|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
nety diky moc... takze 80tka by mala byt pre nas ok.. a nejake modre frote budu vyhovovat
nie sme moc narocny
a este uvadzaju nejake termo, nevies co su to zac?
baji este k tym satkom taaakze ten druhy sekvojovy je pekny ale zas sa mi zda ze taky uz podobny farebne mas na fotke pod metrikom, treti sa mi moc nepozdava pretoze mame podobne utierky s takou vzorkou
a najviac sa mi paci ten prvy, ten by som vybrala
ale aj sekvojovy je pekny 
nety nas sa zamiloval do rohliku, ale doktorka prisne nariadila len jeden denne
ten by sa ich prejedol a pritom je aj normalne dalsiu stravu v rovnakom mnozstve ako predtym.
jo a u nas uz sa spi od 18.45.. mal len tri hodiny spanku cez obed a poobede uz nespal, tvaril sa o piatej ze by si este dachol ale to som mu nedovolila pretoze by zas cumakoval do desiatej vecera 

Není tady
a my máme jiný, tak to nejni spravedlivý
Jo a máme z KIK takové jakoby pianko za 180 a to teda vede. Má to nějaké melodie a je na tom tla¨čítko pejska, kačenky, kuřátka a žáby a piánka a když se spustí melodie a zmáčkne se pejsek, začne štěkat do rytmu, pak zmáčknete kačenku a změní se to na kačkání, jak chcete a řeknu vám, že to je masakr, malá je na tom furt, jak to má ty knoflíky a je to tu jako v cirkuse, zlaté klíče... 
Koukám na autosedačky s Isofixem, docela slušný finanční záhul....nejlevnější jsem našla za sedm tisíc....mi odveze asi sanitka
Není tady
pozrela som fotecky, deticky krasne a sikovne... neukamenujte ma ale neviem zaradit toho chlapca v tmavom triku a svetlych katatach
ostatne deticky som si utriedila ku komu patra
a posledna je laufey na fotke, ze?

Není tady
Mášul moc pěkný fotečky. Mě se vždycky moc líbí když je tolik dětiček pohromadě!
Punčocháče máme ještě z jara, koupila jsem od Loany 68 a ještě teď má rezervu
Nevím jestli půjdu do froté, já osobně mám vždycky raději na sobě dvoje slabší ponožky než jedny tlustý.
Baji zase nový šátek?
Mě se nejvíc líbí ty stříbrný vlny. Kolikátý že to bude? A fakto to unosíte?
Není tady
já taky ted začnu zkoušet den starý rohlík po úspěšných křupkách :-)
ty já si myslím, aby nebyly velké 80tky.....ony se dělají 56-62 pak 68-74 a pak 80-86 tuším tak nějak
ty termo to je něco jako frote, já endám na frote dopustit
taky jsou prý super ty mazlíkovský jak tam má, možná pak zkusím jedny na spinkání na zimu 
Není tady
jj nety s tym iso bolo vsetko okolo 8000 ale ako som pochopila je to hlavne to iso na to aby sedacka dobre drzala ani sa nehla a dopredu nepreklopila... a ten romer co sme kupili mi tak je tak ako priklincovany super tam drzi uplne na pevno.. predavacka aj hovorila ze ten romer je jedna z najlepsie co sa daju upevnit aj bez iso...
a este ze romer a maxicosi neviem ale ktore maxi su testovane na bocne narazy..ostatne ze nie... ale maxicosi tam nemal vlozeny ten zahlavnik, ktory romer ma a je spevneny.. takze jednoznacne sme isli do toho king plus, pretoze hodne cestujeme a na dlhe trasy.
podobnu hracku ma filipek od chicca, taky vlacik a tiez ma zvieracie osadenstvo a tiez to unho vedie..este to aj blika tak tam pcha prst do toho svetla 

Není tady
Kit a vidělas je? narozdíl od normálních jsou teplejší a nejsou nějaký tlustý, jsou velmi příjemné, teď jsme za ně na horách byli docela vděční... sice jsou dražší,a le myslim, že pro děcko jsou super 
jééé, všechny za chvíli zblbneme
zrovna koukám právě na ty Romer - myslíš štyrli, že Romer je tedy lepší než maxicosi? jde mi hlavně o bezpečí, klidně obrečím nějaké ty peníze...to se holt nedá nic dělat 
Není tady
nety podla toho co som v obchode videla a co som sa aj vo viacerych nezavisle pytala vysiel mi najlepsie romer.. aj my ukazovali najlepsiu romer a najlepsiu maxi.. a ta maxi ked pozries romer king PLUS nema taky ten zahlavnik.. aspon v obchode ho nemala... nerada by som kecala ale tak nejak som to aj pochopila rozdiel medzi romer a maxi.
Upravil(a) stvorlistok (25. 9. 2008 19:25)

