6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusi, jejda - a já tam dotáhnu hned dva chlapy
tak to je Sári moc hezkej dárek - já chtěla Jirkovi k třicetinám jízdu tankem, ale on, kdy mě viděl, tak chce taky skákat padákem, to to asi přehodnotím, jetě uvidím
Není tady
dusička napsal(a):
Sáro - tak to fakt závidím, kluci byli u naich nebo u tchánů jen na noc a ráno jsem si pro ně upajdili, s jsme jetě nikde sami nebyli, moná jsme byli vlastně sami co jsme spolu asi jen 2x3x kdy byli kluci na 4denním putákem. A Marky. To je závislačka na mě, řve i kdy mamka hlídá hodinu.
Nechci být chytrá, ale myslím, e tady je kámen úrazu vaeho vztahu koda, e je Marky závisláček. Určitě by vám prospělo být spolu sami....
Není tady
TIno - vlastně co kecám dámská jízda - Jiřík tam bude mít kámoe (mladího synátora) i kdy troku starího, ale to neva.
Zuzi - já vím, ale ono se to srovná a bude Marky větí. My jsme si tak dobře s mariem pokecali u vínka někde v hospůdce, ted by to i moná lo, mohli by hlídat kluci, ale ona se budí pravidelně kolem 22 hodiny a chce mě - pohladim jí a za minutu zase chrápe, asi kontroluje či co. Kdyby spala, tak vyrazíme.
Není tady
A já to vidím i ted doma - kluci spěj věčně na boudě na zahradě s kámoema a my máme doma od nich klid - a hned je na sexík čas a chut.
Není tady
Tino - u mě jo, já ted teprve a ted po porodu tomu přicházím na chut. A přitom jsem dřív byla taková náruivka.
Není tady
tak o to víc by to chtělo někam odjet - ale a bude klidná, e Markétce nechybí, to by sis to ani neuila, kdybys musela pořád myslet na to, jestli nepláče - ach jo, tady na to asi není jiné rady... ale ráda čtu, e se to u vás obrací vecko k lepímu
Není tady
Tino - ale díky mě ví. Já jsem toti změnila taktiku. Jsem milá a přítulná a snaím se být diplomat, i kdy taky občas jetě vyjedu. Asi chlapovi fakt hrabalo,e nemá sex. A já se furt vymlouvala na to, e kojím, e na to nemám ani pomylení ,e jsem utahaná a prostě se mi do toho nechtělo. Pak el na pivko (ne tedy kvůli sexu, ale na pokec) a já mu nadávala,e mu jsou přednějí chlapi ne já. No a pak jsem to jednou zkousla a překecala sama sebe a líbilo. Take kdy to ted po sobě čtu, tak e jsem si to neuvědomila dřív. Nechci chválit,at se zase něco nepo..... ale chlap je ted jinej, jako to bylo dřív. A ani mi u nevadí, e si skočí na to pivko v pátek.
Není tady
no, byli jste nespokojeni oba a oba ze stejného důvodu - jenom u tebe to únava přebíjela, take sis to nepřipoutěla
a enský jsou obecně větí diplomati ne chlapi - jenom je nikdo jako diplomaty nezaměstná
Není tady
Napsala si to Tino hezky. dík
jdu chrupkat, u zase ponocuju, ne jsme vstávalu v 6.30
Tino, Zuzi - hezky se vyspěte.
Jo Zuzi - mám tedy napsat do Pekla,e jede taky?
Upravil(a) dusička (5. 8. 2008 23:31)
Není tady
Duičko, super!!! Jsem ráda, e se to vyvrbilo...
Tak nakonec se mu dělaly jen boule za uima
Není tady
Dui, zatím to nevím stopro. Musím zjistit spoje do Svitav. Dej mi jetě chvilku
Není tady
Zuzina napsal(a):
Dui, zatím to nevím stopro. Musím zjistit spoje do Svitav. Dej mi jetě chvilku
jj, nikam nespěcháme. Napi mi kdy tak Zuzi potom SZ.
Upravil(a) dusička (5. 8. 2008 23:35)
Není tady
dobrou Tino a fakt u vypínám a zvedám tu svoji pr. ze idle.
Není tady
Teda, chvilku koukam na tv a hned takhle pomluvena
Sari, to ses ani nepochlubila romantickym vikendem! ja radsi prekvapeni nedelam, mohl by mi taky rict, ze uz neco ma a nikam nejede ale uzijte si to, tvuj mario je povaha romanticka
a muj mario domyje nadobi a jdeme spat, koukali jsme na ten pribeh o Marcele, ja to minule nevidela, je to teda sila...
Není tady
Taky jsem se dívala včera na ten příběh o Marcele a stejně tak i mário a starí syn.
Docela mě to vzalo a pro mladýho to byla super výchovná lekce.
Je stejně ílený jak lidi ijou...... prostě kolik je lidských osudů a jak někdo vyloeně ten svůj ivot přeívá a přesto dokáe být astnej
My snad ani nevíme, jaký těstí máme nebo so moná víme, ale neváíme si toho
Vy jste toho jetě včera naplkaly Ale mám ve dočteno
Duí..... musíte malou začít převychovávat. Myslím, e je na tobě závislá hlavně kvůli dlouhému kojení, protoe mlíčko měla vdycky jenom maminka U naás je malé jedno, kdo za ní dojde a podá dudana nebo dá čajík nebo přikryje. Od malinka za ní i večer chodili k postýlce kluci nebo manel, take je zvyklá.
