|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
jo a nakoniec sme kupili ikeacku stolicku na jedenie a takto sa mu paci 

takto sa bastila cervena repa, zaujimalo ho vsetko mozne
mame malu kuchynu tak ho nemam moc kam s tou stolickou supnut, dociahne na vsetky blbosti
ked ho supnem na druhu stranu zas mi strhava obrus zo stola.
a takto basti rohlik
uz mu ani nezabieha 

Není tady
pekne ti tam kramari
to S. nastesti nikam nedosahne 

Upravil(a) bajaja (25. 9. 2008 20:16)

Není tady
keby ste videli ako to vyzera po pol hodine co tam sedi... vsetko pohadzane na zemi, pod stolickou curbes.. potom to zberam a upratujem a on sa mi zo stolicky chechta a najradsej ma ked chodim pod jeho nohami, to sa az od smiechu zachadza.. je to potvorak 

Není tady
sofinka je krasnucka
a ako pekne si tam troni
a vydrzi sa ti tam hrat? ten nas ako sa zacal viac hybat moc neobsedi a musim mu davat milion kuchynskeho nacinia aby mi tam chvilu vydrzal kym sa najem.

Není tady
No vydrzi tam jak kdy, nejradsi ma na hrani varecky
ale u jidla takhle hezky nesedi, to se rozvali a da si nohy na ten pultik

Není tady
Jé tak to já našeho kulíška taky vyfotím na židličce když se tu rozbíhá fotogalerie
Ale teď ho budit nebudu. Máte super fotečky. A samozřejmě super dětičky
Už se těším až se u nás dopracuje k šuplíkům 
Baji ať vám to dopadne dobře s tím ekzémem. Nám doktorka pokaždý říká že Tobík bude atopik a to na základě jakéhosi ekzému za ušima, který se mu mysteriózně vyrazí vždycky když jsme u ní v čekárně
Takže já to beru možná trochu na lehkou váhu, protože ho tam jindy fakt nemá.
Není tady
jeeej, fotečky sú prekrásne.
práve som vás dočítala a už ani neviem na čo reagovať.
nooo, tak mäso dávame od 6 a pol mesiaca vlastne každý deň. ale jeden deň nahradíme vajíčkom.
Autosedačku máme stále vajíčko. Kedy sa vymiena?
Pančušiek máme požehnane, asi 20ks, aj froté, teplejšie, normálne sme ich "podedili". väčšina je od loany. Ak sú žmolkavé, tak odžmolkovávam. Mám taký ten super stroj.
Foto v sedačke nájdem tiež, ale máme aj na webe.
tu je nejaká:

Není tady
Holky,kde kupujete ty krupky?Dekuji moc! Juknu sem jeste rano,ted musim jit balit na chajdu..Zatim papa
Baji,my klice mame tez,jsou fajn,ale rekla bych,ze na ozuzlavani jsou jeste moc tezky.My si to teda vse rozpojili,na panylek se hraje a s tim ostatnim blbne..Ale asi mate jeste cas.
Jinak ale Masul-dobrej tip to byl 
Papa
Není tady
vando aj my ich davame po castiach, dokopy su dost tazke
ale okusuje ich rad.
tie krupky kupujem u nas v lekarni a mamina mu ich kupila v zdravej vyzive.

Není tady
Ahoj zimňulky,
mám prosbu,jak máte doma zabezpečené rohy,nebo spíš hrany nábytku,aby mimča nepřišly k úrazu?Filípek se plazí a ze všeho nejvíc ho baví okusování těch hran a párkrát se už pěkně ducl.
A ještě mě zajímá,od kdy jste začaly dávat ty kukuřičný křupky?
Díky 
Není tady
heri mame na rohoch "capky" z ikey http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/90115092 ale ty asi nemyslis rohy ze? myslis zvysle hrany? napr nohy? tak to neporadim.
myslim nejak v siedmom mesiaci az ale urcite sa mozu aj skor kedze su bezlepkove.

Není tady
4li díky
.capky z Ikei máme,ale máme,potřebovala bych nějak vyřešit ty hrany.
Není tady

jééé baji: mate stejnou lahvicku na caj.... i barvu:))) ja koupila male netekouci hrnicek, pitko pro male deti a ona chce jen tu lahev:( jinak nic....
Není tady

Není tady

heri: ja od pulroka ty krupky, jsou bezlepkovy
Není tady
Tak a já ode dneška začnu chodit na psychologickou, protože jsem se právě psychicky zhroutila nad novou kolekcí Nextu 
Takže sjem se vlastně přišla rozloučit 
Ahoj veverky, co děláte? já jsem sama a potřebuji nutně sehnat aspoň několik tisícovek 
Upravil(a) Nety (26. 9. 2008 11:29)
Není tady
Renky, psala jsem Ti mail, že s tím Ždiarem je to pěkně v prd...protože Petr nedostane takhle rychle volno a já si s malou sama od nás do Tater autem netroufnu.....
Takže tak. Škoda, že neřekli dřív..... 
Není tady
Nety napsal(a):
Tak a já ode dneška začnu chodit na psychologickou, protože jsem se právě psychicky zhroutila nad novou kolekcí Nextu
Takže sjem se vlastně přišla rozloučit
Ahoj veverky, co děláte? já jsem sama a potřebuji nutně sehnat aspoň několik tisícovek
tak to se tam potkame, za posledni mesic jsem utratila za next.... nooooo nekolik spoustu desitek liber

a to jeste neni konec....

Není tady
Závisláci nextoví
tak to jsme na tom stejně. Výjimečně mi přijde kolekce pro chlapečky hezčí než holčičí, to je co říct
Jakou máte zkušenost s jejich velikostma? Mě totiž většinou přišlo že jsou trošku větší, ale dneska jsem se byla podívat v obchodě abych neobjednala něco pidi nebo maxi a mám pocit že to je naopak.... 9 až 12 měsíců mi přijde až příliš akorát a 12 až 18 zase moc velký, ale jak u čeho.... Fňuk já nevím... jakou velikost berete vy? Asi hlavně Nety, Sofinka bude asi menší.
Není tady
a kde nakupujete nextacke veci? aj ja som zvedava na tie vecicky 

Není tady