Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 8. 2008 22:22

rozinka
♥♥-----

co vy a anální sex?

Můj miláček by ho rád zkusil a já vlastně taky, jenže pokaždé, když na to přijde, strašně se začnu stydět. Jaké s tím máte zkušenosti? Je jasné, že se musí dbát na větší hygienu, ale i tak mi to přijde dost "špinavé".

Není tady

#2 6. 8. 2008 23:28

maricka
♥♥♥♥♥--

Re: co vy a anální sex?

Čeho se stydíš? Je to špinavější, ale zase hoodně intimní... SPíš bych se být Tebou bála bolesti, musí se opatrně a nejlépe s lubrikačním gelem...hooodně opatrně...

Není tady

#3 8. 8. 2008 16:19

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Z toho, co vím, to nemusí být špinavé - teda když se nejprve použije tzv. klystýrek - tj. výplach análu vlažnou vodou (asi lépe víckrát než jen jednou).
Prodává se to ve zdravotnických potřebách (jednou jsem tam sháněl klystýrovací balonky do práce, na technické použití - a přede mnou paní za pultem zrovna vysvětlovala jedné fešné blondýnce a jejímu partnerovi, že mají i soupravu s hadičkou atd. - paní to brala statečně, beze studu, zatímco její partner nevěděl kam s očima... tongue va ... chvílemi si popošel kousek dál od pultu a lekoval po regálech (asi mu to bylo velmi žinantní)... lol )... přístup té paní mi ale byl velmi sympatický ... stolt ... nedělala s tím žádný štráchy... stolt

Jinak ale sám už pro anální sex nejsem. Nejprve mě to lákalo, občas jsem i partnerku hladil při souloži navlhčeným bříškem prstu po dírce... nejprve ji to překvapilo, pak to nějakou dobu snášela, vypadalo to slibně, ale pak jednou jsem (v nejlepším) omylem povyjel z pochvy až ven a při opětovném zasunutí jsem nechtěně zajel do zadečku... !

Ani se neptejte, co následovalo: chudinka zařvala... a pak i plakala!!! ......................... Brala to však statečně, opravdu mi věřila, že to nebyl úmysl... a prý se na mě pro to nezlobila... No ale naše další pokusy tím skončily.

Kromě toho, když si tak občas prohlížím na Freefoto fotečky, najde se tam análního sexu... no, řekl bych že až až .... tj. čím dál tím víc ?! .... A snad právě proto už mě to tak neláká. - Některé dírky totiž potom, po použití, vyhlíží jako nějaké rozervané hvězdice (to když měl chlapák kapitální exemplář) - zdá se, že byly roztahované příliš a že to nebude jen tak, aby se zase stáhly na běžnou "provozní" velikost.... Což mě trochu děsí, nechtěl bych přivodit partnerce stav, kdy by nebyla schopna udržet stolici.... - To tedy fakt NE !!!!!!!!!!!

Tož tak. - My zůstaneme raději při klasice.... stolt gloria
kapitulation offtopic

Není tady

#4 8. 8. 2008 16:25

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

si myslím, že máš , Slávku , zbytečně bujnou představivost... možná se tím někdy až zarazíš ... wink
ale v něčem máš pravdu - přirazit omylem do jiné nepřipravené dírky je oooouvej smile 
to se musí pomalinku a nejlépe když je holka nahoře ...

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#5 8. 8. 2008 16:27

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Co já a anální sex? Nic, to mě nebere, i z jakýchsi zdravotněestetických a pro mě ne příjemných důvodů.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#6 8. 8. 2008 16:40

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Peťka napsal(a):

jj, taky jsem si poplakala big_smile a do toho jsem na manžela řvala "ty vole!" big_smile

to mi připomnělo, když byl jednou miláček zničehonic rychle hotovej, tak jsem na něj vybafla : "co blbneš?"
smál se tak, že už to dokončit nešlo ani manuálně...

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#7 8. 8. 2008 16:52

janinka_v
♥♥♥♥♥♥-

Já sbírám odvahu, hrozně mě to láká, s partnerem jsme o tom taky neustále mluvíme, ale zatím jsem se k tomu neodhodlala... teď ani není k čemu, partner je na tři měsíce v zahraničí... Čtu co se kde najde a uvidím, až to přijde... ale je pravda, že se současným partnerem bych do toho šla, vím, že když bych řekla stop, tak by doopravdy přestal a nesnažil se mě přesvědčovat, že to bude lepší...

Krystof - leden 2012

Cap nebo vrana - duben 2016

Není tady

#8 8. 8. 2008 17:11

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Vlastně mě tak napadá - dneska, když jsou dostupná všemožná dilda ( šudlátka ), tak je snad pro každou ženu nejlepší si nějaké vybrat, snad jeden slabší a jeden zhruba ve velikosti a síle partnerova penisu - a pěkně v klidu si to doma vyzkoušet:
Jak a zda je třeba vyplachovat, jak a zda lubrikovat, jak postupovat, jak mělko či hluboko....
A podle vlastních zkušeností se pak rozhodnout, zda do toho jít či nejít. Ne?

rock
Co vy na to?

