Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 9. 8. 2008 2:32

rozinka
♥♥-----

Re: co vy a anální sex?

Slavek17 napsal(a):

Ostatně - napadá mě i další, trošku taková kacířská myšlenka - zadeček nemají jen dámy.... i pánský zadeček je prý plný velmi citlivých nervových zakončení....
Takže pokud má Vᚠmiláček nějaké choutky či požadavky, mohl by si to na sobě (třeba s Vaší asistencí) taky vyzkoušet.... Ne?
lol

nooo když on už si to vyzkoušel, jenom já se k tomu nějak nemám big_smile protože se bojím té hygieny...
jinak díky za rady o klystýrku wink

Není tady

#27 9. 8. 2008 2:33

rozinka
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

Analní sex mi nevadí. Pořád bych ho mít nemusela, ale jako oživení, proč ne wink Někdy je moc fajn si ho užít stolt

no a jak jsi an tom teda s tou hygienou? nebo jak vypadaly ty začátky? jestli mi můžeš poradit

Není tady

#28 9. 8. 2008 2:35

rozinka
♥♥-----

Oxi napsal(a):

janinka_v napsal(a):

Pavlo, málo která ženská nebo chlap chce zajit dal?

Nie vsetkym ludom sa paci vsetko. A je vela ludi, ktori maju nejaky komplex a preto sa v sexe nedokazu odviazat.
Navyse anal vela ludi povazuje za po*n, spinavy a podobne.

Mi to právě že nepřijde po*né a taky bych to ráda zkusila, ale špinavé mi to přijde, v tomto předsudky mám a nevím, jak se jich zbavit...teeda ím, čekám, co mi poradíte big_smile

Není tady

#29 9. 8. 2008 9:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

janinka_v napsal(a):

no jasně, myslím, že ani jeden z nás by jazyk DO nestrkal, ale jemné dráždění na - proč neee...

stolttummenupp

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#30 9. 8. 2008 9:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

rozinka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Analní sex mi nevadí. Pořád bych ho mít nemusela, ale jako oživení, proč ne wink Někdy je moc fajn si ho užít stolt

no a jak jsi an tom teda s tou hygienou? nebo jak vypadaly ty začátky? jestli mi můžeš poradit

škrábnu ti sz.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#31 9. 8. 2008 9:24

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

rozinka napsal(a):

Oxi napsal(a):

janinka_v napsal(a):

Pavlo, málo která ženská nebo chlap chce zajit dal?

Nie vsetkym ludom sa paci vsetko. A je vela ludi, ktori maju nejaky komplex a preto sa v sexe nedokazu odviazat.
Navyse anal vela ludi povazuje za po*n, spinavy a podobne.

Mi to právě že nepřijde po*né a taky bych to ráda zkusila, ale špinavé mi to přijde, v tomto předsudky mám a nevím, jak se jich zbavit...teeda ím, čekám, co mi poradíte big_smile

http://www.sexus.cz/tema/603-analni-sex.html

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#32 9. 8. 2008 14:31

muckin
♥------

Sbiram odvahu,obcas se odhodlam a boliiiiiiii.....  grater nejde mi se nejak uvolnit nebo co.....

Noemovu archu postavili amateri...Tiitanic profesionalove...

Není tady

#33 9. 8. 2008 15:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Oxi napsal(a):

ehm ...

va ????

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#34 9. 8. 2008 15:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Muckin, skúste najprv ten prst... potom, keď sa to bude páči, pomaly a opatrne prejs na iný inštrument. rodna

Upravil(a) Selima (9. 8. 2008 15:38)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#35 9. 8. 2008 16:36

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Oxi napsal(a):

ehm ...

va ????

Ehm ... nieje to zle gloriarodna

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#36 9. 8. 2008 17:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

tummenupp To rada počujem... teda čítam.

