29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
Klubko, ale tý šestnáctce se tenhle "outfit" ještě dá odpustit... možná s výjimkou tý kabelky, kterou třeba nemá ani její máma. Mnohem víc fuj mi připadá baba, která podobným "sexy" oblečkem s vyplazeným jazykem nahání ztracené mládí. Mám takovou sousedku - cca 50+, sice štíhlá a udržovaná (asi jí to dá hóódně práce), ale v mini pod zadek a s náušničkou v holém pupíku mi připadá poněkud... hmm... nepatřičně. Zajímavé je, že její dcera se obléká poměrně konzervativně - že by pro ni byla matinka až tolik odstrašující příklad?
Závidíš? babce uvolněnost?. Ale máš pravdu mnohé ženy středních let by měli být soudné a odívat se sice dle poslední mody, ale přiměřeně všemu. Ono any ty "mladé" na tom nejsou o moc lépe s odíváním.
Není tady
Zase pozor, upravené ženy se mi líbí, ale nesmí to být jen o té upravenosti. Dnešní móda je víceméně tuctová a málokdo má soudnost. Je moc málo unikátů, co se oblékají sexy a přitom nevšedně, neuniformně. Všechny ženský stejný bokovky a tričko, stejné brýle, všechny vypadají stejně. Spíš si všimnu nějaké zajímavé, z které něco jiného vyzařuje než ta tuctovost a neschopnost tvořivost a originality. I taková čtyřicítka může být krásná a ženská a že jich na ulici potkávám. Já osobně se nejradši dívám po zajímavých ženách
Klubko, jasně, jsou i modelky, co mají v hlavě a jsou i takové, co jsou zajímavé, ale na ulici se to těžko rozpoznává
Jitko, řekl bych, že hodně chlapům se vychrtliny líbí a dnes jde móda spíš do vychrtlosti, tak asi bude mít dcera úspěch
Není tady
Závidíš? babce uvolněnost?
Ale kdepak... Já se taky (konečně - po těch letech) oblíkám tak, že mi to dělá radost - ale je fakt, že v některých směrech dávám přednost pohodlnému před supermoderním . Nevidím důvod, proč bych si měla nechat foukat na cemr a pak kňučet jen proto, že se to nosí.
Kaliku, víš, co je zajímavé - že dneska, když se dá koupit hezké oblečení (a nemyslím zrovna značkové), jsou mnohé ženské mnohem uniformnější, než v dobách, kdy nás sortiment tří druhů triček či šatů nutil k tomu, abychom si hadýrky pořizovaly vlastníma rukama.
Není tady
Heleno, přesně. Já značku Replay a Disesel nemůžu ani cítit! Příjde mi, že všichni musí mít jedny značkové Jeansy, hlavně, aby to bylo vidět, že na to jako mají. Tak hodně velký nápis dopředu na prsa a na záda
Není tady
helena napsal(a):
Ale kdepak... Já se taky (konečně - po těch letech) oblíkám tak, že mi to dělá radost - ale je fakt, že v některých směrech dávám přednost pohodlnému před supermoderním http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png. Nevidím důvod, proč bych si měla nechat foukat na cemr a pak kňučet jen proto, že se to nosí.
Kaliku, víš, co je zajímavé - že dneska, když se dá koupit hezké oblečení (a nemyslím zrovna značkové), jsou mnohé ženské mnohem uniformnější, než v dobách, kdy nás sortiment tří druhů triček či šatů nutil k tomu, abychom si hadýrky pořizovaly vlastníma rukama.
Hele babko nepovidej já vté době taky žil a pokud mě sklerotická pamět neklame tak Bílá labuť, Dům mody, Darex a jiné velkoobchody praskaly ve švech s moderním oblečením. Ono při pohledu zpět taky vím že to moda nebyla ale mini se ujalo :-)
Není tady
Čo praskalo? Kde? A hlavne - móda bola jeden strih, jeden materiál(umelý) a tri farby. Ěta vsjo.
Není tady
Pisatel napsal(a):
helena napsal(a):
Ale kdepak... Já se taky (konečně - po těch letech) oblíkám tak, že mi to dělá radost - ale je fakt, že v některých směrech dávám přednost pohodlnému před supermoderním http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png. Nevidím důvod, proč bych si měla nechat foukat na cemr a pak kňučet jen proto, že se to nosí.
Kaliku, víš, co je zajímavé - že dneska, když se dá koupit hezké oblečení (a nemyslím zrovna značkové), jsou mnohé ženské mnohem uniformnější, než v dobách, kdy nás sortiment tří druhů triček či šatů nutil k tomu, abychom si hadýrky pořizovaly vlastníma rukama.Hele babko nepovidej já vté době taky žil a pokud mě sklerotická pamět neklame tak Bílá labuť, Dům mody, Darex a jiné velkoobchody praskaly ve švech s moderním oblečením. Ono při pohledu zpět taky vím že to moda nebyla ale mini se ujalo :-)
Uááá, Pis... až dodneška jsem tě mohla číst...
Odvolej to o tom moderním oblečení, kterým praskala Bílá labuť .. Nebo to byla sranda ?
Není tady
Pisateli, tobě asi stačili jedny tesilky, ale kdo si dříve neušil nic z pašované Burdy,tak neměl co nosit. Já si jako dítě pamatuji možná na květované zástěry ze silonu. A to ještě jen dva modely. Jeden většinou neměly a druhý bylo jen malé číslo.
Není tady
Selima napsal(a):
Čo praskalo? Kde? A hlavne - móda bola jeden strih, jeden materiál(umelý) a tri farby. Ěta vsjo.
No jistě všichni v uniformě jaká krása. Ty Seli a viděla jsi nabyté sklady uniforem? Tam je to jen o jedné barvě!
