Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 5. 8. 2008 8:08

Blossom
Host

Re: Žárlíte na bývalku svého současného partnera?

PPavlaa napsal(a):

Teda tady jsou všichni v těžký pohodičce smile pak ovšem nechápu, proč se říká, že ženy žárlí na bývalky a muži zase na ty, co přijdou po nich big_smile

S hrůzou zjišťuju, že jsem asi psychicky chlap lol

Protože s bývalkami problém vůbec nemám. Ale přiznávám, že pokud jsem se s někým rozešla - tedy většinou jsem byla iniciátorem rozchodu já, už jsem s ním z nějakého závažného důvodu nechtěla dál být, tak i v takovém případě, když jsem své bývalé (těch případů bylo víc postupně za sebou) pak po čase potkala s jinou, úplně mě to bodlo u srdce a na chvíli pěkně rozhodilo. A přitom je to tak nelogické. Většinou jsem cítila doslova smíšené pocity - přála jsem mu to, byla jsem na jednu stranu ráda, že "je o něj postaráno", ale přitom nevysvětlitelnou - asi žárlivost nebo co -  jsem cítila. Jako bych snad podvědomně chtěla, aby on mi byl nadosmrti věrný, i když jsem se s ním rozešla. Což je blbost.
Ale city občas chodí jinými chodníčky, než rozum... smile

#27 5. 8. 2008 8:11

Nick3594
Host

Vím o všech bývalkách svého současného partnera a nežárlím na žádnou. smile Není důvod wink

#28 5. 8. 2008 8:14

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

lvice napsal(a):

Vím o všech bývalkách svého současného partnera a nežárlím na žádnou. smile Není důvod wink

offtopic Žárlím na to ho krásnýho špuntíka pod čarou lol. Ten se má, tak krásnou partnerku do života si vybral. lol hjarta

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#29 5. 8. 2008 8:48

Nick3594
Host

rodna rodna rodna par. Já ti nevím, má chudáček rovinu Saturnu, v horoskopu problémy s dominantním rodičem/rodiči a navíc prý s rodiči nebude dobře vycházet grater. Prostudovala jsem numerku a jeho horoskop a moc nadšená jsem z toho nebyla dumbom. Budu to muset změnit a zamakat na tom smile. A zbytek bude na něm styrka.

Upravil(a) lvice (5. 8. 2008 8:49)

#30 5. 8. 2008 8:57

Blossom
Host

Ježíš, lvice, na takové horoskopy kašli!
Proč si necháváš kazit radost takovými ptákovinami, ovlivňovat ho bude v životě milion jiných věcí a tak si nedělej hlavu z horoskopů. Já si myslím, že horoskopy jsou kravina, kdykoli čtu nějaký na sebe nebo na své blízké, tak většinou absolutně nesedí.

#31 5. 8. 2008 14:51

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Neznám bývalou přítelkyni svého partnera, ani nevím byla-li jaká, předpokládám, že ano, ale můj manžel mi ze své minulosti účty neskládá ( já jemu taky ne ) takže nevidím důvod na ní žárlit. Osobně tedy žárlivost nesnáším, podle mě je to vyjádření a) nízkého sebevědomí žárlícího a b) nedůvěry k partnerovi.

Není tady

#32 5. 8. 2008 14:55

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

stejně jako tiina:  to že známe bývalé manželky/manželky nebo partnery se kterými žili ve spol.domácnosti x let to chápu...ale vy ostatní: to si povídáte s kým vším ten váš před vámi chodil?? my teda ne..(leda okrajove,žádné detaily)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#33 5. 8. 2008 15:09

Blossom
Host

misha88 napsal(a):

stejně jako tiina:  to že známe bývalé manželky/manželky nebo partnery se kterými žili ve spol.domácnosti x let to chápu...ale vy ostatní: to si povídáte s kým vším ten váš před vámi chodil?? my teda ne..(leda okrajove,žádné detaily)

Já si o těchto věcech  ve vztahu vždycky povídala, věděla jsem vždycky dost o minulosti svých partnerů a také jsem jim hodně řekla o minulosti mojí. Přišlo mi to tak přirozené, vždyť bývalé vztahy jsou součástí naší minulosti a  i osobnosti každého z nás.
Mě vyhovuje ve vztahu, když se můžeme otevřeně bavit skoro o všem, tedy i o bývalých vztazích (oboustranně). Nemám ráda, když před někým musím některá témata obcházet, když jsou tabu.

