6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj ,mám dotaz co se se mnou bude dít,když jsem 8měsíců po císařském řezu,ve 24týdnu jsem takhle porodila dvojčátka,ale bohužel to nepřežila.bylo to uměle.podle nás to byla veliká chyba doktora.odešla jsem od něho a chodím do Prahy,lékař mě zřejmě hodlá poslat do Plzně na nějakou rakouskou kliniku,víte o ní něco?jaká vyšetření budu muset podstoupit ,když chci mimi.také jsem dříve podstoupila konizaci čípku a mám jeden vaječník a prý mi nedozrávají vajíčka,proto nemůžu otěhotnět.mám strašný strach,že se bude zase opakovat...prosím poraďte mi. :oops:
Díky za odpovědi
Není tady
Ahoj jsem z Plzně, ale o žádné rakouské klinice jsem zatím neslyšela. Nevíš něco blíž, třeba v jaké ulici by se měla nacházet, zkusila bych ti o ní něco zjistit.
Není tady
Ahoj Verčo,bohužel nic jiného nevim,jen to ,že by mě poslal do Plzně do tý rakouský,tohle říkal.Že tam jsou nejlepší,prý v Praze to není nic moc.Kdyby to šlo něco zjistit,tak bych byla moc ráda
Není tady
Podívej se na stránky www.ivf-institut.cz.
Jsem také z Plzně a chodila tam kamarádka, už mají roční dvojčátka. V pravém rohu máš informace pro pacienty.
Není tady
super dííííky moc.Přeju Tvojí kamarádce moc krásná a hlavně zdravá mimi!!!A jak je to s Tebou?jsi maminka nebo snažilka?
Není tady
My máme už dvouletého kluka a snažilka budu asi tak za rok, to by jsme se chtěli pokoušet o druhé. U nás to šlo v pohodě, hned po vysazení antikoncepce jsem otěhotněla v prvním cyklu. Člověk si ani neuvědomí jaké je to štěstí, že to jde bez problémů až když to tu čte. Je úplně hrozivé kolik mladých žen má problémy, vidím to i u kamarádek. Neklesej na mysli, ono se to nakonec povede. Ta moje kamarádka byla po třech potratech ve 12. týdnu, čtvrté těhotenství mimoděložní, takže jí vzali vejcovod, pak se jim přestalo dařit, manžel měl ještě navíc špatný spermiogram, pak byli dvakrát v Praze na umělém a nepovedlo se. Pak jí gynekoložka poslala sem a tady zjistili, že má nějakou genetickou mutaci, která ničí placentu. Takže brala léky, udělalli IVF a dvojčata nakonec donosila skoro do termínu bez jakých koliv problémů, akorát si doma musela píchat léky na tu placentu a každý týden monitor a ultrazvuk u svého lékaře.
Není tady
Pane jo,tak to si taky chudinka prožila svoje.Já vlastně vůbec nevim,proč nám to nejde.proto bych ráda na nějaké vyšetření.a byla v těhotenství v nemocnici nebo ležela doma?mám strach,že budu muset celé těhotenství být v nemocnici.co ale vim stopro,že už nechci dvojčátka,je to strašná zatěž pro tu ženu.úplně se divim,že neměla skoro žádné problémy a donosila je.v březnu jedeme do Prahy na další konzultaci co se bude dít dál.mimi strašně chci,ale přitom mám strach,jak to bude všechno probíhat.
Není tady
Ležela v nemocnici čtrnáct dní asi ve 25. týdnu, když měli dojem, že kluci nerostou, tak jí ty léky co si normálně píchala doma dávali kapačkou a zjišťovali jestli jí neslhává ta placenta. Pak ale malý zase začali přibývat, tak jí pustili. A pak ještě ležela plánovaně týden před císařem.
Není tady
Ahoj., nemala nahodou ta tvoja kamoska nabeh na gestozu? (myslim s tymi dvojcatami?)
Ne, má trombofilní mutaci.
Není tady