6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky,
dneska jsme byly v aquaparku a Johana mela zachvaty z vody v detskym bazenku, proste rvala a rvala. tak jsem si rikala, ze to bude mazec - pristi tyden nam znovu zacina plavani. a madam jen vadi studena voda.... jen co jsme vlezly do teply virivky, voda ji vubec nevadila, blbla a potapela se asi bude po mamince
Megg, dobrej recept 13 dkg... a snad uz bude tchyne v pohode.
Dusi, johana taky blbe spala, ale pak jsem si uvedomila, ze mela asi hlad vcera moc nedala obedu a pak se nam zmenily plany a kdyz nam usnula v kocaru v 21 hod jeste v Praze , tak jsem si uvedomila, ze nemela veceri, jen svacu. pak jsme ji jen doma prenesli do postele
Pinky, pozdravuj Adu, snad uz bude fit. nas to ceka az v zari a taky budu dava jen trojkombinaci ted po ctvrte hexe nic nemela, ani ji to nenateklo, jak me strasila mudra i Dasa
Dasi, verunka je vsezralka teda ale jeste, ze jsi ji vyhmatla takhle brzy
Upravil(a) Sára11 (28. 8. 2008 14:14)
Není tady
ahoj
tak jen v rychlosti
musela jsem si k malé po o lehnout, protože po půl hodině spaní zase začala plakat, i když jsem u ní ležela, tak každou chviku zabulela, ale bylo vidět, že chce ještě spát. Fakt ty zuby, už aby byly venku.
Venku je pod mrakem, zataženo, tak půjdem do parku. Ty jo, já musím koupit ještě klukům nějaký věci do školy, asi jim dám určitou částku, at si všechno obstaraj, už jsou velký. D. stejně nikam nemůže, tak to necháme na příští týden.
Není tady
Zdarec, tak jen hlásím, že u nás zase teplota po koupání, 38,1...to mě po.ser kozy...už fakt nevím
Jestli fakt ta reakce ??!!!
Zítra je pátek, tak asi opravdu skočím nechat udělagt malé zase CRP..pro klid duše.
Sillwi....malá měla jen PRIORIX bez TETRA a vidíš ?? Asi je to opravdu nějaký svinstvo.....jestli jsou teda ty horečky k tomu Ach jo
Není tady
ahoj
Malá usla před půl hodkou, jsem zvědavá na dnešní noc. Lítali jsme celý odpolko v parku, chvíli s kočárem, chvíli na písku, na škváře, nakrmili kachny, uteklo to.
Jdu si připravit na zítřek kuře na paprice. Zatím
Není tady
Pinky - možný to je, Marky měla z očkování rýmu a jednu noc teploty. Jsem ráda, že jsem dala priorix, měla jsem strach z obyčejný, kluci po tom očk. měli horečky skoro celý týden i vyrážku, vypadala jak spalničky
Není tady
Ahoj babofky, vsem posilam pozdrav od Alzbetky a Verky, byly jsme se u nich s Terousem podivat a bylo to mooooc prima. Behem vecera dam na rajce.net fotecky, tak se muzete malym Betusakem pokochat
Zitra frcime jeste na chatu, dokud to jde....
Není tady
Svedi - fotky jsou
A co ta Věrka - kdy bude mít net?
Není tady
Ahoj Dusi, tak snad uz brzy, je to v reseni .... jeste tam nejaky fotky pridavam, se mi nejak nezkopcily z telefonu, tak to tam hazim znova
a uz jsou tam komplet, sice trochu prohazeny ale uz na to prdim
Upravil(a) Svedka (28. 8. 2008 22:07)
Není tady
Čau jarňata,
tak jsem se zas podívala na nějaké ty fotky. Třeba i k Johance a Terezce. Moc to holkám i všem zůčastněný sluší. Léto se, zdá se vyvedlo.
Pinky, zase horečka? To je děsný. Na reakci je to nějaké dlouhé, ne?
Saša měla horečky od pondělí, začalo to od 39, to dostala panadol a klesla, další den už jenom kolem 38, to nedostala nic, další den malinko. Nevím z čeho. Buď zuby, derou se jí špičáky, nebo možná šestka, protože dneska jsem si všimla trošku kropenatý bříško. Ale fakt malinko. Tak nevím. Teplotu už nemá, ani nic jiného.
Po tom očkování(měla obyčejné) měla reakci 12 den, ale jenom takovou kopřivkovou vyrážku půl dne.
Zato mamka má asi angínu. I když mě v krku nebolí, narostla mi mandle. Vypadá jako při hnisavce.
Byli jsme v ZOO v Praze. Malou zajímaly hlavně ryby- byly ve vodě , lední medvěd a tygr. Jinak docela prudila, protože se mamka přepočítala a ona v autě nespala. Usnout v kočáru umí jenom v obchoďáku za řevu hlasité rockové hudby, což v ZOO nemají. TEď přemýšlím, jak naložit se zbytkem dovolené. Asi vyrazíme někam do okolních lázní. Snad počasí a zdraví vydrží.
Není tady
Švédi. fotky super !!! Věrku pozdravuj
Evi, ona je má teplotu od úterní noci, včera hicovala celej den a dneska byla bez léků a vyskočilo to až večer.
Po očkování jsme dnes 10. den
A taky nějak nechce spát...prostě jakoby trpěla nějakou nespavostí, to u ná není zvykem Nechce spát po obědě, večer...v noci se budí a řve a nemůže zabrat...opět jsme se vrátili k nočním pitkám
No nic, jdu, sedím tady u toho na zemi, bo děcák je v rekonstrukci a já stará matka jsem vyhozená od PC stolu, pááč ten už jsme podarovali známým
Není tady
Svedi - Terka ti je ted strašně moc podobná
ahoj Evi
Není tady
Pinky - vy už máte - špičáky?
Marky taky nechce poslední tři dny spát. Přes den spí jen 45 minut místo dvou nebo 3 hodin a v noci každou chvilku vzhůru.
I když k tomu očkování může být reakce i 10 až 12 den
Není tady
Není tady
Svedka napsal(a):
Jeee Dusi to myslis vazne to potesi
Svedi - myslím to vážně
dobrou zatím se malá neprobudila
Není tady
Mamky nazdarek prave jsem mela hlad tak jsem neco popapkala a je me dobre.Pinky kdyz jsem si dnes cetla zpravu tak me to dojalo ja hned ronim slzy vsechno me strasne dojima.A co vy to uz neni mozne. Nam prisla pozvanka na 10.9. ockovani tak kdyz to ctu tak z toho mam hruzu.Nikdy jsme zadnou reakci nemeli.Dusi omacka neni spatnej napad co uvarit ale meli jsme ji nedavno.Zitra budu varit brambory s kurecim masem na lisci omacce.Megg tu pomazanku jsem ja jeste nedelala ale recept znam a uz jsem ji chutnala vyborna.V poledne jsme s Barunkou veseli nastenku dostala ji k narozkam.Vojtik zacal tyhle dny moc rozvazovat.Tak dobrou
Není tady
Dobre rano...
Janzurko, teda Ty si nocni sova. Ja kdybych chodila spat tak pozde, tak jsem pres den zombie...
Megg, paprikovou pomazanku zname, je to opravdu mnamka.
Pinky, taky bych pro jistotu zasla k dr, pred vikendem je to vzdycky na Hlavne proto, ze ty pohotovosti stoji za prd...
My ted mame docela spaci odbodi, az se bojim to psat, neb to muze hned vypadat jinak. Tomi jakoby tusil, ze maminka potrebuje klid, tak pres den 2-3 hodky a v noci v kuse do rana do 5, to vypije lahev a spi jeste hodku az hodku a pul... Takze dobry... A pres den je taky moc hodny, obcas se zlobi, kdyz neco nedovolim, ale nastesti jen chvilku. modlim se, at mu to vydrzi... Ale kdyz ctu, jak se deti kolem vztekaji, tak jen cekam, kdy to naplno propukne i u nas... To pak ale zacne mazec.
na vikend asi dojede svara s klukama, tak budu muset vyvaret, jsou to desni zrouti. Dnes sa pustim do tech plnenych paprik, mam na ne desnou chut. A udelam nepeceny dort... Ten se ale sni na posezeni... jde vecer ven, tak doufam, ze neodkvecnu a nic neudelam, to by byl prusvih.
Dokoukame Boba a bobka a jdeme snidat.
Není tady
ahoj Sillwy - ty si pro změnu zase ranní ptáče
Jen pořádně odpočívej, kluky a šváru zaměstnej, at si třeba vezmou Tomíka na prochajdu.
U nás sice párkrát buzení, spali jsme do 7 hodin. Už máme přečtený knížky a jdeme taky snídat.
Chtěla jsem udělat doma kynutý knedlíky, když omáčka je na dva dny, ale zjistila jsem,že nemám rohlíky. Tak uvidím, jak to budu stíhat, když tak koupím hotovku. Tak za hodku půjdeme ven, na nákup do parku a tak, přijdem tak v 10.30 dom a malá obědvá už po 11 hodině. A nebo jí k omáčce udělám těstoviny. A knedle uvařím, až bude spát.
Mějte se
Dětem se blíží nástup do školy a nám Peklo
Upravil(a) dusička (29. 8. 2008 8:10)
Není tady
Dobre rano dusi take jdem snidat a prave se Vojtik pokandil tak ho jdu prevleknout a pojedem jeste koupit Bare strevicky aby byla v pondeli frajerka zatim
Není tady
Pa pa Sillwi taky si nekdy pripadam jako nocni sova.To je dobre ze te nechava Tomik odpocivat potrebujes nabrat silu.
Není tady
dobre ranko mysky
Silwi, tak moc moc preji, at je Tomik porad takovy sikovny a rozumny chlapik a vikendovou navstevu at ve zdravi zvladnes
Megg, dobrej recept, fakt jsem se pobavila
Pinkacku, tak jak Adelaide po ranu??? Cetla jsem vase teplotni utrapy a moc na vas myslim - at uz je jen lip!!!
Teda Janzurko, Ty jsi ale sova...ja sla vcera spat ve ctvrt na jedenact - jinak ranni plinkovou naloz uz mame taky za sebou
Dusi, Honzikovi se trojky uz prorezaly vsechny, jeste drive nez prvni stolicky
Svedus, fotky jsou paradni a holky uuuuzasne!!!
Jinak vcera jsem slavila velikansky uspech s testovinovou ryzi a zeleninovou omackou s protlakem, Honzik si pridal
Na ockovani jdeme pristi ctvrtek a mame mit moc....holky, poradte, prosim, to ma byt jako ranni???? Jdeme tam na jednu hodinu....
Není tady
jo a taky jsem hotova z naseho mladyho, bo kazdou lehce tklivejsi melodii desne obreci, cimz je u nas total out vetsina pohadek na dvd, co mame, fakt super
Není tady
Ahoja holky,
jen rychle zdravím, dočítám, šmíruju fotky (Terka je fakt celá Svedka...bioš asi nezanechal své geny...) a dokončuju přípravy na hody, včera jsem dělala ještě práci (melouchy ) do 3 do rána a tak dneska začínám uklízet, péct, apod. Kroje už mám nachystané. tak snad dneska už to ostatní dorazím....
Koukám, že tu nikdo není, takže nepokecám
Tož se mějte super...a matkám školáků přeji ať si poslední klidný víkend užijí...jo a pro pobavení - náš budoucí prvňák hlásí na otázku,c o řekne paní učitelce, když se ho optá, jak se jmenuje, co by o sobě řekl a co bys e chtěl ve škole naučit : "Jmenuju se Ondra, mám bratra a sestru, hraju fotbal a ve škole bych ce chtěl naučit německou hymnu...! "
To mě úplně odbouralo...budem tam jak nějací neonacisti...ještě, že jsme všici tmaví a vypadáme spíš jako cigáni -vypadat více árijsky, máme na krku BIS
Není tady
Ahoj Ali, ja tu jsem, zrovna obedvam
Není tady
M,y už dojedli polívku a Adam spí... Jak se ti maminko vede?
Není tady