29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, Jess, tak ale když tě nemusí jeho děti, tak ať s nima jede sám, na co tam tahá bejvalku, to by mi vadilo.
A taky bych mu to řekla. Líbit bych si to nenechala.
Upravil(a) Modroočka (11. 8. 2008 17:03)
Není tady
Modroočka napsal(a):
No, Jess, tak ale když tě nemusí jeho děti, tak ať s nima jede sám, na co tam tahá bejvalku, to by mi vadilo.
je to už zaplacené, dojednané, akorát se celou dobu tvářil, že jede jen se synem
oni totiž jsou rozvdení pár let , takže pro mně to není nová situace
...a celou tu dobu "před" jsem vlastně byla milenka ženatého (delší dobu, co jsme spolu, byl ženatý.., krátkou dobu i já vdaná...)
Není tady
Modroočka napsal(a):
A taky bych mu to řekla. Líbit bych si to nenechala.
si piš, že dneska místo š.kání bude šuškání
Není tady
No, tak to si myslím, Jess, že si moc nepošuškáte, hlavně abyste neskončili hádkou a křikem
Není tady
Modroočka napsal(a):
No, tak to si myslím, Jess, že si moc nepošuškáte, hlavně abyste neskončili hádkou a křikem ....
a i to s může stát... ale hlavu si z toho nedělám... to bývalo, že jsem držela hubu a krok, jen abu byl miláček spokojený
(... no, mně je taky někdy dost )
Není tady
Jess, nápodobně, i já jsem bývala trubka hloupá, ale už nejsem.............
Není tady
muckin napsal(a):
ano zarlim...neskutecne...na vsechny jeho byvalky!!
někdy stačí bývalky vidět a zjistíš, že není na co
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Není tady
Ale musím říct, že bývalka od přítele je hezká ženská, viděla jsem ji na fotce.
A na druhou stranu, někdy to, co je následovnice, to si pak taky můžeš říct "dobře mu tak"
Upravil(a) Modroočka (11. 8. 2008 20:29)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
muckin napsal(a):
Ježiš, keby to bolo všetko takéto jednoduché... Mňa nahradila staršia, tučnejšia, škaredšia... ale proste jedinečná a mala vlastnosti, ktoré mne chýbali. Je to vec gusta/Gusta? , skrátka.
Není tady
No dobre, vidím, že v tom máte jasno a že ste sa zhodli, tak kľudne ignorujte môj posledný príspevok, akoby ani neexistoval.
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
muckin napsal(a):
Ježiš, keby to bolo všetko takéto jednoduché... Mňa nahradila staršia, tučnejšia, škaredšia... ale proste jedinečná a mala vlastnosti, ktoré mne chýbali.
Je to vec gusta/Gusta? , skrátka.
Sel, já mluvím o exkách ... ne o těch, co nahradily ... taky jsem kdysi na jednu šíííleně žárlila. Představovala jsem si krásnou, dokonalou babu v každém směru a když jsem ji uviděla, bylo po žárlivosti, nebylo na co žárlit
navíc, kdyby byla trak dokonalá, nebyla by ex
Není tady
Selima napsal(a):
Ježiš, keby to bolo všetko takéto jednoduché... Mňa nahradila staršia, tučnejšia, škaredšia... ale proste jedinečná a mala vlastnosti, ktoré mne chýbali.
Mě taky, sice ne starší, ale podle okolí tak vypadá, tlustější je. Tehdy mi i BM řekl, že zdaleka není tak hezká jako já a že je tlustá. Ale si prý nemůže pomoct..............
Není tady
Já jsem si taky žárlivostí prošla. A to hlavně proto, že ho bývalka pořád bombardovala SMSkama a telefonátama a skuhrala a přemlouvala, aby se k ní vrátil. Pak někde sehnala moje číslo a psala mi dost nechutný zprávy. Byly to dost horký chvilky. A co je nejhorší, ještě po tolika letech, co jsme spolu, ho pronásleduje.
A já jsem rozhodně nebyla příčinou jejich rozchodu. Začal se mnou chodit až nějakou dobu po něm. Dával si oddychový čas.
Na začátku jsem nevěděla, jak to celé dopadne, jestli se přítel nenechá umluvit. Ale teď už jsem klidná. Vím, že mu můžu věřit. On sám mi i říká, že ho zase kontaktovala. Pořád se prý s tím rozchodem nevyrovnala.....
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Sel, já mluvím o exkách ... ne o těch, co nahradily ... taky jsem kdysi na jednu šíííleně žárlila. Představovala jsem si krásnou, dokonalou babu v každém směru
a když jsem ji uviděla, bylo po žárlivosti, nebylo na co žárlit
navíc, kdyby byla trak dokonalá, nebyla by ex
No ale podľa logiky sú nasledovníčky ešte nebezpečnejšie - a mali by teoreticky byť zvodnejšie, nie? keď do pekla, tak na lepšom koni... a ono to tak celkom neplatí, apsoň čo sa bežnej logiky týka. Láska, zamilovanosť či čo to je nepotrebuje logiku.
Upravil(a) Selima (11. 8. 2008 22:06)
Není tady
Na bejvalky nežárlím (já to vůbec nějak moc neumím - jsem divná? ), ani jsem se nikdy nevyptávala. A na tu, co by teoreticky mohla udělat bejvalku ze mně už vůbec ne - jen v jednom z temných koutků duše tichounce doufám, že bude větší potvora, než já
Není tady
helena napsal(a):
Na bejvalky nežárlím (já to vůbec nějak moc neumím - jsem divná? http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png), ani jsem se nikdy nevyptávala. A na tu, co by teoreticky mohla udělat bejvalku ze mně už vůbec ne - jen v jednom z temných koutků duše tichounce doufám, že bude větší potvora, než já http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Helí, když ti i strážce zákona řekne žes "divná ženská", že máš na muže jen telefon, tak se nedivím, že nežárlíš
Ono taky proč? Tys lepší, jeho bývalá byla v jeho životě jen (bez)významnou epizedou.
Není tady
Je smutný, že se ženský posuzujou jen podle toho vzhledu...
Není tady
KALIK napsal(a):
naopak, díky tomu je to jednodušší
Není tady
Jessika napsal(a):
KALIK napsal(a):
![]()
Myslíš? Tak pak mi odpověz na úplně stupidní otázky. Proč tolik žen chce vypadat jako sexbomba? Proč podstupují tolik plastických operací a nebo dokáží vyhodit tolik financí /Káliku to by bylo piv, nebo jiných požitků pro chlapy/ za kosmetiku a hadry (od spodního po doplňky)
Není tady
Myslíš tím, že když ji uvidí, řekne si něco jako "taková tlustá šmudla" a neřeší, jestli má doktorát z jaderné fyziky?
Není tady
Já jsem teda žárlila šíleně. Byla mi totiž vychválena jako super hvězda a pořád na ní vzpomínal. Byla to jeho první velká láska, jeho princezna. Pak jsem bývalou na narozeninové párty poznala a celkem jsme si padli do oka. Přítel už je teď bývalý (chválabohu:lol:) ale jeho bývalá mou kamarádkou zůstala
Ale dříve jsem měla tendenci vyzvídat do podrobna, jaká ta přede mnou byla a jenom jsem se zbytečně trápila. Teď už se neptám a stačí mi jen okrajové info.
Není tady
KALIK napsal(a):
Jak SE? Hádam TY ich posudzuješ, nie? Ja SOM ženská a neposudzujem ich len podľa vzhľadu...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
muckin napsal(a):
Někdy se to týká i těch, co přišly "po"...
A aby bylo jasno, vůbec není řeč o vzhledu - ani u bývalých, ani u těch, co přišly "po mě"
(Haha, tak tady sedí "po mě potopa"
)
Upravil(a) Alosek (12. 8. 2008 9:39)
Není tady