|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak papa, už taky musím. Hezký den! 
Není tady
Enji, Nikolka před soud nemůže , jelikož je malá a psychicky by to právě nezvládla, kvůli tomu přišla právě ta paní ze sociálky aby u soudu hájila Nikolčin zájem...vlastně se k nám přišla přesvědčit jak fungujeme a jak to vlastně vše je.. nikolky se ptala v klidu, takže Nikolka nebyla nijak stresovaná a nervozní.
Od tý doby u něj nebyla je to už 4 měsíce, ale je fakt že si pro ni chtěl přijet, řekla jsem, že ji nebudu stresovat, že stejně ji v její přítomnosti jen vydírá a jestli chce, tak at si pro ni přijede a jde s ní aspon na zmrzku. nejsem svině, co by Nikoklu před ním zavírala, ale musí pochopit, že na dítě nelze dělat takový nátlak - vydíral jí tímto:
Víš o tom že ..příjmení manžela.. není žádnej tvůj fotr, že je to pro tebe úplně cizí chlap? A jestli se chceš jmenovat po něm, tak si pro tebe už uplně přestanu jezdit.. atd atd.. je to fakt hnus..ale brzo tomu bude konec DOUFAM
Jo přidávám do placu fotku s nočníkem a fotku jak to u nás asi vypadalo při návštěvě sociálky 

Upravil(a) tes1 (19. 9. 2008 13:43)
Není tady
Díky Sluní za odpověď, je to fajn
Jo já tě chápu, jen některé věci přeceňuješ a až moc věříš doktorům. Zeptej se svojí mamky, co jí doktoři říkali. Já jsem ke vědě dost skeptická, sama jsem ji chvíli dělala, tak znám limity. Vše jsou to jen teorie. Není nad intuici. Jasně, že Honzíkovi nedávám botičky, jen capáčky do autosedačky, ani ne do kočárku (teplé ponožky snese, botky ne). A ten nočník už koupím tento víkend, protože mne malý pronásleduje na záchod a chce vedět, co tam dělám. Jak říká Čekan, prcek do všeho doroste. Včera mne hrozně překvapil, odmítl mírně namačkanou stranu (jako je ve skleničkách), ale baštil kousky jako já. Prostě dorostl do normální stravy a sám mi to řekl. To je super, jsem moc ráda...
Není tady
Bensi, proc myslis,ze uz i pro nas varim s bio potravin?
Musime pred korenenim odundat a my jime svoje a Matyskovi davame ze sveho talire,ale to jeho a uz kouse i obrovske kousky masa, nemixujeme uz skoro nic a mackam jen vyjimecne,uz mu jen krajim na malinkate kousicky a take to prislo ze dne na den. 
Není tady
Bensi a s temi doktory to tak zhave neni,protoze kdybych poslouchala pediatra,tak buh vi jak by to s nim dopadlo co se tyce te predyleksie, krome toho bych Matyska uz 3/4 roku nekojila,od pul roku bych ho posazovala a od 8 mesicu by byl zavreny v ohradce vystlane molitanem. 

Ale neurolog a rehabilitacni jsou pro me dulezite,protoze cokoliv rekly,tak tak nakonec i bylo,takze tem duveruji a moc dobre vim,ze Mata mel problem a jsem stastna za to,ze ac to tak nevypada,tak intuici mam a sla jsem si nechat poradit jinam. Pro me neni vseved pediatr a cokoliv rekne,tak beru hodne z rezervou a konzultuji i jinde. 
Není tady
Ahoj holky, k těm botičkám....sandálky s plnou a pevnou patou jsem koupila u Deichmana. No po dvouměsíčním nošení v kočárku a na odrážedle... vypadají děsně dobitěěě, ošoupané, prošoupané zavírání na botech no děs a hrůza.....Takže ten test v MF má pravdu..... Mám to jít reklamovat?
Není tady
Step, já být Tebou, tak až budeě mít cestu kolem, tak bych to reklamovala. Nic za to nedáš a možná Ti vrátí peníze. 
Jinak musím Vám tady napsat - byly jsme s Esterkou u Step a doteď mám strašně zvláštní, krásně dojemný pocit, když jsme vešly do bytu a já uviděla Tomáška samotného stát uprostřed chodby...
Není tady
Slniečko napsal(a):
Takze asi k narozeninam jeste poridime cvicny nocnicek,ale co znam Matyska,tak ani omylem sezeni nehrozi, neposedi nikde, jen vcera mezi temi detmi byl stydlivy,tak byl u me a poslouchal,si myslim,ze jen co se otrka a zvykne si,tak mam smulu.
tak ho na nočník posaď na přebalováku, já to tak dělám. Nezdrhne, dřepí a já si s ním povidám (zpívám - trénujem paci paci 
) a uteče to....
Není tady
ahoj holky, jste toho nakecaly dneska, supr 
Tes a Enji, ty nocovky vám nezávidím, taky jsme teď měli rýmové nic moc noci a jen se adámek zlepšil, jsem hned začala chcípat já a spím špatně
nevím už co bych vám poradila, hlavně prckové už jsou starší a hůř budou přijímat případné změny. Ale vyrostou z toho 
S těmi vánoci taky přemýšlím, adámka neřeším, ale Aleš, to bude oříšek
takže házejte tipy do placu, budu moc vděčná 
S těma botama, mně zas na orto řekli, že Santé mají moc tvrdou podrážku, takže nekupovat. Radil DPK, Fare, Essi, Elephanten. No ale starší kluk vyrostl na elephanten botkách a má ukázkově ploché nohy 
Renky, zkusila jsem dneska adamíškovi čočku dle tvého receptíku a měla velký úspěch, uvidíme v noci, jestli nebudou nějaké následky 

