|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojte, jelikož mám mírné akné a moje VICHY už nezabírá
, chtěla bych se s vámi poradit, jaké přípravky používáte vy? A jestli máte nějaké zkušenosti s přípravky na akné od Dermacolu (řada Dermaclear) a od Garnieru? Předem díky
Není tady
Tak já jsem vždycky používala AKNECOLOR koupíš v lékarně nebo ti ho dá kožní na předpis. Uplně super. Ráno se nanesl jako make-up a po nějaké době ksicht v klidu.
Aknecolor používám taky a je dobrý. Tváře mám nádherné, ale trápí mě čelo. Tam si nevím rady.
Není tady
děvčička napsal(a):
Aknecolor používám taky a je dobrý. Tváře mám nádherné, ale trápí mě čelo. Tam si nevím rady.
Ofina 
Není tady

nooo.. jelikož já sem s akné měl docela problémy, a ještě sem tam mám, ale už je to v pohodě, tak sem používal garnier pure... zezačátku se zdá že se ti to zorší, ale během 14 dnu to začne mizet..., a taky je dobré jest multivitamíny, např centrum GS multivitamín atd...
mě třeba skoro všechno akné zmizelo když sem někde v tombole vyhrál GS multivitamin extra C, každé ráno jeden a jeden před spaním, a za týden mi skoro všechno zmizelo, někdy je to nedostakem určitých látek v těle, to jest má rada 
býval sme docela hodně olezlý, i kámoši mi říkali, a´t si s tím zajdu ke kožní, no a te´d vypadám takto
http://profil.lide.cz/profile.fcgi?auth … nsky.mnich
no.. toho pupku si prosim nevšímej, semjaksi od lońska přibral
v tom bílém sem měl asi o 10 kg míň a cvičil sem
ale ty další sou z letošního MoR 
Není tady
Ahoj, já používám CultisHelp konopnou čistící emulzi a musím doporučit.
Není tady