|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
andulka napsal(a):
bubble napsal(a):
tina napsal(a):
já mám tetu a sestřenici v jednom - neteř mýho táty si vzala bráchu mojí mámy
další taková.....to jsou zajímavé propletence....
Moje mamča se rozvedla a vdala se za bráchu taťky, takže mám 2krát taťku a strýce v jednom.....to mi přišlo vždycky divné
Divné to je
...mamka se rozvedla, protože ji taťka bil a byl věčně naložený v lihu...měla nás 3 děti a v podstatě se nás jeho brácha ujal, tak se nakonec vzali.....
Není tady
Bubli děkujeme....ty oči má fakt pěkné....jsem máma tak to odemne tak nevyzní....ale všichni to říkají
Docela je mu závidím 
Verun poznala jsem to tak že mě strašně bolí žlučník....pod 2hým žebrem na pravo.Jako by jsem měla naražená žebra. A mám to určo ze sladkého
Jím každý den Snickers a to jsem dřív nejedla čokoládu vůbec.
Není tady

tina napsal(a):
peti, líbí, nelíbí - víš, kde budou za chvíli?
- pardon, nakoukla jsem a neudržela se...
Veru - o kilo jste trumfli našeho přeborníka z loňských jarňátek - ale on byl narozený o tři týdny dřív, takže kdovíjak
no nějakou představu mám

Není tady
No a dieta....jíst pravidelně aspoň 5x denně po malých porcích
Od září si budu chodit pro obědy do školní jídelny ať slušně jím 
Není tady
Veru, já jsem někde četla, že na váze hodně přibývají anemické děti - a třeba u mojí ségry nebo u Matýska to platí - před dvěma měsíci nám zjistili málo železa v krvi, takže teď dáváme Maltofer a uvidíme, jestli ještě budeme mít takovýho otesánka, když už nebude anemický... jinak - teď má 12,5kg a tady v okolí váhou spolehlivě válcuje i tříleté děti...
Není tady
No v pondělí jedeme do těch tater takže Dr nestihnu a já moc na Dr nejsem takže asi nezajdu 
Není tady
andulka napsal(a):
Bubli děkujeme....ty oči má fakt pěkné....jsem máma tak to odemne tak nevyzní....ale všichni to říkají
Docela je mu závidím
Verun poznala jsem to tak že mě strašně bolí žlučník....pod 2hým žebrem na pravo.Jako by jsem měla naražená žebra. A mám to určo ze sladkéhoJím každý den Snickers a to jsem dřív nejedla čokoládu vůbec.
A po kom je má? Kukadla?
S tím žlučníkem je mi to líto...snad se to brzy urovná...a nemůže to být něco jiného? Nezajdeš k dr?
Není tady

já mam taky jeden propletec v rodině, takže když jsme se "spojili" s manželovou, tak už tamjsou dva 
ANDULKO ať je ti brzy líp
Není tady
Holky, to je děs večer. Sebi šíleně řve hlady a to ho furt krmím už od 20.00. Já už nemám ani čím krmit. Já se zblázním. 

Jen doufám, že ho manžel nějak uslí, jinak nevím.
Upravil(a) Suma (7. 8. 2008 22:55)
Není tady
Tinuš..tak to asi budeš mít pravdu... u nás je to stejný, malej má taky nedostatek železa, tak nám něco dali ale já to malému nedávala... říkala jsem si že se to srovná samo..bez pomocí nějakých látek... já jsem taková že prostě čekám až se to srovná...
Není tady
Sumi, třeba nepláče z hladu, ale prostě jen nemůže zabrat...chce se mu moc spinkat a neví jak....to je mi vážně moc líto....pevné nervy....
Není tady
Veru, víš co, já s tím taky začla až po jeho roce - ale v těhu jsem železo zobala poctivě, ke konci už dvojité dávky, v šestinedělí jsem na to už kašlala - hlavně proto, že jsem měla zácpy už tak, natož to ještě hrotit železem...
Není tady

SUMI držim palce na dnešní noc, doufam že Sebastiánek brzy usne a tobě se vytvoří mlíčko...
Není tady
jůůů holky 23 hodin...mažu do postele, ať se v klidu vyspím....zítra budu zase celý den doma sama s dětma....a así i přes víkend... mám pocit,že manžel doma jen přespává...ale ne ...včera jsme spolu byli celý den...po dlouhé době....
Není tady
Veru, tak snad má Novča růžové sníky...moc bych jí přála krásný život a ne pořád takové dusno....
Není tady
Sumi to bude nejspíš s horka určo je přetaženej tak pláče
David se mi musí prostě ukojit (ukousat) u prsa když je nervní....tak ho nechám ať kouše 
Není tady
Ahoj holky, píšu jenom jeden příspěvek a mažu spinkat. Jen jsem chtěla napsat, že držím palečky Novii, snad to u ní dopadlo dobře a je mi trošku líto, že jsme se nedozvěděly, jak je na tom, ale my se to dozvíme!!!
Snad dobře... 
Andulko, s tím žlučníkem je mi to líto, ale raději bych zašla k Dr. než se přeléčovat sama... 
Sumi, malej mi taky nemůže po večerech zabrat, vyřešila jsem to tak, že vezmu kočárek dovnitř do ložnice a prostě ho uhoupám... A pak mi spí celou noc. Tak to zkus tak, za to nic nedáš. 
Verunko, téééda... Adámek váhou nekompromisně dohání Patrička a délkou ho už dohnal!!! Je to šikula, takovej prcek malej a tak velkej. 
Holky, co jsou to anemické děti? 
Tak a jdu spinkat, všem vám přeju krásnou dobrou noc a snad zítra se trošku rozepíšu... Já už se děsně těším, až budem bydlet, to budu mít na vás hned více času. Tak pa! 
Není tady
Ahoj Rustynko,
prosím,až budeš mít chvilku čas,smaž mi z rodinky fotku "Na kolínkách"
Děkuju 
Není tady
Anémie neboli chudokrevnost je soubor příznaků, při kterém je v krvi snížený počet červených krvinek (erytrocytů) a množství krevního barviva.
Není tady
no jo no paní sestřičko 
Není tady