Není tady
jo a financne mi to vyslo na rovnako plus minus... maximalne tisicovka na romeru viac, ale kupovali sme s 15 percentnou zlavou takze nas vysla 6750 minus 15 percent dolu.. nechce sa mi to pocitat
a na nete sa da zohnat do 5 000.
Upravil(a) stvorlistok (25. 9. 2008 19:26)

Není tady
Nety já myslím že Römer a Maxicosi vyjdou dost nastejno. Já jsem byla přesvědčená pro Römer, prodavačka nám o tom tak pěkně povyprávěla že jsem se nechala přesvědčit na Maxicosi. Těžký prachy to jsou v obou případech, takže je to prašť jako uhoď. My kupujeme Maxicosi Priori XP, tedy srovnatelný s Römerem je to jenom u této nejvyšší řady.
Není tady
Už jsem si vzpomněla na hlavní argument u těch sedaček - Römer má jakýsi podhlavník, do kterýho ta hlavička docela hodně zapadne, děti nevidí a dělá se jim v tom blbě v autě. Nechci mít poblitý auto 
Není tady

Nety: taky davam krupky, ty kukuricny bez prichuti, zuzla je, je cela zacunena,ale spokojena:)
Není tady
kity aj nam povedali ze tieto dve su viacmenej zrovnatelne, hlavne obidve ze su testovane na bocne narazy.
my mame presne tuto http://www.babymania.cz/romer-king-plus … ine-robbie aj farebne a tam je vidiet ten zahlavnik....
ale financne pozeram ze maxicosi na nete je to iste co romer.. penez za obidve teda pozehnane 

Není tady
kitkat napsal(a):
Už jsem si vzpomněla na hlavní argument u těch sedaček - Römer má jakýsi podhlavník, do kterýho ta hlavička docela hodně zapadne, děti nevidí a dělá se jim v tom blbě v autě. Nechci mít poblitý auto
tak my ho budeme mat poblity.. ale nee.. chcela som ho tam pretoze vo vajicku mu lietala hlava na kazdej zakrute ked sme vybrali ten vnutrajsok pre male deti, tak v tejto vacsej chcem aby mu tam pekne hlavicka zapasovala a zatial sa mu tam paci 

Není tady
Všichni ho zaručeně budeme mít poblitý
Hlavně že se Filípkovi líbí, to je hlavní.
Není tady
kity nepatri ten kluk k tebe na tej fotke zo zraziku? stale nemozem dopatrat kto to tam je? 

Není tady
teda tady tojede...
autosedacka je nam jeste dost 
a satek je to teprve DRUHY
teda treti ale ten prvni uz pujde z domu.... a jezisek donese dalsi.... a o unoseni se nebojim....
Ctyrli, ten vnitrek taky vydlabu a davam jen tu duzinu bez slupky, i kdyz ta hokkaido se pry muze varit se slupkou, ze to zmekne, ale ja to nezkousela....
a za klice dekuji, potrebuju neeco co hraje a zaroven jde zuzlat....

Není tady
My ho tedy ten záhlavník měli a máme u Peg Pérega, posuvný spolu s tím, jak malá roste a já na to nedám dopustit, je to skvělý.
Poblejt se asi pobleje teď, jestli s ní tatínek nepřestane kymácet...
Kamarád má fotku naší malé v dresu fotbalového mužstva Liverpool v práci ve směnárně a dneska tam byl anglán a byl nadšený a dal mu pětistovku, abysme to zapili
Prý byl úplně v euforii, nějakej fanda 
Není tady
Nevěřím tomu, že teprve druhý, dyk je furt nakupuješ, musíš jich mít baji jako my punčocháčů a sukýnek 

Není tady
Čtyřlístku to bude Davídek od Pipi. My máme podstatně menší tvářičky a zrzavý vlásky 
Není tady
nety tento zahlavnik sa da tiez posuvat ma 7 roznych poloh ako bude rast a na sklapanie ma 4 polohy je to mierne do sikma na spanie.

Není tady

listecku: to je prdola od PIPI
Není tady
Takže tomu rozumím, že bude blejt ze čtyř různých poloh ? 
Není tady
nety jj moze si vyberat polohy pri ktorych mu bude menej
diky tak na pipinho davidka som to vobec netipovala, ten je uz velkyyy 

Není tady
no jo ja jsem vahavy strelec, furt jen vybiram
Ctyrli - super fotka 
A kdy mi prijde ta petistovka za ten Liverpool

Není tady