6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jetě se zeptám..pokud budu chtít postýlku stačí to na místě..nebo raději volat?
a vy jste se nějak domlouvali s cestou jestli se někde sejdete a nebo a na místě?
Není tady
Dusicko - nemyslela jsem to zle, jenom me prekvapuje odvaha nekterych chlapu ten muj me tam doveze a zdrhne
Luluc - jak je u vas??
Není tady
Ahojky,
Jani, díky moc. Any u spinká, zvracela za odpoledne snad 30x. Zprvu co deset minut, pak tak 2x do hodiny. ve letělo, kadý douek pití
snad u to bude jen a jen lepí a nebude blinkat i v noci a zítra snad u taky ne. Takhle zničenou jsem jí jetě neviděla, chuděrku.
Není tady
Janule - dneska jsem pa do Pekla zrovna psala, protoe Luluc taky mi právě psala o postýlce. Na stránkách je psaný, e jsou k dispozici. čekám, jak se ozve, co a jak, jestli zavolat, nebo e bych zase hromadně napsala, do kterýho pokoje postýlka. Ani nevím, kolik jich tam maj. Pak vám napíu nový info.
Nevím - asi se sejdeme a na místě? Kadá dorazí z jinýho konce Čech, někdo dřív někdo pozděj, tak se můeme i ubytovat a pak se slezem třeba v herně. To musíme jetě nějak dopilovat.
Není tady
luluc to věřím..tak a u je beruce dobře!!
Dui díky u jsem to přelouskala..
Není tady
joo, manu bych taky do Pekla nedostala, ten zdrhá i kdy přijde na návtěvu pár známých kámoek :-)
mě tam ani neodveze, nás poveze Evice se Saenkou
troku přemýlím, zda to nerisknout a nejet sama, ale po posledním hysteráku v autě, kdy Any skoro blindila záchvatem, tak to asi riskovat nebudu, nervovala by mě a místo do pekla by jsme dojely nevím kam...
Není tady
vendulak napsal(a):
Dusicko - nemyslela jsem to zle, jenom me prekvapuje odvaha nekterych chlapu ten muj me tam doveze a zdrhne
Luluc - jak je u vas??
JJ, já vím,e si to nemyslala zle, já jsem třeba ráda, e Clare osobně poznám, protoe se známe u od snailek a tak nějak s Pinky mi přirostla k srdíčku, asi e máme povícero dětí. koda,e ta Pinka nejede.
Mě taky chlap jen přiveze a pak odveze, za prvý, je to podle mýho dámská jízda a on by tam být s námi nechtěl, co by si tam povídal a já bych ho tam taky nechtěla.
Není tady
jo a já jsem psaná na hotelu jako Jaňule..abych věděla jak se hlásit e tam jako patřím
Není tady
No jasně Janule, ale má tam kdy tak svůj variabilní symbol, kdyby byl nějaký problém. Já jsem tam psala , kdy jsi byla na dovče.
Není tady
mizím, jdu uklidit, vytřít celý byt, protoe jsme měli nazvraceno vude a ve jsem vdy rychle stírala po kadé blinkačce a taky vyndat pračku a připravit na ráno dalí, odneslo to i dost dek, poltářů a oblečení....
Není tady
Lucí, tak to je mi líto, e Anetka tak trpí...chuďátko nae malý
Snad to byla jen nějaká jednodenní viroza a bude klid. Moná vás čeká jetě průjem, ale třeba taky ne....... myslím na vás
U nás je krizový stav...malá jen řve a řve.....jsem zralá na Chocholouka a taky....Adéla je úplně country Pořád se chce jen nosit, nejí, nespí, moc nepije......tohle jsem s děckem jetě nazaila....ale natěstí je bez teplot, tak snad u to bude lepí.
A to máme zítra jetě zedníka, tak vařit tuny rádla...to fakt miluju. Myslela jsem, e udělám čočku nebo filé a teď musím klohnit vepřoknedlozelo
Ach jo...... koda, e nemám klokana nebo átek, zítra by se iknul
Není tady
Lulu - tak at je zítra Anetce líp, posílám pusu na čelíčko chudinka malá
Není tady
Pinky - a co ty zuby? máte u pičáky?
Není tady
jo a jetě ke kočárku : my u sporák nemáme, mám jen golfky, obojí bych neměla kde uskladnit a tak beru golfáče
do lesa Any stejně půjde po svých, kočár jen pro jistotu, e by v něm přes den chtěla spát, jinak v něm nechce být, take to asi nehrozí...
holt kdy půjdeme dál, tak budu mít ruce vytahaný :-)
řeení by bylo nosit jí v nějakém nosítku či átku, co ale taky nevlastním, take mám smůlu!
Není tady
Duí, ani neví, jak moc mě to tve , ale stále se spolíhám na to, e bude co nevidět nějaká jiná, kratí akce a třeba na Vysočině, a to máme vichni stejně daleko
Tohel bych fakt nedala..je to na moc dlouho a holt nemám jen to jedno jarňátko
Není tady
taky se loučím..zase nakoukneme aby nám neutekly nějaké pekelné přípravy
Není tady
Luluc - napsala jsem ti do tvýho témátku.
DO pekla tedy beru i átek, třeba se tam někomu ikne. Beru i sporták. A přinejhorím můe i nosit můj kluk, u je dost velký a můe s prckama posilovat, kdybychom li někam na výlet
Není tady
Pinky, Adélky marůdkování mě moc mrzí, přečetla jsem si A je brzy líp, určo trápí zubáky !!! mrchy !!!!!
ale u máte určo nejhorí za sebou a třeba zítra bude po vech prudících příznacích a bude to zase veselá Adu
a hoďte s tím pokojíkem, jsem zvědavá
Není tady
Duí, kromě jednoho dole, u máme pičáky vechny i stoličky u má čtyři a na dalí je jetě brzo, ne ??
A to místo pod tím posledním pičákem nemá ani napuchlý
Není tady
Pinky napsal(a):
Duí, ani neví, jak moc mě to tve , ale stále se spolíhám na to, e bude co nevidět nějaká jiná, kratí akce a třeba na Vysočině, a to máme vichni stejně daleko
Tohel bych fakt nedala..je to na moc dlouho a holt nemám jen to jedno jarňátko
Pinky - a bude mít čas, doma klídek a leháro, zkus se mrknout na mapu - na přítí léto - vdyt se můeme srazit o prázdninách, někde u vody, třeba i v chatkách, dítka u budou větí. Tak aby to nebylo zase od nás moc daleko. Evice to asi bude mít k vám nejdál.
Není tady
A nebo Pinky - myslí to očkování. Já bych to spí tipla k tomu posl . pičáku.
Není tady
Duí, tak to jsi zlatíčko, kdy nebude átek obsazený Markétkou, tak si ho prosím půjčíme pro Anulis, s tím kočárem je to u nás kapitola sama pro sebe, vak uvidíte na vlastní oči, Peklo se blíí :-)
Není tady
my máme takovou jednoduchou krosničku na záda..můu ji přibalit
a sporták mám jen inglesinu u s ni nejezdím ale na hory ji vezmeme i kdy u je vypraná připavená pro dalí miminko..
Není tady