1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Tak tu mám nádhernou zprávičku od Dagíska:
"Tak jsem konečně tady - říkají mi Filípku, měřím 50cm váím 2 900g a jsem neskutečně krásný Dal jsem mamince pořádně zabrat, ale jsme oba v pořádku"
Dagísku z celého srdce Ti gratuluji k narození synáčka a přeji mu do ivota jen to nejlepí. Celé rodince pak hodně těstí a nezapomenutelných společných chvil
Upravil(a) Kacabka (5. 8. 2008 11:59)
Není tady
No Dagi u jo:)?? Supeeeer....moc gratuluju....uívejte si to.
PS:To luásek nebude potěená, e je takhle předbíhaná....
Není tady
Dagísku, jetě jednou moooc gratulujeme k Filípkovi Zvládla jsi to na jedničku a na porod hned zapomene. Uívej si maminkovství, je to ta nejkrásnějí věc na světě. A vám dělá Filípek jen radost.
Není tady
Dagisku obrovitanska gratulace k Filipkovi Prejeme cele rodince vse nej nej, at vam ten vas uzlicek stesti dela jen samou radost.
At jste brzo doma, tesime se na fotecky
Není tady
Dagi, straně moc gratuluju k narození Filípka!!! hrozně se těím na fotky a věřím, e Ti tu bolest vechnu vynahradí!!!!
Není tady
Dagísku moc moc gratuluji, to je krásný Přeji celé tvé rodině hodně těstí
Není tady
Dagisku obrovska gratulace k Filipkovi at vam dela jen a jen radost ,to vase male krasne stesticko
Upravil(a) Zuzanka007 (8. 8. 2008 9:59)
Není tady
Ahojky Dagísku moc a moc gratulujeme a přejeme oběma moc zdravíčka a těstíčka
Není tady
Dagi, taky se připojuji ke gratulaci. Teď u jen se dát rychle do kopy a u si jen uívat to klubíčko z lásky.
Přeji hlavně zdraví, těstí ti přát nebudu, to se ti právě narodilo.
Není tady
Ahojky:-)) Gratuluji ti k Filípkovi, snad u se taky přístí týden dočkám.
Není tady
Dagi, moc gratuluju k Filípkovi
(a veřejně a nahlas ti závidím, e u to má za sebou)
Dagi moc ti gratuluji k synáčkovi Filípkovi!!! Přeji celé rodince ve nej nej, a vám dělá chlapeček jen samou radost!!
Není tady
Dagi, taky moc a moc gratuluju k chlapeckovi, at vam dela jen samou radost
Není tady
Dagísku, moc gratuluji, Filípek je krásný chlapeček . Mám z vás obrovskou radost
. Ze srdíčka přeji jen to nejlepí vám oběma a a Filouek hezky papá a roste
.
Připojujeme se s Adélkou ke spoustě gratulantum a z celého přejeme hodně zdravíčka, at Vám Filípek delá jen samou radost
Není tady
Dagísku, přejeme s Verunkou moooc těstíčka a zdravíčka. A Vám Filípek dělá jen samou radost
Upravil(a) Monulinečka (6. 8. 2008 15:48)
Není tady
Dagísku posílám obrovitánskou gratulaci. A vám Filípek krásně roste, je moc zdravý a hlavně a přinese spousty radostí.
Není tady
Dagísku, to je paráda, e u to má za sebou, mocinky gratuluji a jak říkají holky, na bolest brzy zapomene Filípek je moc krásný
Není tady