Není tady

#9 8. 8. 2008 17:15

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Ostatně - napadá mě i další, trošku taková kacířská myšlenka - zadeček nemají jen dámy.... i pánský zadeček je prý plný velmi citlivých nervových zakončení....
Takže pokud má Váš miláček nějaké choutky či požadavky, mohl by si to na sobě (třeba s Vaší asistencí) taky vyzkoušet.... Ne?
lol

Není tady

#10 8. 8. 2008 18:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Analní sex mi nevadí. Pořád bych ho mít nemusela, ale jako oživení, proč ne wink Někdy je moc fajn si ho užít stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#11 8. 8. 2008 20:05

janinka_v
♥♥♥♥♥♥-

Slavku a vis, ze muj partner se mi po rozhovoru na tohle tema (kdyz jsem o tom mluvili z obou stran, ze to bylo jednodussi pro nej rict, abych si nemyslela, ze je blazen) rikal, ze mu vubec nevadi, kdyz se dotykam jako analu a treba ho masiruju... pote se muze jit i z tehle strany dal...

Krystof - leden 2012

Není tady

#12 8. 8. 2008 20:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

janinka_v napsal(a):

Slavku a vis, ze muj partner se mi po rozhovoru na tohle tema (kdyz jsem o tom mluvili z obou stran, ze to bylo jednodussi pro nej rict, abych si nemyslela, ze je blazen) rikal, ze mu vubec nevadi, kdyz se dotykam jako analu a treba ho masiruju... pote se muze jit i z tehle strany dal...

anál je citlivej, doteky - jemné jsou příjemné i pro chlapa ... většinou se chlapům líbí, když je ženská jazykem dráždí na análu ... ale málo který chce zajít ještě dál big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#13 8. 8. 2008 20:37

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

s vhodnou zenskou sa da cokolvek ... wink
teda pokial nemas komplexy, zabrany, predsudky ...

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#14 8. 8. 2008 20:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

hmm já teda fakt ne big_smilewinklol
a co ty Oxi winkbig_smiletonguelol

Upravil(a) PPavlaa (8. 8. 2008 20:42)

Není tady

#15 8. 8. 2008 20:48

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

V sexe nie tongue

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#16 8. 8. 2008 20:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

to je dobré vědět winklol

Není tady

#17 8. 8. 2008 21:00

janinka_v
♥♥♥♥♥♥-

Pavlo, málo která ženská nebo chlap chce zajit dal?

Krystof - leden 2012

Není tady

#18 8. 8. 2008 21:15

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

janinka_v napsal(a):

Nie vsetkym ludom sa paci vsetko. A je vela ludi, ktori maju nejaky komplex a preto sa v sexe nedokazu odviazat.
Navyse anal vela ludi povazuje za po*n, spinavy a podobne.

Není tady

#19 8. 8. 2008 21:57

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

janinka_v napsal(a):

anál je citlivej, doteky - jemné jsou příjemné i pro chlapa ... většinou se chlapům líbí, když je ženská jazykem dráždí na análu ... ale málo který chce zajít ještě dál big_smile

Jazykem do mušličky ano, ale do análu nikdy. Je v něm prostředí, které je ústní mikroflóře vyloženě nepřátelské.
Takže pro mazání análku bych používal zásadně jen lubrikant... stolt
Stejně tak po vytažení z mušličky lze přistoupit ke kouření. Nikoli však při vytažení z análu.
To není mentorování. Tomu se říká hygiena.

Pokud to někdo nerespektuje, je to jeho riziko. - Ale jsou zásady, které se fakt vyplácí dodržovat.... cool
tummenupp

Upravil(a) Slavek17 (8. 8. 2008 22:09)

Není tady

#20 8. 8. 2008 22:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

janinka_v napsal(a):

Oxi už odpověděl za mně smile

Není tady

#21 8. 8. 2008 22:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Slavek17 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

janinka_v napsal(a):

Jazykem do mušličky ano, ale do análu nikdy. Je v něm prostředí, které je ústní mikroflóře vyloženě nepřátelské.
Takže pro mazání análku bych používal zásadně jen lubrikant... stolt

Pokud to někdo nerespektuje, je to jeho riziko. - Jsou zásady, které se fakt vyplácí dodržovat.... cool

My si asi nerozumíme, neříkám do ale na  ... to je rozdíl wink

Není tady

#22 8. 8. 2008 22:24

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

My si asi nerozumíme, neříkám do ale na  ... to je rozdíl wink

Tak to si asi opravdu trošku nerozumíme - já nebyl osobní - psal jsem obecně... gloria ... trošku jsem to rozvinul, no... dumbom
(to já tak mám ve zvyku přihlížet k tomu, kdo vlákno založil a obracet se spíše na něho

Upravil(a) Slavek17 (8. 8. 2008 22:27)

Není tady

#23 8. 8. 2008 22:34

janinka_v
♥♥♥♥♥♥-

no jasně, myslím, že ani jeden z nás by jazyk DO nestrkal, ale jemné dráždění na - proč neee...

Krystof - leden 2012

Není tady

#24 8. 8. 2008 23:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Slavek17 napsal(a):

Ostatně - napadá mě i další, trošku taková kacířská myšlenka - zadeček nemají jen dámy.... i pánský zadeček je prý plný velmi citlivých nervových zakončení....
Takže pokud má Váš miláček nějaké choutky či požadavky, mohl by si to na sobě (třeba s Vaší asistencí) taky vyzkoušet.... Ne?
lol

stolt Čítala som, že masáž prostaty ZNÚTRA je to pravé orechové tantrické. Ale zatiaľ som nenadchla žiadny dobrovoľný pokusný objekt. lol

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#25 8. 8. 2008 23:37

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

ehm ...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí