6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
VÍTAJÍ VÁS ZIMNÍ MIMINKA 2007-2008
Tady je odkaz na naše album s obrázkama :
http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=13226
A mail pro zasilani fotek na nastenku : bar.bora@hotmail.com
Martina2
17.11.2007 se narodila KLÁRKA - váha 2,87 kg a výška 48 cm
Mašule
22.11.2007 - se narodila ADÉLKA - váha 3300 g výška 50 cm
Renky
24.11.2007 se ve 20.55 narodila KLÁRKA - váha 3,75 kg a výška 51 cm
Petra33
24.11.2007 se narodili IVETKA - 21.20 hod, váha 2800g a výška 50 cm a MICHÁLEK ve 21.22 hod, váha 2700 g a výška 48 cm
Štvorlístok
28.11.2007 v 11.25 se narodil FILÍPEK - váha 3350g a výška 48cm
Laufey
2.12.2007 se narodila ŠÁRINKA - váha 2940 g, výška 49 cm
LeeLoo
17.12.2007 se narodil ANTONÍČEK
Nataly
19.12.2007 v 8.56 se narodila NICOLE - váha 3,10kg a výška 48cm
Jitulda
24.12.2007 se narodila ANDULKA - váha 3,52kg a výška 51cm
Matali
24.12.2007 se narodila ŠÁRINKA
Tigger
4.1.2008 se narodil ŠIMONEK - váha 3kg a výška 48cm
Jennifer
14.1.2008 se narodil JIŘÍČEK - váha 3kg a výška 50cm
Innka23
15.1.2008 se narodil MATYÁŠEK - váha 4,22 kg výška 53 cm
Nety
18.1.2008 se narodila DANIELKA - váha 3 kg a výška 48 cm
Fool-pick
24.1.2008 ve 4.08 se narodila ELLINKA - váha 2,34 kg a výška 46cm
Vandacz
29.1.2008 se ve 13.30 narodil ANTONÍČEK - váha 3,70kg a 51 cm
Tulipánka
6.2.2008 se narodil DAVÍDEK - váha 3800 g, výška 50 cm
Kitkat
8.2.2008 se narodil TOBIÁŠEK
Sunny2
12.2.2008 v 8.02 se narodila SÁRINKA - výška 47cm a váha 2730 g
Sharon
19.2.2008 se narodil DANEČEK
Verčík
20.2.2008 se narodil VAŠÍČEK
Markéta1
20.2.2008 se narodil MICHÁLEK - výška 51cm a váha 3250 g
Bajaja
23.2.2008 se narodila SOPHIE LYNN - váha 3,30 kg a výška 50 cm
Račice
24.2.2008 se narodila ANIČKA - váha 3,316 kg a výška 52 cm
Kamchinka
29.2.2008 se narodila VERUNKA - váha 3,30 kg a výška 50 cm
Pipikoko
23.3.2008 se narodil DAVÍDEK - výška 52cm a váha 3800 g
Upravil(a) zimnatka (15. 9. 2008 17:47)
Není tady
novomanželka je tu
a koukám,že prvníííííííí
Upravil(a) masule (4. 8. 2008 22:02)
Není tady
Tak Masi, jeste jednou velka gratulace, moc vam to slusi, takze jen tak dal
Není tady
Máši taky ještě jednou gratuluji a musím vyseknout pochvalu za krásnou nevěstu a ještě hezčí družičku
Není tady
masule napsal(a):
novomanželka je tu
a koukám,že prvníííííííí
To už byla mašul svatba jo:)??Tak gratuluju....máte fotky z praku zámeckýho?
Není tady
Ahojte holky,
jdu vás pozdravit, nějak nám blne net a taky nestíhám. Doufám, že jste všechny v pořádku a dětičky vám dělají jen samou radost
Masulko ještě jednou moc gratulujeme a vždyť víš a kde jsou ty fotky???Asi ještě ve starým domečku, hned tam juknu
Aničce leze 4 zoubek a má k tomu horečku a je taková bez šťávy
A jinak jsem včera měla den blbec s velkým B, protože ráno mě Anička spadla z postele a dopoledne mě vjela pod auto holka na kole, ale naštěstí
při nás stáli andělčci strážníčci a vše dobře dopadlo, ale řeknu vám opravdu stačí mžik a život nabere úplně jinej směr A do toho nám to doma nějak vázne a moc nefunguje , ale doufám, že se všechno otočí a bude to v pohodě.
Dneska nám má dorazit konečně židlička
Jo a taky mě začala Anička bojkotovat zeleninu, od kdy jste začaly dětem jídlo jen rozmačkávat a nemixovat ????
Mějte se krásně a já vás zkusím dočíst
Upravil(a) Jitulda (5. 8. 2008 9:23)
Není tady
Jitus tak to si teda mala den...fuj!!! Toho sa za volantom desim... Doma nam Klarka tiez uz spadla z postele su to sekundy. A situacia doma sa snad rychlo vyriesi...trapi Ta manzel?
Jitus Klarke som zacala davat kusky ked jej vyrastli horne zuby(7mesiac) (spodne uz mala od 5mes.)... vidim ze sa snazi kusat a nebojim sa jej dat aj kusky. Zo zaciatku ju to vsak davilo ale teraz uz ok. Takze spagety jej napr. iba nalamem... Anicke by som zeleninu na par dni vynechala a potom sa k nej vratila. Nahrad to napriklad kasickou... My tak bojkotujeme obcas vecernu kasicku a tak to vynecham (nahradim zeleninou) a za tri dni uz zase papa ako ma
Není tady
Dobré ráno!
Tak jsem ještě nakoukla do starého domečku a musím uznat,že fotky ze svatby jsou krásný.Moc to všem sluší a hlavně je na nich vidět pohodová atmosféra.
Tak já zase poběžím chytat dítko.Snaží se pochodovat kolem stolu,ale pořád ještě neumí slézt dolu
Není tady
čaute bambulky, tak tiež sa hlásim v novom domčeku.
Novomanželke samozrejme blahoželám, fotky sú prekráááásne.
Renky, kedy dávaš Klárke kašičku? normálne lyžičkou? po kúpaní či pred?
Sárinka nám lieta ako lietadlo - zdvihne ručičky a nožičky a péruje na brušku. a strašne sa pri tom rehoce. ale stále sa nevie otočiť naspäť na chrbátik. treba jej to nejako "ukázať"?
Zajtra odchádzame na dovolenku, tak tu dlho nebudem. Majte sa teda všetky krááásne. Baji, kedy odchádzaš do toho Holandska?
Jituš, to ma mrzí, že doma je to také "o ničom". snád sa to napraví....
Není tady
Renky, ideme do Dudiniec. Na týždeň. Potom pôjdeme na východ, na rybačku, k našim a naspäť do BA. Takže až potom môžeme dať stretko. Ale chcela som ísť do Pezinka na vinobranie. Kedy je?
Není tady
jituš, to mě mrzí
já mám dneska taky dobrej den.Chtěla jsem uvařit pro mě i pro Šárku(normálně vařím jen pro ni).takže se teď bytem line vůně připáleného jídla,já si chladím spálenou ruku a dítě mezitím usnulo bez oběda.
Není tady
Ahoj kotatka,
tak ja se pomalu loucim, zitra odlitame, aspon doufam, SL ma teplotu, dneska jsem s ni byla i u dr. a pak na usnim s podezrenim na zanet stredniho ucha.... nastesti se to nepotvrdilo, ale stejne jsem z toho odletu takova nesva. Nesla jsem dneska do prace, tak to meli taky radost a snazim sbalit vsechno, co budem potrebovat.... hlava mi z toho jde kolem, tak proto, ze predpoved pocasi v holandsku pro pristich ctrnact dnu hlasi uzasnych sestnact stupnu...
Jitu, to je mi lito, ze to doma neklape, drzim pesti at je brzy lip.
Vsem, co se chystaji na dovolenou preju hodne slunicka a pohodu...
Nejspis si s sebou beru ntebook, jestli se mi podari zabalit a tak doufam budu ve spojeni...
Není tady
ahojte,
děkuji všem za gratulace a pochvaly
miško,jj je to v zámeckém parku a na chaloupce v Darebnicích u mojí kámošky,kde byla oslava.
Jituš,to tedy byl den,fuj...no hlavně,že všechno dobře dopadlo a neboj,doma bude taky určo líp a kousky jsem taky začala dávat jako Renky,ale Adelí se mi dávila,tak zase mixuju,už né na úplnou kaši,ale mixuju. Kousky dáváme měkké ovoce,piškot a atak. Raději jedu pomalu,aby se mi neoškádlila a nebyla na mixu ještě ve dvouch letech
Dneska je tu příjemně,fouká větřík a konečně šla Adelí chrnět ven do kočíku,kdyb byly ty vedra,tak jsem jí nedávala,protože byla vždycky úplně mokrá jak se zpotila.
Tak se mějte kočky.
Není tady
jooo a jeste fotky ze vcerejsiho plavani
Není tady
Holky díky , ale určitě bude zase dobře- musí a s tou zeleninou to zkusím, jak píše Renky, vynechám jí a uvidím.
Laufey teda taky jsis to pěkně vybrala, tak ať tě ruka co nejmíň bolí A Šárince to určitě neblíží, že usnula bez oběda . Jinak ty fotky jsou nádherný, muselo to být super akce a jak postupujete s domečkem????
Baji moc si to užijte a ať to dopadne podle tvého očekávání a hlavně se opatrujte holky Sofinka je šikula, jak krásně plave
Masulko moc vám to všem slušelo A kytku jsi měla kouzelnou
Jo přišla nám židlička, tak jdu bojovat se složením papa
Není tady
Bajinko moc si to užíjte a šťastnou cestu
Není tady
Sofiko taky ti přeju šťastnou cestu a brzo se mi vrať
Není tady
A mamince taky přejeme šťastnou cestu a ať si to tam řádně užije
Upravil(a) heri1 (5. 8. 2008 21:54)
Není tady
Holky, diky moc, jste zlaticka
mam snad vsechno...jeste zitra rano k holicce a trada.... jsem krasna
slibuju, ze budu psat....
Není tady
jooo a Sofinka zdravi Filipka, at se prej nediva na jiny jinak po kom ta holka muze byt.....
Není tady
Sofinko neboj,od včerejška myslí Filípek jen na TEBE
A ty prý v té cizině taky nemáš moc divočit ,jinak prý bude Filípek moc smutnej
Tak papa a dobře dojeďte.Teda doleťte
Upravil(a) heri1 (5. 8. 2008 23:18)
Není tady