Brita

Není tady

#37 9. 8. 2008 19:30

muckin
♥------

ehm...nevim dumbom

Upravil(a) muckin (9. 8. 2008 19:35)

Není tady

#38 9. 8. 2008 19:33

muckin
♥------

Selima napsal(a):

Muckin, skúste najprv ten prst... potom, keď sa to bude páči, pomaly a opatrne prejs na iný inštrument. rodna

Prave ze ono sa nepaci.... roll jenze bych mu chtela udelat radost,on by to chtel zkusit...viim,ze bych nemela delat neco co se mi nelibi,ale on treba taky dela neco co se mu moc nelibii,ale obcas mi vyhovi,abych byla spokojena...jednou se to uz podarilo,ani to pak nebolelo,jenze to je takovy divny...neprijemny....obdivuju zensky,co u analniho sexu muzou miit orgasmus big_smile

Není tady

#39 9. 8. 2008 19:39

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ked sa ti to nepaci nerob to.
Robit v sexe koli druhemu nieco, co je mi neprijemne, co sa mi hnusi, alebo co sa mi nepaci nieje dobre.
Pretoze najskor sa ti to len nepaci - ale prekonas sa koli nemu, lenze potom sa budes modlit aby to nahodou nechcel a nakoniec sa ti zacne hnusit sex s nim.

Není tady

#40 9. 8. 2008 19:53

muckin
♥------

Ted to mozna vypada,jako by me do toho nutil...tak to vubec neni...parkrat jsme se o tom bavili,jednou za cas se me na to pri sexu zepta...´zkusime to dnes?´ Kdyz reknu ne,tak dal nenaleha...problem je,ze se nedokazu uvolnit...od neho mi vadi,nebo je neprijemne i kousek prstu....od sebe mi ani tri nevadi gloria cim to??

Není tady

#41 9. 8. 2008 20:46

Alosek
Host

Oxi napsal(a):

...Pretoze najskor sa ti to len nepaci - ale prekonas sa kvoli nemu, lenze potom sa budes modlit aby to nahodou nechcel a nakoniec sa ti zacne hnusit sex s nim.

stolt hmm sad

Upravil(a) Alosek (9. 8. 2008 20:53)

#42 9. 8. 2008 20:53

Alosek
Host

Na otázku v nadpisu - dobrý... ale musím mít k partnerovi v sexu maximální důvěru, což mi trvá docela dlouho.
Jak na to - na to je tu návodů už dost...
Všeobecně za sebe k jakýmkoli praktikám: musí to bavit oba, oba musí souhlasit, oba by si to měli užívat. Za sebe dodávám, že neustále objevuju zajímavé věci k vyzkoušení wink Prostě mě sex baví, když se shodneme a umíme se pochopit, mluvit spolu o tom, co se nám líbí a co ne, a vyjít si vstříc rodna

#43 9. 8. 2008 21:00

Alosek
Host

muckin napsal(a):

Ted to mozna vypada,jako by me do toho nutil...tak to vubec neni...parkrat jsme se o tom bavili,jednou za cas se me na to pri sexu zepta...´zkusime to dnes?´ Kdyz reknu ne,tak dal nenaleha...problem je,ze se nedokazu uvolnit...od neho mi vadi,nebo je neprijemne i kousek prstu....od sebe mi ani tri nevadi gloria cim to??

U mě to byla otázka času... dlouhého. Pak to přišlo samo téměř spontánně, s roky se mezi námi vybudovala hodně velká důvěra a blízkost, začali jsme zkoušet věci, které podle mě patří mezi lidi, kteří se dobře znají a vědí, co od sebe můžou čekat.
Pokud se nedokážeš uvolnit, nenu  se do ničeho. Pokud ti to nevadí "od sebe", můžete s tím začít - zkusit to třeba "společně"?

