29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, čítala som vaše príspevky a dúfala, že sa niečo "dozviem". Mám trocha podobný problém a trápi ma to dlho. Mám kamaráta s ktorým hrám pravidelne tenis, chodíme sa bicyklovať a občas do kina. Pár krát sme mali spolu aj sex, ale nič moc to nebolo. Napriek tomu sa stretávame a sme spolu radi, teda mne sa to tak zdá aj z jeho strany. Ale čo ma udivuje, že sa "nepokúša" ma zviesť. Máme také "hry" - strkáme do seba, šteglíme sa a tak. Ja sa s normálnymi kamarátmi takto fyzicky nedotýkam, tak mi to je čudné. Čo si o tom myslíte?
Bojí sa ma, alebo si ja malujem ružovo. A čo mám robiť? Už som aj tak robila, že som odmietala chodiť na tenis, aj večeru som odmietla - a vtedy sa mi zdalo, že je z toho smutný, ale potom zasa nič.
Prostě tě má rád jako kamarádku, ale nemiluje tě, a proto tě nesvádí. Váží si tě jako člověka, přítele, se kterým mu je krásně a tak je smutný, když odmítneš.
Jednoduše bere to jako pevné přátelství muže a ženy - nic víc nic míň.
Můj názor
Není tady
dixina napsal(a):
Ahoj, čítala som vaše príspevky a dúfala, že sa niečo "dozviem". Mám trocha podobný problém a trápi ma to dlho. Mám kamaráta s ktorým hrám pravidelne tenis, chodíme sa bicyklovať a občas do kina. Pár krát sme mali spolu aj sex, ale nič moc to nebolo. Napriek tomu sa stretávame a sme spolu radi, teda mne sa to tak zdá aj z jeho strany. Ale čo ma udivuje, že sa "nepokúša" ma zviesť. Máme také "hry" - strkáme do seba, šteglíme sa a tak. Ja sa s normálnymi kamarátmi takto fyzicky nedotýkam, tak mi to je čudné. Čo si o tom myslíte?
Bojí sa ma, alebo si ja malujem ružovo. A čo mám robiť? Už som aj tak robila, že som odmietala chodiť na tenis, aj večeru som odmietla - a vtedy sa mi zdalo, že je z toho smutný, ale potom zasa nič.
Prostě tě má rád jako kamarádku, ale nemiluje tě, a proto tě nesvádí. Váží si tě jako člověka, přítele, se kterým mu je krásně a tak je smutný, když odmítneš.
Můj názor
Muži jsou sice celkem bojácní tvorové, protože jejich ego špatně snáší odmítnutí, ale když něco opravdu chtějí, svoje obavy potlačí a jdou do toho.
Není tady
Lubenka napsal(a):
dixina napsal(a):
Můj názor
S jedním takovým "chronickým obecním kamarádem, který nikdy nikoho nesvádí" chodím už 1,5 roku. Svedla jsem ho :-) a ač byl ze začátku velice rezervovaný a nezkušený, všechno dohnal :-) Ta žhavější v našem vztahu jsem já, ale nevadí mi to, tedy - už ne, ono se to totiž i trochu časem dorovnává, já se zklidňuju, on je víc citovější. Ale dlouho jsem měla těžkou hlavu z toho, že se ke mně chová spíš jako ke kamarádce... no u nás to přešlo, jestli to bude tak i u vás, milá Lubenka, nevím...
Není tady