|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Heri dik. Doufam, ze bude tahle noc lepsi. Treba to fakt budou ty zuby a nebo to pocasi, taky je u vas takovy vedro?
tak a nase mala si dneska poprve stricila palec u nohy do pusy, to byla sranda. dvakrat si cucla a pak ji ta noha utekla, tak se zacala rozcilovat, protoze ho tam nemohla zase strcit zpatky. no, jsou ty deticky kouzelny, jak se snazi a nejde jim to, co by zrovna chteli 

Není tady
Heri, myslím, že Penízek se vdává již zítra. Neříkala 8.8. ?
Penízku, přeji vše nej a nej!
Holky, tak jsem našla způsob jak posilovat Sebikovy šíjové svaly tak, aby se u toho řehtal smíchy. 
Lehnu si na záda, zvednu nohy a pokrčím je v kolenou. Sebíka si dám na lýtka na břicho, držím ho pod paždí a různě s ním cvičím. No může se uřechtat. 
Upravil(a) Suma (7. 8. 2008 15:32)
Není tady
Sumi máš pravdu.Ale já mám vykojenej mozek a nevím,co je za den
.
A o tom cvičení na nohách jsme tu s Andul myslím už psaly.Je super,že se to Sebimu líbí
.Taky to děláme
.
Akar Filďákovi se to občas taky povede a hrazně se tomu řehtá 
Holky on mi už hodinu a půl spí v postýlce 

.Někdo mi vyměnil miminko 
Upravil(a) heri1 (7. 8. 2008 15:39)
Není tady
ahojky holky,
hezký odpoledne přeju...
Holky, penízek se vdává 9.8.2008... takže se jí taky nedivím že má nervy, má to opravdu za pár.
Novi, jsem celkem zvědavá s čím přijdeš... já jen doufám že to pro tebe dopadne nejlíp jak bude možné.
Holky, my byly nakoupálku od 10:00 ve tři odpo jsme se vrátili a jsem úplně k.o. ...takže nabírám sílu margotkou a cpaním se:-))))
Honzíček spinká a Adámek se tu válí na hrací dece, cucá si prsty a furt u toho povídá:-)))) teda on je vážně strašně ukecanej:-)))
Není tady

HERI ja jsem ale blbec,to mi vubec nedoslo
holky Kubicek se dneska otocil na brisko
akorat tam zapomnel rucicku
Na bok to umi uz dobre 
Není tady
Petruša napsal(a):
HERI ja jsem ale blbec,to mi vubec nedoslo
holky Kubicek se dneska otocil na brisko
akorat tam zapomnel rucicku
Na bok to umi uz dobre
Tedy, Petruš, před Kubíkem smekám! 

Není tady
Heri.....zrovna jsem to tu o tom kašly chtěla napsat....
mi totiž taky kašlem...no mám podezření že je to buď s toho jak furt řve
a tím nemyslím pláč
On už objevil hlas a výská strašně nahlas až se zajiká a nebo z horka 
No a myslím že do 2měsíců budeme mít zuby taky....strašně si cumlá jazyk a různě ho roluje a přejíždí si po dásních 
Není tady
Penízku hodně štěstí 

Není tady
ahojky holky,...
hezký večer..
Petruš... mocccc gratuluju... Kubíček je šikulka:-))))
my máme doma zatím lenoska, Adámek zatím jenom rád leží na zádech a neotáčí se:-))) ale za to nám nádherně povídá, nebo spíš zpívá... je strašně ukecanej:-))
Novi, tak Jak je???
Není tady
Kubuša je machr
a 
Není tady

Holky díky za Kubíčka
tak sice se otočil nabříško, ale stále neumí ty koníky. už se opět ani nesnaží. A to zase smekám před vašimi dětmi já 
VERUNKO Kubíček taky pořád kecá. Asi je po mamince
(no on Dominik v tomhle taky
)
NOVI ahoj, tak co?
Není tady
zítra jedeme celá rodinka do zoo
jupíííí ukážu Davčovi opice
Není tady
Andulko..
tak si to zítra pěkně užíte v ZOO...
já jdu zítra s kamarádkou dopo na pokecík..možná když bude hezky tak zase půjdeme i na koupaliště a odpoledne jedu za kamarádkou která přijela ze Svycarska, tak se na ní těším
)) poprvé uvidí Adámka a ona je už taky podruhé těhu tak aspon uvidí do čeho jde:)))
Není tady
Ahoj všem 
Andulko na opice se taky chystáme.Filípek je totiž taky takovej malej opičák 
Peti gratulace ke Kubíkové otočce 
Není tady
UUUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj, hezký večer....vás dočítat je na hodiny.....já vás vůbec nestíhám....dnes jsme měli celodenní návštěvu, včera jsme byli na jednom koupališti, na kterém jsme byli poprvé...no pořád něco, a pak dočítám a dočítám....
Přeju do nového kecálku hodně krásných příspěvků...a nejvíc štěstíčka přeju NOVINCE A JEJÍM 3 ANDÍLKŮM....
Novi, ten váš vztah mi připomíná visutý most přes propast....držíte se zuby nehty a nevíte, jestli se vám podaří dojít na druhou stranu propasti....je mi to moc líto....ráda bych pomohla, ale nevím jak....pár slovíček útěchy, povzbuzení a držení pěstí....máš těžké období, vůbec nevím, jak bych se v takové situaci chovala já....ten tvůj manžel mi přijde jako rozmazlený fracek, který, když není po jeho, se otočí zády...neumí řešit problémy jako chlap, neumí se tomu postavit čelem....přeju Ti z celého srdce, ať to máš tak, jak to chceš mít...aby jsi se měla co nejlíp to půjde....

Není tady

HERI taky díky
Jsem zvědavá kdy to zase zopakuje 
VERU tak to si zítřek moc hezky užije
Já jdu zítra na takovou utajenou svatbu (dva budoucí novomanželé a já a můj manžel jako svědci,nikdo jiný o tom neví,kromě našich, protože mi hlídají Kubíčka) a pak na obídek, tak se těšim že si damnějakou baštu 
Když už jsem u jídla - měla jsem před chcílí chuť na kinder čokoládu, chtěla jsem dvě ty tyčinky, z krabičky vypadly tři. Tak říkám Davidovi "chtěla jsem dvě vypadly tři" a na konec věta zněla "chtěla jsem dvě, vypadly tři, snědla jsem jich pět"...no jo no, takhle pozdě, ale když byly tááák dobrý

NOVI tys nás tady jen tak napnula pozdravem a zase utekla????
Není tady
peťulko,no vidíš jakého máš doma super akrobata...
Andulko, užijte si ZOO...ne abys Davču vyměnila za opičáka.....
Verunko, přeju hezký poplk....
Není tady

bubble napsal(a):
peťulko,no vidíš jakého máš doma super akrobata...
Andulko, užijte si ZOO...ne abys Davču vyměnila za opičáka.....
Verunko, přeju hezký poplk....
no, to jo
ale ty koníci.....
Není tady
PETI to bylo vtipné
Není tady
Petruš...tak to bylo dobrý:-))))))))))))).o tom jídle mi ani nemluv..kdyby si viděla co já do sebe všechno narvala a nakonec jsem to završela půlkem sáčku piškot s mlíkem...já jsem tak nenažraná a rozežraná, jsem děsná
(((
Bubble... ahojky..to je fajn že se taky ukážeš
)))))) jen si užívejte toho krásného počasí... až bude podzim-zima tak věřím že u netu budeme sedět furt:))))
Není tady