#34 5. 8. 2008 15:13

Alosek
Host

Hm, jak to, že jsem znala bývalé - ty, co byly přede mnou...
S některými se BM vídal docela často po práci nebo v práci, s některými jsme jezdili na vandry a jiné akce, s jinými jsem se potkávala při práci já, navíc o nich hrozně rád vyprávěl va - a já jsem to neřešila, každý máme nějakou minulost, já se za tu svou nestydím, ale taky se s ní před partnery nechlubím.

#35 5. 8. 2008 15:33

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Ano, u svých ex ( teď nikoho nemám ) jsem na jejich ex vždy z kraje trochu žárlila. hmm smile
Časem mě to vždy nějak samo od sebe přešlo big_smile

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#36 5. 8. 2008 16:10

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Blossom napsal(a):

misha88 napsal(a):

Já si o těchto věcech  ve vztahu vždycky povídala, věděla jsem vždycky dost o minulosti svých partnerů a také jsem jim hodně řekla o minulosti mojí. Přišlo mi to tak přirozené, vždyť bývalé vztahy jsou součástí naší minulosti a  i osobnosti každého z nás.
Mě vyhovuje ve vztahu, když se můžeme otevřeně bavit skoro o všem, tedy i o bývalých vztazích (oboustranně). Nemám ráda, když před někým musím některá témata obcházet, když jsou tabu.

Tak jasně, obcházení je nanic, ale zase se pak člověk nediví, že někdo žárlí, když ho partner neustále otevřeně krmí svým bývalým.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#37 6. 8. 2008 10:09

Ksukol
♥------

Ahoj,

zrovna teď mi dal přítel kopačky po 5,5 letech SMSkou. Problém nebyl s jeho bývalkou, ale s jeho nejlepší kamarádkou, která mu před 3 lety napsala, že musí odejít, že je do něj zamilovaná, ale vrátila se a psala mu to každou chvíli SMSkou. Dělala si ze mě srandu, protože se vždycky na potvoru trefila, když jsem byla s ním. Dokonce mi občas kvůli ní lhal....se slovy byla tu před tebou a bude tu po tobě...a na kafe s ní budu chodit - utíkala jsem, až se to teď rozlousklo ( ráno jsme plánovali dovolenou, odpoledne jsem odcházela)...má smysl se tím trápit?

Není tady

#38 6. 8. 2008 10:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nie, nemá. Trápiť sa čímkoľvek nemá zmysel, len nie vždy funguje to "netrápiť sa".

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#39 6. 8. 2008 14:25

lojla
♥♥♥----

Vzdycky jsem zarlila na byvalky svych partneru. Uz jenom kvuli tomu, ze proste byly, mely s "mym" milackem spolecne zazitky, svoje zvyky, sluvka.. ale zadny z pritelu o tom ani nevedel, natoz aby to poznala ona (s jednou jsem se parkrat setkala a normalne jsme si pokecaly), ono mi tohle zarleni ani nekazilo naladu, jen proste obcas vyskocilo, nic vic.. akorat u soucasneho kluka uz to zarleni presahovalo mez, coz se o 100 % zlepšilo, kdyz jsem se sverila zde vam na babi..smile Nicmene kdyz pritel vcera hledal jakousi fotku a najednou na monitoru vyskocila fotka one byvalky polonahe (videla jsem to foto jen vterinu a v nahledu, ale to panecku byla tak nadherna nadra), opet me po dlouhe dobe pichl osten zarlivosti u srdicka.. Sorry ze tak dlouho placam. jsem sama doma, bez prace a nejak mi nejde sesmolit motivacni dopis, zato tady mi ta klavesnice jede..

