6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Můj miláček by ho rád zkusil a já vlastně taky, jenže pokaždé, když na to přijde, strašně se začnu stydět. Jaké s tím máte zkušenosti? Je jasné, že se musí dbát na větší hygienu, ale i tak mi to přijde dost "špinavé".
Není tady
Čeho se stydíš? Je to špinavější, ale zase hoodně intimní... SPíš bych se být Tebou bála bolesti, musí se opatrně a nejlépe s lubrikačním gelem...hooodně opatrně...
Není tady
Z toho, co vím, to nemusí být špinavé - teda když se nejprve použije tzv. klystýrek - tj. výplach análu vlažnou vodou (asi lépe víckrát než jen jednou).
Prodává se to ve zdravotnických potřebách (jednou jsem tam sháněl klystýrovací balonky do práce, na technické použití - a přede mnou paní za pultem zrovna vysvětlovala jedné fešné blondýnce a jejímu partnerovi, že mají i soupravu s hadičkou atd. - paní to brala statečně, beze studu, zatímco její partner nevěděl kam s očima... ... chvílemi si popošel kousek dál od pultu a lekoval po regálech (asi mu to bylo velmi žinantní)... )... přístup té paní mi ale byl velmi sympatický ... ... nedělala s tím žádný štráchy...
Jinak ale sám už pro anální sex nejsem. Nejprve mě to lákalo, občas jsem i partnerku hladil při souloži navlhčeným bříškem prstu po dírce... nejprve ji to překvapilo, pak to nějakou dobu snášela, vypadalo to slibně, ale pak jednou jsem (v nejlepším) omylem povyjel z pochvy až ven a při opětovném zasunutí jsem nechtěně zajel do zadečku... !
Ani se neptejte, co následovalo: chudinka zařvala... a pak i plakala!!! ......................... Brala to však statečně, opravdu mi věřila, že to nebyl úmysl... a prý se na mě pro to nezlobila... No ale naše další pokusy tím skončily.
Kromě toho, když si tak občas prohlížím na Freefoto fotečky, najde se tam análního sexu... no, řekl bych že až až .... tj. čím dál tím víc ?! .... A snad právě proto už mě to tak neláká. - Některé dírky totiž potom, po použití, vyhlíží jako nějaké rozervané hvězdice (to když měl chlapák kapitální exemplář) - zdá se, že byly roztahované příliš a že to nebude jen tak, aby se zase stáhly na běžnou "provozní" velikost.... Což mě trochu děsí, nechtěl bych přivodit partnerce stav, kdy by nebyla schopna udržet stolici.... - To tedy fakt NE !!!!!!!!!!!
Tož tak. - My zůstaneme raději při klasice....
Není tady
si myslím, že máš , Slávku , zbytečně bujnou představivost... možná se tím někdy až zarazíš ...
ale v něčem máš pravdu - přirazit omylem do jiné nepřipravené dírky je oooouvej
to se musí pomalinku a nejlépe když je holka nahoře ...
Není tady
Co já a anální sex? Nic, to mě nebere, i z jakýchsi zdravotněestetických a pro mě ne příjemných důvodů.
Není tady
Peťka napsal(a):
jj, taky jsem si poplakala a do toho jsem na manžela řvala "ty vole!"
to mi připomnělo, když byl jednou miláček zničehonic rychle hotovej, tak jsem na něj vybafla : "co blbneš?"
smál se tak, že už to dokončit nešlo ani manuálně...
Není tady
Já sbírám odvahu, hrozně mě to láká, s partnerem jsme o tom taky neustále mluvíme, ale zatím jsem se k tomu neodhodlala... teď ani není k čemu, partner je na tři měsíce v zahraničí... Čtu co se kde najde a uvidím, až to přijde... ale je pravda, že se současným partnerem bych do toho šla, vím, že když bych řekla stop, tak by doopravdy přestal a nesnažil se mě přesvědčovat, že to bude lepší...
Není tady
Vlastně mě tak napadá - dneska, když jsou dostupná všemožná dilda ( šudlátka ), tak je snad pro každou ženu nejlepší si nějaké vybrat, snad jeden slabší a jeden zhruba ve velikosti a síle partnerova penisu - a pěkně v klidu si to doma vyzkoušet:
Jak a zda je třeba vyplachovat, jak a zda lubrikovat, jak postupovat, jak mělko či hluboko....
A podle vlastních zkušeností se pak rozhodnout, zda do toho jít či nejít. Ne?
Co vy na to?
