|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Suma napsal(a):
Otázka je jestli fungujete jako rodina.
Já nevím, já bych snad šla pryč natrvalo...
můžeš to víc rozvést??? plně to nechápu 
Není tady

Novia napsal(a):
mě se to strašně honí hlavou a klade mi debilní otázky...
můj x tý smysl mi protě říká,že mi lže a podvádí a já mu už asi nikdy nebudu věřit...
nejlepší je, že jsem volala i tomu kámošovi, ten samo nic neřekne, je to jeho nej kámoš a ten mi řekl, že kvůli klukům můžeme bydlet pod 1 střechou a kvůli klukům manželství zachovat, no super nápad,ale s tím já nesouhlasím....
prej mě te´d určitě nepodvádí,kdysi prej možnáno to je taky dobrý že
ad1 - taky bych nevěřila
ad2 - zachovat kvůli klukům - to podle mě znamená (z toho důvodu že to řekl jeho nej kámoš, kterej o jeho citech a myšlenkových pochodech ví) že L. ti říkal pravdu když říkal že tě jako manželku už nechce a abys tam bydlela kvůli klukům (a kvůli praní a žehlení, že?
)
ad 3 - no to je teda útěcha (ani žádnej smajlík z těch co tu jsou se mi tamnehodí,nejvíc snad
)
Není tady

Verunka napsal(a):
Novi..
je to sobec... nechápu jak si může myslet že zachovat rodinu jo ale s tebou nic nemít... nechápu... já vím že je to pro tebe těžké ale já bych s takovým chlapem nebyla...
myslím si že počase by zjistil o co přišel.. takhle se chová fakt jenom puberták...
podle toho co Novi psala ráno,m i přijde to jeho "zachovat rodinu"= bydlet pod jednou střechou + starání se o něj. Fakt jak služka (s prominutim drž hubu a starej se) 
Není tady
Novia napsal(a):
Suma napsal(a):
Otázka je jestli fungujete jako rodina.
Já nevím, já bych snad šla pryč natrvalo...můžeš to víc rozvést??? plně to nechápu
Novi, myslím to tak, jestli děláte věci společně (oba rodiče a děti) - výlety, společné jídlo, starosti o děti a domácnost... nebo jestli ty se staráš a i výletuješ, hraješ si s dětma a manža jen občas vezme Sebiho ven. Je myslím důležité, aby to bylo dohromady. A to možná chybí...
Není tady

no já byla ochotná do dneška opravdu vše řešit a udobřit se, potom to ráno a najednou tenhle večer, něco mi tam nehraje...
Navíc mi dneska řekl, že kdyby mě podvedl,tak ne kvůli sexu .... nechápu...
prej je "normální",když má chlap bokovku i na sex i skrz city a pokud ho přestane ta milenka bavit,tak ji kopne do pr... a má se kam vrátit!!! pokud to přejde v něco ví, kopne do pr... manželku...
a takový debiloviny mi řká.... chápete to? já NEE
Není tady

Novia napsal(a):
no já byla ochotná do dneška opravdu vše řešit a udobřit se, potom to ráno a najednou tenhle večer, něco mi tam nehraje...
prej je "normální",když má chlap bokovku i na sex i skrz city a pokud ho přestane ta milenka bavit,tak ji kopne do pr... a má se kam vrátit!!! pokud to přejde v něco ví, kopne do pr... manželku...
no to je názor teda 

Není tady
Novia napsal(a):
Tohle přece neřekne otec rodiny! Je fakt nevyzrálej...
Není tady

a manželka jako ta kravička ho opřijme s úsměvem, bez výčitek zpět ne????????????
Není tady

Sumo,
no ani neděláme....
mě se líbí, jak mi plno lidí říká, zachovat rodinu,bojovat atd. ale jak? když ten druhej nechce a já mám taky hrdost a nebudu nikomu dělat fackovacího panáka....
ještě ten jeho kámoš mi řekl, že jsem mu řekla,ať si najde milenku.... ano řekla,ale ve srandě a můj to moc dobře věděl, ví co já si myslím o nevěře, milenkách apd. to mě tak trochu taky utvrdilo v tom,že někoho má 
to je strašný, tady se mají řešit hezký věci kolem dětí a já to tak kazím, moc se vám omlouvám....
Není tady

Petruša napsal(a):
a manželka jako ta kravička ho opřijme s úsměvem, bez výčitek zpět ne????????????
asi ano 