Není tady

#40 10. 8. 2008 20:41

elifal
♥------

Já se přiznám, že žárlím.Na bývalou manželku ne, ale bývalou přítelkyni. Je totiž o 15 let mladší než můj nynější partner, je úžasná, milá, krásná, všichni to o ní říkají včetně toho mého, který se s ní rozešel kvůli tomu, že by nezvládl začínat v 41 letech a mít třeba 2 malé děti, přestože si výborně rozuměli, byla rozumná atd...Zůstali kamarádi, píší si a občas spolu stráví část dne, ona by ho chtěla zpátky.Vadí mi to, co myslíte?

Není tady

#41 10. 8. 2008 20:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Teda tak to by mi vadilo asi taky roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#42 10. 8. 2008 23:51

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

elifal napsal(a):

Já se přiznám, že žárlím.Na bývalou manželku ne, ale bývalou přítelkyni. Je totiž o 15 let mladší než můj nynější partner, je úžasná, milá, krásná, všichni to o ní říkají včetně toho mého, který se s ní rozešel kvůli tomu, že by nezvládl začínat v 41 letech a mít třeba 2 malé děti, přestože si výborně rozuměli, byla rozumná atd...Zůstali kamarádi, píší si a občas spolu stráví část dne, ona by ho chtěla zpátky.Vadí mi to, co myslíte?

To vypada, ze mezi nimi neco neni porad vyreseneho. Porad je tam "TA" energie, asi hlavne z jeji strany.
Asi by mi to taky vadilo.

Není tady

#43 11. 8. 2008 13:36

muckin
♥------

ano zarlim...neskutecne...na vsechny jeho byvalky!!

Upravil(a) muckin (11. 8. 2008 13:37)

Noemovu archu postavili amateri...Tiitanic profesionalove...

Není tady

#44 11. 8. 2008 15:10

Opheliaa
♥♥♥♥---

sunyata napsal(a):

elifal napsal(a):

To vypada, ze mezi nimi neco neni porad vyreseneho. Porad je tam "TA" energie, asi hlavne z jeji strany.
Asi by mi to taky vadilo.

Já mám takový trošku divný pocity z faktu, že bejvalka mého přítele se bude stěhovat docela blízko vedle nás...

Dá se nějak obecně říct, jak se dá poznat, zda má člověk dořešen minulý vztah?

Upravil(a) Opheliaa (11. 8. 2008 15:11)

Ani největší radič všech radičů přes vztahy MUDr. Plzák neušel rozvodu. /z jedné netové diskuse/

Není tady

#45 11. 8. 2008 16:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Hej, ale asi nie podľa geografickej vzdialenosti wink ...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#46 11. 8. 2008 16:32

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Opheliaa napsal(a):

Já mám takový trošku divný pocity z faktu, že bejvalka mého přítele se bude stěhovat docela blízko vedle nás...

Dá se nějak obecně říct, jak se dá poznat, zda má člověk dořešen minulý vztah?

Ophi, někdy ji může mít na druhé straně zeměkoule a má ji pořád v srdíčku a taky ji může ve vedlejším baráku a necítí k ní vůbec nic

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#47 11. 8. 2008 16:33

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Ano... obvzlášť, když s ní a jejich dospělýma dětma vyrazej na dovolenou...
Ale to bych skousla... Jen mně štve, že se to dozvím od ní a ne od něj dumbom

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#48 11. 8. 2008 16:53

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Tak děti bych skousla, bývalku NE. Proč by jezdil na dovču s bejvalkou, když má mě? No ne, naštěstí tohle se u nás neděja a asi bych si v tom udělala pořádek

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#49 11. 8. 2008 16:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

hmm

Brita

Není tady

#50 11. 8. 2008 17:00

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Jessika napsal(a):

Tak děti bych skousla, bývalku NE. Proč by jezdil na dovču s bejvalkou, když má mě? No ne, naštěstí tohle se u nás neděja a asi bych si v tom udělala pořádek

protože jeho děti mně nemusí , resp. ona by to nedovolila
... když já jsem taková tolerantní... blbá???  kráva... butter hmm

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí