29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, podľa mňa je najlepšie vôbec sa neporovnávať... aj keď situácia k tomu zvádza, samozrejme.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Jessika napsal(a):
KALIK napsal(a):
Je smutný, že se ženský posuzujou jen podle toho vzhledu...
naopak, díky tomu je to jednodušší
![]()
Myslíš? Tak pak mi odpověz na úplně stupidní otázky. Proč tolik žen chce vypadat jako sexbomba? Proč podstupují tolik plastických operací a nebo dokáží vyhodit tolik financí /Káliku to by bylo piv, nebo jiných požitků pro chlapy/ za kosmetiku a hadry (od spodního po doplňky)
já teda neznám žádnou ženu, která podstoupila
a) plastickou operaci
b) proto , aby vypadala jako sexbomba
možná jen moc čteš babinet a ženské časopisy
p.s. za erotické spodní prádlo pro mně vyhazuje spoustu peněz můj drahoušek, kterému se to tak líbí...
co já bych dala za bavlněné spoďáry
Není tady
Proč tolik žen chce vypadat jako sexbomba?
Ony (mnohé) ani nechtějí... jenže mají (některé) pocit, že když už vaří, perou a uklízejí podle reklam a nablblých dámských plátků, měly by taky vypadat tak, jako ty dámy předvádějící poslední druh polívky z pytlíku nebo vysavače.
Není tady
Proč se ženské srovnávají- já bych díl důvodu viděla i v mužských. Ženská zaregistruje hezkého chlapa aniž by přitom vrazila do kandelábru a přerazila svodidla autem. Chlap čučící na "kus baby" tohle je schopen vyrobit. Přinejmenším čumí tak dlouho a intenzivně, že pouze pokud by jeho žena kráčející vedle byla vybavena slepeckou holí, tak by nezaregistrovala , nad čím slintá.....
Protože chlap není schopen udělat mrk okem a vědět CO má ta osoba na sobě, zda má díru na punčoše, jestli má čersrtvé melíry.... To ženská stihne hravě. Ještě i značku ohozu a odstín řasenky...
Chlap vidí jen BABU.. No a když tedy ta žena příslušící k tomu dotyčnému vidí, dle jejího zdání, tak neúměrný zájem, začne se srovnávat... A pak dojde k náhledu , že TA druhá vypadá líp. No a případně některé naše ( ženské) nezralé exempláře se budou snažit přiblížit viděnému vzoru.
Já už když vidím hezkou laňku na obzoru, tak tomu svému říkám - táto bacha, kočka na pravoboku , a hned za ní světelná křižovatka.....
Není tady
Proč tolik žen chce vypadat jako sexbomba?
Protože lidi moc koukaj na televizi a moc se nechávaj ovlivňovat ženskýma a jinýma časopisama a nevnímaj, že tohle prostě není reálnej život...
Můj ex taky vyžadoval ode mě perfektní sexbombovskej vzhled. I o půlnoci a za nemoci... no jsem ráda, že už s ním nejsem, částečně jsem se jeho přání přizpůsobila, ale nebyla jsem šťastná, "nebyla jsem to já".
Naopak mého současného přítele zajímá, jaká jsem já, ne jakej mám právě obal , takže můžu být klidně nenamalovaná, klidně i trochu rozchloupaná, v maskáčích a tričku "na doma" a přesto jsem pro něj "ta nej"
Ale to už je tu
Není tady
KALIK napsal(a):
To mi ani tak nepřijde, spíš mě přijde smutný, že když se posuzujou podle vzhledu, používaj měřítka vymyšlený bandou pomstychtivejch gayů a extrémně bláznivejch ženskejch (ano, myslím tím většinu slavných módních návrhářů).
Není tady
Pisatel napsal(a):
Myslíš? Tak pak mi odpověz na úplně stupidní otázky. Proč tolik žen chce vypadat jako sexbomba? Proč podstupují tolik plastických operací a nebo dokáží vyhodit tolik financí /Káliku to by bylo piv, nebo jiných požitků pro chlapy/ za kosmetiku a hadry (od spodního po doplňky)
Víš proč, Pisateli, protože většina z vás, chlapů, po takových babách kouká, líbí se vám. Mému BM se líbily takový baby, já mám macatej zadek a stehna a měla jsem z toho depky, pořád jsem se snažila hubnout, abych se mu líbila. Sem tam řekl, že se mi to tam pěkně třepe. A víš co, nakonec mě vyměnil za daleko macatější model. Tak já tomu vůbec nerozumím, co se vám teda vlastně líbí?
Není tady
Modroočka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Víš proč, Pisateli, protože většina z vás, chlapů, po takových babách kouká, líbí se vám. Mému BM se líbily takový baby, já mám macatej zadek a stehna a měla jsem z toho depky, pořád jsem se snažila hubnout, abych se mu líbila. Sem tam řekl, že se mi to tam pěkně třepe. A víš co, nakonec mě vyměnil za daleko macatější model. Tak já tomu vůbec nerozumím, co se vám teda vlastně líbí?
A není to spíš tak, že když Tě chlap chce, je mu jedno, jestli máš o 10 kilo víc nebo míň... prostě chce Tebe takovou, jaká zrovna jsi! A pořád jsi to Ty, ať vážíš kolik chceš.
:-)
Chlap kterej by mě chtěl "jenom když zhubneš" by rychle letěl... a ještě bych ho na cestu nakopla :-)
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Selima napsal(a):
Ježiš, keby to bolo všetko takéto jednoduché... Mňa nahradila staršia, tučnejšia, škaredšia... ale proste jedinečná a mala vlastnosti, ktoré mne chýbali.Je to vec gusta/Gusta? , skrátka.
Sel, já mluvím o exkách ... ne o těch, co nahradily ... taky jsem kdysi na jednu šíííleně žárlila. Představovala jsem si krásnou, dokonalou babu v každém směru
a když jsem ji uviděla, bylo po žárlivosti, nebylo na co žárlit
navíc, kdyby byla trak dokonalá, nebyla by ex
No ale podľa logiky sú nasledovníčky ešte nebezpečnejšie - a mali by teoreticky byť zvodnejšie, nie?
keď do pekla, tak na lepšom koni... a ono to tak celkom neplatí, apsoň čo sa bežnej logiky týka. Láska, zamilovanosť či čo to je nepotrebuje logiku.
A někdy prostě jen chlapi potřebují jak říká moje kamarádka ochutnat nový zákusek, aby zjistili, že ten původní byl mnohem lepší
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
A není to spíš tak, že když Tě chlap chce, je mu jedno, jestli máš o 10 kilo víc nebo míň... prostě chce Tebe takovou, jaká zrovna jsi! A pořád jsi to Ty, ať vážíš kolik chceš.
:-)
Chlap kterej by mě chtěl "jenom když zhubneš" by rychle letěl... a ještě bych ho na cestu nakopla :-)
A tak to já bych si šla zase kliďánko týrat tělo do fitka, plácnout sebou na kosmetiku a tááák .... to spíš budu hubnout, jak se patlat s teplejma večeřema, když vidím kámošku, jak ta je akční, mám depku, že nejsem ten týpek k plotně vobčas se teda snažím, ale něják mi to nejde
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Sel, já mluvím o exkách ... ne o těch, co nahradily ... taky jsem kdysi na jednu šíííleně žárlila. Představovala jsem si krásnou, dokonalou babu v každém směrua když jsem ji uviděla, bylo po žárlivosti, nebylo na co žárlit
navíc, kdyby byla trak dokonalá, nebyla by ex
No ale podľa logiky sú nasledovníčky ešte nebezpečnejšie - a mali by teoreticky byť zvodnejšie, nie?
keď do pekla, tak na lepšom koni... a ono to tak celkom neplatí, apsoň čo sa bežnej logiky týka. Láska, zamilovanosť či čo to je nepotrebuje logiku.
A někdy prostě jen chlapi potřebují jak říká moje kamarádka ochutnat nový zákusek, aby zjistili, že ten původní byl mnohem lepší
alebo aj nie
Není tady
vlastní zkušenost
Není tady
Kuba napsal(a):
KALIK napsal(a):
To mi ani tak nepřijde, spíš mě přijde smutný, že když se posuzujou podle vzhledu, používaj měřítka vymyšlený bandou pomstychtivejch gayů a extrémně bláznivejch ženskejch (ano, myslím tím většinu slavných módních návrhářů).
Není tady
Modroočka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Není tady
Modroočka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Nejspíš se mu takový baby sice líbily a kouknul se, ale když si měl vybrat babu se kterou by chtěl bejt, byl to pro něj jenom nedůležitej detail.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ale Morý voči, ty jsi úžasná. Dovol abych se pousmál.
Po dlouhé době nevím odkud začít svou odpověď i když vím, co ti a dalším chci napsat. Je to 3 týdny zpět co jsme se synem v Sevile byli na Plaza de Torro (korida) a tam plno plakátů a fotek krásných žhavých španělek v klobučku a upnutých šatech s volánem pod kolenem. Ať jsme oba koukali, jak koukaly, tak štíhlou vysokou a tak krásnou dámu jsme neviděli a syn podotknul, "ty táto já ty žhavé krásné, štíhlé, vysoké španělky nevidím, jen zaprdnuté pr...". Je mu 22 let.
Jedna s nejstarších dochovaným žen v prostoru českých zemí, je jak víš Věstonická venuše. Velké pozadí a vyvinutý předstih. Celou dobu se společností nese "jen žena s velkým pozadím, vyvinutým poprsím" je tou pravou matkou zakladatelkou a udržovatelkou rodu. Jdi a koukni se na antické, gotické, ale i renezační malby či sochy a až na vyjímky tento "model či vzor", silnější dámy uvidíš. Až někdy v době poloviny, ale spíš konce 19 století se společnost začíná měnit a přijímá "model" štíhlé a ploché ženy. Nastupuje móda korzetů a šněrovaček. Ta dovedla společnost k módě "bulemistických" žen typu Twigi v 60sátých letech minulého století. A od té doby a především díky používání televize a foto v "moderní době" se nastavil model štíhlé a vysoké ženy. Všimni si jak se začalo brojit proti "štíhlým" modelkám, že filmy s "macatou" ženou v hlavní roli mají úspěch. Právě na jedné straně vnucování "modelu" štíhlá žena ovlivňuje muže jít "jaksi s názorem" většiny, ale časem změní tento pohled a vrací se k modelu silné ženy. A právě aby mnohé a především nesebevědomé ženy /o babkách, které ještě chtějí a myslí si že oblbnou přírodu, teď neuvažuji/ navštěvují, hnány právě sdělovacími prostředky (kdekoli na nás nakukuje obnažená až nahá žena rozměru 110/65/95) a obrovskou skupinou lékařů plastiků, tak ty "movitější nebo "cáknutější" si takto zajistí onu změnu a přitom celou dobu je model ženy v poměru 90/80/95, a kolik měří tolik váží, tedy přiměřeně "oplácané" ne-li ženy typu Věstonické venuše.
Takže Modroočko dovol myšlenku, že jsme všichni manipulování, ženy hnány do depek, že jsou tlusté, že nejsou tou krasavicí dle "estétů" a my muži zas ty "umělecké předměty předměty "musíme mít" neboť nejsme IN a přitom všem nám všem uniká to nejpodstatnější a to sama podstata kouzla osobnosti, přirozenosti a hlavně samé duše, jenž jsme do hmotného těla si vzali.
