|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky, diky, ale nepocitam s tim. MS sice neni na obzoru, ale necitim se tehotna... Kdyz tak nad tim premyslim, asi bohuzel...
Není tady
Ahojky 
Sillwi, no tak jak? Taky mi už delší čas to tvoje zpoždění dělá hlavu
Jsme celý napnutý 
Any spí, zalomila to teď, vstávačka v půl šesté, což je teď každý den. A večer chodí spát až tak na devátou. Nechápu, že jí to může stačit
Já jsem ráno jak přejetá
A to spí přes den jen jednou dopoledne, odpoledne už vůbec
Takže si jdu udělat kafíčko, když mám chvíli relaxu...
Tinuš, co pusa, už to je lepší, že?
Asi půjdeme dneska na koupálko, bude vedro, uvidíme...
Terezko, trháš rekordy, hlásíš se pravidelně
Ty jo, tak ty bys taky ráda už druhé a hnedky od porodu. Budeme držet palce, ať jsi brzy těhulka 
Není tady

Sillwankoo,
ako to vyzerá ?????

My jsme dneska chrněli skoro do devíti.Malá byla unavená, byli jsme včera celé odpoledne na koupáku a tak spala jen půl hodiny v kočárku. Navíc jezdila s
a 
na skluzavkách a tobogánu, pak měla ještě menší úraz. Udělala kotrmelec přes zábradlí a sedřela si záda o zámkovku
a narazila si škopek 
Poo spaní ji vezu k ségře na prázdniny i s postýlkou
, teda jen do zítra, až se u ní po obědě vyspí, tak pojedeme navštívit mamku do nemocnice. Má to tam chudina ještě tak na 14 dní, tak ať jí to utíká. Rozjel se ji v darované krvi nějaký virus CMV a dost narostl, takže když léky nezabíraly, musela na kapačky. Už je to prý lepší. Ze 7000kopíí už klesl na 2500, tak je to O.K. 
Dneska vyrazíme s
do kina na ty BATHORY, bude od narození Aduš poprvé
Naposledy jsme byli v kině ,a Obsluhoval jsem anglického krále a to jsem byla asi 14 dní před porodem 
Není tady

Nespala beze mě nikde, tak bude premiéra 
Sama jsem zvědavá
Ale ségru zbožňuje a ona si ji brává odmala na hlídání přes den. Už ji chtěla na spaní mockrát, ale já jsem si nikdy netroufla 
Není tady
ségra taky malou chce na přespání, tak jsem se rozhodla, že příští pátek pofrčí
Máme akci s lidma z práce, tak chci v klídku někde popovídat, popít vínko a nespěchat domů. MAnža jde brzy do práce, tak bych nemohla případně přijít domů až ráno, ale musela bych být brzy doma

Není tady
Sillwy - tak jak?
ahoj holky, jen nakukuju a pouštím sem kluky.
Pinky - posíláme mamince sílu

Není tady
Jo, je to tam... 
Není tady
Tino, teprve ted jsem testla, musela jsem jeste do learny pro test, vcera se mi nechtelo. Ted se klepu... radosti, strachy... 
Není tady
Fotku pak hodim, ale je to uz dalnice i z poledni moci, holt uz by to mel byt skoro sedmy tyden... No, objednam se k dr a manza dostane k narozkam fotku
Zatim to teda vi jen cely babinet
Tchyni nic nereknu, ikdyz vcera se ptala, jestli nejsem tehotna, kdyz chci furt chrnet... Ale protoze jsem byla sama presvedcena jen o nejake poruse, tak jsem ji rekla, ze to jiste souvisi s tim kojenim...
Není tady

Sillwi, to je naprostá bombáááááá

Určitě bude všechno dobrý a ty to zvládneš, Tomulka je hodný zlatíčko a ty jsi vzorná mamina 

Teď už jsou mi jasný ty tvoje depky a únava
No jo, hormony

Není tady