6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaňule napsal(a):
my máme takovou jednoduchou krosničku na záda..můu ji přibalit
a sporták mám jen inglesinu u s ni nejezdím ale na hory ji vezmeme i kdy u je vypraná připavená pro dalí miminko..
Janul - nechce nám tímhletím něco naznačit??????????
Není tady
dusička napsal(a):
Jaňule napsal(a):
my máme takovou jednoduchou krosničku na záda..můu ji přibalit
a sporták mám jen inglesinu u s ni nejezdím ale na hory ji vezmeme i kdy u je vypraná připavená pro dalí miminko..Janul - nechce nám tímhletím něco naznačit??????????
e by ?!
Není tady
Pinky Adélku trápí krkr uvidí dva dny a bude klíííd....stejně má obří trpělivost a nervy do toho jetě stavba to já bych u byla někde na větvi
Není tady
Duí, k zubům je tohle silný kafe. Spí to bude souviset s tím zhnisaným krkem a aftama v něm
Určitě něco spácháme..... já bych brala i jen takový jednodenní srazík...ráno někam a večer zpátky
I kdy to zase mluvím spí za řidičky
Není tady
Jani, taks mě předběhla....
A trpělivá teda nejsem, jsem nervák hadra
Není tady
Pinky napsal(a):
Duí, k zubům je tohle silný kafe. Spí to bude souviset s tím zhnisaným krkem a aftama v něm
Určitě něco spácháme..... já bych brala i jen takový jednodenní srazík...ráno někam a večer zpátky
I kdy to zase mluvím spí za řidičky
I kdy mě se zdá,e je asi něco ve vzduchu. sice je Marky v pohodě, ale stejně se ted často budí, a jakoby pořád pokalává a vypadá to,e chce jako vyflusnout nějaký nudle či co, ale rýmu nemá.
Pinky - jednodenní výlet - to neprojde.Takovou dálku a jed zpátky, to je ílený. Vdyt můeme vzít i kluky s sebou a třeba na 3-4 dny. uvidíme, do léta času. ale moc ráda bych tě poznala
Není tady
néé to jetě néé ale u se to blíí ta představa břicha a 22 kg nadváhy ...
Není tady
no my to máme taky pěknou treku přes 100 km snad to zvládnem a nezabloudíme já se ztratím i kdy jdu pro chleba nato tak daleko
Není tady
Janul - nakonec by tě mohla u vás nabrat Tina, ta jede od Brna sama a má větí auto takby jste se veli
Není tady
ale Adélka u je kus enský..jukla jsem jetě na fotky
ti prckové straně rostou dnes jsem viděla týdení miminko známých a to u ani není pravda e ti nai drobci byli stejně malí
Není tady
Stejně jsem zvědavá na ty nae drobečky, jak si budou hrát , prát o hračky a tak, jak to bude.
Není tady
Dobrý večer mamulky
Pinky představ si, e si budeme zítra uívat stejně, taky máme zedníka a taky budu dělat vepřoknedlo nebo spí
Adélce pusinku na prcinku
Luluc a je berunce brzo dobře - je mi jí líto
Dui jsi skvělá organizátorka
Jani dalí mimino tady čtu? Tak fofrem a v tom není Sill sama
Upravil(a) Megg (29. 8. 2008 22:07)
Není tady
Dui neboj, teda já vím e se nebojí, budete se mít pohádkově a taková kupa dětí... pro ně je to jenom dobře
Není tady
Ahoj Megg - tak na přítím srazíku tě chci vidět ju?
Kdy e ty vlastně chce začít s plánováním mimča? Aby si u v létě nebyla těhotná?
Není tady
no já jsem na to taky zvědavá..mladík je s dětma ve svyýým ivlu tak snad se opravdu nepoperou o hračky a motorky..
To by asi měla Tina radost áále my to zmáknem a já budu klidnějí e mám auto sebou kdyby se něco stalo..nikdy neví
Není tady
dusička napsal(a):
Dui naplánovaný to mám krásně, jen aby to vylo... začneme se snait přítí rok v září
Není tady
dusička napsal(a):
tak to by nás asi bylo víc
Není tady
Jani to jsem ráda, e jsem tě tady chytla, chci se u dlouho zeptat, co je to tam na té fotce pod tvým jménem. Vzádu je imík, to je jasný, ale vepředu?? to jsou pikoty??
Není tady
jasně pikoty na dortu a jednička
Není tady
JO MAMKY A BRZY NÁM ZAČNOU KONTROLY V ROCE A PŮL, TAKE UPRAVUJTE MÍRY A VÁHY U METŘÍKU, A MŮEME POROVNÁVAT !!!
Není tady
Jaňule napsal(a):
jasně pikoty na dortu a jednička
Ahaaaaaaaaa, to mám radost, e u to konečně vím
Není tady
Megg - my jdeme na kontrolu a po Peklu (a 25), no jsem zvědavá, kolik váí, plus mínus 10kg, ale máma doma tu obyč. váhu, take fakt jen odhadem.
Není tady
tak u opravdu jdu..dobrou noc
dávají sexík ve městě
Není tady
luluc napsal(a):
jo a jetě ke kočárku : my u sporák nemáme, mám jen golfky, obojí bych neměla kde uskladnit a tak beru golfáče
do lesa Any stejně půjde po svých, kočár jen pro jistotu, e by v něm přes den chtěla spát, jinak v něm nechce být, take to asi nehrozí...
holt kdy půjdeme dál, tak budu mít ruce vytahaný :-)
řeení by bylo nosit jí v nějakém nosítku či átku, co ale taky nevlastním, take mám smůlu!
Luluc - my mame krosnicku, tak ja ji vezmu a kdyztak si ji muzes na Any pujcit ja jsem v tom nikdy malou nenesla, vzdycky manza, a Agus je kocarkova, ta se do kocaru drape i na piskovisti
Není tady