Není tady
Ostatně - napadá mě i další, trošku taková kacířská myšlenka - zadeček nemají jen dámy.... i pánský zadeček je prý plný velmi citlivých nervových zakončení....
Takže pokud má Váš miláček nějaké choutky či požadavky, mohl by si to na sobě (třeba s Vaší asistencí) taky vyzkoušet.... Ne?
Není tady
Analní sex mi nevadí. Pořád bych ho mít nemusela, ale jako oživení, proč ne Někdy je moc fajn si ho užít
Není tady
Slavku a vis, ze muj partner se mi po rozhovoru na tohle tema (kdyz jsem o tom mluvili z obou stran, ze to bylo jednodussi pro nej rict, abych si nemyslela, ze je blazen) rikal, ze mu vubec nevadi, kdyz se dotykam jako analu a treba ho masiruju... pote se muze jit i z tehle strany dal...
Není tady
janinka_v napsal(a):
Slavku a vis, ze muj partner se mi po rozhovoru na tohle tema (kdyz jsem o tom mluvili z obou stran, ze to bylo jednodussi pro nej rict, abych si nemyslela, ze je blazen) rikal, ze mu vubec nevadi, kdyz se dotykam jako analu a treba ho masiruju... pote se muze jit i z tehle strany dal...
anál je citlivej, doteky - jemné jsou příjemné i pro chlapa ... většinou se chlapům líbí, když je ženská jazykem dráždí na análu ... ale málo který chce zajít ještě dál
Není tady
s vhodnou zenskou sa da cokolvek ...
teda pokial nemas komplexy, zabrany, predsudky ...
Není tady
já teda fakt ne
a co ty Oxi
Upravil(a) PPavlaa (8. 8. 2008 20:42)
Není tady
V sexe nie
Není tady
to je dobré vědět
Není tady
Pavlo, málo která ženská nebo chlap chce zajit dal?
Není tady
janinka_v napsal(a):
Nie vsetkym ludom sa paci vsetko. A je vela ludi, ktori maju nejaky komplex a preto sa v sexe nedokazu odviazat.
Navyse anal vela ludi povazuje za po*n, spinavy a podobne.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
janinka_v napsal(a):
anál je citlivej, doteky - jemné jsou příjemné i pro chlapa ... většinou se chlapům líbí, když je ženská jazykem dráždí na análu ... ale málo který chce zajít ještě dál
Jazykem do mušličky ano, ale do análu nikdy. Je v něm prostředí, které je ústní mikroflóře vyloženě nepřátelské.
Takže pro mazání análku bych používal zásadně jen lubrikant...
Stejně tak po vytažení z mušličky lze přistoupit ke kouření. Nikoli však při vytažení z análu.
To není mentorování. Tomu se říká hygiena.
Pokud to někdo nerespektuje, je to jeho riziko. - Ale jsou zásady, které se fakt vyplácí dodržovat....
Upravil(a) Slavek17 (8. 8. 2008 22:09)
Není tady
janinka_v napsal(a):
Oxi už odpověděl za mně
Není tady
Slavek17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
janinka_v napsal(a):
Jazykem do mušličky ano, ale do análu nikdy. Je v něm prostředí, které je ústní mikroflóře vyloženě nepřátelské.
Takže pro mazání análku bych používal zásadně jen lubrikant...
Pokud to někdo nerespektuje, je to jeho riziko. - Jsou zásady, které se fakt vyplácí dodržovat....
My si asi nerozumíme, neříkám do ale na ... to je rozdíl
Není tady
PPavlaa napsal(a):
My si asi nerozumíme, neříkám do ale na ... to je rozdíl
Tak to si asi opravdu trošku nerozumíme - já nebyl osobní - psal jsem obecně... ... trošku jsem to rozvinul, no...
(to já tak mám ve zvyku přihlížet k tomu, kdo vlákno založil a obracet se spíše na něho
Upravil(a) Slavek17 (8. 8. 2008 22:27)
Není tady
no jasně, myslím, že ani jeden z nás by jazyk DO nestrkal, ale jemné dráždění na - proč neee...
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Ostatně - napadá mě i další, trošku taková kacířská myšlenka - zadeček nemají jen dámy.... i pánský zadeček je prý plný velmi citlivých nervových zakončení....
Takže pokud má Váš miláček nějaké choutky či požadavky, mohl by si to na sobě (třeba s Vaší asistencí) taky vyzkoušet.... Ne?
Čítala som, že masáž prostaty ZNÚTRA je to pravé orechové tantrické. Ale zatiaľ som nenadchla žiadny dobrovoľný pokusný objekt.
Není tady
ehm ...
Není tady