|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Duší...to teda je. Ale hezká je pořád stejně 
Nechceš to maličký koťátko nějak oživit a na chvilku mi ho půjčit
To je fakt na mazlení jako dělaný 
Nebo si počkám na malou Sillwinku

Není tady
holky dík, potvora se už probudila, tak pa 
Není tady
Dusi, takovy kulihrasek maly to byl, ze? A ted takova slecna... 
Evi, nic si nevycitej, neni to Tva vina. Mala je dikybohu v poradku a to je hlavne. Mas za sebou nocni muru vsech maminek, ale se stastnym koncem a mala si to uz nepamatuje, stejne to nevnima jako Tvoji chybu.
Upravil(a) sillwan (7. 8. 2008 15:05)
Není tady
Ahojky 
Tak tu bulím dojetím - Sillwi, nějak mě to dostalo. Moooc Ti gratuluju a opatruj se nám, těhulko
To je nádhera, hormony se mnou cloumají a výsledek je 
Evi a vy jste mě se Šášulkou dorazily
To já zažívám denně, jsem jak neurotik bláznivka, stále za malou lítám a kontroluji, nenechám chvíli v klidu, skáče z gauče na gauč, leze po stolech, už jsme měli taky pár hrozných pádů, ten nejhorší asi když přelítla přes šprucle postýlky na hlavu
, taky byla hrozně namlácená, naštěstí ale neztrácela vědomí. Už na to nemysli, ten pocit a strach o ně je obrovský. Ale nestalo se nic, protože se nic stát nemělo
A jak psaly holky, už o tom beruška neví 
Duší, fotky jsou dobře srovnávací
Na obou je malá krásná .
Není tady
holky, potřebuju zmenšit fotky, kdo mi prosím opět hodí odkaz na ten jednoduchý prográmek, kde to lze? Manža mi to opět vymazal z oblíbených a já tápu
Děkuju moc 
Není tady
Holky, tady je slibena dalnice. Uz chybi jen dalnicnci znamka 
Není tady
Sillwan obrovská gratulace!!!tak hlavně klííd všechno zvládneš na jedničku (teda já už se taky těším ale ještě tomu dáváme čas)
Pinky my dali Šimka poprvé spát k babičce taky když jsme vyraili na BATHORKU 
Evi dobře že to dopadlo jak to dopadlo..opatrujte se a žádné výčitky já byla v nemocnici s malým už 2X prostě je neuhlídáme šídla jedny to bych musela mít oči i na zadku a mrkat na střídačku
Není tady
Duši máte krásný fotky..
Není tady
Luluc, narozky ma 29.8.. Ale uz minuly tyden se ptal, kdy to mam dostat
a pak na koupalisti, kdyz mi bylo spatne, tak tak popod vous rikal, ze to muze neco znamenat...
Zitra si domluvim kontrolu i dr. a treba mu to pak reknu i driv, jestli bude vse o.k., ted bych mela byt asi 6+5tt
Není tady
Sillwy - ještě jednou gratulace , dneska jsem celý odpoledne na tebe myslela

Není tady
Dusi, holky, fakt diky.
Me to taky nejde z hlavy, tesim se, ale i mam obavy. Ale hodilo me to do desneho klidu, uz nemuzu opet myslet jen na sebe, musim i na toho mimiska, takze jsem si zakazala jakekoliv rozcilovani a podobne... Predstava, ze za par mesicu budu opet v porodnici a drzet v naruci drobecka...
Jen me trosku obchazeji vycitky skrz Toma, nechci ho odsunout v zadnem pripade nabok, je to moje zlaticko, snad zvladnu svoji lasku rozdelit spravodlive mezi oba...
Není tady
Tyjo, to je stejne parada, uz druhy deti, nedavno jsme byly svobodny holky
jsem zvedava, jak rychle se zadari u nas, zacneme nekdy na podzim, az se budeme stehovat...
dusicko - mala je fakt kocka blondata! ale to maly miminko, to uz si ani nedokazu vybavit, ze to tak bylo, to utika, vid?
jo, udelala jsem si dneska radost a koupila si kosmetiku - balicek od Clinique, bohuzel na nem byla cedule jako k.ava s cenou - nez jsem to stihla odlepit, klice v zamku a hned si toho vsiml! ach jo, mam to ale smulu. A jeste jsem si koupila botky, ty moje se me cestou roztrhly, tak jsem mela duvod
to bude zase reci...
Není tady
Sillwan, to ja mam u druheho opacne starosti - jestli dokazu svoji lasku dat i dalsimu diteti, kdyz uz prece mam dite, ktery miluju! ale priroda si s tim urcite poradi za nas 
Není tady
Určitě to Sillwy zvládneš,
já když jsem byla po druhé těhotná , taky se mi tady ty myšlenky honili hlavou, abych staršího neodstrčila, jak budu stíhat oba dva, jak jim rozdělit lásku. A řeknu ti, že jsem ty dva darebáky stíhala líp než staršího. Za prvý už je člověk zvyklý na ten kolotoč, vstávání a tak, že na sebe nemáš čas. Za druhý třeba budeš se TOmíkovi věnovat, když mimčo bude spát, i když budeš kojit, tak máš volnou ruku. Neboj se toho.
Není tady
Vendul já si dnes koupila šatky na svatbu..a taky s cenou no škoda mluvit ,ale mám z nich radost a o to jde pořád se jen odbýváme tak proč se nepotěšit
...a neprovětrat manžovu peněženku 
Není tady
Vendul, toho se taky bojim.
Do Toma jsem byla zalaskovana uz v brisku a ted je to obr laska. Doufam, ze priroda vi, co dela...
Není tady
Janule - satky na svatbu? ja jdu v nejblizsi dobe na 2 svatby a vuubec nevim, co na sebe! jediny saty, co se mi trosku libily, ale zadnej zazrak to nebyl, staly 4 tis. - a to fakt nee.
Není tady
Jo, a taky jsem si rekla, ze se nebudu porad odbyvat a objednala jsem se na manikuru - vypadam jako drevorubec, jak neustale varim a myju nadobi, a na manikure jsem byla naposled pred vlastni svatbou! no fakt to s peci o sebe neprehanim. Mario je pak ve vysledku rad, kdyz mi to slusi, ale pak vyzaduje, aby se neco koupilo i nemu, uz ted se mnou smlouva, co vsechno nutne potrebuje 
Není tady
Taky jdeme koncem zari na svatbu a matnou predstavu o satech mam, ale horsi je to sehnat.
Není tady
já sehnala v pietru filipi za 1300 ve slevě perfektně seděj jsou lehoučký a dají se nosit i normálně do města ...takže jsem spokojená (dalo to 3 hodiny lítání)
ale nemám boty a ani peníze
...botky mi sežral pes
Není tady