|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
my žloutek jo a vařit se musí aspoň pět minut, nechávám ještě déle.
Není tady

me clovece nic na zazivani nefunguje, no a mala ma spis zacpu, takze te by to jen prospelo, tu neprotahnou ani svestky:(
no ja rozhoduju mezi - babypoint zenith a chicco key 1xp - ale nevim no, pro prvni je cena...
Není tady
zdravi brno 
je tu pekne hnusno a doma sa nudiiiime
co robite v takomto pocasi? dieta nechce obsediet a vymysla blbosti 
vcera sme boli vonku aj ked poprchalo a zobrala som ho aj na hupacku, utrela som mokre plienkou a uz sme hupali...
nety odkial si objednavala puncochace? nejak nemozem najst tu adresu, mame nedostatok tohto druhu oblecenia 
precitala som len na rychlo.. my uz mame autosedacku sediacu od minuleho vikendu, romer king plus, v testoch vysla ok, omrkli sme v obchode a vyzera suprovo, a hlavne aj drzi super priputana v aute ani sa nehne... vajicko sa mi uz nezdalo tak bezpecne, ked uz je taky velky.. a kraasne si tam lebedi
a k jedlu.. noo tak sme skusali cervenu repu vobec nechcel, vsetko okolo bolo cervene... a dnes som uvarila dynu tak som zvedava ako sa bude na to tvarit ked vstane, uz spi 2,5 hodiny vcera spal 4 hodiny cez obed... rohliky basti o sto sest aj ked by ich moc nemal... co mu dam do ruky to zje..len ako sme presli na jedenie z lehatka v stolicke, tak nejak sa mu moc nechce jest, pretoze vsetko musi sledovat, buchat do pultiku, naklanat sa dolu zo stolicky a pozerat na zem, otvarat mikrovlnku alebo suplik, no co je v dosahu, tak z toho rastiem, nase jedlo 5minutove je teraz snad aj 20 a ja musim trafat lyzickou do ust ako sa metie 

Není tady
Stvrlistku, nevim, jestli je to aktuální, ale koupila jsem v létě punčocháčky v malém obchůdku u Měnínské brány, vedle včelařských potřeb, mají tam hodně věcí od Loany...tak třeba tam....
Není tady
este som docitala.. zltok davame raz tyzdenne, je to nahrada masa a varim ho snad aj 10-15 minut pre istotu.
kity bielok je az od jedneho roku zltok uz sa moze.
jogurt je od osmeho mesiaca, ale este sme nedavali. musime skusit s ovocim.
samotne jablcko som mu dala kusat tak si parkrat odkusol a skoncil, nemozem zohnat nejake sladke, uz som mu kupila milion druhov a vsetky su kysele. s mrkvou aby to mal sladsie nastruhane jablcko moc nechce 

Není tady
Večerka napsal(a):
Stvrlistku, nevim, jestli je to aktuální, ale koupila jsem v létě punčocháčky v malém obchůdku u Měnínské brány, vedle včelařských potřeb, mají tam hodně věcí od Loany...tak třeba tam....
vecerko diky moc pojdem tam mrknut aspon mame program v takomto skaredom pocasi
este som v tom obchudku nebola ale viem kde to je.
Upravil(a) stvorlistok (25. 9. 2008 12:30)

Není tady
Styrli, a vezmi frote, ty jsou v zimě nejlepší. My máme frote od Rewonu a jsou skvělé. Jedny mám z krámu a jedny mám od paná Slávky :
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=47200
klidně Ti nějaké vybere ve skladu...dělají moc hezké, máme s medvídkama a kravičkama 
Není tady
stvorlistok napsal(a):
Večerka napsal(a):
vecerko diky moc pojdem tam mrknut aspon mame program v takomto skaredom pocasi
este som v tom obchudku nebola ale viem kde to je.
Tak to jsem ráda, že jsem vás inspirovala, třeba tam natrefíte na něco, co vám bude tůze slušet. 
Není tady
diky
mrknem tam aj tam 
baji prosim ta este som sa teba chcela opytat ako robis tu svestkovu presnidavku pre sofinku do mrazaku... bola som na trhu a este maju dost svestek tak by som mu na zimu nieco urobila...
a co davate k dyni..urobila som to s bramborem ale je to uplne bez chuti, dala som trochu oliv.oleja ale neviem ci mi to bude jest.

