29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak tu mám nádhernou zprávičku od Dagíska:
"Tak jsem konečně tady - říkají mi Filípku, měřím 50cm vážím 2 900g a jsem neskutečně krásný Dal jsem mamince pořádně zabrat, ale jsme oba v pořádku"
Dagísku z celého srdce Ti gratuluji k narození synáčka a přeji mu do života jen to nejlepší. Celé rodince pak hodně štěstí a nezapomenutelných společných chvil
Upravil(a) Kacabka (5. 8. 2008 11:59)
Není tady
No Dagi už jo:)?? Supeeeer....moc gratuluju....užívejte si to.
PS:To Žluťásek nebude potěšená, že je takhle předbíhaná....
Není tady
Dagísku, ještě jednou moooc gratulujeme k Filípkovi Zvládla jsi to na jedničku a na porod hned zapomeneš. Užívej si maminkovství, je to ta nejkrásnější věc na světě. Ať vám dělá Filípek jen radost.
Není tady
Dagisku obrovitanska gratulace k Filipkovi Prejeme cele rodince vse nej nej, at vam ten vas uzlicek stesti dela jen samou radost.
At jste brzo doma, tesime se na fotecky
Není tady
Dagi, strašně moc gratuluju k narození Filípka!!! hrozně se těším na fotky a věřím, že Ti tu bolest všechnu vynahradí!!!!
Není tady
Dagísku moc moc gratuluji, to je krásný Přeji celé tvé rodině hodně štěstí
Není tady
Dagisku obrovska gratulace k Filipkovi at vam dela jen a jen radost ,to vase male krasne stesticko
Upravil(a) Zuzanka007 (8. 8. 2008 9:59)
Není tady
Ahojky Dagísku moc a moc gratulujeme a přejeme oběma moc zdravíčka a štěstíčka
Není tady
Dagi, taky se připojuji ke gratulaci. Teď už jen se dát rychle do kopy a už si jen užívat to klubíčko z lásky.
Přeji hlavně zdraví, štěstí ti přát nebudu, to se ti právě narodilo.
Není tady
Ahojky:-)) Gratuluji ti k Filípkovi, snad už se taky přístí týden dočkám.
Není tady
Dagi, moc gratuluju k Filípkovi
(a veřejně a nahlas ti závidím, že už to máš za sebou)
Dagi moc ti gratuluji k synáčkovi Filípkovi!!! Přeji celé rodince vše nej nej, ať vám dělá chlapeček jen samou radost!!
Není tady
Dagi, taky moc a moc gratuluju k chlapeckovi, at vam dela jen samou radost
Není tady
Dagísku, moc gratuluji, Filípek je krásný chlapeček . Mám z vás obrovskou radost
. Ze srdíčka přeji jen to nejlepší vám oběma a ať Filoušek hezky papá a roste
.
Připojujeme se s Adélkou ke spoustě gratulantum a z celého přejeme hodně zdravíčka, at Vám Filípek delá jen samou radost
Není tady
Dagísku, přejeme s Verunkou moooc štěstíčka a zdravíčka. Ať Vám Filípek dělá jen samou radost
Upravil(a) Monulinečka (6. 8. 2008 15:48)
Není tady
Dagísku posílám obrovitánskou gratulaci. Ať vám Filípek krásně roste, je moc zdravý a hlavně ať přinese spousty radostí.
Není tady
Dagísku, to je paráda, že už to máš za sebou, mocinky gratuluji a jak říkají holky, na bolest brzy zapomeneš Filípek je moc krásný
Není tady