6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kit tak ja beru S. velikost 9-12, ale u neceho to nesedi.... trika a mikiny sjou ji delsi, to neva, kalhoty taky, to jsem rada, kvuli satku, aaspon ji nefouka na nozky, ale treba overalky, ty sjou tak velky, ze bych je mohla nosit i ja a body jakbysmet... tak ty cekaji v supliku a ted budu objednavat mensi...
jinak me hodne veci privezla kamoska rovnou z Anglie, te d objednavam u Netakovic dodavatelky pani Danulenky z MMB
jo a z te chlapecke kolekce jsem akorat objednala dve mikiny
Není tady
baji: a jmenuje se primo "danulenka" ?
Není tady
Jojo Kamci a tady je jeji ID 123420 ma i Markse a Spencera a dneska je uzaverka
Není tady
Baji díky. Já objednávám u jakési Julie, ale jdu do toho poprvý. Uzávěrku má až 30.9. Ale odkaz ani její ID mám u svého počítače, pokud bys Kamchi chtěla tak to budu schopná dát v pondělí, nejsme doma.
Není tady
Ahoj holky,
hlásím se k závislákům na NEXTU .A tahle paní má libru za 36 Kč ID 76097
Není tady
a jak to funguje? ja si v katalogu nextu na netu vyberu neco? a to ji napisu co chci a v jake velikosti? a tu cenu co je v katalogu si znasobim tedy kurzem jo?
Není tady
Tak, já mám čtvrtý nákup a hlásím, že jsem to spočítala na 60 liber
To dítě je oblékané lépe než já, otevřu skříňku a vyvalí se na mne Next a HM, je tohle vůbec spravedlivý????? No, počítám nejsem jediná takto postižená matka.
Jdu to sesmolit......
Není tady
Kamchinka napsal(a):
a jak to funguje? ja si v katalogu nextu na netu vyberu neco? a to ji napisu co chci a v jake velikosti? a tu cenu co je v katalogu si znasobim tedy kurzem jo?
Přesně tak
Není tady
Nety: tak to je slusna prace....
Není tady
No, kurzem, leda prd, zadarmo ani kuře nehrabe. Znásob si to 38 Kč Nebo jinak podle požadavků dotyčné prodávající.
Jinak jak píšeš Kamchi, napíšeš číslo zboží, velikost a počet kusů, kdybys objednávala třeba pro mateřskou školku
No, mně taky přijde klučičí lepší než holčičí. Máme doma pár kousků klučičích s lebkama a krásnou modrou mikinu.
Ale co se objevila teď doplněná kolekce, tak hlásím, že ta holčičí je nádherná a zlomila mne. Doslova jsem padla na kolena a můj účet padne na hubu. Jedna květovaná bundička, květované šatičičky že ano, prošívané džííínečky, kraťásky s punčocháčkama a k tomu ladící punčocháčky. Ty nejsou skladem, takže pravděpodobně ušetřím deset liber. Jdu to ještě prozkoumat.
Upravil(a) Nety (26. 9. 2008 20:32)
Není tady
Ahojky.
Teda,ty vaše dítka jsou v těch židličkách spokojené My taky jednu máme od Cam, dostaly jsme ji ke kočárku,zřejmě je to starší typ,tak proto ji dali zadarmo,ještě jsem ji moc nezkoumala, i když ji manžel už sestavil. Malou pořád krmím v houpacím lehátku od Fisher Price.
Ale to moje srdíčko dneska přece jenom ode mě tu virózu chytilo. U mě to začalo v pondělí,tak jsem si říkala, že už to bude Ok a dneska se Nicolka rozkýchala, teče ji z nosánku i z očí. Když se jí snažím ty hleny odsát,tak je to boj, až mám z toho trauma, jak ji mučím.Já to odsátí prostě psychicky nezvládám Ach jo.
Známá mi poradila pár kapek eukalyptu do vody na pročištění vzduchu. Tak snad to pomůže a neuškodí.
Není tady
Přejí hezky den.Koukněte se plsky na http://i.kuku.sblog.cz jsou to stránečky se vzorečky zdarma je tam přes 600 vzorečků a každý si příjde na své.Děkují a přejí hezkou sobotu
Není tady
Vymazte nekdo tu reklamu, nebo se rozcilim.....
tak Nety to jsi zabar, ja uz jsem prekrocila 100 liber.... teda co ja, to ta mala paradnice
Kamci, tak se pochlub, cos vybrala, a vy ostatni taky
a my jdeme dneska na svatbu tralalala tralala.....
Není tady
baji krásnou svtbu....Sofí bude ta nejhezčí družička..hm.....
Není tady
Nety napsal(a):
No, kurzem, leda prd, zadarmo ani kuře nehrabe. Znásob si to 38 Kč Nebo jinak podle požadavků dotyčné prodávající.
Jinak jak píšeš Kamchi, napíšeš číslo zboží, velikost a počet kusů, kdybys objednávala třeba pro mateřskou školku
No, mně taky přijde klučičí lepší než holčičí. Máme doma pár kousků klučičích s lebkama a krásnou modrou mikinu.
Ale co se objevila teď doplněná kolekce, tak hlásím, že ta holčičí je nádherná a zlomila mne. Doslova jsem padla na kolena a můj účet padne na hubu. Jedna květovaná bundička, květované šatičičky že ano, prošívané džííínečky, kraťásky s punčocháčkama a k tomu ladící punčocháčky. Ty nejsou skladem, takže pravděpodobně ušetřím deset liber. Jdu to ještě prozkoumat.