Není tady
nety a tie od rewonu ako sedia velkostne? kupila som v kiku dvojo nejakych puncochacov nerozbalila som ich tam, az doma a bude ich mat asi do prvej triedy take su velke, to fakt nekecam
a maju pisane 9 az 12 mesiacov, som myslela ze som to poplietla a kupila som 9-12 rokov..tak lezia v skrini 

Není tady
nety a co tie Trepon puncochace? pozeram ze maju moznost dorobit protiskluz na nohy..to by sa nam hodilo..pretoze inak musim davat doma na puncochace aj ponozky protismykove.

Není tady
nety nevidim tam s medvidkami ani kravickami
dievcenske maju hodne vzorov ale chlapcenske len par a frote tie tam vidim jedny v nasej velkosti.. a ako ze ti vyberie zo skladu povies predstavu a on ti vyberie? to by bolo fajn. nasla som len tieto jedny http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=16034011&tab=3
Upravil(a) stvorlistok (25. 9. 2008 12:58)

Není tady
Ahoj maminy!
Jsem tu zas jen na skok!
4li s těma punčocháčkama si nic nedělej! Já koupila správný číslo,ale taky mám pocit,že je upotřebíme až tak ve školce
.
Kamchi koupila bych spíš tu Chicco key.Ta vyšla v testech dobře.
Teď jsem třídila miminkovský oblečky a úplně mě to vzalo! Jako že už je Šárka tak veliká
.Co budu dělat až bude třeba maturovat
?
Není tady

listecku:takze kdyz verunce v lednu bude 10 mesicu a je pomerne dlouhanka, tak to asi bude lepsi na ty hory uz koupit tuhle druhou co? a jde hodne sklopit na spani?
jinak ja u nas koupila nejake cervene sladke, jako nevypada ze je ceske.
listecku, ja dneska davala dyni - sklenicku nejakou z bio obchduku, zbouchala celou 190 bez mrknuti a ted chtela jeste mliko... ale jako domaci, me neji skoro nic:( takze ti neporadim asi:(
ted jsem udelala nakup prikrmu pres net... jsou tam ruzne, tak jsem udelala shopping:) kdyz je ta opice na sklenicky... jo a to jsem se chtela optat, prodavajíi - Hipp - spagety s omackou bolonskou - od 4 mesicu, nekecam, od 4, videla jsem ji i v obchode... davala jste to nektera uz?
Není tady
Jogurty a žloutek dvakrát týdně dávám od sedmého měsíce.
Není tady
ahojte,
tak konečně alespoň trochu šlape pc,tak sem rychle naházím nějaký ty fotky

Upravil(a) masule (25. 9. 2008 13:50)
Není tady
holky nestačím vás dočítat,takže nevím co je novýho,ale doufám,že jste všechny ok
Dneska jsem byla s Adelí v poradně,tak konečně máme pochvalu za váhu
přibrala za dva měsíce skoro kilčo,takže jsem ráda. Jinak vše v pohodě 
Není tady

krásný fotečky!!!!
Není tady
Ahojtéééééééé,
teda Mášo, moc pěkný fotky
a gratulujeme Adélce ke přibrání
šikula 
Tak naše Anička jogurt baští a moc jí chutná, zatím teda bílej chocenskej a maso jí dávám 3xtýdně a žloutek 1x
Punčocháčky si chci taky koupit ty froté
Předevčírem si Anička poprvé sama stoupla, ale ještě jí to dává zabrat a zlobí se když jí to nejde
já bych byla radši, kdyby to zatím ani nezkoušela

