29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prakticky od té doby, co jsem se zaregistrovala, přemýšlím, jak to napsat.
Před několika lety jsem se dostala do šílené situace v práci. Odmítla jsem podporovat tzv. vůdce kolektivu v tažení proti vedení. Já jsem o tu práci opravdu stála, dost jsem se nadřela, než jsem se tam dostala, byla jsem spokojená a neviděla jsem důvod, proč mám zbytečně křížit meče za něčí osobní prospěch. Roztočil se kolotoč pomluv, různých dohadů, neustálých postranních pohledů, přerušených vět, když jsem vstoupila do dveří atd. a ve výsledku jsem chodila do práce 2 roky se staženým žaludkem. Nebyla jsem tam první, na koho si zasedli, ale první, kdo to ustál a neodešel. Nechtěla jsem odejít, neutíkám z boje. Dneska je všechno jinak, ti vůdci už jsou pryč a ti, kteří je tenkrát podporovali, se zase se mnou rychle chtěli skamarádit a dnes se diví tomu, jak se nechali zmanipulovat. Navíc je tam i dost nových lidí, prostě dnes je stmosféra příjemná. Nicméně já mám od té doby problém. Pořád jsem ostražitá, nedůvěřivá, uzavřená a docela mi to vadí. Ta ostražitost a rozpačitost mi brání v kontaktu s novými lidmi a já bych mezi ně přitom chtěla, ke kontaktu se stávajícími kamarády se musím nutit. Je to chyba ve mně, ale nějak se toho nemůžu zbavit a nevím, jak na to. Přitom doma mám opravdu dobré zázemí.
Není tady
yvonne, chtělo by to odblok, pro začátek by ti pomohla kineziologie, tam najdeš pravou příčinu tvých stavů. Pak už ti nezbude nic, než jen taková maličkost, pochopit ten problém a proč se to stalo. Zvládnout strach.
Není tady
Chodit dva roky do práce se staženým žaludkem, to se poděpíše téměř na každém. Taky bych zkusila kinezku.
A do ničeho se nenuť, není proč, ty přece nemusíš být s každým kamarádka. Korektní vztahy na pracovišti úplně postačí.
Není tady
Nějaký odkaz, co je to kineziologie?
Není tady
yvonne tvoji práci za tebe nikdo neudělá, s tvým problémem kupodivu hneš zase a jen ty sama. Co takhle zkusit google? a když nepomůže tak : http://www.kineziologie.net/
Není tady
PavlaH napsal(a):
yvonne tvoji práci za tebe nikdo neudělá, s tvým problémem kupodivu hneš zase a jen ty sama. Co takhle zkusit google? a když nepomůže tak : http://www.kineziologie.net/
Omlouvám se, sypu si popel na hlavu. Já jsem to napsala asi špatně, mně to totiž z těch odkazů nebylo příliš jasné. Asi jsem natvrdlá.......
Není tady
Yvonne a nemusíš si sypat popel na hlavu. jen jsme si tu dohromady něco ujasnily. Ty jsi něco pochopila a já jsem pochopila též. Jsi na samotném začátku, takže držím palec, at je tvé snažení o rozklíčování úspěšné. Možná zjistíš, že ta čerstvá situace pouze pomohla na povrch něčemu dávnému. Možná zjistíš, že to, co tě potkalo, je celkem běžná záležitost, jen ty si s ní ted a na tomhle místě prozatím nevíš rady. A proto je moc dobře, že se ptáš. Hledej svoji cestu. Půjde to, neboj se.
Není tady
yvonne napsal(a):
Omlouvám se, sypu si popel na hlavu. Já jsem to napsala asi špatně, mně to totiž z těch odkazů nebylo příliš jasné. Asi jsem natvrdlá.......
Ne, nejsi :-)
Je to metoda, jak pomáhat lidem - odblokovávat jejich problémy.
Kineziolog si "povídá" s Tebou pomocí Tvého těla - hýbe Ti rukama a dává (potichu) otázky, aby se dopracoval k tomu, kde je problém...
Už je to pár let, co jsem chodila ke kinezioložce, tak už si to moc nepamatuju.
Tenkrát jedno sezení (v Praze) vyšlo na 600,- a trvalo asi hodinu, hodinu a půl...
Pak ještě pracovala s představama a dávala i nějaké domácí úkoly.
Nebolí to, bát se nemusíš :-)
Není tady
Martinka1 napsal(a):
yvonne napsal(a):
Ne, nejsi :-)
Je to metoda, jak pomáhat lidem - odblokovávat jejich problémy.
Kineziolog si "povídá" s Tebou pomocí Tvého těla - hýbe Ti rukama a dává (potichu) otázky, aby se dopracoval k tomu, kde je problém...
Už je to pár let, co jsem chodila ke kinezioložce, tak už si to moc nepamatuju.
Tenkrát jedno sezení (v Praze) vyšlo na 600,- a trvalo asi hodinu, hodinu a půl...
Pak ještě pracovala s představama a dávala i nějaké domácí úkoly.
Nebolí to, bát se nemusíš :-)
Díky za vysvětlení, našla jsem na netu kinezioložku v místě bydliště, tak to zkusím
Není tady