29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ještě se zeptám..pokud budu chtít postýlku stačí to na místě..nebo raději volat?
a vy jste se nějak domlouvali s cestou jestli se někde sejdete a nebo až na místě?
Není tady
Dusicko - nemyslela jsem to zle, jenom me prekvapuje odvaha nekterych chlapu ten muj me tam doveze a zdrhne
Luluc - jak je u vas??
Není tady
Ahojky,
Jani, díky moc. Any už spinká, zvracela za odpoledne snad 30x. Zprvu co deset minut, pak tak 2x do hodiny. vše letělo, každý doušek pití
snad už to bude jen a jen lepší a nebude blinkat i v noci a zítra snad už taky ne. Takhle zničenou jsem jí ještě neviděla, chuděrku.
Není tady
Janule - dneska jsem pa do Pekla zrovna psala, protože Luluc taky mi právě psala o postýlce. Na stránkách je psaný, že jsou k dispozici. čekám, jak se ozve, co a jak, jestli zavolat, nebo že bych zase hromadně napsala, do kterýho pokoje postýlka. Ani nevím, kolik jich tam maj. Pak vám napíšu nový info.
Nevím - asi se sejdeme až na místě? Každá dorazí z jinýho konce Čech, někdo dřív někdo pozdějš, tak se můžeme i ubytovat a pak se slezem třeba v herně. To musíme ještě nějak dopilovat.
Není tady
luluc to věřím..tak ať už je berušce dobře!!
Duši díky už jsem to přelouskala..
Není tady
joo, manžu bych taky do Pekla nedostala, ten zdrhá i když přijde na návštěvu pár známých kámošek :-)
mě tam ani neodveze, nás poveze Evice se Sašenkou
trošku přemýšlím, zda to nerisknout a nejet sama, ale po posledním hysteráku v autě, když Any skoro blindila záchvatem, tak to asi riskovat nebudu, nervovala by mě a místo do pekla by jsme dojely nevím kam...
Není tady
vendulak napsal(a):
Dusicko - nemyslela jsem to zle, jenom me prekvapuje odvaha nekterych chlapu
ten muj me tam doveze a zdrhne
Luluc - jak je u vas??
JJ, já vím,že si to nemyslala zle, já jsem třeba ráda, že Clare osobně poznám, protože se známe už od snažilek a tak nějak s Pinky mi přirostla k srdíčku, asi že máme povícero dětí. škoda,že ta Pinka nejede.
Mě taky chlap jen přiveze a pak odveze, za prvý, je to podle mýho dámská jízda a on by tam být s námi nechtěl, co by si tam povídal a já bych ho tam taky nechtěla.
Není tady
jo a já jsem psaná na hotelu jako Jaňule..abych věděla jak se hlásit že tam jako patřím
Není tady
No jasně Janule, ale máš tam když tak svůj variabilní symbol, kdyby byl nějaký problém. Já jsem tam psala , když jsi byla na dovče.
Není tady
mizím, jdu uklidit, vytřít celý byt, protože jsme měli nazvraceno všude a vše jsem vždy rychle stírala po každé blinkačce a taky vyndat pračku a připravit na ráno další, odneslo to i dost dek, polštářů a oblečení....
Není tady
Lucí, tak to je mi líto, že Anetka tak trpí...chuďátko naše malý
Snad to byla jen nějaká jednodenní viroza a bude klid. Možná vás čeká ještě průjem, ale třeba taky ne....... myslím na vás
U nás je krizový stav...malá jen řve a řve.....jsem zralá na Chocholouška a taky....Adéla je úplně country
Pořád se chce jen nosit, nejí, nespí, moc nepije......tohle jsem s děckem ještě nazažila....ale naštěstí je bez teplot, tak snad už to bude lepší.
A to máme zítra ještě zedníka, tak vařit tuny žrádla...to fakt miluju. Myslela jsem, že udělám čočku nebo filé a teď musím klohnit vepřoknedlozelo
Ach jo...... škoda, že nemám klokana nebo šátek, zítra by se šiknul
Není tady
Lulu - tak at je zítra Anetce líp, posílám pusu na čelíčko chudinka malá
Není tady
Pinky - a co ty zuby? máte už špičáky?
Není tady
jo a ještě ke kočárku : my už sporťák nemáme, mám jen golfky, obojí bych neměla kde uskladnit a tak beru golfáče
do lesa Any stejně půjde po svých, kočár jen pro jistotu, že by v něm přes den chtěla spát, jinak v něm nechce být, takže to asi nehrozí...
holt když půjdeme dál, tak budu mít ruce vytahaný :-)
řešení by bylo nosit jí v nějakém nosítku či šátku, což ale taky nevlastním, takže mám smůlu!
Není tady
Duší, ani nevíš, jak moc mě to štve , ale stále se spolíhám na to, že bude co nevidět nějaká jiná, kratší akce a třeba na Vysočině, ať to máme všichni stejně daleko
Tohel bych fakt nedala..je to na moc dlouho a holt nemám jen to jedno jarňátko
Není tady
taky se loučím..zase nakoukneme aby nám neutekly nějaké pekelné přípravy
Není tady
Luluc - napsala jsem ti do tvýho témátku.
DO pekla tedy beru i šátek, třeba se tam někomu šikne. Beru i sporták. A přinejhorším může i nosit můj kluk, už je dost velký a může s prckama posilovat, kdybychom šli někam na výlet
Není tady
Pinky, Adélky marůdkování mě moc mrzí, přečetla jsem si Ať je brzy líp, určo trápí zubáky !!! mrchy !!!!!
ale už máte určo nejhorší za sebou a třeba zítra bude po všech prudících příznacích a bude to zase veselá Aduš
a hoďte s tím pokojíkem, jsem zvědavá
Není tady
Duší, kromě jednoho dole, už máme špičáky všechny i stoličky už má čtyři a na další je ještě brzo, ne ??
A to místo pod tím posledním špičákem nemá ani napuchlý
Není tady
Pinky napsal(a):
Duší, ani nevíš, jak moc mě to štve
, ale stále se spolíhám na to, že bude co nevidět nějaká jiná, kratší akce a třeba na Vysočině, ať to máme všichni stejně daleko
Tohel bych fakt nedala..je to na moc dlouho a holt nemám jen to jedno jarňátko
Pinky - až budeš mít čas, doma klídek a leháro, zkus se mrknout na mapu - na příští léto - vždyt se můžeme srazit o prázdninách, někde u vody, třeba i v chatkách, dítka už budou větší. Tak aby to nebylo zase od nás moc daleko. Evice to asi bude mít k vám nejdál.
Není tady
A nebo Pinky - myslíš to očkování. Já bych to spíš tipla k tomu posl . špičáku.
Není tady
Duší, tak to jsi zlatíčko, když nebude šátek obsazený Markétkou, tak si ho prosím půjčíme pro Anulis, s tím kočárem je to u nás kapitola sama pro sebe, však uvidíte na vlastní oči, Peklo se blíží :-)
Není tady
my máme takovou jednoduchou krosničku na záda..můžu ji přibalit
a sporták mám jen inglesinu už s ni nejezdím ale na hory ji vezmeme i když už je vypraná připavená pro další miminko..
Není tady