|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Petruš tak podobnou svatbu jsme taky svědčili známým, já už čekala Adélku...známí se vzali a pak se to jelo oznámit rodičům....no pracovali zrovna na zahradě....tatínek měl motyku v ruce a mysleli jsme že je oba nakopne....říkal že by jim svatbu vystrojil, ale oni nechtěli žádnou velkou, i kvůli penězům, tehdy už spolu několik let bydleli....nakonec se všichni pozvali na večeři na kolibu a tančilo se...a vše bylo odpuštěno....ale už bych asi na takové utajené svatbě nesvědčila...bylo mi moc líto těch rodičů....
A to mi připomíná, PENÍZKU HODNĚ ŠTĚSTÍ, LÁSKY A TOLERANCE NA SPOLEČNÉ PLAVBĚ ŽIVOTEM!!!!!
Není tady
Peťko, koníci nekoníci, všechno časem zvládne levou zadní...a ty čokoládky nemají chybu....
Verunko, jj na podzim a v zimě tady budu určitě časteji, teď jsme prostě věčně venku....
Není tady
jééé a zítra už se budeme taky hlásit k tříměsíčním miminkům...jejda toto letí toto letí....achjo....
Není tady

VERU já už předtim měla chleba s klobásou 
BUBBLI oni nedělaj opravdu nic, jen s nima dvěma jdem na ten oběd a onipak chtěli rozesílat "byli oddáni...." a nakonec nebude ani to,prej pošlou SMSky
Nejvíc je mi líto kamarádový ségry, oni jsou jak dvojčata a jí to bude mrzet že jí to neřekl. Ona sice tu skorošvagrovou nemusí, takže celkově asi nebude mít moc radost a ještě že to před ní tajil...no a až mě potká, tak dostanu vynadáno taky....nebo mi rovnou zavolá...no jsem zvědavá co na to všichni budou říkat
Oni to za prvé tak chtěli kvůli penezům a za druhé že její rodiče jsou nemocní, daleko a babička taky nemocná a že by tady neměli kde spát...tak u toho nebude nikdo z její rodiny a tím pádem ani z jeho (akorát vlastně my,protože David je jeho bratranec a on je zároveň Davidovým strejdou, trošku zamotaný
)
Není tady

bubble napsal(a):
jééé a zítra už se budeme taky hlásit k tříměsíčním miminkům...jejda toto letí toto letí....achjo....
jojo 
Není tady

bubble napsal(a):
Peťko, koníci nekoníci, všechno časem zvládne levou zadní...a ty čokoládky nemají chybu....
Verunko, jj na podzim a v zimě tady budu určitě časteji, teď jsme prostě věčně venku....
a víš jak se jim u mě v žaludku líbí? ...

Není tady
Verunka napsal(a):
Bubbli...to máš pravdu, strašně to letí:-((( my už máme doma malého obříka který vypadá ne na tři měsíce ale na roční dítko:-))) 8kg 70cm...hustý vid:-))
no tedy!!! to je kusanec...ale moc hezký....
Není tady
peti, líbí, nelíbí - víš, kde budou za chvíli?
- pardon, nakoukla jsem a neudržela se...
Veru - o kilo jste trumfli našeho přeborníka z loňských jarňátek - ale on byl narozený o tři týdny dřív, takže kdovíjak 
Není tady
Petruša napsal(a):
VERU já už předtim měla chleba s klobásou
BUBBLI oni nedělaj opravdu nic, jen s nima dvěma jdem na ten oběd a onipak chtěli rozesílat "byli oddáni...." a nakonec nebude ani to,prej pošlou SMSkyNejvíc je mi líto kamarádový ségry, oni jsou jak dvojčata a jí to bude mrzet že jí to neřekl. Ona sice tu skorošvagrovou nemusí, takže celkově asi nebude mít moc radost a ještě že to před ní tajil...no a až mě potká, tak dostanu vynadáno taky....nebo mi rovnou zavolá...no jsem zvědavá co na to všichni budou říkat
Oni to za prvé tak chtěli kvůli penezům a za druhé že její rodiče jsou nemocní, daleko a babička taky nemocná a že by tady neměli kde spát...tak u toho nebude nikdo z její rodiny a tím pádem ani z jeho (akorát vlastně my,protože David je jeho bratranec a on je zároveň Davidovým strejdou, trošku zamotaný)
no trošku víc teda...bratranec a strejda v jednom....
Není tady
No takovou svatbu jsem původně tak chtěla ale manža je jedináček (má bratra z prvního manželství) takže to by jeho matka nedala
Není tady
tina napsal(a):
peti, líbí, nelíbí - víš, kde budou za chvíli?
- pardon, nakoukla jsem a neudržela se...
Veru - o kilo jste trumfli našeho přeborníka z loňských jarňátek - ale on byl narozený o tři týdny dřív, takže kdovíjak

Není tady
ahojj Tinus...
no a přitom vůbec nejí..když to tak vezmu...tak přes den kojjím tak 5x po 5 ti minutách a v n oci jednou max.dvakrát... takže nevím kde se to v něm bere.. asi dobrá tuková zásoba:)))
Není tady
Verčo už jsi sním byla u Dr? Nebo stále vážíš doma? Jsem zvědavá co řekne Dr?
Není tady
tina napsal(a):
já mám tetu a sestřenici v jednom - neteř mýho táty si vzala bráchu mojí mámy
další taková.....to jsou zajímavé propletence....
Moje mamča se rozvedla a vdala se za bráchu taťky, takže mám 2krát taťku a strýce v jednom.....
Není tady
andulka napsal(a):
Andulko..zatím vázím doma...k Dr. jdeme 12.srpna.... A to víš, taky jsem zvedava co řekne:) ....hlavne aby byl v poradku a vsechno tak jak má být.
Není tady
Jo a holky mám problémy se žlučníkem....no trochu úlet na to kolik mi je 
Ale mám to určitě s toho že jím tolik čokolády a v podstatě jen 1x denně a nezdravě
Dost mne to bolí takže začínám odedneška držet dietu 
Není tady
bubble napsal(a):
tina napsal(a):
já mám tetu a sestřenici v jednom - neteř mýho táty si vzala bráchu mojí mámy
další taková.....to jsou zajímavé propletence....
Moje mamča se rozvedla a vdala se za bráchu taťky, takže mám 2krát taťku a strýce v jednom.....
to mi přišlo vždycky divné
Není tady
Andulko, já vždycky jak prohlížím příspěvky, tak zůstanu zírat na fotku Davídka...on je fakt krásný...ty oči...ach ty oči!!!!!
Není tady
Verunka napsal(a):
andulka napsal(a):
Andulko..zatím vázím doma...k Dr. jdeme 12.srpna.... A to víš, taky jsem zvedava co řekne:) ....hlavne aby byl v poradku a vsechno tak jak má být.
Jasan všechno bude OK.Proč by nebylo? A Dr bude čumět 
Není tady