29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jo, omluvám se za tu svou zdrchanou náladu ve čtvrtek příště to vynahradím
Maty je od čtvrtka odpoledne jak vyměněná, zase mazlík
Na mě to dolehlo ještě v pátek a byla jsem jak mátoha a dneska po obědě jsme všichni spali přes dvě hodiny...
Upravil(a) Claire (20. 9. 2008 21:26)
Není tady
v Pekle ????
On je Tobík takový zkoumal, myslím že posunování korálků by ho mohlo bavit....
Není tady
Klári, klídek, v pohodě Tak hrozný to zas nebylo
mám občas taky takový dny a to nejsem těhule
Kdy se stavíte na kafčo u nás? upeču taky tak dobrý koláčky...
Upravil(a) Gabrielle (20. 9. 2008 21:27)
Není tady
Ty jsi říkala, že jsi tento týden v práci, ne? No já mám ve čtvrtek ten UTZ v Gennetu, to bude asi celodenní výlet ; můžeme buď Po a nebo Stř odpoledne, dopo chodíme do mateřského centra a nebo pak ten další týden
Kitkat, já jsem tady ten labyrintík, jen o něco menší, koupila jednou kolem vánoc v Tescu za 29Kč!
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Kit, jo, v pekle
Jak jsme byly s babinetkama teď na srazíku. Jmenovalo se to tam hotel Peklo
Jo tak
Pekelných hraček určitě dostaneme k vánocům dost tak bych nechtěla nějakou další
Není tady
Klári, asi bycvh to viděla až na ten další týden, ale uvidím v pondělí, jak mi v práci rozvrhnou práci A dám vědět!
papa, pusu Matyldě, pohlazení Žofince
P.S. V gennetu jsem byla taky, měli hodinu skluz a pak mě vyšetřila za 5 minut
Upravil(a) Gabrielle (20. 9. 2008 21:33)
Není tady
já když to bude odpol...
Není tady
to neva ale myslím že Bensi taky dorazí
písni do letňat a těhulí, Mufinka by mohla dorazit a pokud neslehne Marky tak taky
Není tady
Gabi,nic neslibuji, je mozne ze budu v praci,krome toho stale Matyska kojim v pul ctvrte.
Není tady
Holky já bych vás taky konečně moc moc ráda poznala. Plánujete to za 14 dní v neděli na nám.republiky jestli jsem to dobře pochopila? Slniečko, tak ho nakojíš tam, nebo je to problém? taky odpo někdy Matýska kojím... Já vím, asi máš na mysli ten šrumec kolem, že by se nemohl soustředit, to znám
Čekanko, když jsi mimopražská, tak když přijedeš do Prahy kde vystupuješ? já jen , že když bydlím kousek od letňan , že bychom to mohly sfouknout naráz tu cestu do centra.. Jestli to komplikuju, tak to neřeš.
Tak a ted jsem sežrala Tioramisu a harlekýna...ale jak je mi fajn..
Není tady
Tes já bydlím v kralupech takže pojedu vlakem přímo na náměstí republiky na masaryčku. jede mi to v půl třetí. no to je pravda, toho druhýho je neděle, takže super, pojedem všichni....
Není tady
Neni nahodu druheho ctvrtek?
Není tady
to jsem blázen, fakt je to čtvrtek, přitom mi to na Idosu při zjišťování vlaků hlásilo neděli, Tes tobě taky? to je bordel, snad ten vlak pojede co jsem si našla
Není tady
čau gabule
Není tady
TIP PRO VŠECHNY RÝMÁKY: koupila jsem homíky co se stříkají do nosu EUPHORBIUM, dostala jsem tip od kamarádky. Výsledek - první den strašné zhoršení rýmy, jsem myslela že to hodim z okna, ale v lékárně mi říkali, že se stav nejdřív zhorší a druhý den je o moc lepší a je to tak, dneska už byla jen kapka u nosu když jsme byli dlouho venku, ani jsem už nic neodsála, jsme skoro bez rýmy, za necelé dva dny to je paráda , nasivin jsem kapala dva týdny bez výsledku
Není tady
Cekan,kdybych vedela,ze das na homeopetika,tak bych Ti Euphorbium take doporucila, mam s tim vynikajici zkusenosti a maminky z okoli mi to doporucily, Matovi take moc tehdy u rymy pomohly.
Není tady