Není tady
Jo a srazík v Práglu beru, ale prosím odpoledne, kvůli Alešovi, chodí v půl jedný ze školy, takže pro nás ideálně druhá hodina, třeba letňany 
Není tady
Čekanko, čočky se neboj, malá ji má strašně ráda. Jaký recept psala Renky?
Já ale psala ty včerejší těstoviny pro dospělé, ne pro mimísky.
To jsem asi špatně reagovala na dotaz od Tes, co vařit, že?
Já blbka pochopila pro dospělé, proto jsem psala kyselici a tady ty těstoviny. Houby bych malé teda ještě nedávala!!
Není tady
Ja koupila tu cervenou cocku a chystam se mu ji konecne take udelat, tak hodte recept a zitra ji dostane se zloutkem od slepice z bio farmy od kamaradciny tchyne 

. Jinak kupuji suroviny v DMce takove ty bio a chutnaji nam. Je to tusim vsechno Alnatura.
Není tady
Sluní, jo to jídlo máš vymakaný, ty máš vše vymakaný a na to tě upozorňuji, svět dokonalý není. Ale už toho necháme, asi by to bylo na osobní pokec, člověk má šanci to podat lépe.. snad jednou bude šance, ale držím ti ve všem palce, to víš!!!
Já nic nehrotím, prostě Honzíkovi podám ruku, když se chce zvednout a nemá se o co opřít. Naučí se chodit tak jako tak. Teda za ruce ho netahám, to nee
Na to chození se těším, budeme moci víc capat venku, teď ho to v kočáře nebaví.. ale jako obvykle si dává na čas, ještě nezačal obcházet pořádně nábytek. Co vy, Gábi?
Upravil(a) bensi (19. 9. 2008 19:58)
Není tady
Čekanka napsal(a):
Jo a srazík v Práglu beru, ale prosím odpoledne, kvůli Alešovi, chodí v půl jedný ze školy, takže pro nás ideálně druhá hodina, třeba letňany
Letňany jsou pro nás moc daleko
To je hodinu a půl cesty... Co někde napůl tratě... třeba náměstí republiky? Ambiente? Tam maj dětskej koutek
Upravil(a) Gabrielle (19. 9. 2008 20:16)
Není tady
Bensi, je to jen duslednost a silena peclivost, co by jsi chtela od ucetni. 

Jsem proste sileny detailista a je to videt i u maleho. Krome volneho casu je presny jako hodinky, nedokazu si predstavit fungovat tak,ze nevim,kdy mi usne a kdy se vzbudi, bohuzel to je moje silena nevyhoda.
Není tady
Sluní, stačí vyrazit někam s babinetkama a bydlet na pokoji s náma... zaručuju ti, že nebudeš vědět, kdy ti malej bude spát a kdy ne... Beruše ho vzbudí svým řevem v jakoukoli noční hodinu 
Není tady
Teda tady se ale kecaloooo !!!
Enji, Tesi vidím, že jsme pěkná trojička nespavců. U nás to byly zuby jednu dobu, ale jinak spí na houby i bez zubů. Ale je fakt, že teda neřve, stačí vzít, pohoupat při nejhorším dát prso a nepláče. Ovšem už bych moc ráda, aby začal spát normálně. NIkdo se se mnou nestřídá, jedu v tom sama.
Enji jak se Ti podařilo malou odstavit?? U nás to nehrozí, malý by bez prsa snad umřel
K botám, jelikož nechodíme, tak žádné nemáme a tak jsem objednala ty ponožky s podrážkou, ale na zimu asi budou třeba botky co?? Třeba když by jel na sáních atd. ...... jo a jak velké máte nožičky?? My cca 12 cm! Nevejde se mi do žádných capáčků 
Step, moc ráda bych viděla jak Tomášek sám stojí! To musí být úžasné
já jsem hotová už jen z toho jak vidím, když malý leze, jsem z toho tak šťastná!
Tes, moc držím palečky se soudem ........ my máme problémy z opačné strany.
Není tady
Gabi je to strašný, já mám mini nohu 36 ...... snad to nepodědil po dědovi.
Není tady
Hele neco namyslete a ja bych se take rada zucastnila. 
Není tady
Je to by byla ovsem supr oslava naseho prvniho roku s tetama.
No je pravdou,ze Letnany jsou pro nas silene z ruky.
Upravil(a) Slniečko (19. 9. 2008 21:32)
Není tady