29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
Teda tady jsou všichni v těžký pohodičce
pak ovšem nechápu, proč se říká, že ženy žárlí na bývalky a muži zase na ty, co přijdou po nich
S hrůzou zjišťuju, že jsem asi psychicky chlap
Protože s bývalkami problém vůbec nemám. Ale přiznávám, že pokud jsem se s někým rozešla - tedy většinou jsem byla iniciátorem rozchodu já, už jsem s ním z nějakého závažného důvodu nechtěla dál být, tak i v takovém případě, když jsem své bývalé (těch případů bylo víc postupně za sebou) pak po čase potkala s jinou, úplně mě to bodlo u srdce a na chvíli pěkně rozhodilo. A přitom je to tak nelogické. Většinou jsem cítila doslova smíšené pocity - přála jsem mu to, byla jsem na jednu stranu ráda, že "je o něj postaráno", ale přitom nevysvětlitelnou - asi žárlivost nebo co - jsem cítila. Jako bych snad podvědomně chtěla, aby on mi byl nadosmrti věrný, i když jsem se s ním rozešla. Což je blbost.
Ale city občas chodí jinými chodníčky, než rozum...
Vím o všech bývalkách svého současného partnera a nežárlím na žádnou. Není důvod
lvice napsal(a):
Vím o všech bývalkách svého současného partnera a nežárlím na žádnou.
Není důvod
Žárlím na to ho krásnýho špuntíka pod čarou
. Ten se má, tak krásnou partnerku do života si vybral.
Není tady
. Já ti nevím, má chudáček rovinu Saturnu, v horoskopu problémy s dominantním rodičem/rodiči a navíc prý s rodiči nebude dobře vycházet
. Prostudovala jsem numerku a jeho horoskop a moc nadšená jsem z toho nebyla
. Budu to muset změnit a zamakat na tom
. A zbytek bude na něm
.
Upravil(a) lvice (5. 8. 2008 8:49)
Ježíš, lvice, na takové horoskopy kašli!
Proč si necháváš kazit radost takovými ptákovinami, ovlivňovat ho bude v životě milion jiných věcí a tak si nedělej hlavu z horoskopů. Já si myslím, že horoskopy jsou kravina, kdykoli čtu nějaký na sebe nebo na své blízké, tak většinou absolutně nesedí.
Neznám bývalou přítelkyni svého partnera, ani nevím byla-li jaká, předpokládám, že ano, ale můj manžel mi ze své minulosti účty neskládá ( já jemu taky ne ) takže nevidím důvod na ní žárlit. Osobně tedy žárlivost nesnáším, podle mě je to vyjádření a) nízkého sebevědomí žárlícího a b) nedůvěry k partnerovi.
Není tady
stejně jako tiina: to že známe bývalé manželky/manželky nebo partnery se kterými žili ve spol.domácnosti x let to chápu...ale vy ostatní: to si povídáte s kým vším ten váš před vámi chodil?? my teda ne..(leda okrajove,žádné detaily)
Není tady
misha88 napsal(a):
stejně jako tiina: to že známe bývalé manželky/manželky nebo partnery se kterými žili ve spol.domácnosti x let to chápu...ale vy ostatní: to si povídáte s kým vším ten váš před vámi chodil?? my teda ne..(leda okrajove,žádné detaily)
Já si o těchto věcech ve vztahu vždycky povídala, věděla jsem vždycky dost o minulosti svých partnerů a také jsem jim hodně řekla o minulosti mojí. Přišlo mi to tak přirozené, vždyť bývalé vztahy jsou součástí naší minulosti a i osobnosti každého z nás.
Mě vyhovuje ve vztahu, když se můžeme otevřeně bavit skoro o všem, tedy i o bývalých vztazích (oboustranně). Nemám ráda, když před někým musím některá témata obcházet, když jsou tabu.
Hm, jak to, že jsem znala bývalé - ty, co byly přede mnou...
S některými se BM vídal docela často po práci nebo v práci, s některými jsme jezdili na vandry a jiné akce, s jinými jsem se potkávala při práci já, navíc o nich hrozně rád vyprávěl - a já jsem to neřešila, každý máme nějakou minulost, já se za tu svou nestydím, ale taky se s ní před partnery nechlubím.
Ano, u svých ex ( teď nikoho nemám ) jsem na jejich ex vždy z kraje trochu žárlila.
Časem mě to vždy nějak samo od sebe přešlo
Není tady
Blossom napsal(a):
misha88 napsal(a):
Já si o těchto věcech ve vztahu vždycky povídala, věděla jsem vždycky dost o minulosti svých partnerů a také jsem jim hodně řekla o minulosti mojí. Přišlo mi to tak přirozené, vždyť bývalé vztahy jsou součástí naší minulosti a i osobnosti každého z nás.
Mě vyhovuje ve vztahu, když se můžeme otevřeně bavit skoro o všem, tedy i o bývalých vztazích (oboustranně). Nemám ráda, když před někým musím některá témata obcházet, když jsou tabu.
Tak jasně, obcházení je nanic, ale zase se pak člověk nediví, že někdo žárlí, když ho partner neustále otevřeně krmí svým bývalým.
Není tady
Ahoj,
zrovna teď mi dal přítel kopačky po 5,5 letech SMSkou. Problém nebyl s jeho bývalkou, ale s jeho nejlepší kamarádkou, která mu před 3 lety napsala, že musí odejít, že je do něj zamilovaná, ale vrátila se a psala mu to každou chvíli SMSkou. Dělala si ze mě srandu, protože se vždycky na potvoru trefila, když jsem byla s ním. Dokonce mi občas kvůli ní lhal....se slovy byla tu před tebou a bude tu po tobě...a na kafe s ní budu chodit - utíkala jsem, až se to teď rozlousklo ( ráno jsme plánovali dovolenou, odpoledne jsem odcházela)...má smysl se tím trápit?
Není tady
Nie, nemá. Trápiť sa čímkoľvek nemá zmysel, len nie vždy funguje to "netrápiť sa".
Není tady
Vzdycky jsem zarlila na byvalky svych partneru. Uz jenom kvuli tomu, ze proste byly, mely s "mym" milackem spolecne zazitky, svoje zvyky, sluvka.. ale zadny z pritelu o tom ani nevedel, natoz aby to poznala ona (s jednou jsem se parkrat setkala a normalne jsme si pokecaly), ono mi tohle zarleni ani nekazilo naladu, jen proste obcas vyskocilo, nic vic.. akorat u soucasneho kluka uz to zarleni presahovalo mez, coz se o 100 % zlepšilo, kdyz jsem se sverila zde vam na babi.. Nicmene kdyz pritel vcera hledal jakousi fotku a najednou na monitoru vyskocila fotka one byvalky polonahe (videla jsem to foto jen vterinu a v nahledu, ale to panecku byla tak nadherna nadra), opet me po dlouhe dobe pichl osten zarlivosti u srdicka.. Sorry ze tak dlouho placam. jsem sama doma, bez prace a nejak mi nejde sesmolit motivacni dopis, zato tady mi ta klavesnice jede..
Není tady
Já se přiznám, že žárlím.Na bývalou manželku ne, ale bývalou přítelkyni. Je totiž o 15 let mladší než můj nynější partner, je úžasná, milá, krásná, všichni to o ní říkají včetně toho mého, který se s ní rozešel kvůli tomu, že by nezvládl začínat v 41 letech a mít třeba 2 malé děti, přestože si výborně rozuměli, byla rozumná atd...Zůstali kamarádi, píší si a občas spolu stráví část dne, ona by ho chtěla zpátky.Vadí mi to, co myslíte?
Není tady
Teda tak to by mi vadilo asi taky
Není tady
elifal napsal(a):
Já se přiznám, že žárlím.Na bývalou manželku ne, ale bývalou přítelkyni. Je totiž o 15 let mladší než můj nynější partner, je úžasná, milá, krásná, všichni to o ní říkají včetně toho mého, který se s ní rozešel kvůli tomu, že by nezvládl začínat v 41 letech a mít třeba 2 malé děti, přestože si výborně rozuměli, byla rozumná atd...Zůstali kamarádi, píší si a občas spolu stráví část dne, ona by ho chtěla zpátky.Vadí mi to, co myslíte?
To vypada, ze mezi nimi neco neni porad vyreseneho. Porad je tam "TA" energie, asi hlavne z jeji strany.
Asi by mi to taky vadilo.
Není tady
ano zarlim...neskutecne...na vsechny jeho byvalky!!
Upravil(a) muckin (11. 8. 2008 13:37)
Není tady
sunyata napsal(a):
elifal napsal(a):
To vypada, ze mezi nimi neco neni porad vyreseneho. Porad je tam "TA" energie, asi hlavne z jeji strany.
Asi by mi to taky vadilo.
Já mám takový trošku divný pocity z faktu, že bejvalka mého přítele se bude stěhovat docela blízko vedle nás...
Dá se nějak obecně říct, jak se dá poznat, zda má člověk dořešen minulý vztah?
Upravil(a) Opheliaa (11. 8. 2008 15:11)
Není tady
Hej, ale asi nie podľa geografickej vzdialenosti ...
Není tady
Opheliaa napsal(a):
Já mám takový trošku divný pocity z faktu, že bejvalka mého přítele se bude stěhovat docela blízko vedle nás...
Dá se nějak obecně říct, jak se dá poznat, zda má člověk dořešen minulý vztah?
Ophi, někdy ji může mít na druhé straně zeměkoule a má ji pořád v srdíčku a taky ji může ve vedlejším baráku a necítí k ní vůbec nic
Není tady
Ano... obvzlášť, když s ní a jejich dospělýma dětma vyrazej na dovolenou...
Ale to bych skousla... Jen mně štve, že se to dozvím od ní a ne od něj
Není tady
Jessika napsal(a):
Ale to bych skousla... Jen mně štve, že se to dozvím od ní a ne od něj
Tak děti bych skousla, bývalku NE. Proč by jezdil na dovču s bejvalkou, když má mě? No ne, naštěstí tohle se u nás neděja a asi bych si v tom udělala pořádek
Není tady
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jessika napsal(a):
Ale to bych skousla... Jen mně štve, že se to dozvím od ní a ne od nějTak děti bych skousla, bývalku NE. Proč by jezdil na dovču s bejvalkou, když má mě? No ne, naštěstí tohle se u nás neděja a asi bych si v tom udělala pořádek
protože jeho děti mně nemusí , resp. ona by to nedovolila
... když já jsem taková tolerantní... blbá??? kráva...
Není tady