Teď se naučila chodit spávat a po půl deváté, take abysme nemuseli čekat a usne a jít Tak ji kluci dávají i spát My teda pivkujem a vínkujem kousek od baráku a jsme na mobilu, ale zatím to vdy klaplo
Co jim teda jetě nedovolím, tak aby ji krmili..... to radi ne, bojím se, e jí můe zaskočit a co pak
Take ji dám večeři, upnu s do vany, pak ponatírám, zabalím a obleču a tradááá Malá nám jetě mává z okna
Zuzi, my jsme měli vířivku doma, kdy jsme bydleli v baráku v Dubňanech a bavilo nás to chvilku. Teď u jsme si dali je obrovskou rohovou vanu Gentianu Já jsem toti nesnáelo to čitění trysek...jooo, vodní kámen to je prevít
Normálně vám začínám ten sraz v Pekle závidět koda, e to není někde blí, abych za váma alespoň na den přijela
Není tady
Cau krafalky... Copak jste to tady mela vcera za tema, hmmm?
Tomi ma desnou rymu, bylo mi i divne, ze by ty teploty byli jen tak a v noci kaslal. asi jak mu ty hleny stekaji... Tak odsavam a utiram noc furt dokola.
Vcera dorazila tchyne a zatim dobry... Jen me dorazilo, co mi rekla o me svagrove... Chudera, ma dve deti, 10 a 4 roky a asi pul roku ma stavy, pri kterych ji brni cele telo a je ji hrozne zle. Ted byla asi tyden v nemocnici, nic se nezjistilo, fyzicky je zdrava... Ale... tyhle stavy ma, jen kdyz je s detma. nema je v praci, nema je, kdyz jde na vikend strilet... Proste, je to psychice, vzdy jsem ji obdivovala, jak to skvele zvlada, v podstate sama, svagr porad pracuje... A ted tohle... Je mi ji lito... Porad ceka, ze doktori neco najdou a vyleci se, jenze vypada to fakt na psychosomatickou zalezitost a pomuze asi jedine psychiatr...
To me tak dostalo, ze jsem si rekla, ze i s mou zavislosti musim neco udelat, abych nedopadla stejne. utvrdila jsem se, ze jestli druhe dite, tak co nejdriv (svagrova mela druheho prcka v 38 a jedna znama taky az temer ve 40, a ani jedna to nezvlala...), dokud mam silu a jednoduse vic zaprahnout muze... Presne, jak rika Pinky
Jaky pribeh o Marcele? To mi nejak uteklo...
Není tady
ahoj holky
Pinky - jj převychovat - ale ona je stejně celý den se mnou, kluci jsou ve kole, ted lítaj po venku, chlap v práci, je zvyklá na mě, a to chodíme kadý den k naim na zahradu, s mojí mámou je ale hlídá si mě. Myslím,e je to tím kojením. (kluci byli taky takový závisláci) v roce.
Sillwy - nestra, já u mám taky za pár do 40, a cítím se v pohodě. Tak snad to zvládnu.
Jetě jdu udělat pár chutovek, udělala jsem pastýřskou, tu můem. Zatím
Není tady
Pinky, na vodní kámen pouij... No kdy jsme u toho, potřebovala bych vyčistit ehličku
Vojásek chrupká u od jedenácti, tak bude zase za chvíli řádit. Já vás ale stihla pozdravit, jsem na sebe pyná
Vojta je taky jetě kojený a u to chci odpískat, protoe v noci se mi budí a je to na prd. Na dneek byl ale jen na lahvi s pitím, na mlíčko si nevzpomněl, tak snad to bude ok. Jinak je natěstí třeba celý den u naich a je mu to jedno... kdy pak přijedu, můe mě samou láskou serat a pořád se chodí mazlit, ale to jsem ráda! Mamiňák je jen tak zdravě, něco holt smí jen maminka... nebo kdy mu není dobře, chce být u mě a tak...
Uívejte sluníčka, zítra ho bude asi poehnaně, tak se pojedem koupat k Vojtíkovýmu bratránkovi. Jsem jak sejr, taky bych mohla nachytat nějakej bronz, dokud to jetě jde...
Tak zatím páááá!!!
Není tady
ahoj,taky jsem přila pozdravit
imek chrupe od 12 dnes byly vestkový knedle a jetě je hotovej trůdl
taky jsem se rozhodla vyprat golfky neb vypadaly jako kdy se po nich prolo stádo prasat
jinak do Jizerek taky nemůu brát kolo nevejdu se pak do auta a na zahrádku ho nedostanu..ale jinak by to bylo supr malej jezdí straně rád ..třeba by tam byla půjčovna
....a obdivovala jsem prstový malování a mallování vodou(to maj známí a je to bezva věc) jen docela drahá
dneska se chystáme vyjet s děckama na kolech na pivko tak a se vychrupou vyráíme u se těím!!!e vypadneme
a jetě abych nezapomněla brácha u má holčičku narodila se 1.8.08 porod byl za 20 minut (fofr a to první dítko trvalo 26 hodin) a u jsou s Kačenkou doma take jsem se navnadila ale ná rarach mi dává zabrat tak jetě nějakej ten pátek počkáme
Není tady
Janule - ahoj - zrovna jsem na tebe myslela e u si se dlouho neukázala. tak pa, poutím sem kluka
Není tady
no jo já se na net dostanu hrozně málo holt nestíhám...
jsme pořád v jednom kole stále někde v luftě
Není tady