29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dagi,taky se přidávám s velkou gratulací
Není tady
Dagísková jupíííí, teda ty umíš překvapit . Hrozně moc ti gratuluju k tomu největšímu štěstí,které jen může člověka potkat a maličkému Filípkovi přeju do života všechno nej, co nejméně slziček a hromadu lásky od maminky a tatínka
Není tady
Dagísku mamino tak Ti strašně moooc gratuluji k narození Filípka a přejeme ať Vám dělá jen a jen samou radost
Není tady
Dagisku...ja vam preji vsechno nejkrasnejsi do spolecneho zivota.Filipkovi jen samou radost a cele rodine porad stastny usmev....
Není tady
Taky se s Nikolkou přidáváme ke gratulacím k narození Filípka a přejeme hodně štěstíčka,zdravíčka,spoustu mlíčka a ještě více lásky
Není tady
Dagi strašně moc gratuluju k narození Filípka a přeju hodně moc mlíčka a zdraví vám oběma. Pořád jsem koukala jak skoro všechny zprávy o narozených letňátkách jsou od tebe a říkala jsem si kdy bude na světě tvé letňátko
Není tady
Taky našemu jmenovečkovi moc a moc gratulujeme ,přejeme do života hodně štěstí a zdraví a mamince brzké zotavení
Není tady
Dagísku ...tak já jdu na Vás kouknout a popřát a´t Vám to utíká,ty nekonečný dny před porodem a ono je to tadýýýý!!!!gratuluji a celé Tvé rodině přeji moc štěstí a lásky s Filípkem
Není tady
moc s Agátkou gratulujeme a přejeme do života Filípkovi jen to nej a nej
Upravil(a) Simi (6. 8. 2008 22:34)
Není tady
Dagi moooooc Vám celé rodince gratuluji k Filípkovi a přeji hodně zdraví štěstí, zkrátka vše nej a jen samou radost s Filípkem
Není tady
daginku,ještě jednou moooc gratuluju k Filouškovi
Ať jste oba šťastní a zdraví a ať seš co nejdřív doma u táty
Jsem zvědavá na slohovku a těším se,až se všechny komečně přesuneme do maminek s tebou v čele,nástěnkářko naše
Není tady
dagiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! to je skveleeeeeeeeeeee!!!!!
blahoželám ti
Není tady
holky moje, všem vám strašně moc děkuji za podporu a milé zprávičky a moc se omlouvám, že jsem ani nestačila na mnohé zareagovat. byl to záhul . snad brzy sesmolím slohovku.
mám vás moc ráda .
Ahoj, Dáši! Strašně moc gratuluji!!!!!!!!!!!!!! Atˇ jstezdraví!!!!!
A šla jsi hned po mně vidˇ!
Není tady
Gratuluji k mimískovi, ať dělá jen samou radost.
Není tady