19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Můj miláček by ho rád zkusil a já vlastně taky, jene pokadé, kdy na to přijde, straně se začnu stydět. Jaké s tím máte zkuenosti? Je jasné, e se musí dbát na větí hygienu, ale i tak mi to přijde dost "pinavé".
Není tady
Čeho se stydí? Je to pinavějí, ale zase hoodně intimní... SPí bych se být Tebou bála bolesti, musí se opatrně a nejlépe s lubrikačním gelem...hooodně opatrně...
Není tady
Z toho, co vím, to nemusí být pinavé - teda kdy se nejprve pouije tzv. klystýrek - tj. výplach análu vlanou vodou (asi lépe víckrát ne jen jednou).
Prodává se to ve zdravotnických potřebách (jednou jsem tam sháněl klystýrovací balonky do práce, na technické pouití - a přede mnou paní za pultem zrovna vysvětlovala jedné fené blondýnce a jejímu partnerovi, e mají i soupravu s hadičkou atd. - paní to brala statečně, beze studu, zatímco její partner nevěděl kam s očima...
... chvílemi si popoel kousek dál od pultu a lekoval po regálech (asi mu to bylo velmi inantní)...
)... přístup té paní mi ale byl velmi sympatický ...
... nedělala s tím ádný tráchy...
Jinak ale sám u pro anální sex nejsem. Nejprve mě to lákalo, občas jsem i partnerku hladil při souloi navlhčeným bříkem prstu po dírce... nejprve ji to překvapilo, pak to nějakou dobu snáela, vypadalo to slibně, ale pak jednou jsem (v nejlepím) omylem povyjel z pochvy a ven a při opětovném zasunutí jsem nechtěně zajel do zadečku... !
Ani se neptejte, co následovalo: chudinka zařvala... a pak i plakala!!! ......................... Brala to vak statečně, opravdu mi věřila, e to nebyl úmysl... a prý se na mě pro to nezlobila... No ale nae dalí pokusy tím skončily.
Kromě toho, kdy si tak občas prohlíím na Freefoto fotečky, najde se tam análního sexu... no, řekl bych e a a .... tj. čím dál tím víc ?! .... A snad právě proto u mě to tak neláká. - Některé dírky toti potom, po pouití, vyhlíí jako nějaké rozervané hvězdice (to kdy měl chlapák kapitální exemplář) - zdá se, e byly roztahované příli a e to nebude jen tak, aby se zase stáhly na běnou "provozní" velikost.... Co mě trochu děsí, nechtěl bych přivodit partnerce stav, kdy by nebyla schopna udret stolici.... - To tedy fakt NE !!!!!!!!!!!
To tak. - My zůstaneme raději při klasice....
Není tady
si myslím, e má , Slávku , zbytečně bujnou představivost... moná se tím někdy a zarazí ...
ale v něčem má pravdu - přirazit omylem do jiné nepřipravené dírky je oooouvej
to se musí pomalinku a nejlépe kdy je holka nahoře ...
Není tady
Co já a anální sex? Nic, to mě nebere, i z jakýchsi zdravotněestetických a pro mě ne příjemných důvodů.
Není tady
Peka napsal(a):
jj, taky jsem si poplakala
a do toho jsem na manela řvala "ty vole!"
to mi připomnělo, kdy byl jednou miláček zničehonic rychle hotovej, tak jsem na něj vybafla : "co blbne?"
smál se tak, e u to dokončit nelo ani manuálně...
Není tady
Já sbírám odvahu, hrozně mě to láká, s partnerem jsme o tom taky neustále mluvíme, ale zatím jsem se k tomu neodhodlala... teď ani není k čemu, partner je na tři měsíce v zahraničí... Čtu co se kde najde a uvidím, a to přijde... ale je pravda, e se současným partnerem bych do toho la, vím, e kdy bych řekla stop, tak by doopravdy přestal a nesnail se mě přesvědčovat, e to bude lepí...
Není tady
Vlastně mě tak napadá - dneska, kdy jsou dostupná vemoná dilda ( udlátka ), tak je snad pro kadou enu nejlepí si nějaké vybrat, snad jeden slabí a jeden zhruba ve velikosti a síle partnerova penisu - a pěkně v klidu si to doma vyzkouet:
Jak a zda je třeba vyplachovat, jak a zda lubrikovat, jak postupovat, jak mělko či hluboko....
A podle vlastních zkueností se pak rozhodnout, zda do toho jít či nejít. Ne?
Co vy na to?
