|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky, tak my bychom potřebovali fakt velký úklid. 
A co myslíte? Uklízím??? Néééééééé
Čumím na bednu - zahájení olympiády - je to nádhera.
Sebi se mi celý den omlouvá za ten včerejšek - pořád se usmívá a celé dopoledne netoužil po jídle. Chápete?
jo, jo, my jedeme večer na chalupu za Šimáčkem a v neděli si ho přivezeme domů. 
Jo a dort se mi povedl! ZAž mám na něj chuť! A je tak jednoduchý a rychlý... Zítra ho nazdobím jahodama, tak ho zkusím vyfotit. 
Není tady
Penízku, na zítra přeji moc a moc štěstí... a doufám, že to s tvojí mámou bude O.K. a nic Ti nezkazí. Držím palce!
Není tady

tak ja se k uklizeni taky nedostala, jeli jsme radeji na nakup - uz tu nebylo nic k jidlu
a ted koukam taky na zahajeni olympiady

Není tady
Ahojky 
PENÍZKU, k zítřejšímu velkému dni, všechno nej, neměj žádné nervy, všechno dobře dopadne. Ať jste spolu šťastní 
Ale to vy určitě budete, s dvěma dětma máš chlapa pořádně odzkoušeného, udělalas to chytře, než jsi mu kývla 
A my se tu s holkama budeme těšit na nějaké ty fotečky 
Novi, jak vy pokračujete?
Je dobře, že manža ti nechal "volné pole" v bytě a nechal tě tam s klukama. Tohle gesto mu chválím 
Verunko, souhlasím s Aluškou. S tou chudokrevností bych si nezahrávala. To se nespraví jen tak samo od sebe.
Taky bych měla uklízet, ale když vidím, že vy taky žádná neuklízíte, tak na to kašlu 
Není tady
Tak jsem si u zpráv poplakala 
To je hrůza co se stalo v té Studénce
Celý den nám kolem baráku lítali vrtulníky do nemocnice
Ach jo 
Není tady
andulka napsal(a):
Tak jsem si u zpráv poplakala
To je hrůza co se stalo v té StudénceCelý den nám kolem baráku lítali vrtulníky do nemocnice
![]()
Ach jo
Zprávy jsem neviděla, co tam bylo?
Jdu si přečíst zprávy na netu.
Není tady
jj,je to děs 
.Doufám,že to ta malá holčička zvládne
.
Penízku na zítra TFUJ,TFUJ 

Není tady
Holky dneska jsem si koupila ty plavky a ještě žabky a taky Davídkovi od Chicca na kočárek a do zásuvk odpuzovač komárů a breberek 
Jo a u kasy mě čekalo překvapení když mi zdělila že nebudu platit 2200kč ale jen 1100kč že mají 50%slevu
A já si toho ani nevšimla 
Není tady

jojo taky jsem videla zpravy 
Andulko, to je super nakupovani 
taky jsem premyslela o necem proti komarum, co se muze - vsechno ? nebo mate nejaky tip. neco co je ucinne a nesmrdi (ani moc nevoni - dela se mi z vonnych tycinek atd zle)

Není tady

ada78 napsal(a):
Taky bych měla uklízet, ale když vidím, že vy taky žádná neuklízíte, tak na to kašlu

tomu říkám správnej přístup 

Andulko,
tak to hodně potěší 
manžel mi psal,když jsem mu napsala,že jsem teda zvědavá jak to bude,že prej bude vzornej táta i manžel,no tak to jsem teda zvědavá 
jsem mu totiž napsala,že jsou věci,který mi chybí
,ale že tohle se mi na drhou stranu líbí (jako to,že jsem takhle sama) no a že se mi začíná líbit ta jeho super teorie
(to že manžel má i milenku a pokud milenka není tak super,tak půjde k manželce a pokud milenka je lepší i co se vztahu týče,tak manželku
) ...
zítra jdu odo ven s kámoškou,má 10M Štěpánka a psala jsem ji,že se na zítřek těším a že si uděláme hezký odpoledne a omylem jsem to poslala M,tak mi napsal,že si to mám užít
on neví s kým jdu 
Není tady

ta tragédie je děsná u té Studénky.... bylo mi zle,když jsem to na netu četla po obědě
Není tady

tohle teorii jsem teď četla u článku 
Jo, Terezo, spolkla ti ho Macocha. Jednou jsem tu už teorii jménem Macocha popisovala, ale kdo neví, zde to je znovu. Chlapi jsou použitelný cca mezi 20 až 25 lety. Je s nima sranda, jsou aktivní, chtějí zkoušet nový věci a když se opravdu zamilujou, jsou věrný jako psi. V období mezi 25-35 lety ale nastává fáze Macocha. Je to prostě taková časová propast, ve který chlapům jebne a najednou nevědí, co se sebou: balit ženský? jet meditovat do buddhistickýho kláštera? chlastat? studovat? mít děti, rodinu? Jsou prostě mimo. A přitažlivost Macochy je natolik silná, že si myslim, že s tim opravdu nic neuděláš...
Není tady
Akar to je přímo dělané do elektriky od Chicca a je to pro kojence a těhotné.
Nic jiné nesmíš používat.
Jedno je do elektriky a jedno je na zapnutí na kočárek a to je na baterky
Není tady
Novia napsal(a):
tohle teorii jsem teď četla u článku
Jo, Terezo, spolkla ti ho Macocha. Jednou jsem tu už teorii jménem Macocha popisovala, ale kdo neví, zde to je znovu. Chlapi jsou použitelný cca mezi 20 až 25 lety. Je s nima sranda, jsou aktivní, chtějí zkoušet nový věci a když se opravdu zamilujou, jsou věrný jako psi. V období mezi 25-35 lety ale nastává fáze Macocha. Je to prostě taková časová propast, ve který chlapům jebne a najednou nevědí, co se sebou: balit ženský? jet meditovat do buddhistickýho kláštera? chlastat? studovat? mít děti, rodinu? Jsou prostě mimo. A přitažlivost Macochy je natolik silná, že si myslim, že s tim opravdu nic neuděláš...

Není tady

Andulko diky za radu, a kde jsi to kupovala - v drogerii, v lekarne nebo primo v prodejne Chicco - abych vedela kam vyrazit

Není tady
Přímo v Chiccu 
Beru to do tater tak ti pak dám vědět jestli to funguje ale začínají dozrávat jabka a hrušky a tak poletují na zahradě u našich včely a vosy a mám strach ať nelítají do kočárku
Takže snad to pomůže!
Není tady

ja do kocarku ani ne, mam na kocarku sitku, ktera se da pripnout k boudicce a pretahnout pres nanoznik, ale potrebuju neco doma - neco tady neustale lita, na me to neleze, ale bojim se kvuli male, aby ji neco nepokousalo
sitka na kocarku:
Upravil(a) akar (8. 8. 2008 21:23)

Není tady
andulka napsal(a):
Přímo v Chiccu
Beru to do tater tak ti pak dám vědět jestli to funguje ale začínají dozrávat jabka a hrušky a tak poletují na zahradě u našich včely a vosy a mám strach ať nelítají do kočárkuTakže snad to pomůže!
Andulko, dej pak vědět, jak jsi dopadla u těch včel a vos.
Je tam napsané, že je to jen na komáry.
Já mám taky síťku na kočárek.
Upravil(a) ada78 (8. 8. 2008 21:25)
Není tady

Novia napsal(a):
a to tam už je? to nejde ani vidět
jojo je
je to celkem dobre, natahnu a jedu, pak necham kocar na terase a nic mi tam nelita

Není tady