Není tady

a to je pořád něco, oje to vždy jako teoreticky a samo se to nás netýká, ale takový názory co vede, to není normální....
teď je u maminky, jsem ho vyhodila
tak jsem zvědavá, na 1 stranu ho miluju, ale na 2 stranu už mu nikdy nebudu věřit, když mě někdo zklame, nasere,tak já nezapomínám ...
Není tady
Novi,
nemusíš se omlouvat..
někdy se holt stane že se člověk propadne na dno a potřebuje podporu a porozumění od těch druhých....
já ti držím pěstičky.. a manžela nakopni do pr.dele.. at si jde k té jiné.... najdi si opravdu někoho kdo tě bude milovat a vážit se tě...
Není tady

Novia napsal(a):
Sumo,
no ani neděláme....
mě se líbí, jak mi plno lidí říká, zachovat rodinu,bojovat atd. ale jak? když ten druhej nechce a já mám taky hrdost a nebudu nikomu dělat fackovacího panáka....
ještě ten jeho kámoš mi řekl, že jsem mu řekla,ať si najde milenku.... ano řekla,ale ve srandě a můj to moc dobře věděl, ví co já si myslím o nevěře, milenkách apd. to mě tak trochu taky utvrdilo v tom,že někoho má
to je strašný, tady se mají řešit hezký věci kolem dětí a já to tak kazím, moc se vám omlouvám....
zachovat rodinu v tvém případě mi přijde jako obětování tebe
v tvém věku...to přece nejde!!!!, máš celý život před sebou,jakej by byl????
a nekazíš to, prostě jsme "on line kamarádky" a ne jen neznámý osoby na netu. Víme o sobě už moc osobních věcí, takže se nás to musí dotýkat když někde se něco děje jako by jsme byly kamarádky "naživo"...
Není tady
hodně štěstí do noého baráčku...hlavně Novince.....NOVI, TO je guláš v tom vašem vztahu, ach jo....držím palce.
Není tady
Míšo nebuď blbá a kopni ho do řiti....
Tak se normální chlap nechová....co zněj budeš mít že se přizpůsobíš!!!!!Kluci ti v 18ti utečou a ty sním budeš dožívat
No děsná představa.....
Není tady

bojím se, strašně se bojím budoucnosti .... ale budu se muset od něj odpoutat, ničí mě strašně, uvidím jak teda chce všechno zachraňovat,ale hledám jak to bude,když od ně odejdu... tohle není to, co bych chtěla a zachovat to skrz kluky, myslím si, že latinu sekat bude zase chvilku, že to stejně sjede do starých kolejí dřív,nebo později .... a asi budu sobecká,ale začnu myslet i na sebe...
Není tady

Novia napsal(a):
bojím se, strašně se bojím budoucnosti .... ale budu se muset od něj odpoutat, ničí mě strašně, uvidím jak teda chce všechno zachraňovat,ale hledám jak to bude,když od ně odejdu... tohle není to, co bych chtěla a zachovat to skrz kluky, myslím si, že latinu sekat bude zase chvilku, že to stejně sjede do starých kolejí dřív,nebo později .... a asi budu sobecká,ale začnu myslet i na sebe...
myslim že bys měla....
Není tady

Andulko,
právě, kluci mi za pár let odejdou a já budu v letech,ze života hov.no a můžu pak brečet leda do polštáře...
akorát vidím,jak si někoho najdu
se 3 dětma....
Není tady

mluvila jsem s mamkou, chápe mě, jsem fakt ráda, že mám takový rodiče jaký mám ... sice to skřípe někdy,ale dělají pro mě první poslední... jsem docela byla v šoku, že mi nerozmlouvala, že mám zůstat s ním atd 
Není tady
Šikovná baba si najde chlapa vždycky 
O počtu dětí to není....jsi mladá tak na to nezapomínej "oni ti chlapi nemyslí jako ženské
"
Není tady

asi pochopila o co jde (že bys tím ztrácela svojí hrdost a obětovala se)
Holky jdu si lehnout,přeju dobrou noc, Novince co nejlepší to půjde
Není tady

Petruš díky
dobrou noc
no musím zajít na socku a na soud, misulinka21 mi poradila na právním,tak půjdu, no to bude,vím kulový,kde se tohle řeší 
musím žádat o svěření dětí do péče a stanovení výživného
Upravil(a) Novia (6. 8. 2008 22:33)
Není tady