Není tady
Ostatně - napadá mě i dalí, troku taková kacířská mylenka - zadeček nemají jen dámy.... i pánský zadeček je prý plný velmi citlivých nervových zakončení....
Take pokud má Vá miláček nějaké choutky či poadavky, mohl by si to na sobě (třeba s Vaí asistencí) taky vyzkouet.... Ne?
Není tady
Analní sex mi nevadí. Pořád bych ho mít nemusela, ale jako oivení, proč ne Někdy je moc fajn si ho uít
Není tady
Slavku a vis, ze muj partner se mi po rozhovoru na tohle tema (kdyz jsem o tom mluvili z obou stran, ze to bylo jednodussi pro nej rict, abych si nemyslela, ze je blazen) rikal, ze mu vubec nevadi, kdyz se dotykam jako analu a treba ho masiruju... pote se muze jit i z tehle strany dal...
Není tady
janinka_v napsal(a):
Slavku a vis, ze muj partner se mi po rozhovoru na tohle tema (kdyz jsem o tom mluvili z obou stran, ze to bylo jednodussi pro nej rict, abych si nemyslela, ze je blazen) rikal, ze mu vubec nevadi, kdyz se dotykam jako analu a treba ho masiruju... pote se muze jit i z tehle strany dal...
anál je citlivej, doteky - jemné jsou příjemné i pro chlapa ... větinou se chlapům líbí, kdy je enská jazykem drádí na análu ... ale málo který chce zajít jetě dál
Není tady
s vhodnou zenskou sa da cokolvek ...
teda pokial nemas komplexy, zabrany, predsudky ...
Není tady
já teda fakt ne
a co ty Oxi
Upravil(a) PPavlaa (8. 8. 2008 20:42)
Není tady
V sexe nie
Není tady
to je dobré vědět
Není tady
Pavlo, málo která enská nebo chlap chce zajit dal?
Není tady
janinka_v napsal(a):
Nie vsetkym ludom sa paci vsetko. A je vela ludi, ktori maju nejaky komplex a preto sa v sexe nedokazu odviazat.
Navyse anal vela ludi povazuje za po*n, spinavy a podobne.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
janinka_v napsal(a):
anál je citlivej, doteky - jemné jsou příjemné i pro chlapa ... větinou se chlapům líbí, kdy je enská jazykem drádí na análu ... ale málo který chce zajít jetě dál
Jazykem do muličky ano, ale do análu nikdy. Je v něm prostředí, které je ústní mikroflóře vyloeně nepřátelské.
Take pro mazání análku bych pouíval zásadně jen lubrikant...
Stejně tak po vytaení z muličky lze přistoupit ke kouření. Nikoli vak při vytaení z análu.
To není mentorování. Tomu se říká hygiena.
Pokud to někdo nerespektuje, je to jeho riziko. - Ale jsou zásady, které se fakt vyplácí dodrovat....
Upravil(a) Slavek17 (8. 8. 2008 22:09)
Není tady
janinka_v napsal(a):
Oxi u odpověděl za mně
Není tady
Slavek17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
janinka_v napsal(a):
Jazykem do muličky ano, ale do análu nikdy. Je v něm prostředí, které je ústní mikroflóře vyloeně nepřátelské.
Take pro mazání análku bych pouíval zásadně jen lubrikant...
Pokud to někdo nerespektuje, je to jeho riziko. - Jsou zásady, které se fakt vyplácí dodrovat....
My si asi nerozumíme, neříkám do ale na ... to je rozdíl
Není tady
PPavlaa napsal(a):
My si asi nerozumíme, neříkám do ale na ... to je rozdíl
Tak to si asi opravdu troku nerozumíme - já nebyl osobní - psal jsem obecně... ... troku jsem to rozvinul, no...
(to já tak mám ve zvyku přihlíet k tomu, kdo vlákno zaloil a obracet se spíe na něho
Upravil(a) Slavek17 (8. 8. 2008 22:27)
Není tady
no jasně, myslím, e ani jeden z nás by jazyk DO nestrkal, ale jemné drádění na - proč neee...
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Ostatně - napadá mě i dalí, troku taková kacířská mylenka - zadeček nemají jen dámy.... i pánský zadeček je prý plný velmi citlivých nervových zakončení....
Take pokud má Vá miláček nějaké choutky či poadavky, mohl by si to na sobě (třeba s Vaí asistencí) taky vyzkouet.... Ne?
Čítala som, e masá prostaty ZNÚTRA je to pravé orechové tantrické. Ale zatiaž som nenadchla iadny dobrovožný pokusný objekt.
Není tady
ehm ...
Není tady