6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ali, stridave oblacno. Chvili si myslim, ze uz bude ok, pak znovu blbe, ale to proste patri k tomu, tak to neresim... Zitra se ukazeme v Jundrove, treba se potkame A jak ctu, tak mas toho ted docela dost, ale az vyprovodis ditka do skoly, tak bychom mohly dat spicha...
Není tady
Ali - ahoj, tedy ty si šikula, kolik věcí zvládáš.
Marky spí, tak jsem si udělala kafíčko. Jo a tu naši potvoru kluci naučili kotrmelec. Docela jí jde.
Tinuško - s tou hudbou je to ted i u nás. Kluci jí dávali vždycky mobila zapli hudbu a chechtala se. A ted?
Není tady
Ali - ještě jsem ti chtěla popřát - at se hody vydaří a užijte si je
Není tady
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 18:52)
Není tady
Dusi, super fotky.
Tomi taky jeste spi, ale uz se jednou vzbudil, tak jsem ho vzala k sobe na velkou postel a jeste usnul. Ted nemuzu nic delat, nez se vzbudi, neb ma tendence vstavat na posteli a jit jakoby se nechumelilo... Trosku smrka a byl rano trosku mrzuty (sotva jsem ho tady vychvalila ), tak snad nebude mit zase rymu, od pondelka mame jit opet plavat...
Upravil(a) sillwan (29. 8. 2008 13:17)
Není tady
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 18:52)
Není tady
Sillwi jsem tu na chvilku mam jeste praci muselo me po obede slehnout a jdu na nadobi a pak si dam kafco. Dopolko jsem byla s detmi na kole a Vojtik se poradne najedl a chrupe.Doufam ze bude spat pres ty dve hodiny.
Není tady
Madlicko vychutnavej si to kaficko a ta zed bud rada ze mate pred malovanim. Tak at se vam to v tom Pekle vydari.A kolik vas vlastne jede?
Není tady
Dusi Marketka je sikulka a ten mobil na krku s tim brekem to je taky skvele(sranda).A kde je vlastne to Peklo?
Není tady
Ali - uzijte si hody!
Sillwan - Agatka ma rymu prakticky neustale, v pondeli jdeme na hexu a uz ma zase hnisavou - ale proc to pisu, pomahaji nam docela homeopatika, davam ji vzdycky 2x denne Pulsatillu 15CH a na spusteni rymy Hydrastis 15CH...
jdu si lehnout, mam od vcerejska migrenu a kafe jsem si dneska jeste ani nedala...
Není tady
Madlicko - musis to pro nas v tom Pekle vyfotit, skouknout a pak poreferovat, jsi nase spojka! a beres si teda s sebou kolo a vozik?
Dusicko - Marketka bude gymnastka, to je jasny je to sikula!
Upravil(a) vendulak (29. 8. 2008 13:34)
Není tady
Ahoj holky,nerada ruším
Megg ...nepujdeš v pondělí s Terezkou do Krůčku,my se tam možná vydáme,ikdyž nevím kterej den v týdnu je to nejlepší
Není tady
Čauvec ženy
Všem, kdo na nás myslí, děkujem
Ráno byla malá bez teploty, ale stejně jsem tam zašla. Dostala KLACID, takže po měsící opět ATB No, radostí neskáču, pááč nejsem ten typ, kterej by si ATB vydupával při každým nachlazení. Ze své zkušenosti vím, co to udělá člověku s imunitou...mě totiž celé dětství léčili alergické astma penicilinem ,jakožto zánět průdušek No, jo tehdy byla alergologie v plenkách
Adéla má prý v krko červeno a trochu zhisáno a navíc, tam má i afty. Takže se to prý poléčí komplet
Ještě máme Pamykon do nosu a doktorka mi poradila homeo sirup SEDALIA...... jako na zklidnění a aby líp spala. Já jsem se blbka zapomněla zeptat na dávkování....nedávala jste ho už některá ?? Na příbalovým letáku, dávkování vůbec není
Ještě surfnu tady na internetu.
Ali, tak to se vám hodový počasí vydaří a děcka prubnou určitě i kolotoče To my půjdem v říjnu určitě zase v zimních bundách
Jo a s tou hymnou, jsi mě pobavila....kam na ty hefty pořád chodí ???? No, máte doma veselo. U nás už takový hefty moc nejsou...musíme počkat, až nám doroste Agnes
Janžurko, tak co botičky ?? Pořídili jste ??? Jaký vůbec dneska nosí malý slečny boty ??? Já kupuju furt jen skeatky nebo botasky nebo nazouváky
Madli, přeju krááásnou dovolenou !!
