené můe být i tím,e má v hlavě věci ohledně hygieny a tak a neumí se uvolnit...chce to vypustit mylenky o tom e je to vlastně část těla která není zrovna nejvonavějí a nejčistí já vím zní to hrozně ale já třeba na to zpočátku myslela.Partner mě do toho ale nenutil,ve mi vysvětlil a jednou to prostě přilo a časem jsem kdy jsem vechny ty mylenky vypustila z hlavy a dokázala se naprosto uvolnit,se mi to začalo čím dál víc líbit.Ono kdyby chlapovi tyhle věci vadili,tak by je nechtěl dělat Dalí věc je e mě to kupodivu prstem taky příjde někdy trochu nepříjemný,penis je ale mnohem jemnějí a příjemnějí a kdy do tebe pronikne celej tak u bys nepříjemné pocity cítit neměla.Chce to ale opatrnost hlavně v začátcích.
Není tady
janinka_v napsal(a):
Slavku a vis, ze muj partner se mi po rozhovoru na tohle tema (kdyz jsem o tom mluvili z obou stran, ze to bylo jednodussi pro nej rict, abych si nemyslela, ze je blazen) rikal, ze mu vubec nevadi, kdyz se dotykam jako analu a treba ho masiruju... pote se muze jit i z tehle strany dal...
Je to příjemné, protoe pánové tam mají G bod - prostatu.
Není tady
muckin napsal(a):
no, ja jsem svoje zabrany odbouravala nejdriv sama s primerene velkym (malym) vibratorem, pak totez za asistence partnera a pak teprve, kdyz jsem mela jistotu, ze to zvladnu, jsem tam pustila jeho...nez jsem se dokazala spravne uvolnit, tak to trvalo celkem dlouho, ale za to usili to satlo, nelituju
Není tady
Tak včera jsme to zkoueli, ale úúúúplně spontánně, vůbec jsem to tak neplánovala, chtěla jsem si jetě troku tady počíst, koupit ten klystýrek a tak... a pak k tomu úplně najednou prostě dolo a měli jste pravdu, pinavé to není a je to fajn teda troku to bolelo, ale ani jsme ádný lubrikant neměli, bylo to straně náhodou, a jenom chviličku, ale časem to snad bude lepí, hlavní je ten první krok... Tae vám vem děkuju Pavli, díky moc za SZ chtěla jsem ti jetě napsat, měla jsem nějaké dotazy, ale ani jsme to nestihla a u to bylo
Není tady
rozinka: tak si uívejte a ten lubrikant si kup určitě, já bych to bez něj asi ani nezkouel.
Není tady