Nety myslela jsem kurzem,který má uvedený prodejce
A holky chtěla jsem vás varovat před příkrmama - já jsem včera Filípkovi dala dopoledne hrušku a večer jsem volala rychlou .Blil jak amina a byl chvilku mimo.Naštěstí je ok,ale byl to hnus.
Ovoce mu pěkně dlouho nedám.Tak dávejte pozor a nový věci zavádějte opatrně,nestojí to za ty nervy.
Upravil(a) heri1 (27. 9. 2008 9:17)
Není tady
nataly: no ja preave radsi omyvatelnou zidlicku, jelikoz lehatko bych prala kazdy den:) mala zpocatku prskala ted nekdy, kdyz ji neco nejede to taky lita kolem:)
baji: koukala jsem na zimni veci, bundicka, mikinka s kapucou, cepicky... ale jeste neobjednala, musim na to jeste juknout.
heri1: a rekli ti proc zvracel? uz mel nekdy predtim hrusku? a je to z te hrusky?
Není tady
no Heri tak to je síla a co ti řekl doktor?????? Chudák malinkej,to muselo být pro něj i pro tebe šílený......držte se
heri1 napsal(a):
Nety napsal(a):
Ale co se objevila teď doplněná kolekce, tak hlásím, že ta holčičí je nádherná a zlomila mne. Doslova jsem padla na kolena a můj účet padne na hubu. Jedna květovaná bundička, květované šatičičky že ano, prošívané džííínečky, kraťásky s punčocháčkama a k tomu ladící punčocháčky. Ty nejsou skladem, takže pravděpodobně ušetřím deset liber. Jdu to ještě prozkoumat.Nety myslela jsem kurzem,který má uvedený prodejce
A holky chtěla jsem vás varovat před příkrmama - já jsem včera Filípkovi dala dopoledne hrušku a večer jsem volala rychlou .Blil jak amina a byl chvilku mimo.Naštěstí je ok,ale byl to hnus.
Ovoce mu pěkně dlouho nedám.Tak dávejte pozor a nový věci zavádějte opatrně,nestojí to za ty nervy.
Není tady
Já hodlám ten Next kupovat u paní co má libru za 36. I tak mi to přijde doooost. Mimo jiný si chci objednat http://www.next.co.uk/shopping/children … rboys/1/12 a http://www.next.co.uk/shopping/children … rboys/5/14 Poraďte mi s tou velikostí... mám vzít 9 až 12 měsíců nebo 12 - 18???
Heri to je síla, chudinka malý. Víte co se mu stalo? Jak mu je teďko?
Nataly držte se, já jsem si to (doufám) odstonala minulách 14 dní a snad to už nikdo nechytí. Bylo to dost zoufalý starat se o dítě když mi nebylo dobře. No, a vy jste nemocné obě
Není tady
Holky děkujem .Jo bylo to hrozný,ale teď už je líp.Do toho všeho nám lezou zuby.Hrušku měl podruhé,poprvé jen dvě lžičky.Dr. říkal,že je to buď ta hruška,nebo počínající viroza.Včera,když se to stalo,měl teplotu 35,8 a teď 37,6.Ale říkám si,že to bude k těm zubům.
Při teplotách máme jet do nemocnice na pohotovost,ale pokud to nepoleze nad 38°,raději zůstanem doma.
Od rána je dost plačtivej,dala jsem mu paralenovej čípek a teď spí u mě v šátku.Uvidím,jak na tom bude až se vyspí.
Holky co myslíte,mám mu dát čaj,aby nebyl dehydratovanej?Dnes jenom kojím,příkrmy dávat nebudu.
Není tady
Heri to je dobře že je mu líp Jestli mu čaj normálně dáváš tak tím myslím nic nezkazíš, nebo raději mu možná dát jenom vodu. Myslím že to je Hipp co má jakousi speciální zavodňovací šťávu nebo nápoj na bázi mrkve, který je určený pro děti s průjmem právě pro rehydrataci. Viděla jsem ho prodávat v lékárně.
Není tady
jojo, jmenuje se to: HIPP ORS 200 mrkv.-rýž.odvar pr.průjmu 200ml viz:http://www.24-lekarna.cz/zbozi/hipp-ors-200-mrkv-ryz-odvar-pr-prujmu-200mlcz2300-72971?idvyrobce=_HPP&idkategorie=-1
Není tady
COPAK SE DĚJE, KDE JE KDO?????????????????????
Renky Aničce jsem uvařila čočkovou polévku z té červené čočky a úspěch baštila, jak o život a jak jí chutná hroznové víno
Já naštěstí na next věcech neulítávám, ale je fakt, že jsou krásný
Fool pěkný fotky
4li poradil ti někdo čím mazat třeba chlebík k snídani,taky by mě to zajímalo. Zatím ještě nedávám, ale nevím co k snídani, když jí nakojím třeba v šest, tak do sváči má hlad a tláská keksíky
Heri doufám, že už jste v pořádku??
Upravil(a) Jitulda (29. 9. 2008 12:06)
Není tady
no hoolky co delat, kdyz ta moje holka nechce nic nez sklenicky, jak cokoli uvarim, tak to nechce, je to stejne do hladka jako sklenicky ... sni par lzicek a pak nic.. rve a nechce
Není tady