#44 9. 8. 2008 21:24

Kuba
♥♥♥♥---

muckin napsal(a):

Může to být nervozita, podvědomej strach že jeho narozdíl od svých prstů nemůžeš řídit a že ho včas nezastavíš, kdyby to bolelo, nebo potřebuješ aby to proběhlo v určitej okamžik, kterej ty sama cítíš, ale on ho odhadnout tak přesně nemůže, případně o tom potřebuješ vědět o zlomek vteřiny předem a připravit se, ale zase to nesmí být moc dlouho.- v tom případě by mohla pomoct změna polohy na něšjakou, kdy si to budeš víc řídit sama. Nebo taky může jít o jinej úhel proniknutí, i to údajně hraje velkou roli v příjemnosti/nepříjemnosti.

Není tady

#45 9. 8. 2008 23:14

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Já jsem to zkusila, nic mi to neříkalo, tak to nedělám. Partner s tím problém nemá. A i kdyby měl, nedalo by se svítit. Považuji za přijatelné všechno, co chtějí dělat oba, protože z toho mají potěšení  (pokud jsou tedy dospělí - abych vyloučila argumenty typu "co když to bude chtít 12ti letá holka)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#46 10. 8. 2008 13:56

Eszter
♥♥♥----

Musíš mít k partnerovi důvěru,to že ti to je od něj nepříjené může být  i tím,že mᚠv hlavě věci ohledně hygieny a tak a neumíš se uvolnit...chce to vypustit myšlenky o tom že je to vlastně část těla která není zrovna nejvonavější a nejčistší big_smile já vím zní to hrozně ale já třeba na to zpočátku myslela.Partner mě do toho ale nenutil,vše mi vysvětlil a jednou to prostě přišlo a časem jsem když jsem všechny ty myšlenky vypustila z hlavy a dokázala se naprosto uvolnit,se mi to začalo čím dál víc líbit.Ono kdyby chlapovi tyhle věci vadili,tak by je nechtěl dělat wink Další věc je že mě to kupodivu prstem taky příjde někdy trochu nepříjemný,penis je ale mnohem jemnější a příjemnější a když do tebe pronikne celej tak už bys nepříjemné pocity cítit neměla.Chce to ale opatrnost hlavně v začátcích.

Život je boj a ten se bojuje až do konce...

Není tady

#47 10. 8. 2008 19:55

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

janinka_v napsal(a):

Slavku a vis, ze muj partner se mi po rozhovoru na tohle tema (kdyz jsem o tom mluvili z obou stran, ze to bylo jednodussi pro nej rict, abych si nemyslela, ze je blazen) rikal, ze mu vubec nevadi, kdyz se dotykam jako analu a treba ho masiruju... pote se muze jit i z tehle strany dal...

Je to příjemné, protože pánové tam mají G bod - prostatu.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#48 10. 8. 2008 20:55

HB
♥♥♥♥♥--

muckin napsal(a):

no, ja jsem svoje zabrany odbouravala nejdriv sama s primerene velkym (malym) vibratorem, pak totez za asistence partnera a pak teprve, kdyz jsem mela jistotu, ze to zvladnu, jsem tam pustila jeho...nez jsem se dokazala spravne uvolnit, tak to trvalo celkem dlouho, ale za to usili to satlo, nelituju gloria

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#49 10. 8. 2008 22:24

rozinka
♥♥-----

Tak včera jsme to zkoušeli, ale úúúúplně spontánně, vůbec jsem to tak neplánovala, chtěla jsem si ještě trošku tady počíst, koupit ten klystýrek a tak... a pak k tomu úplně najednou prostě došlo a měli jste pravdu, špinavé to není a je to fajn smile teda trošku to bolelo, ale ani jsme žádný lubrikant neměli, bylo to strašně náhodou, a jenom chviličku, ale časem to snad bude lepší, hlavní je ten první krok... Taže vám všem děkuju smile Pavli, díky moc za SZ wink chtěla jsem ti ještě napsat, měla jsem nějaké dotazy, ale ani jsme to nestihla a už to bylo big_smile

Není tady

#50 11. 8. 2008 7:02

Kuba
♥♥♥♥---

rozinka: tak si užívejte a ten lubrikant si kup určitě, já bych to bez něj asi ani nezkoušel.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí