Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 3. 8. 2008 12:46

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Re: laska pres mrize

Aneri napsal(a):

"a ty jsi chytra jak prase sorry ale si uplne vymastena a mas blby keci radci nepis kdyz nevis o co gou devce ono byt s nekym 10.let to neni jak kdyz vyhodis odpadky ktere te primo v byte vadily bud tak hodna a vubec na muj problem nereaguj DEKUJI:reta:"

Kdo chce kam...

Myslím, že toto souvětí vypovídá o pisatelce dost.

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#52 3. 8. 2008 13:35

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Natálie napsal(a):

Aneri napsal(a):

"a ty jsi chytra jak prase sorry ale si uplne vymastena a mas blby keci radci nepis kdyz nevis o co gou devce ono byt s nekym 10.let to neni jak kdyz vyhodis odpadky ktere te primo v byte vadily bud tak hodna a vubec na muj problem nereaguj DEKUJI:reta:"

Kdo chce kam...

Myslím, že toto souvětí vypovídá o pisatelce dost.

Já bych si dokonce troufla tvrdit, že vše big_smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#53 3. 8. 2008 13:39

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Natálie napsal(a):

To oni tvrdí všichni, že jsou tam tzv. "nedopatřením". Do vztahu s chlapem za mřížemi bych nikdy nešla. Inzerátama hledají nějaké opatrovatelky, až vylezou ven, aby je mohli využívat a nadělat spousty průšvihů. Téměř většina z nich je zadlužená(za pobyt ve věznici se musí platit a oni většinou neplatí, jen se válí na postelích v cele), na děti neplatí, TR nemůžou ukázat žádnému zaměstnavateli...
Rychle utéct z takového zatím jen dopisového vztahu!

Téměř většina z nich - zajímavý počet.

Je fakt, že zrovna tenhle případ a spousty dalších je celkem jasný - lempl nebo průšvihář se dostal za mříže.
Ale taky je fakt, že tam se člověk může dostat, ani se nestačí uprdnout. Stačí někoho porazit autem, v afektu nešťastně praštit.........
Do takového vztahu bych nešla, obzvláště přes korespondenci, pokud toho člověka neznám, ale zase se musím zastat té téměř menšiny, kterým se prostě stala nehoda. Musím být solidární - sama jsem každý den jednou nohou v kriminále

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#54 3. 8. 2008 14:20

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Mashanka, jenomže poměr syčáků, ktří za mříže opravdu patří a chudáků, kteří jednou jedinkrát šlápli vedle je asi tak 50:1 sad a v živé paměti mám případ paní, která díky odpovědi na inzerát navázala vztah přes mříže s podstatně mladším mužem. Když ho pustili, okamžitě se k ní nasáčkoval do baráku a po nějaké době ji po hádce brutálně zavraždil hmm

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#55 3. 8. 2008 16:43

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Aneri napsal(a):

To mi připadá, že si děláš srandu - alkohol, neplacení, kecy v kleci, sliby,....a pak bude brečet a chtít zase poradit, co s dvěma dětma, že nemá ani chlapa ani peníze! Takové matky by měly jít do vězení, ale za blbost. Chudáci děti pak....bud jsi tak naivní, nebo hloupá, nezlob se!

Matysekk napsal(a):

ahoj vsem jmenuji se jitka a jsem sestra me zoufale sestry matyska tak mi prozatim odepisujte na ni nez se zaregistruju. mam 4.5letou dceru.a 10j.let pritele s kterym jsem se seznamila ve stejnem baraku jako ja  prasve snim mam nasi dceru anetku.nas vztdale me pozadal o ruku aja souhlasila chceme druhy dite spis teda on vice,ted v zari seah nebyl nikdy pevny a byly vecne rozchody atd...ale i presto jsme se strasne milovaly a jeden bez druheho nemohli byt.nez byla dcera zacal hrozne pit daval preednoct kamaradum o dcerz se bezajimal alimenty neposilal obcas prijel do meho noveho bytu.az jednou prisel asi velky osud a odsoudily ho na 10.mesicu do veznice za neplneni vyzivovaci povinnosti.ja jsem to nejak vzala  a neuvedomovala si ze se uz asi neuvidime.ale nase laska byla silna on mi zacal psat dopisy a ja mu odepsala pak prisla prvni nasteva ve vezeni a tam jsme zjistily ze se mame radi.on mi rekl ze tern kriminal prisel jak spasa a ze tam mam cas premyslet a ze chce aby na nej cekala aja cekam jiz uz 9.mesicu a cim vice nase laska je silna,taky chtel abych mu odstehovala veci ke me domu ze chce snami zit a zacit novy zivot a ja to udelala,taky me pozadal o ruku a ja souhlasila taky cgce moc druhe dite,ted v zari ma vystup.potrebuji radu zda mu tu sanci mam dat.slibil mi ze na piti kasle a ze nas moc miluje prosim poradte mi dekuji moc kapitulation

Soudě podle to, jak píše (bezohledně, hlava-nehlava, žádné čárky, žádná velká písmena) není naivní, nýbrž to druhé... !!!
Při troše nadsázky bych řekl, že: "Takové matky by měly jít do vězení" ... už za to, jak píšou! .... lol dumbom  .... vždyť už jenom z pokusu o přečtení jejího příspěvku jsem málem zcepeněl...

Upravil(a) Slavek17 (3. 8. 2008 17:03)

Není tady

#56 3. 8. 2008 17:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

teda Slávku a pak, že já jsem držkatá big_smilevissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#57 3. 8. 2008 19:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, Jitka nie je Jirásek, čo si budeme nahovárať, ale o to tu hádam nejde. Ide o to, že by fakt mala byť opatrná a riadiť sa tým: "Dôveruj, ale preveruj!" A projekt dieťa by som odložila aspoň o 2-3 roky, kým sa život nezabehne do normálnych koľají(a kým neuvidím, že otecko chce fakt pracovať a živiť svoje dieťa/deti).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#58 3. 8. 2008 19:42

holka
♥♥♥♥---

Podle mě - s tím chlapem už se nestýkej, vyžaduj jen alimenty a sama popros někoho staršího a zkušenějšího o radu jak naložit se svým a dceřiným životem.

Není tady

#59 4. 8. 2008 11:59

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Jitko,já ti taky odpovím sem a ne na SZ.Souhlasím s těma co tě odrazujou.On si tam sype možná popel na hlavu,protože ví,že až bude venku bude potřebovat nějakou oporu,ale chce ji od toho,kvůli komu(i když svojí vinou)seděl?To mi připadá jako dost velká drzost,ale asi ví,že tě snadno zmákne.Jeho otec je alkoholik,tak u něj nemůže bydlet,to je výmluva.Pokud by seděl za něco jiného,třeba že ukradl auto z mladické nerozvážnosti a dostal se do špatný party,ale on seděl za to,že ublížil tobě a vaší dceři tím,že na ni neplatil a bylo mu to fuk!!To je ten pravý táta pro tvou dceru,kterého tak potřebuje?A kdo mu zajistil tu novou práci?To si ji sehnal z vězení?Když to přeženu,tak mi to připadá,jako by si propuštěný vrah chtěl za ženu vzít vdovu své oběti.Vážně bych s tím nastěhováním posečkala.On má sice tátu alkoholika,ale jeho dcera má zas tátu,kterýmu bylo jedno,jestli má co jíst.A ty jí ho chceš dopřát.

Není tady

#60 4. 8. 2008 12:24

Lot
♥♥♥----

Kdo chce kam pomozme mu tam!!!!! Nevím jestli si dělá srandu nebo je tak hloupá ale vzhledem ke stylu psaní..dumbom

Není tady

#61 4. 8. 2008 18:57

Matysekk
♥♥♥----

NEMUSÍTE MĚ URÁŽET ZA TO JAKÝM ZPŮSOBEM PÍŠU, JSEM NA MATEŘSKÉ A NEMÁM POČÍTAČ, PRACUJI VE ZDRAVOTNICTVÍ A TAM POČÍTAČ NEPOTŘEBUJI, STARÁM SE O STARÉ LIDI, KTEŘÍ MOU POMOC POTŘEBUJÍ, TŘEBA JÍ JEDNOU BUDETE POTŘEBOVAT I VY A BUDE VÁM JEDNO, ŽE TEN KDO VÁM UTÍRÁ POSRANOU pr... NA SMRTELNÝ POSTELI UMÍ NEBO NEUMÍ GRAMATIKU NEBO NA POČÍTAČI. K tomuto už se vyjadřovat nebudu, chtěla jsem pouze vědět názory na mou životní situaci nepsala jsem sem diktát. Každý v mládí dělá chyby a on není žádný vrah, prostě se špatně postavil k životní situaci a takhle dopadl, kdybych byla tak blbá, jak píšete nenechala bych to zajít až tak daleko, že by za to seděl. Chtěla jsem ho tím i vytrestat, aby si uvědomil, že se takhle chovat nemůže a taky si uvědomil za co tam sedí. Sama nemůžu za něj dát ruku do ohně jestli nekecá nebo ne, ale jednu šanci bych snad dát mohla, mě to nic stát nebude, jsem ještě mladá a času mám dost. Ale to druhé dítě je samozřejmě hloupost do toho nepůjdu, uvidím jak se postará o naší dceru teď a pak se uvidí. Nelíbí se mi, že hned každého odsoudíte, tyto webovky jsou právě pro nás všechny kdo se chce vypovídat a vidět víc názorů, toť vše.

Není tady

#62 4. 8. 2008 19:36

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Je vidět,že když se rozohníš pro svou lásku,tak neděláš vůbec žádné chyby.Víš tak to tady chodí,že když chceš na něco názor,tak se setkáš i s negativníma reakcema,ale tím,jak vehementně ho bráníš sis vlastně odpověděla sama a to,že jsi to sem napsala splnilo svůj účel.Potvrdila sis,že budeš při něm ať to stojí,co to stojí.S tím vrahem to byl jen příměr,já vím,že vrah není.Tak ted už víš,že s ním stejně budeš třeba proti celýmu světu.Má to chlapec ale štěstí.tummenupp

Upravil(a) Ivča K. (4. 8. 2008 19:39)

Není tady

#63 4. 8. 2008 19:57

Matysekk
♥♥♥----

prosim napiste me setre masykek diky

Není tady

#64 4. 8. 2008 19:58

Matysekk
♥♥♥----

ma tam odpustit ci, ne. pod jmenem matysekk

Není tady

#65 4. 8. 2008 22:33

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Matysekk napsal(a):

ma tam odpustit ci, ne. pod jmenem matysekk

Tomu jsem neporozumela....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#66 4. 8. 2008 22:52

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Já se v tom ztrácím, kdo je kdo. Jednou je to Mattysek, jednou její sestra, jednou píše bez diakritiky s neúnosným množstvím překlepů, jednou  česky a bezchybně, byť se identifikuje jako totožná osoba. A pak zase vzkaz bez diakritiky, že máme psát její sestře. Mattyskova sestro, zaregistruj se sama, nic to nestojí a nám, unaveným pracujícím, to tím zjednodušíš big_smile

Pak můžeš mít sovje vlákno, tovje sestra taky svoje, aspoň se nebudete hádat wink

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#67 4. 8. 2008 23:10

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kdyz se neumis zaregistrovat at te zaregistruje tvoje sestra.Urcite te rada pomuze

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#68 4. 8. 2008 23:28

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

do prcic, presne tak. zaregistruj se pod jinym nickem nez tvoje segra a pak v tom lidi nebudou mit hokej.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí