|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pinky, tak do baaaru, jo?
Ja jdu zehlit. Krasne sme zakoncili den, padem na roh maleho dreveneho stolku, ma sram pres cely spanke az k oku, asi cm i roztatou kuzi... No, skvele...
Dobrou...
Není tady
Ja chaču tože do bááru. 
Pinky koupili jste postel? My máme vybranou přesně tu, co má Anetka(Luluc). Zatím ji ale nechám v postýlce. Ta Ikeácká je hluboká, tak zatím nemá šanci na přehupnutí bočnice.
Holky, že je starouš, podle vás, kus mu ani neřeknu, páč by mohl zpychnout.
Ale přesto za něj děkuji. Vybírala jsem si ho sama. 

No, dost bylo legrace.
Malá má teplotu, už druhý den. Ale bez jiných příznaků. Tak asi zuby, nebo šestka, nebo nějaká taková virová potvora. Snad to nebude nějaká porucha močového zařízení z toho ledového bazénu.
Není tady
Luluc - psala jsem ti na icq.
Není tady
Tak jsem zkoukla fotky Evice - krasny deti, krasnej chlap, krasna baba
a vylety na Hlubokou, ty byvaly u me hodne oblibeny - na bruslich z Budejic... je tam vazne krasne.
Pinky - tak to jste slusne nakoupili! a jenom veci pro malou, nebo i neco dalsiho? ja uvazuju, jestli koupit manzelskou postel v ikei... kamaradka ted zaridila pokojicek pro dite v Domestavu, a je to taky nadhera, jenom o dost drazsi nez Ikea, vsechno masiv a ceska firma, tak je to znat... u nas rozhodne financni situace, co se tyce Agusky pokojicku.
jdu se chvilku ucit, dalsi semestr na krku a ja nemam dokoncenej jeste ani ten letni, chjo.
Není tady
Sillwan, nam spadla vcera Agus ze zeleznych schodu v kuchynskym studiu - hadej kdo hlidal
mario! prej: kliiid, ja ji vidim
ma modrinu pres cely celo.
Není tady
Janzurko já teda nevím jestli špatně vidím či co, ale nejsou ty údaje u Vojtíkova metříku nějaký divný... 3měsíce.... no teda vypadá na víc
a u Barunky se v tom teda taky moc nevyznám... je jí asi něco málo přes 6 let?

Budu se řídit datem u každého metříku, ten snad neklame 
Ale dětičky jsou to roztomilý

Upravil(a) Megg (26. 8. 2008 21:18)
Není tady

Ale no tak Megg, ty holko škaredá, posměvačná 
Janžurka asi neví, že musí nejdřív určit o který rok jí právě kráčí, ale ona si to opraví, bo je holka šikovná 
Já to taky na poprvní zmastila 
Lucí...tak pokud se mi tam malou podaří uspat, tak ji tam nechám chrnět.....nebo mě napadlo, že ji nechám usnout v postýlce a pak přenesu do postele
, ale aby pak v noci neječela
Když u nás je blbý, že je zvyklá usínat sama, já ji uspat neumím, to u nás umí snad jen Daniel
ten ji vždycky přemluví, aby chrněla
Jinak s tím zlobením a zdrháním ...tak to máme asi dvojčata. Aduš je děsnej rarach a zrovna ty záchvaty, který jsi popisovala máme taky a často 
Evi...krásný fotky.....víš to, že jsi nechutně hubená
, se stydím
A tvůj
je vážně supermário 
Si ho hlídej....ále, vlastně ty nemusíš...ty vlastníš něco
, co jiný baby většinou nemají
a tobě to tiše závidí. Tobě nezdrhne 
Jo a tu postel máme asi stejnou....ale v bílé barvě. Je to ta 160cm dlouhá ?? Se zábranou a v čele jsou jakýsi vyřezávaný potfory..jo a matraci jsme vzali nějakou za litr...ta co k ní doporučovali mi připadla nějaká fórová 
Vendí...jen za věci do pokojíku, nábytek Aneboda ( v bílé barvě, kluci mají břízu ), postel, stoleček s židličkama,závěsy, povlaky, doplňky, koberec....pak to blejsknu, ale až ve finále 
Upravil(a) Pinky (26. 8. 2008 22:17)
Není tady
Pinky, to bude činanej pokojík.
My vybrali tu červenou, bude se hodit barevně. Matraci tu levnější, stejně ji sčůrá a milionkrát poleje. Snad nám to zatím nezdraží, kluci ikeácký. 
Supermária hlídat nemusím, páč on je stydlivej.
On je tam takovej snědej, protože zapoměl doma holící strojek a v okruhu asi 30km nebylo nic ke koupení. Já navrhovala plamen, brácha následování ZZ top. Ale on byl chudák tak nešťastnej, že jsme nakonec jeli koupit jakousi žiletku, kterou se poté statečně podřízl.
Jste měly vidět ten ručník, hotová jatka.
Z toho mi vychází, že je nejenom stydlivej, ale i strašně šikovnej. 
Je nějak pozdě, asi bych měla jít do hajan. Tak dobrou kočky a koťata.
Není tady

Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 18:49)
Není tady
Hezke rano...
Prekvapive po vcerejsim tragickem zakonceni dne byla nic dobra, Tomi se vzbudil az v pet na mlicko a usnul do 7:15. Ma sram pres cely spanek, ale zda se ok. Nasnidame se a pujdeme na nakup, odpoledne jsme zvani k sousedum na zahradu.
My uz mame taky zakladni predstavu o pokojiku pro Toma, ale realizace bude vzhledem k vlaznosti meho
asi ponekud zdlouhavejsi. Postel jsem vybrala v Domestavu s uloznym prostorem, uz klasickou velkou 90x200 s odnimatelnou postranici, regal na hracky uz je objednan z Kiky a pak takovy maly stolecek s dvema zidlickama z Ikey (to jedine mi z Ikey proslo, manzel ma nejake vyhrady vuci ikeackymu nabytku
). casem vestavena skrin a druha velka postel, ale to asi az tak za rok-dva. Zavesy a takove vychytavky jeste nemam, jen jednu stenu vymaluju modre a domaluju postavicky z pohadek.
Tak, je cas na snidani - zatim pa, pa.
Není tady
Sillwan, ahoj! Ten Domestav je fakt super, muzu jenom doporucit! Postele od nich se daji ruzne predelavat, jak dite roste, kamaradka ma postel trosku zvysenou a pod ni supliky. A moc si chvali od nich i matraci. A maji moc krasnej, stabilni detskej stolecek se zidlickama, kvalitou nesrovnatelny s ikeou - ale bohuzel i cenou
me ikea nevadi, jenom se mi moc nelibi ten detsky nabytek, co maji - ty sileny barevny plastovy skrine... ale postele maji taky hezky! Hele, a ty postavicky z pohadek budes malovat sama? to by u nas teda nedopadlo dobre 
Není tady
.. a ja se teda pochlubim - mam prvni vec k Agatce do pokojicku: http://www.lokki.cz/cz/eshop/detail.php?kod=7566 kupovanej v Nemecku, vysel tam o par stovek min, a je desne krasnej 
Není tady

Čauky holky...jen mám dotaz...mělo některé vaše byby reakci na priorix ???
My jsme na něm byly už minulé pondělí, ale od včerejška ( večera ) má malá 38,1 teplotu 
Může to být k tomu nebo už je na reakci pozdě..je to víc než týden.
Má teda ještě rýmu, ale ta už je na ústupu a jinak je malá úplně normální, jen moc nejí a je protivná. Snad nebude mít angínu nebo něco 
Není tady

Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 18:50)
Není tady
JJ, Pinky, to bude asi k tomu. A muze se Ti i vysypat. Ja puvodne chtela ten Priorix tetra, ale ve svetle novych informaci dam Toma naockovat jen Priorixem.
Vendulak, budu malovat sama. Nebude to nic sloziteho... To svitidlo je super, podivam se po nejakem klucicim.
Není tady

Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 18:50)
Není tady

Sillwi, my máme takej jen ten obyčejný priorix, neštovice nemám.....kluci je oba měli a bylo to v pohodě.
Navíc si to nechám proplatit pojišťovnou.
Tak díky za rady....jinak jí kormě rýmy vůbec nic není 
Není tady
Krásné poledne, u nás je nádherně
Pinky - my měli priorix a malá měla trochu rýmu, ale taky aaž tak po týdnu a jednu noc teplotu. Z báru jste přišli nějak brzo. 
Vendul - světýlko krásný, my máme nízký stropy, takže u nás takový věci nehrozí.
My jsme s mariem přemýšleli, a letiště kupovat nebudem. Koupíme dvě válendy, zatím nevíme jaký, dáme je zatím k sobě, a časem místo ložnice uděláme pro holku pokojím. A my budeme spát v obýváku, takže ještě pořídit rozkládací gaučík.
Mějte se, jdu sem pustit kluky.
Není tady

Duší, my vždycky chodíme jen tak na hoďku a půl nejvíc dvě hoďky.
3-4 pifsony a já dvojku červenýho nebo míchaný nápoj, pár cigaret a jdeme domů 
Není tady
Zdravim konecne jsem tu krabicku otevrela myslim tim pocitac delali jsme doma nejake opravy s kabeli a neslo nic.Vojtik spi a Barunka si hraje uvarila jsem si kavu a pekne si ji vychutnavam.Dnes jdu cvicit tak se tesim.Bude zmena.Jo ta oprava pracky me bude stat 1 500.Jsem rada ze jste me pochvalili metrik ale musim se na to znovu kouknout a opravit.Katastrofa se mnou.....Ali taky jdete do prvni tridy tak jak se tesite?
Není tady
Pinky - reakce na Priorix muze byt do 10 dnu. My jsme meli Tetru a reakce jako k.ava - mala mela kolem 39 teploty nekolik dnu, a do toho se ji desne zhorsil ekzem. Pristi tyden nas ceka hexa, tak jsem zvedava, ted je od more konecne po roce skoro bez ekzemu
tak snad se z toho Adelaide brzo dostane! 
a dekuju za pochvaly svetylka 
Není tady
Jo, kdybyste nekdo shanel inspiracku "co k jidlu"
, tak zrovna delam francouzsky brambory podle tadytoho receptu: http://www.apetitonline.cz/recept/1425/ … mbory.html . Zatim to vypada mnamozne
tak snad to nezvoru 
Není tady

Wendí, tak to my jsme asi adepti taky na takovou reakci...... má pořád okolo 38,5 je protivná jak pr......doma být nechce, tak jsem ji nabalila
do klimatizovanýho auta..jeli něco vyřídit 
Říkáš několik dnů ??
A bylas u MUDr. nebo jste to zvládly sólo ???
Ty brambory vypadají mňam, jen bych tam asi nedávala tu kůru z citronu a rozmarýn 
Není tady
Ahoj holky,
máme za sebou pěkný dne v lesoparku. Anetce se zvířátka líbila, byla hodná a celé to ušla, kočár jsme vůbec nebrali. má novou hlášku, cestou zpět upozorňovala stále manžu : "bacha, jede auto" Začala s tím v nepřehledné zatáčce, kde jsme čučeli do zrcadla, zda něco jede nebo ne 
Pinky, matraci máme tu levnější, zatím si myslím, že stačí - nespí tam a je lehká, tak na chvíli vystačí a později koupíme tu dražší. na fotky pokojíku se těším 
Jinak přejeme Adélce, ať je brzy fit, určo to je reakce po očkování, nám taky dr říkala, že reakce bude když tak později.
Jinak Domestav neznám, juknu na net, co mají pěkného. ale je fakt, že Ikea je cenově super, dražší dřevěný nábytek je určo kvalitnější, tak i cena bude jinde...
Pěkný večer 
Není tady