Není tady
Nazdarek,
zdravime po plavani
S. dneska nebyla ani unavena, to me teda prekvapila. Zato ja jo

tak u nas dneska smrdela cervena repa, ta a jeste dyne jsou nejvetsi favoriti. Ctyrli jakou tu dyni mas, ze je bez chuti ? Ja varim ty Hokkaido a ty jsou sladoucky.... Jinak ty svestky jsem zavarovala, sparila horkou vodou, oloupala, vypeckovala a dvacet minut zavarila. Ony krasne pusti stavu, tak se tam nemusi nic pridavat.
Sofince domaci strava chutna, taky nema jinou moznost
maso, jogurt ani zloutek nedavam a jeste nebudu, vcera byla S. s babickou u kozni, kvuli tomu ekzemu, ktery se ji cas od casu objevuje a dr. ji brala stery, ze se uvidi, ale sama rikala, ze je pravdepodobne, ze S. bude alergik a ze s prikrmama nemame nikam spechat. Kravske mleko a vajicka nedoporucila vubec, pak jeste opatrne s bramborama, to jsem koukala
Rikala, ze by se z toho mohl vyvinout i atopicky ekzem, a to bych vazne nerada....
Chtela jsem S. koupit novou hracku a nevim, ktere ty klice jste kupovaly
na strankach FP jsou dvoje....
jo a taky POTREBUJEME
novy satek a ja si nemuzu vybrat ....
poradte prosim tady jsou favoriti
http://www.isatky.cz/velmi-jemny-zakar/ … ibrne.html
http://www.isatky.cz/velmi-jemny-zakar/ … kvoje.html
http://www.isatky.cz/hoppediz/hoppediz-lile.html

Není tady
jooo a dekujeme za gratulace k vyroci a gratulujeme vsem pribirajicim, zubatym a chodicim 

Není tady
stvorlistok napsal(a):
nety a tie od rewonu ako sedia velkostne? kupila som v kiku dvojo nejakych puncochacov nerozbalila som ich tam, az doma a bude ich mat asi do prvej triedy take su velke, to fakt nekecam
a maju pisane 9 az 12 mesiacov, som myslela ze som to poplietla a kupila som 9-12 rokov..tak lezia v skrini
Styrli z kik jsou nám obří i ty nejmenší 

napíšeš jí,klidně odpověz i na nějaké, co jsou na objednávku, že chceš frote a třeba nějak představu nebo aby něco vzala, ona je vezme a v nejhorším Ti ej vyfotí a kdyžtak řekneš, že jsou hnusný... my máme takové žlutonké a jsou na nich hnědé proužky dole a kravičky a na druhých medvídci...prostě jí napiš, jestli má frote. Nebo se zkus kouknout v krámu...ty frote rewon jsou pěkný... Ty protiskluzové si nechávala dělat kamarádka u ní, ale nevim, jak je spokojená...Ta paní je moc příjemná a komunikativní, vše přeměří, popíše nafotí, řekne Ti i rozdíly mezi značkami...klidně ji otravuj
V KIK punčocháče vždy rozbalit 

Já si myslím, že ty Rewon máme teď 68/74 a že nám jsou hezky s mírnou rezervou..... můžu je změřit nebo tak, jinak nevím, jak Ti pomoci. opři se do paní Slávky 
Není tady
No jo Bajo, ale vy dáváte příkrmy chvilku, to víš my zkušené příkrmářky
Malá se zamilovala do křupek.
A dnesk žužlá mandarinku 
Není tady
baji kupila som jednu hokaido, ale ked som ju rozpolila tak zvnutra bola tvrda a zelena tak asi nebola dozreta, zvonku bola oranzova cela, tu som mu nedala a kupila som este jednu ta bola zvonku oranzova a trochu so zelenym pri tej pani druh napisany nemala... obidve som kupovala na zelnom trhu takze domace... tuto co som mu robila bola vnutri uplne makka a oranzova.. ale chcela som sa opytat asi to robi spatne ale ja som vnutrajsok vydlabala a uvarila som mu ten vonkajsok ako by.. som ho samozrejme osupala
alebo varis aj to vnutri len vyberies zrniecka? ja dynu nerobim ani pre nas tak sa v tom nevyznam 
baji su to tieto kluce http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=13708084> odtialto som ich aj objednavala ale poviem ti tie pesnicky mi idu cely den v hlave aj ked to nepusta 

Není tady