(P.S. moje první žena byla ten pravý vzor 180/85/100/90/95, druhá 185/95/100/98/100)
Není tady
No, já taky na ulici okukuju ženský, koukám i po těch modelkách vychtrlích. Ono to na pohled vypadá fajn, je to krásně upravené, sladěné, prostě supr, ale pak si představím, jak tato dáma vypadá po ránu, nenamalovaná, rozcuchaná a hned se zchladím A taky si představím, jak jí jsou vidět žebra, kyčle a podobně a to mě na tom asi odpuzuje nejvíc. Mám rád ženy, když mají tvary, tedy ne vychrtlé ani tlusté, ale prostě tvarovanější. Žena má vypadat jako žena a ne jak trestanec
Druhá věc je ta, že nějak ta modelka vypadá, ale průser bývá, když je nucena promluvit Proto taky ženský jsou zaměřený na ten vzhled, aby nemusely ukazovat vnitřek. Totéž platí u mužů, co příliš pečují o svůj zevnějšek, metrosexuálové a podobně. Ono je vždycky jednodušší zaměřit se na zevnějšek
Není tady
Kaliku,
znám osobně asi 3 supermodelky. Jedna z nich je krásná i po ránu, chytrá též. A těch druhých jsem se osobně neskutečně lekla,když jsem je viděla nenalíčené. Fakt lekla:)))
Není tady
KALIK napsal(a):
No, já taky na ulici okukuju ženský, koukám i po těch modelkách vychtrlích. Ono to na pohled vypadá fajn, je to krásně upravené, sladěné, prostě supr, ale pak si představím, jak tato dáma vypadá po ránu, nenamalovaná, rozcuchaná a hned se zchladím
A taky si představím, jak jí jsou vidět žebra, kyčle a podobně a to mě na tom asi odpuzuje nejvíc. Mám rád ženy, když mají tvary, tedy ne vychrtlé ani tlusté, ale prostě tvarovanější. Žena má vypadat jako žena a ne jak trestanec
Druhá věc je ta, že nějak ta modelka vypadá, ale průser bývá, když je nucena promluvitProto taky ženský jsou zaměřený na ten vzhled, aby nemusely ukazovat vnitřek. Totéž platí u mužů, co příliš pečují o svůj zevnějšek, metrosexuálové a podobně. Ono je vždycky jednodušší zaměřit se na zevnějšek
Kalíku abys nenarazil, je zde jeden muž co konstatuje, že žena ze "žurnálu" je moudrá a inteligentní a že jejich odsuzování normálními muži je závist, že nám taková žena neuvízla v osidlech dobívání. Nic méně souhlasím s tebou, že "modelky" "metrosexuálové" jsou skupinou, kterou jaksi nemusím, Žiji a nechávám žít. Jsem názoru, že hledám a rád komunikuji se ženou dle jazyku a nikoli vzhledu. Jak já miluji Goyovu Mayu tak že její reprodukci mám již doma na stěně /raději než Camerom Diaz a další/
Není tady
Klubko napsal(a):
Kaliku,
znám osobně asi 3 supermodelky. Jedna z nich je krásná i po ránu, chytrá též. A těch druhých jsem se osobně neskutečně lekla,když jsem je viděla nenalíčené. Fakt lekla:)))
Klubí nejdřív co aftíky?
Ano máš pravdu, jeli žena přirozeně krásná pak nanášet maltu na obličej je poškozovat dar přírody. Bohužel víc jak 80% "krasavic" je umělých. /se vším všudy i s myšlením . Ale je pravdou, že tebe bych se poránu nelek
Není tady
Pisateli, skratim to - nauc sa citat, chapat pisane slovo, pracitaj si to znova a potom skus podat vyklad ...
Jedine co konstatujem je, ze si fakt dement.
Není tady
Ještě k té upravenosti. Jsem ženská,která moc kosmetický průmysl nepodporuje. Ani kasa v obchodě u Hugo Bosse se pod mou útratou moc neprohne a automobilový průmysl za nové auto ode mne nedostane ani kačku. Většinou chodím ve sportovním (i když jsou vyjímky, třeba svatba, kde pak lítám v šatech na houby po lese
). Ale pokud se chci upravit, tak to nedělám kvůli chlapům okolo, ale kvůli sobě, protože chci se cítít dobře. Vůni, čisté prádlo a upravenost beru jako normální denní věc. Takže je mi totálně fuk co si myslí pánové a dámy okolo. Ať si mě porovnávají .Myslím ,že spokojenost sama se sebou se promítne i navenek a žena, která to umí prodat a to klidně ve vyšším věku, tak bude více sexy, než tyčka v 16ti, která má na úzkých dětských bocích spadlé značkové rifle, ze kterých jí lezou tanga a svůj outfit vyladila značkovou kabelkou, za kterou táta dal měsíční plat.
Není tady
Oxi napsal(a):
Pisateli, skratim to - nauc sa citat, chapat pisane slovo, pracitaj si to znova a potom skus podat vyklad ...
Jedine co konstatujem je, ze si fakt dement.
Jistě od tebe to beru jsi jediný dokonalý. Starej se o jiné a nereaguj na dementy Uděláš lépe.
Upravil(a) Pisatel (13. 8. 2008 8:33)
Není tady
KALIK napsal(a):
No, já taky na ulici okukuju ženský, koukám i po těch modelkách vychtrlích. Ono to na pohled vypadá fajn, je to krásně upravené, sladěné, prostě supr, ale pak si představím, jak tato dáma vypadá po ránu, nenamalovaná, rozcuchaná a hned se zchladím
A taky si představím, jak jí jsou vidět žebra, kyčle a podobně a to mě na tom asi odpuzuje nejvíc. Mám rád ženy, když mají tvary, tedy ne vychrtlé ani tlusté, ale prostě tvarovanější. Žena má vypadat jako žena a ne jak trestanec
Druhá věc je ta, že nějak ta modelka vypadá, ale průser bývá, když je nucena promluvitProto taky ženský jsou zaměřený na ten vzhled, aby nemusely ukazovat vnitřek. Totéž platí u mužů, co příliš pečují o svůj zevnějšek, metrosexuálové a podobně. Ono je vždycky jednodušší zaměřit se na zevnějšek
Ahoj Kaliku,má 17-letá dcera měří 167cm a váží 47kg.Jsou jí vidět žebra,kyčle.Chtěla by ztlustnout a nejde to.Má to prostě v genech,byla i v ozdravovně 3x na ztlustnutí.Asi si bude muset počkat jako já.Přibrala jsem až po 37-tce.Měla jsem 48kg a teď 56kg.Známí mi říkají,že teď je konečně ze mě jak se u nás říká BABA a její taťka měří 185cm a váží 67kg.
Na 2.ženu mého býval.muže jsem nežárlila,nebylo proč.Mimochodem je opět rozvedený,dělal opět ty samé chyby.
Na býval.ženu mého přítele taky nežárlím.
Upravil(a) Jitka8 (13. 8. 2008 9:24)
Není tady
Klubko, ale tý šestnáctce se tenhle "outfit" ještě dá odpustit... možná s výjimkou tý kabelky, kterou třeba nemá ani její máma. Mnohem víc fuj mi připadá baba, která podobným "sexy" oblečkem s vyplazeným jazykem nahání ztracené mládí. Mám takovou sousedku - cca 50+, sice štíhlá a udržovaná (asi jí to dá hóódně práce), ale v mini pod zadek a s náušničkou v holém pupíku mi připadá poněkud... hmm... nepatřičně. Zajímavé je, že její dcera se obléká poměrně konzervativně - že by pro ni byla matinka až tolik odstrašující příklad?
Není tady