Megg, díky za recept
Sillwi, tak to je Tomča zlatíčko, hned bych ho vyměnila
Wendí..migrénu jsem měla minulý týden, vychutnala jsem si to se vším všudy
Duší....kotrmelec ??? Tak to je šikulka
U nás je bordel jako v tanku, všude oblečení, hračky, rozdělaný skříně, poličky...teď je pauza, pááč malá spí a chlapi jeli nakupovat.
Tak páááá a hezkej víkend všem
Není tady
Ahoj mamky,
Luci do Krůčku zatím nejdu, Terezce už bude 1,5roku, tekže musím nejprve zjistit, do jaké kategorie budeme spadat
Pinky ty nějak odjíždíš?? Že se s námi na celý víkend loučíš??
Jo a Pinky mně léčili úplně stejně, mám taky alergický astma a než na to přišli, tak to byl prý vleklý zánět průdušek a 5x za sebou + penoš, takže jsem na tom tak jak jsem.. na h.o.v.n.o.
Joooooo v receptu si prosím dopište 15dkg CUKRU
Duši malá fakt zvládne kotrmelec, jo?? No my jsme zatím jen ve stádiu co jsi poslala na fotce a to několikrát denně
Švédi fotky s Věrkou a miminama jsem skoukla, super I když bych teda oponovala Dušičce, podle mě je Teroušek celý bioš - ale jak spinká v té postýlce tak jsem se musela smát, naše malá jinak nespí jak " na králíčka"
Sillwi myslím na Tebe, dávej na sebe pozor a pohlaď přes bříško prťouska
Vendy vylež to a ať je Ti brzy dobře
Jinak všem marodům brzké uzdravení a pusinku k tomu
U nás nic nového, všechno OK
Mějte se fšichni pěkně
Není tady
Megg, nene neodjíždím, i když bych ráda vypadla od té uřvané holky a z toho bince, ale protože stále probíhá rekonstrukce dětského pokojíku a já nemám kde mít PC, tak nevím, kdy se sem dostanu
Není tady
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 18:53)
Není tady
Ahojky, nedočítám, nestíhám, jen zdravím
Malá zvrací, vše, i colu, i čaj. už od půl druhé zhruba jen a jen blinká.
NAvíc šel manžel do práce, tak snad jí to brzy přejde. Je mi jí líto
shlídla jsem jen nějako Markétčiny akrobatické fota, je šikulka
Není tady
ahoj holky,
tady je seznam umístěn. na pokojích, tak mě zkontrolujte
Jméno dospělí
A11 Luluc 1+1
a12 Sára11 1+1
a12 Tinuška 1+1
a18 dusička 2+1
a19 Dášenka13
a19 Evice 1+1
a13 Tina 1+2
a13 Janule 1+1
pokojB VendulaK 1+1
Letní miminka
a15 Clare 4+2
a14 hofmanka 1+1
a14 Gabriele 1+1
a17 Megan 1+1
a17 Leda 1+1
a16 Marci 2+1
Upravil(a) dusička (29. 8. 2008 20:56)
Není tady
Duši v kolik má být vlastně příjezd do hotelu kvůli ubytování
Není tady
Janule - psala jsem všechno do meilů. Napiš mi na dusicka4@seznam.cz a já ti vše přepošlu. Snad jsem na tebe nezapomněla
Nástup je po 2 hodině.
Není tady
tak jo..mě přišel jen email kvůli zaplacení zálohy pak už nic
Není tady
jestlipak už je Anetce líp...myslíme na vás holky !!
Není tady
vendulak napsal(a):
Dusicko, a holky z letnich si tam berou s sebou manzely?
Původně si brala jen Clare, protože jsou až z jížních čech a cestovat s dvojčátkama. A pak pořád jedna z nich byla lichá, tak nakonec i ten druhý manžel, Clare bude ráda, že tam nebude ten její jediný sám.
Ono je to jedno, jestli tam budou letní maminy, oni by tam byli ubytovaní cizí lidi .
Není tady
Janul - už jsem ti to poslala. snad se vtom vyznáš.
Není tady