Není tady
Jessika napsal(a):
Pisatel napsal(a):
helena napsal(a):
Kaliku, víš, co je zajímavé - že dneska, když se dá koupit hezké oblečení (a nemyslím zrovna značkové), jsou mnohé ženské mnohem uniformnější, než v dobách, kdy nás sortiment tří druhů triček či šatů nutil k tomu, abychom si hadýrky pořizovaly vlastníma rukama.Hele babko nepovidej já vté době taky žil a pokud mě sklerotická pamět neklame tak Bílá labuť, Dům mody, Darex a jiné velkoobchody praskaly ve švech s moderním oblečením. Ono při pohledu zpět taky vím že to moda nebyla ale mini se ujalo :-)
Uááá, Pis... až dodneška jsem tě mohla číst...
Odvolej to o tom moderním oblečení, kterým praskala Bílá labuť .. Nebo to byla sranda ?
Jess hele až na občasné dlouhé příspěvky je vše suchý anglický humor
Není tady
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
No jistě všichni v uniformě jaká krása. Ty Seli a viděla jsi nabyté sklady uniforem? Tam je to jen o jedné barvě!
Toto sa mi našťastie vyhlo. Niekto tam hore ma má rád a narodila som sa ako nevojak. Inak, ani ako tramp som nenosila uniformu. Mám voči nim nejakú averziu.
Není tady
Klubko napsal(a):
Pisateli, tobě asi stačili jedny tesilky, ale kdo si dříve neušil nic z pašované Burdy,tak neměl co nosit. Já si jako dítě pamatuji možná na květované zástěry ze silonu. A to ještě jen dva modely. Jeden většinou neměly a druhý bylo jen malé číslo.
Klubí tys moje ségra? Jo stačili mi jedny tesilky a jedny pláteňáky a při nejhorším vejtel do Zitawu na nákup. Ale jo máš pravdu první "pilotky" jsem si nechal ušít u máti /vyučená krejčová/ podle Burdy i když až tak pašovaná nebyla.
Není tady
Heleno, co si budem povídat, kdo dnes není uniformní s "módou", není IN a všichni přeci chtějí být IN aby nebyli OUT. Pro mě je třeba víc in žena v pěkném kostýmku, který je elegantní a rozhodně víc ženský než unoformní džínsy, kérka nad zadkem a brýle ala léta 70 k tomu třeba žabky
Není tady
Kaliku a zase jsme u toho - co je to IN? No přece to, co do nás horem dolem tlučou reklamy přímé i nepřímé hlavně proto, aby na nás vydělali co nejvíc... Jenže (a to se netýká zdaleka jen módy) ono je líp zapadnout do stáda, protože kus, který se vydělí, musí být buď silný nebo je sežrán. Tak radši klídek a IN obleček, aby lidi divně nekoukali...
Není tady
helena napsal(a):
Kaliku a zase jsme u toho - co je to IN? No přece to, co do nás horem dolem tlučou reklamy přímé i nepřímé hlavně proto, aby na nás vydělali co nejvíc... Jenže (a to se netýká zdaleka jen módy) ono je líp zapadnout do stáda, protože kus, který se vydělí, musí být buď silný nebo je sežrán. Tak radši klídek a IN obleček, aby lidi divně nekoukali...
Hmmm a jsme u toho. Být In dle sebe nebo dle masírování okolím? V jisté jsem blíž teď Kalikovi, neboť jisté konzervativní oblečení a vyjádření elegantní ženskosti raději, než topless a dole to samé. Nevím co je na tom pěkného když holka ukáže holou pr... v tangách. Abych viděl pěkné prádlo tak si raději zajdu do krámu...
Není tady
I ty fetišisto ... a chodíš se skutečně jen koukat, nebo máš doma sbírečku
?
Není tady
helena napsal(a):
I ty fetišisto http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png... a chodíš se skutečně jen koukat, nebo máš doma sbírečku http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png?
??? Ale no tak holka prober se už taky ze sna. Masírován sdělovacími prostředky bulvárního ražení už tu nahotu chci zakrýt ne a čím? tak aspon plavkama a spodním prádelkem
Není tady
heleno, jasně že to být in je masáž reklamou. Někde v nějakém časopise bilvárního charakteru jsem viděl nějakou rubriku, kdo je IN a kdo OUT Já tohleto naprosto neberu. Jako in beru to, co je ženské a střízlivé. Jednou to může být něco hodně odhaleného, vyzývavého a někdy to může být více zahalené. Splečné je obšem to, že to musí být úměrné té ženě. Otázka je, co je to úměrnost, nebo co je krásné. Tady je právě ten kámen úrazu. Každý to má jinak a někomu se třeba líbí plnoštíhlá žena narvané do bokovek s přetékajícími špíčky a tanga vytažený až k podprsence
Mě tohleto odpuzuje
Já si svůj objekt na koukání vždycky najdu i když je toho čím dál tím míň, právě kvůli té snaze nevyčnívat
Není tady
Pisatel - taky jsem znávala jednoho, který pod džíny nosil krajkové kalhotky své přítulkyně...
Není tady
helena napsal(a):
Pisatel - taky jsem znávala jednoho, který pod džíny nosil krajkové kalhotky své přítulkyně... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
a potom si mu to zatrhla aby ti ich nosil?
Není tady
Oxíku, ty provokatére... svoje kalhotky si nosím zásadně sama.
Není tady
helena napsal(a):
....svoje kalhotky si nosím zásadně sama.
ještě abys nocila cizí
Já taky jen svoje a nepoužité, ještě nosit po někom, fuj, co si o mě myslíš, že jsem z nemamic?
Není tady